|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
15.1.2009 14:01:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Dan dan!

Midva sva se danes šla vagat in sva v 8 dneh dobila 260g user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da morava dodajat samo še enkrat dnevno. Se mi je kamen odvalik od srca. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beyba- imaš zsuser posted image

spanje- mi spimo tam od  20.30 pa do 8 zjutraj, če se pa zgodi da se zbudi prej npr. ob 7 pa vedno samo poje in zaspi nazaj do 9,10user posted image Čez dan pa hodi na 3 urce spat in spi tam okol 40 minut

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
15.1.2009 14:03:13   
anaj22

Hvala vsem za čestitke za naše grame user posted image user posted image

Mi bomo tudi hmalu naročili še enega user posted image Seksamo itak brez zaščite, ampak pri meni očitno tudi dojenje učinkuje kot zaščita user posted image M pa še ni....

Mojca važen da delamo na še enmu user posted image  slej ko prej bo rataluser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 127
15.1.2009 14:03:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

ojla ninny

kako je kej Ema?

Ema je dobro- upam da tako tudi ostane, samo v bolnici sem jo razvadila in mi sedaj zaspi samo na rokahuser posted image bo treba počasi nazaj navaditi da bo sama zaspala.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
15.1.2009 14:03:28   
Samsa

Mi bomo tudi hmalu naročili še enega user posted image Seksamo itak brez zaščite, ampak pri meni očitno tudi dojenje učinkuje kot zaščita user posted image M pa še ni....

Tudi zate držim pesti za + (uuuu bomo navijali) user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 129
15.1.2009 14:03:49   
Anonimen
Vsem ki delate na + vam želim,da ga čimprej zagledate. Mi imamo dovoljuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
15.1.2009 14:04:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

dan

sem mislila, da narobe vidim- 5.del user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem za nazaj prebratuser posted image

ja leeeeej jooooooooooooo user posted image

o helov user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
15.1.2009 14:05:09   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

spanje- mi spimo tam od  20.30 pa do 8 zjutraj, če se pa zgodi da se zbudi prej npr. ob 7 pa vedno samo poje in zaspi nazaj do 9,10user posted image Čez dan pa hodi na 3 urce spat in spi tam okol 40 minut

Važička ( saj ti privoščim).. A ne pogrešaš nočnega vstajanja mogoče? Čisto malo??? user posted image user posted image user posted image Če pogrešaš, ti pošljem malo nespečnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
15.1.2009 14:06:03   
Anonimen
Ne, a verjameš da ga nič ne pogrešamuser posted image user posted image samo jaz bi morala pred polnočjo hodit spat pa bi bilo tud boljšuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
15.1.2009 14:06:33   
*Mojca*
Mi zdaj bolj tko za hec. Resno bomo začeli pa enkrat spomladi (tako da bomo lovili ovulacije in te bedarije user posted image ). Upam da se bo tudi M do takrat pojavla user posted image

anaj prej ko slej se bo tudi pri vas prijelo. Malo potrpljenja pa bo user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
15.1.2009 14:11:20   
Anonimen
Vidim, da nas je kar nekaj na poti do novega user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa, mi smo že bili na kožnih testih, krvni izvid pa še čakamo in čakamo.user posted image user posted image user posted image Je kolegica preverla na pediatrični kaj je z izvidom, in je vse ok, sam administracija pa očitno traja in traja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
15.1.2009 14:18:27   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Vidim, da nas je kar nekaj na poti do novega user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa, mi smo že bili na kožnih testih, krvni izvid pa še čakamo in čakamo.user posted image user posted image user posted image Je kolegica preverla na pediatrični kaj je z izvidom, in je vse ok, sam administracija pa očitno traja in traja.user posted image user posted image user posted image

Držim pesti tudi zate user posted image

Mi smo pa bili na krvnih testih, pa so bili izvidi kljub praznikom hitro po novem letu. Drugače si pa znajo vzeti čas, ja. Važno je, da je vse ok, pa da to veš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
15.1.2009 14:19:04   
Kaja08

Kaj, pa ne da seksate user posted image user posted image  Prej si neki jamrala, da je suša user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 137
15.1.2009 14:56:54   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Kaj, pa ne da seksate user posted image user posted image  Prej si neki jamrala, da je suša user posted image

hja, ene 2x pa smo res letos user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 138
15.1.2009 15:17:51   
Anonimen
Moja Meri se je koncno zacela poskusat plazit,in ji je uspelo,samo............................nazajuser posted image .Za zacetek bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa na tleh mora bit brez vaskrsne podlage,skoda le ker je mrzlo.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
15.1.2009 16:28:30   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Moja Meri se je koncno zacela poskusat plazit,in ji je uspelo,samo............................nazajuser posted image .Za zacetek bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image Meri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
15.1.2009 16:33:02   
Anonimen
Bi lepo prosila za pomoc.Tole rabim prevedeno v anglescinouser posted image user posted image .

