buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči Čer, me ni bilo sto let ... Sem samo zadnjo stran preletela: otroka se splača uveljavljat med letom. Če pomislite: dobite sicer isto, razdeljeno na 12 mesecev, kot na koncu, ampak država vam na koncu NE DA "obresti", čeprav razpolaga in upravlja z vašim denarjem. Torej - zakaj bi državi pustili kaj, ker nam že tako poberejo preveč. Pa bodite disciplinirane, pa dajte na otorkov račun znesek, ki ga dobite pri plači več, da boste imele za malenkost več v istem času, če je pa panika, pa imate tako nekaj denarja zagotovo na strani. meni se zdi neumno, da bi jim kaj pustila, mislim da nekaj okrog 200 evrov, ki jih jaz dobim več, ni za puščat! Je pa res, da je od firme do firme različne, koliko je razlike med bruto in neto plačo, v šolstvu je tu ogromna razlika, okrog 45%, tako da nama se debinitivno splača, da jih imam jaz med letom prijavljene, ker še vedno dobim na koncu nek drobiže. Tako sva bila lansko leto 23 evrov na plusu, čeprav je moral moj plačati 17 evrov. Se splača preračunat ... Janez, ker me jutri ne bo na RR, ti želi VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROSTNI DAN! JANEZ praznuje v petek, če misliva istega. A ni od vrtnice 16. 1.? ja, ju3 smo pa 15.1., dan za peneze zame nič več. So me k*** nategnili že za november, ker sem bila še 2 dni prijavljena na CSD, ampak ker je bil vikend, ni bilo šuškov!