Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:01:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Dan dan! Midva sva se danes šla vagat in sva v 8 dneh dobila 260g , tako da morava dodajat samo še enkrat dnevno. Se mi je kamen odvalik od srca. beyba- imaš zs spanje- mi spimo tam od 20.30 pa do 8 zjutraj, če se pa zgodi da se zbudi prej npr. ob 7 pa vedno samo poje in zaspi nazaj do 9,10 Čez dan pa hodi na 3 urce spat in spi tam okol 40 minut
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:03:13
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Hvala vsem za čestitke za naše grame Mi bomo tudi hmalu naročili še enega Seksamo itak brez zaščite, ampak pri meni očitno tudi dojenje učinkuje kot zaščita M pa še ni.... Mojca važen da delamo na še enmu slej ko prej bo ratal
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ojla ninny kako je kej Ema? Ema je dobro- upam da tako tudi ostane, samo v bolnici sem jo razvadila in mi sedaj zaspi samo na rokah bo treba počasi nazaj navaditi da bo sama zaspala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:03:28
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Hvala vsem za čestitke za naše grame Mi bomo tudi hmalu naročili še enega Seksamo itak brez zaščite, ampak pri meni očitno tudi dojenje učinkuje kot zaščita M pa še ni.... Tudi zate držim pesti za + (uuuu bomo navijali)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsem ki delate na + vam želim,da ga čimprej zagledate. Mi imamo dovolj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny dan sem mislila, da narobe vidim- 5.del bravo grem za nazaj prebrat ja leeeeej jooooooooooooo o helov
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:05:09
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny spanje- mi spimo tam od 20.30 pa do 8 zjutraj, če se pa zgodi da se zbudi prej npr. ob 7 pa vedno samo poje in zaspi nazaj do 9,10 Čez dan pa hodi na 3 urce spat in spi tam okol 40 minut Važička ( saj ti privoščim).. A ne pogrešaš nočnega vstajanja mogoče? Čisto malo??? Če pogrešaš, ti pošljem malo nespečnosti
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, a verjameš da ga nič ne pogrešam samo jaz bi morala pred polnočjo hodit spat pa bi bilo tud boljš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:06:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
Mi zdaj bolj tko za hec. Resno bomo začeli pa enkrat spomladi (tako da bomo lovili ovulacije in te bedarije ). Upam da se bo tudi M do takrat pojavla anaj prej ko slej se bo tudi pri vas prijelo. Malo potrpljenja pa bo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da nas je kar nekaj na poti do novega . Samsa, mi smo že bili na kožnih testih, krvni izvid pa še čakamo in čakamo. Je kolegica preverla na pediatrični kaj je z izvidom, in je vse ok, sam administracija pa očitno traja in traja.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:18:27
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vidim, da nas je kar nekaj na poti do novega . Samsa, mi smo že bili na kožnih testih, krvni izvid pa še čakamo in čakamo. Je kolegica preverla na pediatrični kaj je z izvidom, in je vse ok, sam administracija pa očitno traja in traja. Držim pesti tudi zate Mi smo pa bili na krvnih testih, pa so bili izvidi kljub praznikom hitro po novem letu. Drugače si pa znajo vzeti čas, ja. Važno je, da je vse ok, pa da to veš.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:19:04
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Hvala vsem za čestitke za naše grame Mi bomo tudi hmalu naročili še enega Seksamo itak brez zaščite, ampak pri meni očitno tudi dojenje učinkuje kot zaščita M pa še ni.... Kaj, pa ne da seksate Prej si neki jamrala, da je suša
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 14:56:54
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Hvala vsem za čestitke za naše grame Mi bomo tudi hmalu naročili še enega Seksamo itak brez zaščite, ampak pri meni očitno tudi dojenje učinkuje kot zaščita M pa še ni.... Kaj, pa ne da seksate Prej si neki jamrala, da je suša hja, ene 2x pa smo res letos
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 15:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja Meri se je koncno zacela poskusat plazit,in ji je uspelo,samo............................nazaj .Za zacetek bo . Pa na tleh mora bit brez vaskrsne podlage,skoda le ker je mrzlo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:28:30
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moja Meri se je koncno zacela poskusat plazit,in ji je uspelo,samo............................nazaj .Za zacetek bo . Pa na tleh mora bit brez vaskrsne podlage,skoda le ker je mrzlo. Meri
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi lepo prosila za pomoc.Tole rabim prevedeno v anglescino . Konji so dolgonoge zivali s kopiti,dolgim repom in grivo na vratu.Lahko zelo hitro tecejo,dobro vohajo,izvrstno vidijo in slisijo.Odraslemu samcu pravimo zrebec,samici kobila,mladi konji so pa zrebicki. Konji so rastlinojedi in hranijo se skoraj izkljucno z travami. Eden najstarejsih konj je zivel v gozdovih pred vec kot 50milijoni let.Bil je visok komaj 60cm.Najvecji konj je pasme shire,najmanjsi pa shetlandski poni.Poznamo preko sto razlicnih pasem. Evo to je to.Rabi Tali pri ang.Hvala hvala in se enkrat hvala. Pa ne rabim dobeseden prevod,nekaj v tem smislu.Mora opisat konja,pa sva to skup vrgle,lahko pa je tudi malo drugace. Pa rabi do ponedeljka,samo mora prej napisat,da se se nauci povedat,ker bo to kot referat.
