![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:10:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tijinih bo predvsem veliko, ker ti bo kar naprej nosila skodelice. Ej, a mi lahko katera pove, kako se več postov citira? Tako da ne bom vse po vrsti citirala, da bi bilo vse v enem postu? a delaš v mozilli al exploreru? jaz ko delam v mozilli prvo citiram pol pa zbrišem in pustim tisto kar hočem citirat.. pa pol ko drugo iz drugega posta citiram pol kliknem spet citiranje in pol tisto kar hočem citirat kopiram in prilepim v nov post.. no kak sem zakomplicirala zdaj to IZVIRNO SPOROČILO: lejca ma sej narst ni tak problem, spucat je zdej ... ja lejca to je men stalno največji problem.. jaz pa zdaj pudinge delam..sebi vanili, dragemu pa lešnikov in z rumom..ne vem kak bo to dobro ampak je izrazil tko željo.. explorer, ampak tako kot si ti opisala, ne gre. Ko hočem drug post kopirat, ne gre.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:12:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ne bodimo nesramne in raje povejmo da smo ji fauš da si je narastek nardile..ker me smo prelene da bi si ga tudi.. jaz ga že delam z jabolki hahahah
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:13:33
|
|
|
|
lejca
|
a si se spravla delat,pupa?men ze tko disi iz pecice
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:14:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca a si se spravla delat,pupa?men ze tko disi iz pecice ni mi dalo miru, pa sem se spravla, samo meni še lep čas ne bo dišalo iz pečice se šele riž kuha
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:15:00
|
|
|
|
mama_milchy
|
olla, kako je kej? vidim, da ste ble tudi danes pridne s čvekom no, jaz sem pa danes imela pestro dopoldan, sem nesla papirje za CSD potrdit v službo pa so mi začeli komplicirat glede LD letošnjega pa da mi ne pripada pa bla, bla, bla....o, pol sem poklicala 4pravnike-odvetnike ter seveda na sindikat za gostinstvo in turizem in si vse rekli da mi te zakonske pravice delodajalec NE SME in NE MORE odvzeti in da mi pripada najmanj 4tedne po ZDR-ju; no zdaj čakam še pisne odgovor in pol gremo v akcijo; če ne bo šlo z lepa, pa bomo z grda... Drugače, kaj ste ve kaj počele čez dan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:18:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa explorer, ampak tako kot si ti opisala, ne gre. Ko hočem drug post kopirat, ne gre. exploreru pa ne znam.. ko em jaz delala v exploreru mi tud ni šlo žal..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:19:54
|
|
|
|
pondelak
|
super za persido in njena pobalina tudi vsem za opravljene preglede
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:20:18
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, kako je kej? vidim, da ste ble tudi danes pridne s čvekom no, jaz sem pa danes imela pestro dopoldan, sem nesla papirje za CSD potrdit v službo pa so mi začeli komplicirat glede LD letošnjega pa da mi ne pripada pa bla, bla, bla....o, pol sem poklicala 4pravnike-odvetnike ter seveda na sindikat za gostinstvo in turizem in si vse rekli da mi te zakonske pravice delodajalec NE SME in NE MORE odvzeti in da mi pripada najmanj 4tedne po ZDR-ju; no zdaj čakam še pisne odgovor in pol gremo v akcijo; če ne bo šlo z lepa, pa bomo z grda... Drugače, kaj ste ve kaj počele čez dan si zaposlena pri Istrabenzu ne...ja zdej vam gre kr slabo....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:20:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, kako je kej? vidim, da ste ble tudi danes pridne s čvekom no, jaz sem pa danes imela pestro dopoldan, sem nesla papirje za CSD potrdit v službo pa so mi začeli komplicirat glede LD letošnjega pa da mi ne pripada pa bla, bla, bla....o, pol sem poklicala 4pravnike-odvetnike ter seveda na sindikat za gostinstvo in turizem in si vse rekli da mi te zakonske pravice delodajalec NE SME in NE MORE odvzeti in da mi pripada najmanj 4tedne po ZDR-ju; no zdaj čakam še pisne odgovor in pol gremo v akcijo; če ne bo šlo z lepa, pa bomo z grda... Drugače, kaj ste ve kaj počele čez dan Pravilno mama_m ! ne pusti se jim!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:20:52
|
|
|
|
pondelak
