|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
14.1.2009 20:05:10   
tulpek
Dali*, vidim, da pridno popravljaš seznam. Evo še nekaj mojih podatkov:
1. pregled: 23.1
NS: 12.2, v Velenju
1user posted image in do sedaj 0user posted image
kile so še kar iste -3 kg (še kar user posted image , nobenega apetita, po novem še bruhanje in padanje skupaj user posted image : a je še kaj značilnega za zgodnjo nosečnost, pa še nisem imela, da se pripravim??? )

ps. Dali* mogoče se spomneš, da si mi pred kakšnim mesecem pisala, zakaj vas tako pridno berem... evo, zdaj sem med vami. Prej sem se pa pripravljala.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
14.1.2009 20:09:18   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Dali*, vidim, da pridno popravljaš seznam. Evo še nekaj mojih podatkov:
1. pregled: 23.1
NS: 12.2, v Velenju
1user posted image in do sedaj 0user posted image
kile so še kar iste -3 kg (še kar user posted image , nobenega apetita, po novem še bruhanje in padanje skupaj user posted image : a je še kaj značilnega za zgodnjo nosečnost, pa še nisem imela, da se pripravim??? )

ps. Dali* mogoče se spomneš, da si mi pred kakšnim mesecem pisala, zakaj vas tako pridno berem... evo, zdaj sem med vami. Prej sem se pa pripravljala.

Ecco...full super tulpek, da si se nam pridružila. Sej smo najbrž kej držale pesti oz. ti je privajanje koristilo... Bom kar ažurirala seznamček...

Upam, da si doma in ne v službi s to slabostjo in ... drži se in čimmanj bruhanja in padanja skupaj...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
14.1.2009 20:10:36   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., CE user posted image +10 kg,106 cm 
blue eye (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.1., CE user posted image +17 kg,112 cm

21.01
betty80 (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.1. , CE user posted image +16 kg, 93 cm

22.01
lunica12 (21)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image  +11 kg, 102 cm 

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image ,št .user posted image  0) 20.1., CE user posted image +10 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.2.,CE, user posted image +9 kg,105cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  18.2., CE user posted image +14 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image , št. user posted image  0)  ?, CE user posted image  +10kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.2., CE, user posted image +11kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE, user posted image +13 kg, 100 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +11 kg  

21.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 11.2., CE  user posted image +13 kg, 102 cm

23.03.

majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE user posted image + 7,5 kg, 93 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE,  user posted image   +6 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   23.1, CE,  user posted image  + 4 kg

05.07. 
liam (25)                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.2., CE,  user posted image   +3 kg 

20.07.  
Chebellca (24)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 1) 15.1., CE  user posted image   +0 kg 

24.08
Lorian(37)                  ( št. 3 user posted image , št. user posted image  2) 27.1.,CE user posted image

30.08.
tulpek (26)               (št. 1 user posted image ,št.  user posted image   0 ) 23.1. in 12.2., CE user posted image  -3kg               

01.09.
poopsie (28)                    (št.2 user posted image , št. user posted image 1) 20.in 26.1, CE user posted image

05.09
barika (24)                     (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1) ?, CE user posted image

10.09.
oktavija(28)                   (št. 2 user posted image ,št. user posted image  0 ) 30.1., CE user posted image

user posted image  - 9 fantkov
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 10 presenečenj

Skupaj nas je 27 nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            GAJA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 14.1.2009 20:19:16 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
14.1.2009 20:11:45   
tulpek
Danes sem imela prvi delovni dan. Bom kar kopirala iz ene druge teme....

Danes sem pa doživela verjetno še zadnjo stvar (simptom) , ki se lahko zgodi. Skupaj sem padla. In da bo zadeva bolj zanimiva: to se je zgodilo na moj prvi delovni dan v pisarni, ko so nekaj razlagali in sem tam stala, kar naenkrat pa tema okrog mene.

Ko skupaj padeš ti pade pritisk? Ali je fora v čem drugem?