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 15.1.2009 16:35:47 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
kleopatra - jaz bi ti z veseljem pomagala, sam sem ful proti temu, da starši otrokom pišejo naloge - to je profesionalna deformacija - no, sam tolk , da boš vedla, da drgač bi
< Sporočilo je popravil nya -- 15.1.2009 16:42:06 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha,pa hvala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Aha,pa hvala. Nisem hotla pa bom vseen. Tali je sla v nemciji v 3r,kjes so se v glavnem tuji otroci ucili nemscino.Potem v 4r je imela tako uciteljico ang.da jih ni prav nic naucila.V 5r gimnazije,pa je bil sok.Tu se pricne ang.jezik ze v 1r,Tali se ga je pa v bistvu pricela ucit sele lani.So bili kar veliki problemi,vendar je ze mnogo boljse.Tale referat bi ji z veseljem sama napisala,oz.ji ga tudi narisem,ker vem kako se drugace sama trudi,pa ne obvladam dobro in nocem da se zaradi mene napacno nauci.Kakorkoli,se bo ze kaksna nasla,ce ne na rr pa drugac.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
sem šla prav pogledat, zakaj mi je zdej tam zvezdice nardilo, pa sm mela namest ful eno drugo besedo kleo - sej če ne bo nbena druga, ti še zmer lahko pomagam - sam dej naj proba najprej sama, pa bomo raj pol popravile
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:45:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - nism hotla bit nesramna al kej takega, sam vem, da se človek več nauči, če dela sam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker vem kako je težko - sem zamenjala šolo in prešla iz ang, na nem 1.tuji jezik - vendar vem, koliko ti ostane, če delaš sam in koliko, če ti kdo drug - se pa opravičujem, če sem te s tem kakorkoli prizadela - ni bil tak namen
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:54:18
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Upam da se bo tudi M do takrat pojavla Mojca, mogoče se pa sploh ne bo pojavla še dobro leto. Vprašaj mojo mami, kako je to - sva s sestro 11 mesecev narazen
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:56:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moja Meri se je koncno zacela poskusat plazit,in ji je uspelo,samo............................nazaj .Za zacetek bo . Pa na tleh mora bit brez vaskrsne podlage,skoda le ker je mrzlo. naša po parketu kar drsi, tako da je na preprogi, pa po možnosti brez nogavic na nogah - ji pa tudi gre bolj nazaj. Zdravnica je pa ravno včeraj rekla, da je tako normalno, da bo zdaj en čas nazaj lezla, potem bo pa šlo naprej. Tako da bravo Meri
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 15.1.2009 16:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Nya saj imas drugac prav,samo vem kako je za Tali Ang.problem.Ima tudi latinscino(cist pretezko),pa se nemscina...sem ji pa rekla,naj sama napise kakor zna(bo proti veceru ker se zdajle uci zgodovino),bom potem gor dala da popravimo in dopolnimo.V bistvu bo treba gotovo vse popravit in dopolnit,samo tolk,da se vsaj potrudi.Bi bila pa vseen vesela da se uno moje tudi prevede,ker tistega pa res ne zna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?