|
joj da mam pamet ko kura...sem nekaj mislila vpr. zdaj pa nevem kaj...eh
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:22:49
|
|
|
|
Dali*
|
tasa...petrcik, kise je javila ene tri strani nazaj si pozabila popravit podatke... citiram njen post... Pregled smo uspešno prestali, smo pa večji in težji, imamo že kar 2200 g. Se zna zgoditi, da bomo kaj prej pokukali na plano. Naslednji pregled: 9. 2. Dali, v torek pa na šolo, kajne? A ste se že pogovarjale kdaj o streptokoku? Mi ni za nazaj iskat. Boste šle na preiskave? Kaj pa glede čaja iz malinovih listov, a veste, kdaj s ega lahko začne piti? No, toliko zaenkrat. Uživajte v bušijih!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:22:55
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, kako je kej? vidim, da ste ble tudi danes pridne s čvekom no, jaz sem pa danes imela pestro dopoldan, sem nesla papirje za CSD potrdit v službo pa so mi začeli komplicirat glede LD letošnjega pa da mi ne pripada pa bla, bla, bla....o, pol sem poklicala 4pravnike-odvetnike ter seveda na sindikat za gostinstvo in turizem in si vse rekli da mi te zakonske pravice delodajalec NE SME in NE MORE odvzeti in da mi pripada najmanj 4tedne po ZDR-ju; no zdaj čakam še pisne odgovor in pol gremo v akcijo; če ne bo šlo z lepa, pa bomo z grda... Drugače, kaj ste ve kaj počele čez dan po mojih izkušnjah se moreš res ful pozanimat o zakonih ,če ne pa takratko potegneš...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:24:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, kako je kej? vidim, da ste ble tudi danes pridne s čvekom no, jaz sem pa danes imela pestro dopoldan, sem nesla papirje za CSD potrdit v službo pa so mi začeli komplicirat glede LD letošnjega pa da mi ne pripada pa bla, bla, bla....o, pol sem poklicala 4pravnike-odvetnike ter seveda na sindikat za gostinstvo in turizem in si vse rekli da mi te zakonske pravice delodajalec NE SME in NE MORE odvzeti in da mi pripada najmanj 4tedne po ZDR-ju; no zdaj čakam še pisne odgovor in pol gremo v akcijo; če ne bo šlo z lepa, pa bomo z grda... Drugače, kaj ste ve kaj počele čez dan si zaposlena pri Istrabenzu ne...ja zdej vam gre kr slabo.... po čem to sklepaš??? ja, pri Istrabenz Turizmu ampak tej veji ne gre ravno slabo, ker so hoteli polno zasedeni in je dohodka kolko hočeš; če bi ga le znali razporedit....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:24:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak joj da mam pamet ko kura...sem nekaj mislila vpr. zdaj pa nevem kaj...eh brez panike, lepo počasi se zberi pa z besedo na dan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:24:40
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, kako je kej? vidim, da ste ble tudi danes pridne s čvekom no, jaz sem pa danes imela pestro dopoldan, sem nesla papirje za CSD potrdit v službo pa so mi začeli komplicirat glede LD letošnjega pa da mi ne pripada pa bla, bla, bla....o, pol sem poklicala 4pravnike-odvetnike ter seveda na sindikat za gostinstvo in turizem in si vse rekli da mi te zakonske pravice delodajalec NE SME in NE MORE odvzeti in da mi pripada najmanj 4tedne po ZDR-ju; no zdaj čakam še pisne odgovor in pol gremo v akcijo; če ne bo šlo z lepa, pa bomo z grda... Drugače, kaj ste ve kaj počele čez dan si zaposlena pri Istrabenzu ne...ja zdej vam gre kr slabo.... po čem to sklepaš??? ja, pri Istrabenz Turizmu ampak tej veji ne gre ravno slabo, ker so hoteli polno zasedeni in je dohodka kolko hočeš; če bi ga le znali razporedit....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:24:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak joj da mam pamet ko kura...sem nekaj mislila vpr. zdaj pa nevem kaj...eh ne skrbi, verjetno nisi edina..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:25:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, kako je kej? vidim, da ste ble tudi danes pridne s čvekom no, jaz sem pa danes imela pestro dopoldan, sem nesla papirje za CSD potrdit v službo pa so mi začeli komplicirat glede LD letošnjega pa da mi ne pripada pa bla, bla, bla....o, pol sem poklicala 4pravnike-odvetnike ter seveda na sindikat za gostinstvo in turizem in si vse rekli da mi te zakonske pravice delodajalec NE SME in NE MORE odvzeti in da mi pripada najmanj 4tedne po ZDR-ju; no zdaj čakam še pisne odgovor in pol gremo v akcijo; če ne bo šlo z lepa, pa bomo z grda... Drugače, kaj ste ve kaj počele čez dan Pravilno mama_m ! ne pusti se jim!! ma ne bom se jim pustila pa ja vem kaj mi pripada in kaj ne; jutri moram še do našega sindikata pa bomo vidli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:28:41
