|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
15.1.2009 11:55:44   
Anonimen
Upam, da ve nimate takih problemov!?

user posted image user posted image user posted image ti kar upaj user posted image user posted image

čeprov morm rečt da je zdej boljš, sam klinc pa tako veselje...boljš je zato, ker je tašča užaljena, da se kao ne počuti dobrodošla ( ko mi po 10krat dnevno uleti v stanovanjeuser posted image ) in da tko karkoli naredi, ko ni prav ( ja pa naj naredi kot se ji naroči, ne pa da zanalašč dela kontra - ona bo že vedla, pol je pa užaljena da vse narobe nardiuser posted image )...in zdej posledično je pač ni več gor...men je sicer prov, sam glupo in otročje se mi zdi, da na tak načinuser posted image

tko da jancci...kar zaklenta seuser posted image

barba a da ne greš donsuser posted image jaz tud neuser posted image se mi ne ljubiuser posted image

sej, kak je kej v CE porodnišnici....gužva verjetno isto...

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
15.1.2009 12:11:34   
kiara24
Lunica12, res manjka, že včeraj ni bilo ne duha ne sluha o njej. Jaz mislim, da že lepo carta user posted image . Držim pesti da je res že vse za njo.

ja drugače se pa strinjam z vami, kar se tiče vzgoje otrok... res so vsi pametni kaj b i bilo dobro in kaj neuser posted image kako se dela prav... Midva z lubijem sva se zmenila da bova sebe poslušala oz. svoj notranji glas, ki mislim da je najboljšiuser posted image . Zdi se mi pa da morat imeti oba starša enake poglede na vzgojo, ker drugače pride lahko do velikega odstopanja. Saj je včasih dobor poslušati svoje starše, saj dajo pravi nasvet no vsaj meni so ga do sedaj vednouser posted image in vedno sta me v vsem podprla, kar se mi zdi zelo lepo.

Barba-a ja da je tak dren da je tolk nabasano ja pol je pa skoz huje, ker v zadnje mi ena k dela na gink, rekla da je poden da jih je res ful. Kaj pa na Jesenicah ali je tam tudi tako? Če ni mi je zelo čudno to, da jih potem ne dajo tja ali pa nekako usmerijo na Jesenice, če tam ni takega drena.
Mislim pa da je v KR zato tudi dren, ker je ena izmed P, kjer delajo ultivo in se jih zelo veliko odloči da, samo zaradi tega pride v KR.

NO jaz upam, da se bo kamlu skadilo, ker meni bi res sedlo da bi bila sam v sobi, glede na to da bom zame to čisto nekaj novega.

Jancci- ja res je, tudi jaz sem se tona začetku user posted image spračevla, kaj pa potovanja in pa izleti razni, pa žurkice... pa vse ostale stavri ,ki sva jih sedaj počela. Samo če pa tako pogledaš, saj greš lahko tudi z otrokom npr. v Grčijo ali pa kamorkoli samo komplicirat ne smeš preveč. Ravno tako je lahko zabavno. Sedaj ko smo mlade evo bom  imele otorke potem bomo pa lahko spet hodili okrog meni vrjemi, pa sigurn ti bodo starši kdaj vzeli otroka, da bo šel znjima v toplice ali pa na morje pa bosta vidva spet malček sama.

Otroci so naši zakladi in pa naše neizmerno veselje ter bogastvo!!!

Vpr.tiste mamice kater že imajo kakšnega?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.1.2009 12:28:20   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Jancci- ja res je, tudi jaz sem se tona začetku user posted image spračevla, kaj pa potovanja in pa izleti razni, pa žurkice... pa vse ostale stavri ,ki sva jih sedaj počela. Samo če pa tako pogledaš, saj greš lahko tudi z otrokom npr. v Grčijo ali pa kamorkoli samo komplicirat ne smeš preveč. Ravno tako je lahko zabavno. Sedaj ko smo mlade evo bom  imele otorke potem bomo pa lahko spet hodili okrog meni vrjemi, pa sigurn ti bodo starši kdaj vzeli otroka, da bo šel znjima v toplice ali pa na morje pa bosta vidva spet malček sama.

