|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
15.1.2009 10:00:33   
buhtlčk
vprašanje: kako veš, da ima 5mesečnik, ki se samo doji, drisko?
Nam že en teden obvezno premoči plenička pri robovih spodaj. Mogoče pa Műllerjeve 4 niso namenjene tako tekočim zadevam? Glede na to, da so od 9 kg naprej?

No moram pa P poklicat, kakec itak. Sluz ima že več kot 14 dni, od cepljenja v ponedeljek pa še več in temno rdeče nitke (kri?). Če je to možno od cepljenja. Folk okrog mene me obravnava ko da preveč kompliciram, ker testno že 2 tedna ne jem mleka in jajc in ker gledam, kaj naš pikec v pleničko kipa. Zdej pa res ne vem več user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
15.1.2009 10:02:31   
matejchi
Jaz ravno zato uporabljam trenutno pampers, ker se mi zdi, da tale tekoči drekec dobro drži, pol gremo pa na druge.. pa rob moraš itak fino poravnat pri kračah...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
15.1.2009 10:04:45   
anita goitan
buhtlčk jaz tud pamperske čez pa dam ene take spodnje hlačke
Drgač pa za drisko in podobne stvari da ne rečem sranje je pristojna tejka

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
15.1.2009 10:06:30   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Jaz ravno zato uporabljam trenutno pampers, ker se mi zdi, da tale tekoči drekec dobro drži, pol gremo pa na druge.. pa rob moraš itak fino poravnat pri kračah...

sej ful poravnavam, si grem kar na živce kolk dela si dam, pol pa tkole en do dva bodija na danuser posted image mah če je to najhujš kar bo, pol še ni panike ane..

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
15.1.2009 10:07:41   
miškolinček
Ojla,

kako ste?

Mi imamo pa norčka pri hiši. Včeraj je bil po 5 dnrh spet v vrtcu,pride domov in ko sva šla lulat,vidim poln enih čudnih pik,mu dvignem še majčko pogledam trebuh in hrbet,groza,...malo morje pik.

Zdajle sva od P,diagnoza..norice.... Jaz pa sama z obema in mulček ne sme ne ven ne v vrtec,meni se bo skegljalo,je siten ko...
Zdaj pa samo čakam če jih bo tamal dobu,mi je rekla P da lahko pri njem pričakujem veliko hujše  norice če jih bo dobil, glede na to da ni dojen,pa da je še tok mali...ne vem jaz sem slišala da manjši so lažje prenesejo.
Groza,pa še mož jih tudi ni imel,vse druge stvari od ošpic škrlatinke,samo noric ne.

Pri nas bo spet pestro.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 15.1.2009 10:10:02 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
15.1.2009 10:08:10   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

buhtlčk jaz tud pamperske čez pa dam ene take spodnje hlačke
Drgač pa za drisko in podobne stvari da ne rečem sranje je pristojna tejka

ideja za spodnje hlače...

ja sej čakam tejko hahahaha (poleg vseh vas ostalih, se razume). Če se pa ne motim, je pa tejka računalničar (al sam usput programiranje obvlada?)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
15.1.2009 10:09:25   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

sej ful poravnavam, si grem kar na živce kolk dela si dam, pol pa tkole en do dva bodija na danuser posted image mah če je to najhujš kar bo, pol še ni panike ane..

to je vse normalno,naš ta velk je bil ko je bil majhen tudi do 6x na dan posran,pa vedno mu je šlo čez,pa ni imel driske tkoda,... bo boljše ko bosta začela z GH,takrat se drekec zgosti.user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 15.1.2009 10:10:24 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
15.1.2009 10:10:52   
matejchi
zdaj sem se spomnila, da še nisem imela zajtrka... hehe ob 8.00 sem imela obisk... pa sem samo kavico pila.. ti ti jaz..

jojoj... poslušam Hajdi - Naš kuža... moram nujno na zrak!!! važno da je Maruši všeč.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
15.1.2009 10:12:39   
anita goitan
men se zdi da driska smrdi user posted image drgač kot ta drek do dojenih.. http://en.wikipedia.org/wiki/Diarrhea

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
15.1.2009 10:27:41   
matejchi
pa verjetno kakšna barva tut druga??

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 2535
15.1.2009 10:28:46   
anita goitan
polna skledčka jogurta in kosmičev, mnjami..da n bomo sam od dreka

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
15.1.2009 10:32:56   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

buhtlčk, js sem mela pred kakim mescem probleme s tem uhajanjem drekca, vsako jutro vse posran, pižama, pol pojstle, če sem ga slučajno mela js v rokah, če js cela za v pralni stroj. sprobala vse možne plenice, vse isto. se obdolžila da ne znam previjatuser posted image ... potem se je pa en dan kr nehal. zdej pa še sam včasih - recimo 1x, 2x na teden vse čez poserje, drgač pa v plenički ostane.
tk da, kaj sem hotla povedat, ne se sekirat, MINE!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
15.1.2009 10:33:47   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

men se zdi da driska smrdi user posted image drgač kot ta drek do dojenih.. http://en.wikipedia.org/wiki/Diarrhea

ja, ful bolj smrdi, čeprav po izgledu je ne ločim glih od navadnega dreka.user posted image
uf, kaka tema...