|
|
|
|
pondelak
|
aja sej že vem ...imate kdaj kakšne krče v trebuhu??mene včasih tak boli da se sploh vzravnat nemorem...sem vprašala g pa pravi da dokler je mv zaprt in vse normalno ni nič narobe...ampak vseeno me malo skrbi?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:30:06
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, kako je kej? vidim, da ste ble tudi danes pridne s čvekom no, jaz sem pa danes imela pestro dopoldan, sem nesla papirje za CSD potrdit v službo pa so mi začeli komplicirat glede LD letošnjega pa da mi ne pripada pa bla, bla, bla....o, pol sem poklicala 4pravnike-odvetnike ter seveda na sindikat za gostinstvo in turizem in si vse rekli da mi te zakonske pravice delodajalec NE SME in NE MORE odvzeti in da mi pripada najmanj 4tedne po ZDR-ju; no zdaj čakam še pisne odgovor in pol gremo v akcijo; če ne bo šlo z lepa, pa bomo z grda... Drugače, kaj ste ve kaj počele čez dan si zaposlena pri Istrabenzu ne...ja zdej vam gre kr slabo.... po čem to sklepaš??? ja, pri Istrabenz Turizmu ampak tej veji ne gre ravno slabo, ker so hoteli polno zasedeni in je dohodka kolko hočeš; če bi ga le znali razporedit.... ma, enkrat sem zasledila da delaš na recepciji v Potorožu. Jaz tudi delam v turizmu...marketing...Tko da poznam vašega šefa marketing...full fajn človk in T, ki je bil za ITA trg, sam je septembra šel stran... Tudi full fajni...tu pa tam sva še v kontaktu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:30:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak aja sej že vem ...imate kdaj kakšne krče v trebuhu??mene včasih tak boli da se sploh vzravnat nemorem...sem vprašala g pa pravi da dokler je mv zaprt in vse normalno ni nič narobe...ampak vseeno me malo skrbi? kake krče, prebavne? to mam jaz redno tak da luft lovim od bolečine... pa nimaš kaj... drgače sem pa tja trd trebuh pa ne cel in brez bolečin...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:33:16
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak aja sej že vem ...imate kdaj kakšne krče v trebuhu??mene včasih tak boli da se sploh vzravnat nemorem...sem vprašala g pa pravi da dokler je mv zaprt in vse normalno ni nič narobe...ampak vseeno me malo skrbi? kake krče, prebavne? to mam jaz redno tak da luft lovim od bolečine... pa nimaš kaj... drgače sem pa tja trd trebuh pa ne cel in brez bolečin... nimam pojma kakšne.vem samo da ful boli,neha pa samo od sebe.mogoče pa so prebavni ker sem itak skoz zaprta-že tudi ko nisem noseča,kaj šele zdaj...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:35:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma ne bom se jim pustila pa ja vem kaj mi pripada in kaj ne; jutri moram še do našega sindikata pa bomo vidli draga mama_m .. jaz sem z teboj!!! Če ti to pripada je logo da se ne pustiš!!!! Jaz bom držala pesti,..če pa bo treba pa povej pa bomo prišli protestirat.. (da malo na hec obrnemo)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:37:17
|
|
|
|
Dali*
|
tasa...ma kaj ti namenoma ignoriraš poste...same neumnosti ti gredo po glavi...vse delaš neki na pol...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:38:06
|
|
|
|
felix7
|
čeeeeeeeeeeeer, kako ste kaj? pupa, berem, da packaš po kuhinji, pohit, te čakamo pondelak, a ješ kej suhih sliv al pa kompot iz suhih sliv? Meni to ful pomaga pri zaprtosti, pa še veliko železa majo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 18:40:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 čeeeeeeeeeeeer, kako ste kaj? pupa, berem, da packaš po kuhinji, pohit, te čakamo pondelak, a ješ kej suhih sliv al pa kompot iz suhih sliv? Meni to ful pomaga pri zaprtosti, pa še veliko železa majo. zdaj mam malo časa hahaha se riž hladi na balkonu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.