|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
15.1.2009 8:25:05   
tejkaz
Ja kje pa ste danes?

Naty, zvečer moram nujno po plenice za Evo. Greva na kofe?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
15.1.2009 8:27:07   
sandra123
Jutrouser posted image ...
Mi smo včeraj uspešno prišli do P, čeprav je bila katastrofa na cestiuser posted image ....živa drsalnica, ker je zmrznjen dež naredil svoje....smo se 30km/uro voziliuser posted image
Cepljeni nista bili zaradi prehlada, verjetno bosta cepljeni drugi teden. Ju je pa P dobro pregledala, pa HB so pljučka čista, kljub temu, da obe kašljatauser posted image ...Sta bili pa mali 2 tako dobre volje - ja seveda, če sem ju pa vmes še nahranila, ker smo bili 2 uri tam - je imela P tako gužvo, da jojjjjjjjj....vse je bolano naokrog, tako, da sem lahko samo vesela, da imamo mi virozouser posted image
Matejchi za seznam:
Taja: 6870g, 65cm; Teja:6190g, 63.5cm
1.cepljenje pa smo imeli 14.11.08

Glede uvajanja GH, pa so meni rekli, da moram sedaj začeti bolj intenzivno uvajati GH (predvsem zelenjavo), glede na to, da dobivata tudi AM....
Pri nas skoraj cel dan niso nič plužiliuser posted image , so šele ob 21-ih imeli akcijo pluženja, pločniki so katastrofauser posted image , sem že včeraj komaj rinila tisti voziček po snegu, kaj bo šele danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Punce, lep pozdravček, me princeski kličetauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 15.1.2009 8:28:41 >

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
15.1.2009 8:27:54   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:
user posted image

gajka - ROK
Tudi mi imamo že polovičko! user posted image

Tjaša23 - LINA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Čestitke!!

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
15.1.2009 8:30:16   
tejkaz
Sandra, a pri vas so bolni in zdravi otroci skupaj? Pri nas ima en del dneva samo bolne otroke, en del dneva pa samo zdrave otroke?

Mislim da ima ena punca isto P kot mi. LuciaMarta, ki se že lep čas ni javila. A kaj veš kaj je z našo P? Je baje neki bolna.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
15.1.2009 8:39:18   
Zoja Miša
Današnje obmesečnice:
user posted image

gajka - ROK
Tudi mi imamo že polovičko! user posted image

Tjaša23 - LINA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Prišla po kavo!
Kaj vem kaj mi je danes, sem cela hin, pa križ me boliuser posted image .

Tejkaz, vidim da si slabo spala. Pa avta nimam, če ne bi do tebe prišla. Zvečer grem tudi jaz v Mullerje, amapk v Lj, z Naty si pa le kafo privoščita!

Joj, se je že zbudila, pa tale otrok ful malo spiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
15.1.2009 8:41:18   
karmar
za tiste, ki ste v dilemi o rasti in pridobivanju na teži... Levo je Urša, desno pa njena prijateljica, ki je 3 tedne mlajša. Njena mama pa je cca 10 cm večja od mene...Ne morejo bit vsi otroci enaki, tudi mi nismo.user posted image

user posted image

tejka tudi jaz sem mislila da si nelje v zdravstvu v službi.user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
15.1.2009 8:51:34   
buhtlčk

gajka - ROK

Tjaša23 - LINA

Čestitke za 6 in 5 mesecev!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.1.2009 9:02:32   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

tejka tudi jaz sem mislila da si nelje v zdravstvu v službi.user posted image

Uf, daleč od tega.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
15.1.2009 9:03:47   
Krysia
Čestitke:

ROK - za polovičko user posted image user posted image user posted image

LINA - za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

Buhtlčk, sej veš, da sem sklerozna user posted image ... si itak zadnjič povedala, da vaju ne bo na prvo plavanje, ker ste se cepil ... Bova z Zojo Mišo vestno delale zapiske pa dobiš potem plonk listke user posted image

Sandra123
, to je tudi meni čudno pri vaši P: naša ima tud ločene ure za zdrave in bolne pa različni čakalnici in celo ordinaciji ... No, upam, da se niste česa nalezli!

