|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
13.1.2009 22:22:25   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

No, mamice, koliko približno je star dojenček, ko nosi konfekcijo 56?

ko je dolgi 56cm- no ja, že prej. naši gaji so zdaj 50 že večinoma male stvari, body na preklop pa je 50 precej večji od navadnega. pa tudi odvisno kje kupuješ.
56 nosi prva dva meseca.
če se rodi velik pa npr. 56dolgi, pa samo 14 dniuser posted image !

jaz sem kupila nekaj stvari 50, ostalo pa 56. 50 že dajem stran. (razen kot rečeno bodyjev na preklop- ki ne grejo čez glavo).
sem kaj pomagala?
lahko noč!

p.s. DALI posodi še nam tvojo mami... super!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
14.1.2009 7:46:08   
mbd0411
Bethany !

Lahko narediš slano testo.
Mi je Martka povedala recept kako stran nazaj in je super za gnetenje.Suši se verjetno dlje.Bomo videli.

_kathy_!

Čisto različno je pri dojenčkih katere št.jim oblačimo.Prvi prvem sem imela št.56 kar kak teden,pri Niku zdaj pa sem imela tudi 50,pa 56 in to kar dolgo.Kake tri tedne.Ja,bodiji na preklop so super in res malo večji,kot pravi Martka.Zdaj smo pa na 68 pri skoraj 3 mesecih.Različno je.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
14.1.2009 11:28:34   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Bethany !

Lahko narediš slano testo.
Mi je Martka povedala recept kako stran nazaj in je super za gnetenje.Suši se verjetno dlje.Bomo videli.

jp, malce dlje se suši, a ni panike!
veš kaj mi povej mbd0411, a se midve poznava? kod kod in ...? čakam na tvoje zs.  tnx!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
14.1.2009 11:31:53   
martka
aja, pa prijavilča sem se na plavanje z dojenčki user posted image . v celju, na šoli s PP, na glaziji... pa saj ste celjanke in veste, kje je to. sta lahko zraven 2 spremljevalca. Luka se že veseli, da bo Gaja toliko stara, da bomo lahko šli. on je tudi hodil in mi je bilo krasno.

tako dečve, bodite fajn,
papa

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
14.1.2009 12:09:41   
betty80
Pozdravljene!

Sem iz pregleda, vse je vredu.............voda vredu, pritisk tudi. Edino natehtala mi je nekam veliko, tako, da naj bi po njihovem imela +16kg. Ginekologinja je rekla, da mam kr velik trebuh, in da bo tamali imel sigurno nekje 3500, ko se bo rodil. Pravi bajsek je user posted image . Mislim, da se bom kr namatrala.........nevem po kom ma tulk kg user posted image . Pa fino je, da nisem skoraj nič zatečena. Dobila pa sem končno tudi napotnico za porodnišnico. Naslednji pregled imam na PDP 21.1.2009. Morem bit že ob 7h tam, ker me bo dala potem na CTG. Mam občutek, da se bom načakala.

No toliko, pa lp

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
14.1.2009 12:31:54   
majabh

Bejbe,
kdaj je treba it na socialno
uredit stvari za porodniško?
- več kot 60 dni prej / točno 60 dni prej / manj kot 60 dni pred porodom
Ne bi rada bila prepozna, pregled imam pa manj kot 60 dni pred rokom

Kje boste rodile - CE ali LJ ali kaj tretjega?
Mene obisk ljubljanske porodnišnice ni ravno prepričal
(no, sej verjetno me ne bi nobena porodnišnica, pa vseeno...)

Verjamem, da ste se že razpisale o tem,
ampak sem neredna bralka,
zato se priporočam za kake povzetke oz. kratke odgovore user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
14.1.2009 12:45:30   
Chebellca
Živjo Celjanke! :D
Pozabila sem dodati datum naslednjega pregleda, 15.1.09, to se pravi jutri user posted image
Pa še en popravek bi prosila, če lahko Celje zamenjaš z Šempetrom, sem zamešala z krajem poroda user posted image

Drugače bi pa vseee lepo pozdravila in vam zaželela lep dan. Še posebej pa bodite previdne danes kje hodite, ker je zunaj drsališče, jaz sem danes že skoraj pristala na tazadnji!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
14.1.2009 13:48:51   
barika
hej.