Konji so dolgonoge zivali s kopiti,dolgim repom in grivo na vratu.Lahko zelo hitro tecejo,dobro vohajo,izvrstno vidijo in slisijo.Odraslemu samcu pravimo zrebec,samici kobila,mladi konji so pa zrebicki.
Konji so rastlinojedi in hranijo se skoraj izkljucno z travami.
Eden najstarejsih konj je zivel v gozdovih pred vec kot 50milijoni let.Bil je visok komaj 60cm.Najvecji konj je pasme shire,najmanjsi pa shetlandski poni.Poznamo preko sto razlicnih pasem.

Evo to je to.Rabi Tali pri ang.Hvala hvala in se enkrat hvala.
Pa ne rabim dobeseden prevod,nekaj v tem smislu.Mora opisat konja,pa sva to skup vrgle,lahko pa je tudi malo drugace.
Pa rabi do ponedeljka,samo mora prej napisat,da se se nauci povedat,ker bo to kot referat.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 15.1.2009 16:35:47 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
15.1.2009 16:36:41   
Anonimen
kleopatra - jaz bi ti z veseljem pomagala, sam sem ful proti temu, da starši otrokom pišejo naloge - to je profesionalna deformacijauser posted image - no, sam tolk , da boš vedla, da drgač bi

< Sporočilo je popravil nya -- 15.1.2009 16:42:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
15.1.2009 16:39:07   
Anonimen
Aha,pa hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
15.1.2009 16:43:28   
Anonimen

Aha,pa hvala.
Nisem hotla pa bom vseen.
Tali je sla v nemciji v 3r,kjes so se v glavnem tuji otroci ucili nemscino.Potem v 4r je imela tako uciteljico ang.da jih ni prav nic naucila.V 5r gimnazije,pa je bil sok.Tu se pricne ang.jezik ze v 1r,Tali se ga je pa v bistvu pricela ucit sele lani.So bili kar veliki problemi,vendar je ze mnogo boljse.Tale referat bi ji z veseljem sama napisala,oz.ji ga tudi narisem,ker vem kako se drugace sama trudi,pa ne obvladam dobro in nocem da se zaradi mene napacno nauci.Kakorkoli,se bo ze kaksna nasla,ce ne na rr pa drugac.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
15.1.2009 16:44:06   
Anonimen
sem šla prav pogledat, zakaj mi je zdej tam zvezdice nardilo, pa sm mela namest ful eno drugo besedo

kleo - sej če ne bo nbena druga, ti še zmer lahko pomagam - sam dej naj proba najprej sama, pa bomo raj pol popravile

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
15.1.2009 16:45:47   
Anonimen
kleo - nism hotla bit nesramna al kej takega, sam vem, da se človek več nauči, če dela sam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
15.1.2009 16:48:36   
Anonimen
Ker vem kako je težko - sem zamenjala šolo in prešla iz ang, na nem 1.tuji jezik - vendar vem, koliko ti ostane, če delaš sam in koliko, če ti kdo drug - se pa opravičujem, če sem te s tem kakorkoli prizadela - ni bil tak namen

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
15.1.2009 16:54:18   
slovenka

Upam da se bo tudi M do takrat pojavla user posted image

Mojca, mogoče se pa sploh ne bo pojavla še dobro leto. Vprašaj mojo mami, kako je to - sva s sestro 11 mesecev narazen user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 148
15.1.2009 16:56:11   
slovenka

naša po parketu kar drsi, tako da je na preprogi, pa po možnosti brez nogavic na nogah - ji pa tudi gre bolj nazaj. Zdravnica je pa ravno včeraj rekla, da je tako normalno, da bo zdaj en čas nazaj lezla, potem bo pa šlo naprej. Tako da bravo Meri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
15.1.2009 16:56:30   
Anonimen
Ja Nya saj imas drugac prav,samo vem kako je za Tali Ang.problem.Ima tudi latinscino(cist pretezko),pa se nemscina...sem ji pa rekla,naj sama napise kakor zna(bo proti veceru ker se zdajle uci zgodovino),bom potem gor dala da popravimo in dopolnimo.V bistvu bo treba gotovo vse popravit in dopolnit,samo tolk,da se vsaj potrudi.Bi bila pa vseen vesela da se uno moje tudi prevede,ker tistega pa res ne zna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?