Tejkaz, user posted image in ti želim, da bi se uspela čez dan nekak naspat ... verjetno precej optimistično, ampak mogoče ti vseen rata ...

Zoja Miša
, kako te zdej križ boli? Dej no, jutri gremo plavat ... o parkiranju pa rajš ne bom razmišljala ... ker potem me ziher ne bo ... jst bom po moje tm pustila avto kot zadnjič ... al bom pa mela srečo, pa bo kje kakšna luknja za mojga cliota ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
15.1.2009 9:07:18   
Zoja Miša
Krysia, kje pa je tisti P, kjer si zadnjč pustila avto? Kje se moram potem peljati? Vem da Jovo ni daleč, ampak...user posted image  A misliš, da bi za neoprenke mogla poklicati?  Mislim, sem te zasula...
Ja križ, kaj pa vem, saj me ne fejst, tako čudno kot me je ponavadi pred M. Pa menda je ja sedaj ne dobimuser posted image , po možnosti jutri zjutrajuser posted image

A ja, da boste vedele, Sayuri so vsaj včeraj T2 rihtali, pa zato se ni nič javilauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
15.1.2009 9:08:43   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

za tiste, ki ste v dilemi o rasti in pridobivanju na teži... Levo je Urša, desno pa njena prijateljica, ki je 3 tedne mlajša. Njena mama pa je cca 10 cm večja od mene...Ne morejo bit vsi otroci enaki, tudi mi nismo.user posted image

user posted image  

Me veseli, ker vsake toliko se zasikiram zakaj smo pa tako mali in nimamo toliko kguser posted image ....

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
15.1.2009 9:15:24   
anita goitan
jutro
sem spila ornk ornk šalco kave, semuser posted image user posted image user posted image user posted image od polnoči do 4ih skoz neki, ob 4ih sva ble u dnevni, mal je lučke po laptopu šraufala, mal po pečici, potem mi je blo dovolj, sem kmal bruhala sem se tako slabo počutila, jo nesem v postlo se da na kravce in se začne neki pogovarjat, kdaj je zaspala ne vem, vem samo da je spala do 8ihuser posted image in od 4.45 do 8ih tolk  skupaj jaz v 2m še nisem spala, huk, a to pomeni da moja Zoja želi na trebuhu spatuser posted image ok ni panike dns jo dam na trebuh.

Drgač pa. moj je teraso skidal, okrog klime se je ful ledu nabralo, matejchi  kidamo na zelenico oz tam kjer imava ciprese, sej kam pa  vam voda iz balkona drgač greuser posted image

naty tist glede tašče je pa joke

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
15.1.2009 9:20:15   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Sandra, a pri vas so bolni in zdravi otroci skupaj? Pri nas ima en del dneva samo bolne otroke, en del dneva pa samo zdrave otroke?

Ne, Tejka, imajo ločeno zdrave in bolne, ampak je P vmes pregledovala tudi bolne otroke...Hodimo pa na Polzelo k dr. Matjaževiuser posted image
Kako sta pa kaj tvoja sončka danes??? Je glede vročine kaj boljše???

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
15.1.2009 9:27:27   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Drgač pa. moj je teraso skidal, okrog klime se je ful ledu nabralo, matejchi  kidamo na zelenico oz tam kjer imava ciprese, sej kam pa  vam voda iz balkona drgač greuser posted image

Če pa je preveč za kidat pa taščo pokličeš...
Na balkon nam ne pade, ker je zaprt...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
15.1.2009 9:27:59   
sandra123

a to pomeni da moja Zoja želi na trebuhu spatuser posted image ok ni panike dns jo dam na trebuh.

