Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:12:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa bom danes kar zrezke spohala, pa krompir in solato zraven. Aja, punce..jaz sem že dobila odločbo od CSD za porodniško in za denar namesto paketa. Pa včeraj sva šla očetovstvo priznati. Papirologije je konec..zaenkrat.... jaz sem že odločbi včeraj dobilla očetovstva pa ni treba podpisovat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:12:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa bom danes kar zrezke spohala, pa krompir in solato zraven. Aja, punce..jaz sem že dobila odločbo od CSD za porodniško in za denar namesto paketa. Pa včeraj sva šla očetovstvo priznati. Papirologije je konec..zaenkrat.... njami, tud to bi sedlo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:13:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe moje, evo jaz sem se jedva sesetavla skupi, sem pa vas že prebrala jeiii... nč pametga niste napisale, no sej kdaj pa če pa tebe ni blo gor,kak naj bo kaj pametnega? glavn da bo zdaj kaj a misliš,da ti bo ratalo? če mi pomagaš definitivno
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:14:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe moje, evo jaz sem se jedva sesetavla skupi, sem pa vas že prebrala jeiii... nč pametga niste napisale, no sej kdaj pa če pa tebe ni blo gor,kak naj bo kaj pametnega? glavn da bo zdaj kaj a misliš,da ti bo ratalo? če mi pomagaš definitivno jaz nisem za pametne debate,boš morala katero drugo najdit
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:14:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa bom danes kar zrezke spohala, pa krompir in solato zraven. Aja, punce..jaz sem že dobila odločbo od CSD za porodniško in za denar namesto paketa. Pa včeraj sva šla očetovstvo priznati. Papirologije je konec..zaenkrat.... jaz sem že odločbi včeraj dobilla očetovstva pa ni treba podpisovat ker živita v zakonskem jarmu..ne tako kot midva, ki živina na koruzi..že skoraj 16 let..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:15:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe moje, evo jaz sem se jedva sesetavla skupi, sem pa vas že prebrala jeiii... nč pametga niste napisale, no sej kdaj pa če pa tebe ni blo gor,kak naj bo kaj pametnega? glavn da bo zdaj kaj a misliš,da ti bo ratalo? če mi pomagaš definitivno jaz nisem za pametne debate,boš morala katero drugo najdit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:21:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa bom danes kar zrezke spohala, pa krompir in solato zraven. Aja, punce..jaz sem že dobila odločbo od CSD za porodniško in za denar namesto paketa. Pa včeraj sva šla očetovstvo priznati. Papirologije je konec..zaenkrat.... jaz sem že odločbi včeraj dobilla očetovstva pa ni treba podpisovat ker živita v zakonskem jarmu..ne tako kot midva, ki živina na koruzi..že skoraj 16 let.. sej midva sva še čist frišna,sam pa paše en papir manj rihtat no,jih je pa blo po poroki malo morje
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:22:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa bom danes kar zrezke spohala, pa krompir in solato zraven. Aja, punce..jaz sem že dobila odločbo od CSD za porodniško in za denar namesto paketa. Pa včeraj sva šla očetovstvo priznati. Papirologije je konec..zaenkrat.... In kdo od vaju je zdaj očka?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:25:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa bom danes kar zrezke spohala, pa krompir in solato zraven. Aja, punce..jaz sem že dobila odločbo od CSD za porodniško in za denar namesto paketa. Pa včeraj sva šla očetovstvo priznati. Papirologije je konec..zaenkrat.... jaz sem že odločbi včeraj dobilla očetovstva pa ni treba podpisovat ker živita v zakonskem jarmu..ne tako kot midva, ki živina na koruzi..že skoraj 16 let.. sej midva sva še čist frišna,sam pa paše en papir manj rihtat no,jih je pa blo po poroki malo morje moj je pa tud že priznal da se je podpisal na malega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:25:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa bom danes kar zrezke spohala, pa krompir in solato zraven. Aja, punce..jaz sem že dobila odločbo od CSD za porodniško in za denar namesto paketa. Pa včeraj sva šla očetovstvo priznati. Papirologije je konec..zaenkrat.... In kdo od vaju je zdaj očka?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:27:49