Ma ja sej vem, da se z otokom tudi da, samo sigurno od začetka ne na taka backpack potovanja kot sva midva hodila, da npr. v treh dneh sredi Indonezije al pa Bolivije nisva srečala človeka, ki bi znal besedico angleško!! Razne Grčije in podobno mene sploh ne skrbijo. To itak gre, ker je mal bolj civilizacija in imaš tudi morebitno pomoč za vsakim vogalom. Nisem pa ravno Šeruga, da bi si z malim otročkom upala nekam bogu za leđima.

Vem pa, da bi bla tut jest  nesrečna, če otrok ne bi imela! Sej je sam fora, da se ob vseh teh problemih res zamisliš čemu?? Sam smo tako narejeni, da nam nek notranji čut govori, da rod mora iti naprej neglede na vse... sej je že prav tako!user posted image

Vam pa moram povedat eno zgodbico o eni punčki, ki sem jo vidla na enem od teh najinih potovanj... smo se vračali iz enga treka in se je uscalo kakor se je moglo, mi smo se peljali z enim kombijem in itak da je blo takoj polno luž. Pa se je postavila ena punčka.. kaj pa vem, 4 leta stara, ob eno lužo in ko smo se peljali mimo je samo zamižala, dvignila rokice in smo jo zalili od glave do pet!! Ona se je pa tako smejala, da tega nasmeha ne bom pozabila do konca življenja! Res ti da mislit, s kako malimi stvarmi so lahko zadovoljni otroci!!! Za take trenutke se pa splača živet!!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.1.2009 12:36:27   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Upam, da ve nimate takih problemov!?

user posted image user posted image user posted image ti kar upaj user posted image user posted image

čeprov morm rečt da je zdej boljš, sam klinc pa tako veselje...boljš je zato, ker je tašča užaljena, da se kao ne počuti dobrodošla ( ko mi po 10krat dnevno uleti v stanovanjeuser posted image ) in da tko karkoli naredi, ko ni prav ( ja pa naj naredi kot se ji naroči, ne pa da zanalašč dela kontra - ona bo že vedla, pol je pa užaljena da vse narobe nardiuser posted image )...in zdej posledično je pač ni več gor...men je sicer prov, sam glupo in otročje se mi zdi, da na tak načinuser posted image

tko da jancci...kar zaklenta seuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja, ja bo zgleda kar treba neko fizično oviro nastavit!!  user posted image user posted image user posted image

No ja, še dobro, da imam sestro, k se ji kej da dopovedat in pol ona prefiltrira zadeve do moje mati, ker jo zna bolj tko v vato zavit. Jest sem preveč direktna, pa smo potem takoj užaljeni!! Se bom pa še naprej te preverjene prakse držala!  

Včeraj je pa celo meni ratal, ko mi je hotla poturit en kavč, k ga mi2 ne rabiva, ona ima pa občutek, da ga rabiva!!  No pa je pol, ko sem ji (ne pretiravam) ene 6x rekla, da ga NE rabiva nehala težit! 3x hura zame!!
Itak je bil že uspeh to, da ga ni kar domov privlekla kot je nekaj let nazaj eno postlo uturila tle gor, da bojo ne vem keri obiski v najinem stanovanju spali. Takrat sva čist popizdila in postelja je sedaj raztavljena v garaži! Tko da, če kera rabi...  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
15.1.2009 12:44:26   
sonček33
Pupe, tiste , ki pijete malinov čaj - koliko na dan? en skodelico?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
15.1.2009 12:46:26   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pupe, tiste , ki pijete malinov čaj - koliko na dan? en skodelico?