To isto vprašanje je mene pestrilo nekaj dni nazaj in zdaj sem ugotovila, da Taja res želi spati na trebuščku, kajti tako lepo spi preko noči, da ne morem verjeti....danes je spala od 21-5.30user posted image user posted image user posted image user posted image , Teja pa....pri njej ne pali spanje na trebuščku...ga je sračkala od 24-ih daljeuser posted image ...
Anita, poskusi, mogoče boš presenečenauser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2515
15.1.2009 9:29:32   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

a to pomeni da moja Zoja želi na trebuhu spatuser posted image ok ni panike dns jo dam na trebuh.

To isto vprašanje je mene pestrilo nekaj dni nazaj in zdaj sem ugotovila, da Taja res želi spati na trebuščku, kajti tako lepo spi preko noči, da ne morem verjeti....danes je spala od 21-5.30user posted image user posted image user posted image user posted image , Teja pa....pri njej ne pali spanje na trebuščku...ga je sračkala od 24-ih daljeuser posted image ...
Anita, poskusi, mogoče boš presenečenauser posted image

user posted image
uau ku bi blu tu lepuuuuu

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
15.1.2009 9:31:46   
matejchi
anita a je kaj cesta za vozičke splužena proti centru?

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2517
15.1.2009 9:33:24   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita a je kaj cesta za vozičke splužena proti centru?

dns še anita ni bla zuni, včeri pa veš da smo kar po "ta veliki" cesti vsi se furali

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
15.1.2009 9:34:15   
matejchi
Mi smo včeraj po pločniku rili... danes pa upam da bo kaj lažje. Če ne jo bom pa na sanke dala...user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 2519
15.1.2009 9:38:00   
anita goitan
me2 tud morva do centra v lekarno..sam zdej še ne

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
15.1.2009 9:46:16   
tinka14
ROK & LINA, čestitke. sej ne morem vrjet, da mamo že tolko polletnikov... men se še vedno zdi tk daleč do službe. pa bo vsak hip...

dobro jutro. mene je danes nejc razvaju do pol 8. srček mali. user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
15.1.2009 9:51:01   
buhtlčk
Krysia ni panike. So mi že povedal, da si ne morejo vsi vsega zapomnit, kar je kdo rekel :) No saj si ne zapomnim vsega, ampak zelo veliko. Na račun tega se mi zdi si pa ne zapomnim imen in obrazov. Tako da vem, da je nekdo nekaj rekel, samo ne vem kdo niti kako izgleda user posted image Plonkiče pa ja, prosim. Vsaj pot do bazena user posted image

Tejkaz enkrat bomo spali. Naš je sicer boljši, pa samo eden je (dans je spal 19-1, 1.30-3.30, 4-6, 6.30-7). No če bi šla z njim spat, bi se celo naspala. Čeprav sem se kar navadila. Gre pa jutri v svojo sobico, se mi zdi, da ga tudi midva budiva, da bo bolje spal sam. Vsekakor ne bova slišala vsakega njegovega diha, ker babyfon vsega ne potegne :) Mi je pa kar mal čudno, ker ga ne bo več v spalnici user posted image

ZojaMiša, user posted image še ni problem, sam da ne boš nadaljevala s kakšno gripo. V bazen gremo!! user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
15.1.2009 9:52:49   
matejchi
o buhtlčk mislim da boš sedaj ti slabše spala, zaradi babyfona... tole je pa grozen zvok.. user posted image

RD RR

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
15.1.2009 9:53:31   
buhtlčk
Včerej sem si računala dohodnino in ugotovila, da CSD premal davka odvaja. In to tolk, da če ne bom imela jst tamalga prijavljenga, bom plačala 300€!! Glede na to, da ima user posted image višjo plačo od mene, se bo najbrž bolj splačalo, če ga bo imel on. Za znoret! Čakam, da mi podatke prinese, da vse še preračunam. 

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
15.1.2009 9:55:59   
buhtlčk
matejchi sej ga uporabljava že zdaj, relacija spalnica dnevna. In če daš na minimum glasnosti, še nekaak gre. Slišiš ga v vsakem primeru, tolk malo naglas ga ne moreš dat user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?