Neposredna povezava do sporočila: 2538
15.1.2009 10:34:16   
Erin
matejchi:

Tilen, 5 mesecev -8700 g, 67 cm pa cepivo za rotavirus je dobil pa cepil se je... samo en mičken zajokcal drugače pa priden... je skoraj celo ambulanto popljuval ko je "diža delal"user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2539
15.1.2009 10:34:52   
gajka
Midva oz. mi trije (še pes) smo že bili zunaj. Je bilo treba po mleko it (s kanglco, ja user posted image ), pa pol mal dvorišče skidat. A je že probala katera voziček rinit po komaj malo spluženi cesti po klancu navzgor? user posted image Še najbolj je užival naš pes:
user posted image

Potem sem pa nameravala dati isofix podstavek v moj avto, pa mi je nekaj reklo, da naj ga še preventivno poskušim vžgat, če je res zdaj vse OK in potem sledi user posted image user posted image user posted image . Res je šel akumulator! user posted image Midva pa P od 12h in nikogar doma! HB, da me avto vsaj na parkingu pred ZD ni pustil na cedilu, ker pol bi pa res popenila! In potem začnem malo telefonirat okrog, kdo bi naju lahko peljal... Pa na koncu vsa obupana kličem še mamo (ki je ata peljala na pregled v LJ) in sta celo že na poti domov! user posted image Prevoz zdaj imava, akumulator bo pa očitno res treba nov nabavit. Pa ravno zdaj, ko so božički in dedki mrazi že za nami... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 15.1.2009 10:36:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2540
15.1.2009 10:35:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

user posted image

Kak/a akrobat/kauser posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
15.1.2009 10:36:09   
buhtlčk

pa verjetno kakšna barva tut druga??

bl smrdi, je zelenkast...

res, kaka tema user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
15.1.2009 10:36:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

user posted image

Pri tej sem se pa skoraj polulala od smeha...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
15.1.2009 10:37:50   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Krysia, kje pa je tisti P, kjer si zadnjč pustila avto? Kje se moram potem peljati? Vem da Jovo ni daleč, ampak...user posted image  A misliš, da bi za neoprenke mogla poklicati?  Mislim, sem te zasula...

Najlažje ti bo verjetno, če si sama pogledaš, ker če ti začnem razlagat, bom preveč zakomplicirala. Probi če dela tale povezava: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=gostilna+pri+jovotu&tab=maps

Drugač pa greš na zemljevid.najdi.si, pa vtipkaš "gostilna pri jovotu" Itak si pa tok domača z računalnikom, da sem ziher, da ti rata ... če pa ne, ti bom pa na ZS nekak navodila poslala, če mi bo uspelo spesniti ... Fora je samo, da greš na parkplacu čist do konca, dokler se da (prideš že skor čist do gradu kodeljevo) - maš pol bližje do dif-a ... aja, pa enkrat si me vprašala, če bom z lupinco al z vozičkom - bom kr sam z lupinco, se mi ne da vsega v avto pokat, pol pa na konc ne bo dost prostora tm u graderobi ...

Evo, zdej mamo pa budnico - sej je že čas ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
15.1.2009 10:39:49   
Erin
Vilika, tvoj mačkon bi bil pa lah moji ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni lepšega mačka od siamca...user posted image

Evo še mojo:

user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
15.1.2009 10:41:44   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka sem ti pozabila odgovorit. Jaz nisem klicala ne pri Nejcu patronažne in jo zdej tudi ne bom. Če nimajo namena prit, prosila jih ne bom. user posted image Nam gre pa dobro z GH, zato tudi ne mislim klicat. Če pa hočeš, da pride, moraš pa poklicat, ker one tebe ne bodo. user posted image

Meni je pa septembra naročila da jo pokličem ko dopolne 5 mesecev..in sem jo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
15.1.2009 10:49:12   
buhtlčk
pa še naš čistokrvni mešanec, če ravno mačkone kažemo
user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
15.1.2009 10:50:10   
anita goitan
jao babe, kaj si mačke kažeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

sandra123 imaš ZS

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
15.1.2009 10:54:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:
user posted image

gajka - ROK
Tudi mi imamo že polovičko! user posted image

Tjaša23 - LINA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Sandra, a pri vas so bolni in zdravi otroci skupaj? Pri nas ima en del dneva samo bolne otroke, en del dneva pa samo zdrave otroke?

Pri nas sta 2 čakalnici - za zdrave otroke in bolneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.1.2009 10:55:02   
matejchi
http://www.dnevnik.si/novice/neverjetno/1042207586

da katere tole ne zagrabi....user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?