Betty, ne sekiraj se, ni "mus" da boš težko rodila. ..moj je skoraj ven padel, pa je bil dolg 51 cm in imel 3905guser posted image  (je pa res, da sem se prav psihično pripravla, da ne more not ostat, pa da morem babco poslušat itd ...)

Majabh, jaz bom definitivno rodila v Celju (ampak morem najprej it na prvi pregled, september je še daleč)user posted image

Danes sma šla z malim ven, z vozičkom malo po "snegu"user posted image , obup, vam rečem. Ima pa moj voz še mala kolesa (marela) in ne prideš nikamor z njim, tak da bo naslednji voziček definitivno z velikimi kolesi.

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
14.1.2009 14:26:02   
betty80
Barika hvala za tolažbo. Ja jst sem se tud že prpravla, da not ne more ostat, in ga je treba ven spravit. Mogoče bo tudi meni ta misel pomagala user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
14.1.2009 15:25:26   
blue eye
Men sploh ni jasn kako bom jst zdj vedla al sem ćez rok al ne. Zdj sem se kr sama odločla da je rok 18.1. Na nuhalni mi je rekla da ga mam 25.1, ampak ginekologinja mi pa skoz prav da bo pršu prej na 18.1 ker je ful velik, ampak da sma na papirje napisale 25.1 da bom lahk z malemu dlje.

Kako se vam zdi ime Tijan, z mojim imava ogromne probleme kaj izbrati ker veva da bo user posted image , pri punčki bi se takoj zmenila, tu pa kr ne gre. user posted image Jst bolj navijam za Jerneja.

A so lažni popadki podobni nerednemu izmenjevanju bolečin v križu in zatrdevanje trebuha. ?Verjetn tud zarad tega ker ga v križu nosim in imam včasih občutek da ga bom skozi danko porodila. A ima še katera podobne simptome?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
14.1.2009 15:28:39   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

aja, pa prijavilča sem se na plavanje z dojenčki user posted image . v celju, na šoli s PP, na glaziji... pa saj ste celjanke in veste, kje je to. sta lahko zraven 2 spremljevalca. Luka se že veseli, da bo Gaja toliko stara, da bomo lahko šli. on je tudi hodil in mi je bilo krasno.

tako dečve, bodite fajn,
papa

hej, kdaj pa so ta plavanja in koliko mora biti dojenček star, da se lahko udeleži? To sem že brala nekje, da je fajn za dojenčke. koliko pa stane?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
14.1.2009 15:36:44   
blue eye
A ima katera izkušnje s tem da je še študentka in gre lahko njen partner za 10 mesecev v porodniško?

Dali, a se je možno vpisat na seznam nosečk?

moji podatki: 18.01., Blue eye, (25), št.1user posted image , št.user posted image 0, 16.1, CE user posted image +17 kg, 112 cm

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
14.1.2009 16:01:39   
_kathy_
Evo mene. Zjutraj sem bila pri frizerki. Imam jo v Šmarju pri Jelšah. Najprej sem hotela it sama, ampak me moj ni pustil se tko daleč pelat po takšni cesti, zato si je (bogi revček) vzel fraj in me peljal. Potem pa tudi prišel po mene.user posted image Po kosilu sma šla malo po trgovinah, sedaj sem pa ravno umila tla po stanovanju, zdaj pa ne vem kaj naj delam. Upam, da boste kaj napisale, da bom lahko komentirala. Aja, frizerka mi je rekla, da bom rodila danes ali jutri. Hmmm ...jst mam pa občutek, da še nekaj dni ne ... Je tamali tko notri zadekan, mu je kot kaže zelo toplo in pravi, da v takšen mraz in poledico že ne bo prišeluser posted image user posted image .