Tut če ga 2 litra spiješ ne bo nič narobe!! Preverjeno! Jest načeloma zjutraj eno skodelico in zvečer eno, k mi ni ravno najboljšega okusa.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
15.1.2009 13:13:50   
Anonimen
mojmu user posted image   je pa očitno riblja čorba všečuser posted image tak nori, da me bo raztrgalouser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
15.1.2009 13:16:32   
kiara24
jaz popijem 2 do 3 skodelici mali. čaja, ker tolk drugi stavi še zraven popijem, da se mi kar žabice delajo notriuser posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
15.1.2009 13:20:19   
kiara24
Ulla80- a si že po kosilu?
No jaz pa še gruntasm kaj najnama danes sploh naredim za kosilo, ne vem če se ne bom spravila pečt pice.user posted image
Jaz sem imela pa prej tak mir v trebuščku, da sme že paniko naredila, atko da sme hitor pojedla evo vrstico čokolade, da se je malo premaknilouser posted image . takole včasih ko je user posted image bolj mirno splohn isem navajen ain se takoj ustrašim, če je že kaj narobe. Se pa premetava velik manj kot pa prej. Itak če pa nima nič več prostora notriuser posted image . Bog ve kolk je to sedaj že veliko, me je kar malček strah ker sva oba velika, kaj bo zuser posted image .

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
15.1.2009 13:21:46   
Anonimen
ne še, kuhamuser posted image moj ne ragira tolk na hranouser posted image na muzko, to pa jauser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
15.1.2009 13:28:12   
Ploha
ojla babe žabe,...

jst popijem ene 2 šalci na dan tega malinovga čaja, sej bi več pa se mi ne da rihtat skos ta čaj user posted image

sm bla na CTG-ju, popadkov ni, enkrat se je do 40 vzignla krivulja, ostalo je bilo ravno, za otroka pa G pravi da je še v dobri kondiciji, pa vedve mislim da jancci in kiara, ko sta ble včeraj na ctg-ju sta imele Urha, joj kok mi je simpatičen, pa fullll prijazen, upam da še sprejema nove pacientke ker po porodu mislim menjat G in it k njemu,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.1.2009 13:45:02   
Jancci
Ja Ploha, včeraj je bil dr. Urh. Se mi je samo smejal, ko sem ga tako debelo gledala ko je omenil, da bom mogla po tisti tabletki notr ustat. Moja sestra ga ima tudi pa pravi, da je ful faca! On me je zadnjič poslal domov sexsat!! Faca! user posted image

Jest sem bla pa zdej pri mesarju in sem kupla piščančka in bom naredila obaro in ajdove žgance! Ej, od kdaj je ta ajdova moka tok draga? 2,67 za kg!!! user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.1.2009 13:48:29   
nina166
Dan!

Današnja noč je bila pri meni katastrofa. Ko že Domen spi celo noč, potem pa jaz ne morem spat. Zbujala sem se na eno uro, komaj sem se obračala iz enega boka na drugega, vse me je bolelo...groza. Pol sem se zbudila pred 5, malo kasneje je moj vstal in sem bedela dokler se ni spokal v službo, pol sem spet malo zadremala in ob pol 7  se je zbudil mali in sva mogla vstat. Sem bila ko povožen konj. Sva se zrihtala, najedla, malo pospravila, se šla igrat v dnevno in sem zaspala...mali se je pa igral. Je prišla ravno mama gor in je šel pol zraven nje dol, jaz pa sem celo popoldan prespala in preležala. Ful slabo se počutim, bi šla najraje kar rodit.

Na hitro sem prebrala...kar se tiče otrok je res, da se ti po rojstvu otrok življenje kar močno spremeni...dobi nek drug smisel. Vendar se ti spremeni na bolje. Določenim stvarem se je res treba odpovedat za nekaj časa, drugače pa če se vredu organiziraš in če imaš malo pomoči starih staršev lahko še vedno greš na kako zabavo, v kino in podobno. Saj boste videle, da ko boste dobile otročeke ne bi več zamenjale tega s starim življenjem.