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:28:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. kak te to?kaj te hodiš,če se pol nič ne zmeniš?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:31:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. si te kar predstavljam, še mal pa bi še njo piknala za kazen
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:32:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. kak te to?kaj te hodiš,če se pol nič ne zmeniš? to sem se jaz tud vpr. mi je rekla da naj drugič pokličem ne pa v takem vremenu tja hodim..pa sem ji odg. da je moja stvar v kakem vremenu jaz pridem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:33:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. si te kar predstavljam, še mal pa bi še njo piknala za kazen ne moj pa bi jo..se je razpizdo pri bajti kaj si predstavlja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:33:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. Kot se za tapravo nosečnico tudi spodobi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:34:33
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. Kot se za tapravo nosečnico tudi spodobi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:35:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. Kot se za tapravo nosečnico tudi spodobi! ja najaa točno ma v pogodbi mi piše da imam plačo 15..ona pa men zdaj pamet soli,da ima šef do 18 cajt nakazat in pol naj pridem da mi vpiše plačo.. krasta.. grr sem bla jezna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:38:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. kak te to?kaj te hodiš,če se pol nič ne zmeniš? to sem se jaz tud vpr. mi je rekla da naj drugič pokličem ne pa v takem vremenu tja hodim..pa sem ji odg. da je moja stvar v kakem vremenu jaz pridem.. če jo pa skrbi zate
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:39:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. Kot se za tapravo nosečnico tudi spodobi! a podpirata nasilje?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:40:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. Kot se za tapravo nosečnico tudi spodobi! a podpirata nasilje? Sej to ni nasilje, če je pa odšla! Nasilju se je s svojim vihravim odhodom izognila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:41:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. Kot se za tapravo nosečnico tudi spodobi! ja najaa točno ma v pogodbi mi piše da imam plačo 15..ona pa men zdaj pamet soli,da ima šef do 18 cajt nakazat in pol naj pridem da mi vpiše plačo.. krasta.. grr sem bla jezna Sej te čist razumem, da si jezna. Sam ponavad je res tako, da imajo kakšne 3 dni v dobrem za plačo. In kaj zdaj? Greš 18. nazaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:41:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
o babike. vidim, da že pridno rihtate papirje za CSD... jaz se tudi psihično pripravljam. me je kar groza, ko že vidim, kako me bojo pošiljali sem in tja... beda... no gremo k bolj veselim stvarem - imamo že vozičeka. jeeee bom poslala slikico, ko jo najdem. pa postlco sma že kupila pa previjalno podlogo. pa kup sposojenih cotik imam že, tak da počasi bo me je že namreč skrbelo, kdaj bom to vse, ker sem med zadnjimi z nabavo se mi zdi. še dobro da mam bolniško, ker drugače sploh ne bi utegnila zdaj pa grem po sendvič, sem takoj nazaj
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:41:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. kak te to?kaj te hodiš,če se pol nič ne zmeniš? to sem se jaz tud vpr. mi je rekla da naj drugič pokličem ne pa v takem vremenu tja hodim..pa sem ji odg. da je moja stvar v kakem vremenu jaz pridem.. če jo pa skrbi zate njo pa res ja.. se nikoli nisma prenesle in ne vem če je zdaj kaj bolj človeška postala ko je mene nosečo vidla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 11:42:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem nazaj..zrihtala pa NIČ!! Sem se skregala z računovodkinjo in vihravo odšla.. Kot se za tapravo nosečnico tudi spodobi! a podpirata nasilje? Sej to ni nasilje, če je pa odšla! Nasilju se je s svojim vihravim odhodom izognila! bi verjetn do pravega nasilja prišlo,če ne bi prav čas odšla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?