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
14.1.2009 16:41:34   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., CE user posted image +10 kg,106 cm 
blue eye (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.1., CE user posted image +17 kg,112 cm

21.01
betty80 (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.1. , CE user posted image +16 kg, 93 cm

22.01
lunica12 (21)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image  +11 kg, 102 cm 

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image ,št .user posted image  0) 20.1., CE user posted image +10 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.2.,CE, user posted image +9 kg,105cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)   ?, CE user posted image +10 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image , št. user posted image  0)  ?, CE user posted image  +10kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.2., CE, user posted image +11kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE, user posted image +13 kg, 100 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +11 kg  

23.03.
majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE user posted image +4,5 kg, 89 cm

27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE  user posted image +10 kg, 95 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE,  user posted image   +6 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   23.1, CE,  user posted image  + 4 kg

05.07. 
liam (25)                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.2., CE,  user posted image   +3 kg 

20.07.  
Chebellca (24)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 1) 15.1., CE  user posted image   +0 kg 

24.08
Lorian(37)                  ( št. 3 user posted image , št. user posted image  2) 27.1.,CE user posted image

30.08.
tulpek (26)            (št. ? user posted image ,št.  user posted image  ? ) 2.2., CE user posted image  -3kg               

01.09.
poopsie (28)                    (št.2 user posted image , št. user posted image 1) 20.in 26.1, CE user posted image

05.09
barika (24)                     (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1) ?, CE user posted image

10.09.
oktavija(28)                   (št. 2 user posted image ,št. user posted image  0 ) 30.1., CE user posted image

user posted image  - 9 fantkov
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 10 presenečenj

Skupaj nas je 27 nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            GAJA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
14.1.2009 16:42:44   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Živjo Celjanke! :D
Pozabila sem dodati datum naslednjega pregleda, 15.1.09, to se pravi jutri user posted image
Pa še en popravek bi prosila, če lahko Celje zamenjaš z Šempetrom, sem zamešala z krajem poroda user posted image

Drugače bi pa vseee lepo pozdravila in vam zaželela lep dan. Še posebej pa bodite previdne danes kje hodite, ker je zunaj drsališče, jaz sem danes že skoraj pristala na tazadnji!

Saj je OK Celje, razen če boš rodila v Šempetru pri Gorici...to je pa moj rojstni kraj...heh

Neposredna povezava do sporočila: 3940
14.1.2009 16:43:25   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

A ima katera izkušnje s tem da je še študentka in gre lahko njen partner za 10 mesecev v porodniško?

Dali, a se je možno vpisat na seznam nosečk?

moji podatki: 18.01., Blue eye, (25), št.1user posted image , št.user posted image 0, 16.1, CE user posted image +17 kg, 112 cm

Takole...si že vpisana...dobrodošla!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
14.1.2009 18:14:14   
Lolita23
Živjo!!!

Evo še moj povzetek pregleda.Najprej sem čakala malo -1,15h,ampak se je splačal.

-obrjena na glavo
-teža 2000g (toliko sem jaz imela, ko sem se rodila), namignila je da bo prej, že ve
--mala se noče slikat, je kar komolec nastavljala, kar se je pa baje videl, je pa da je meni podobna, baje ličke,čeprav jaz tega ne vidim na tistih slikah
- dobila sem vse napotnico za v P, potrdilo o PDP, celo za rešilca nalog
- pregled :18.2
-teža:14 kg
(od začetka)

18.3.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
14.1.2009 18:20:52   
Bethany
Čeeer, babnice!

Jaz sem pa danes imela prvi pregled pri G., moj pa en pregled v LJ, tako da je Elina ostala pri dediju. Je pa pravi projekt zrihtat sebe pa tamalo, jo ornk najesti in seveda preobleči, ko se polije po obroku, potem pa odtalit avto in se po katastrofalni cesti (ves sneg je bil zgleda na cesti, okolica pa čisto suha... user posted image ) odpeljati do cilja. Seveda sem 15 min zamudila, kar nikakor ni bila moja navada, ampak zdaj je vse drugače, hehe. user posted image