Nič se mi ne da pisat...grem si nardit kapučino, pol pa hitro nekaj spacat za kosilo

Ja lunica pa res verjetno že carta, ali pa ravno predihava popadke...drži se lunica in čimprej sporoči veselo novičko

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.1.2009 14:07:21   
Ploha
evo mene po južni, zdaj grem pa user posted image pomagat ene dilce štrihat,...se pol še kaj javim, če bo kera tukaj za čvek,...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.1.2009 14:09:42   
kiara24
Ploha- ne jaz nisem bila na CTG-ju jaz ga sploh imela ne bo. Če mene vpr. je to ful odvisno od G. Jaz imam itak najbolj blesovega kar ga je v KR, razen za dijagnoze in ostale stvari je kul. Kar se tiče pa pogovora pa tega je pa krut...user posted image .
Meni bodo delalji jutri amnio, pol bomo pa videli kako in kaj naprejuser posted image , mogoče me pa sploh ne bo več nazaj ampak me bodo kar obdržaliuser posted image in bomo rodiliuser posted image user posted image .
Urh je drugače d best, res vedno ga nekja pokauser posted image .

Nina166- si pa boga. Upam da boš danes kaj boljše spala ali pa da si boš vsaj popoldan malo odpočila. Držim pesti.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
15.1.2009 14:20:02   
PAJO
jz mam tud dr urha,full je dobr,jz sm tud imela vcerej drugac posvetovalnico
pri dr. urhu.

ploha,kdaj pa si bla na ctgju?lahko da smo se srecale.
jz mam pa drugo sredo amnijo,no upam da prej rodim,da mi ne blo treba jt.
nism bla se nikol,v prvo sm tud 2 tedna prej rodila tko da mi ni blo treba
nikamor jt,ne na ctg ne amnijo.

zdejle sm bla ze v kranju,sm sla mal v baby center nekej se iskat
pa tko mal okol po trgovinah.

kaj kej pocnete ostale?kaj ste kuhali danes?

lp vsem,anauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
15.1.2009 14:24:31   
uršika***
Vidim, da ni nič novega.
Nina jaz sem danes tudi takšnauser posted image Pa zvija me skoz, neka čudna driska, poln žab imam v trebuhuuser posted image , pa še bebico,  potem veš, kako to zgledauser posted image . Če ne skačejo žabe in regljajo, je pa dojenček aktivenuser posted image
Zdaj čakam lubija, da pride domov, popapcamo kosilo, pa mal ven na snegec- sama si ne upam it, da ne bom kam telebnla. Je pa spet začelo naletavatuser posted image Tko je luštno gledat skozi okno snežinke, pa kako je vse lepo belo, tko čisto zgledauser posted image

Men se tut ne da nič kaj konkretnega napisat, ne morem razmišljat splohuser posted image

Dans ni taprav dan za rodit, sem prelena za takšne podvigeuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
15.1.2009 15:25:54   
Jancci
Zdej sem pa mal zaskrblena ratala.. sem zunaj srečala mojo tetko in me je spraševala kao sem in to.. pa če mi je kej čudno.. pa sem rekla, da sem jest čist fajn, da se fajn počutim, da pač dete očitno še noče ven!! No pol mi je pa mal povedala, da je ona 3x rodila brez svojih popadkov in brez odpiranja, ko je bla voda že čisto rdeča in da so vsi trije otroci za las preživeli. Kot sem pa že pisala je pa moji mati prvi otrok umrl tut zaradi tega. No, njena hčerka ima zdej tut že dva otroka, pa sta se tudi rodila brez njenih popadkov!!

A kera ve, če je to kaj dednega?? Jest sem na začetku nosečnosti to sicer povedala svoji ginekologinji, pa je rekla, da nima veze! A jo RES nima?? user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
15.1.2009 15:27:28   
kiara24
saj smo res bolj lene, ker smo zelo malo napisale.

jaz sem si glavo umila pa gobelin delam ,ker bi ga rda čim prej dokončala.

No tudi meni bi bilo bolje če mi jutri ne  bibilo potrebno it na amnio, user posted image pa bom očitno mogla, ker se nič takega ne dogaja.user posted image

Moram danes mojmu reč, da bova malo user posted image mogoče bo pa kaj pomagalouser posted image user posted image .

Čakam, lubija da pride domov, user posted image da greva s kužo na šetnjo, komaj čakam, ker danes ni takega mraza kot prejšne dni, pa bo bolj fletno.

se kasneje še kaj čujemo.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
15.1.2009 15:29:43   
kiara24
Jancci- to ti pa nebi znala povedatiuser posted image , sorry. Mogoče ti bo pa katera druga.