Na pregledu pa vse ok, rana zaceljena, stanje normalno in zelena luč za vse aktivnosti user posted image , edino savno mi je odsvetovala, ker baje zmanjšuje količino mleka in zaradi higienskih razlogov. Men se je pa že tak lušta obiskat in se mal prepotit. user posted image Pa naslednjo sezono!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
14.1.2009 18:24:03   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., CE user posted image +10 kg,106 cm 
blue eye (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.1., CE user posted image +17 kg,112 cm

21.01
betty80 (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.1. , CE user posted image +16 kg, 93 cm

22.01
lunica12 (21)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image  +11 kg, 102 cm 

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image ,št .user posted image  0) 20.1., CE user posted image +10 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.2.,CE, user posted image +9 kg,105cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  18.2., CE user posted image +14 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image , št. user posted image  0)  ?, CE user posted image  +10kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.2., CE, user posted image +11kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE, user posted image +13 kg, 100 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +11 kg  

21.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 11.2., CE  user posted image +13 kg, 102 cm

23.03.

majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE user posted image + 7,5 kg, 93 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE,  user posted image   +6 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   23.1, CE,  user posted image  + 4 kg

05.07. 
liam (25)                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.2., CE,  user posted image   +3 kg 

20.07.  
Chebellca (24)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 1) 15.1., CE  user posted image   +0 kg 

24.08
Lorian(37)                  ( št. 3 user posted image , št. user posted image  2) 27.1.,CE user posted image

30.08.
tulpek (26)            (št. ? user posted image ,št.  user posted image  ? ) 2.2., CE user posted image  -3kg               

01.09.
poopsie (28)                    (št.2 user posted image , št. user posted image 1) 20.in 26.1, CE user posted image

05.09
barika (24)                     (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1) ?, CE user posted image

10.09.
oktavija(28)                   (št. 2 user posted image ,št. user posted image  0 ) 30.1., CE user posted image

user posted image  - 9 fantkov
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 10 presenečenj

Skupaj nas je 27 nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            GAJA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 14.1.2009 18:25:19 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
14.1.2009 18:28:21   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Čeeer, babnice!

Jaz sem pa danes imela prvi pregled pri G., moj pa en pregled v LJ, tako da je Elina ostala pri dediju. Je pa pravi projekt zrihtat sebe pa tamalo, jo ornk najesti in seveda preobleči, ko se polije po obroku, potem pa odtalit avto in se po katastrofalni cesti (ves sneg je bil zgleda na cesti, okolica pa čisto suha... user posted image ) odpeljati do cilja. Seveda sem 15 min zamudila, kar nikakor ni bila moja navada, ampak zdaj je vse drugače, hehe. user posted image

Na pregledu pa vse ok, rana zaceljena, stanje normalno in zelena luč za vse aktivnosti user posted image , edino savno mi je odsvetovala, ker baje zmanjšuje količino mleka in zaradi higienskih razlogov. Men se je pa že tak lušta obiskat in se mal prepotit. user posted image Pa naslednjo sezono!

Bethany...super za pregled user posted image . No, savna je res vir bakterij. Pa sej bo kmal pomlad, pa bomo zunaj švicale na sprehodih. Komaj čakam.
In Elina je bila prvič v varstvu...najverjetneje ni bilo hudo in je bila pridna.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
14.1.2009 18:49:43   
Dali*
Ecco...še moj buši...

user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
14.1.2009 19:36:31   
Chebellca
Wiiiiiiiiiiiiii kak lepi bušiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
14.1.2009 19:38:48   
Dali*
Chebellca - ko se boš takole pridno začela rediti, ga boš tudi ti imela...še maš čas...jaz se do 5 meseca nisem nič zredila, potem pa kar naenkrat...

Neposredna povezava do sporočila: 3948
14.1.2009 19:54:03   
Chebellca
Komaj že čakam na bušija, pa tud če bo kakšna kilca preveč...se pa tud že meni že vztrajno veča user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
14.1.2009 19:57:23   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Komaj že čakam na bušija, pa tud če bo kakšna kilca preveč...se pa tud že meni že vztrajno veča user posted image

kilce niso nč preveč. Sej pa telo more z nečim se podpret, da lahko prenaša in zavaruje otročička user posted image user posted image user posted image ...bojo šle vse dol...

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?