Mene pa bolj to skrbi, ker se tako malo premika. Danes skoz štejem premike, pa mi je ful čudno. Upam, da se bo še kaj razživel, da n ebo potem kake panike delala.user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
15.1.2009 16:03:06   
Ploha
kiara: katerega G pa imaš ti?

PAJO: bila sem nekaj čez 10, ni pa bilo takrat v čakalnici nobene, sem bila takoj na vrsti, lahko da si poj čakala, ko sem šla jest ven, jih je bilo povhn na hodniku,....

jancci: jst mislm da ni dedno, to je pomoje zgolj naključje,...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
15.1.2009 17:20:40   
PAJO
ploha jz sm bla zjutrej ze ob 7,tko da se pol res nisva srecali.
katerega gin. pa imas ti drugace?kako to da si bla ze na ctg?

a ze vse veste kaj imate?pri nas bomo imeli punckouser posted image .
zdej imamo pa 2 leti starega fantka,res fajn par,pol je pa dost.user posted image

kaj ste kej pocele danes?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
15.1.2009 17:47:47   
khurde
se bom najprej pofočkala, potem pa za nazaj brala. sem sicer nekaj brala, pa prišla do debate o pričakovanjih in linke na ene članke, pa sem se odločila, da se raje malo javim, ker bom pol tisto bolj zbrano prebrala.

sem imela pregled danes, aja, prej pa celo dopoldne nismo imeli elektrike in posledično ni bilo neta. na pregledu vse ok, imam pol kile manj kot prejšnji teden, user posted image  rekla je, da se je "plodovnica normalizirala", kao prej je je bilo skoraj preveč, samo mi tega ni nikoli izrecno omenjala. user posted image  glede poroda je rekla: "ni še čisto za rodit it," bo pa kmalu.

včeraj mi je uspelo ogromno zlikat, danes sem hotela nadaljevati z racmani, ker so trdi, ko se sušijo notri, sušilca nimava, pa sem ugotovila, da dam skoraj na max likalnik, pa na paro in položim gor, pa se lepo zmehča. in ni bilo štroma - tako, ulla, da očitno kdaj tudi bog ne da, da bi jaz likala. user posted image user posted image user posted image

no, grem kavo skuhat. aja!!! dobila sem sling!!! matr mi je všeč, moji stari mami pa tudi (ona ima en isto čuden okus kot jaz). je rekla, da verjame, da se otroci, ki se več nosijo, manj jokajo in da se čutijo bolj varne. user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
15.1.2009 17:57:04   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Zdej sem pa mal zaskrblena ratala.. sem zunaj srečala mojo tetko in me je spraševala kao sem in to.. pa če mi je kej čudno.. pa sem rekla, da sem jest čist fajn, da se fajn počutim, da pač dete očitno še noče ven!! No pol mi je pa mal povedala, da je ona 3x rodila brez svojih popadkov in brez odpiranja, ko je bla voda že čisto rdeča in da so vsi trije otroci za las preživeli. Kot sem pa že pisala je pa moji mati prvi otrok umrl tut zaradi tega. No, njena hčerka ima zdej tut že dva otroka, pa sta se tudi rodila brez njenih popadkov!!

A kera ve, če je to kaj dednega?? Jest sem na začetku nosečnosti to sicer povedala svoji ginekologinji, pa je rekla, da nima veze! A jo RES nima?? user posted image

meni je moja tudi rekla, da nima veze, ko sem jo to spraševala, ker je moja mami trikrat rodila s CR in me je tudi zanimalo (ni imela popadkov). dedno naj ne bi bilo nič, edino če naj ne bi bila kakšna telesna ovira, ne vem, da imajo vsi nenormalno ozke boke.

heh, berem od spodaj navzgor...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
15.1.2009 18:02:09   
Ploha
PAJO: jst mam vrabič v ZD,...

no zdej sm poštrihala tiste dilce proti črvu, jutr pa še z barvo, zvečer me pa dragi na pico pelje user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.