Dobra stran: delo imam preko javnih del in so zaposlene tam rekle, da vsaki, ki pride delat preko javnih del rečejo, da se ji splača zanosit in da so vesele za njo. Tako se mi je že prvo uro rešila dilema, kako povedat. Pa še zdaj bo lažje, če bom kdaj potrebovala kaj prosto ali pa če se bom slabo počutila. So me že hotele kar domov poslat in na bolniško, pa sem rekla, da bom poskusila, če gre, samo da stat na miru ne smem. Potem nisem imela več problemov. Mi pa danes začuda ni bilo slabo. Verjetno tudi psiha dela svoje. Utrujena pa sem, ampak je boljše kot prejšnje dni.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
14.1.2009 20:22:47   
Dali*
uf...jaz nekih slabosti do 7. tedna nisem imela...ampak potem mi je pa vse smrdelo...bruhala pa HB nisem...sem bila pa full zaspana in sem vsako pop. morala spati vsaj 2 uri. Skup sem tud padla, ampak sm bla hiter OK...jaz zaradi nizkega pritiska, pa še čez poletje je blo...

Pa sej vse preživimo, samo da je z našimi bebicami vse OK.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
14.1.2009 20:50:53   
Chebellca
Jaz sem v 14. tednu in še vedno mi je zjutraj slabo, vendar opažam da pojenja...bruhala sem pa samo 3krat, sladkega pa še zdaj videt ne morem, kar me zelo veseli! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
14.1.2009 20:58:27   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Jaz sem v 14. tednu in še vedno mi je zjutraj slabo, vendar opažam da pojenja...bruhala sem pa samo 3krat, sladkega pa še zdaj videt ne morem, kar me zelo veseli! user posted image

jaz nisem mogla videt nič, kaj šele vohat. Pa full sezona piknikov skoz...vso hrano obožuje...takrat pa kot da bi presekal...do 18. tedna nič...vse mi je samo smrdelo...potem pa kr naenkrat...sladko, pleskavice, cocta...sam junk food bi jedla...no pol mandarine - prava manija!!! kasneje sem mal prešalatla na pomaranče...ah...to naše telo je tako čudo...kaj vse prenese...

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
14.1.2009 21:05:32   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ecco...še moj buši...

user posted image

Aha, zdej se ga pa že vidi, v primerjavi z zadnjič na srečanju. user posted image

ja, Elina je bila pridna pri dediju, po papci je zaspala in spala tri urce, sem se lahko šla se potepat po trgovinah. In samo malo zavijem v H&M na ogled, pa odnesem za dobrih 30 eur znižane robe, seveda vse za tamalo. user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
14.1.2009 21:08:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

Kako se vam zdi ime Tijan, z mojim imava ogromne probleme kaj izbrati ker veva da bo user posted image , pri punčki bi se takoj zmenila, tu pa kr ne gre. user posted image Jst bolj navijam za Jerneja.

definitivno Jernejuser posted image , meni osebno vsa ta "fancy" imena niso všeč. Midva imava Martina, naslednji bo verjetno Matej, če bo munčka bo Manca ali Manja.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
14.1.2009 21:15:04   
barika
DAli, ful simpatičen trebuh, jaz sem bila takle čas že prava bomba ... bomo vidl, kaj bo zdej (glede na to, da že nosim nosečniške hlače user posted image user posted image )

Trenutno se še ne počutim noseče, razen utrujenosti in včeraj mi je bilo malo slabo, v prvi N. je bila pa kriza od 6. tedna naprej  user posted image , ampak skupaj me pa ni vrglo.

Tulpek, kok pa zgleda delo preko javnih del? a to dobiš kaj plačano, al delaš "zastonj"?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
14.1.2009 21:29:31   
_kathy_
Maste pa ene res težave. Men ni blo niti enkrat slabo, kaj šele da bi bruhala. Niti otekala nisem in tudi sedaj ne. Sreča, nobena težava. Am skoraj nisem mogla verjet, da sem noseča. Znakov nobenih, le to, da nimam menstruacije in da se mi je začel trebuh večatiuser posted image user posted image . No, sedaj me zadnja dva tedna boli hrbet, to je pa tudi vse. Vidim, da imam res srečo. Upam samo, da ne bo preveč boleč in dolg porod in da bo z bebiko vse ok.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
14.1.2009 21:32:40   
tulpek
Dobim plačano in to celo boljše, kot če bi delala kot pripravnica. Pa še potne stroške in malico dobim povrnjeno. Tak da sem zadovoljna. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
14.1.2009 22:41:52   
mbd0411
Majabh!

Jaz sem bila zelo,zelo zadovoljna s porodnišnico Celje.Krasno osebje,še bolj krasne babce,zdravniki...Vsa hvala tudi pri pomoči dojenja...

Barika!

Jaz sem tudi bila zunaj in definitivno veliki kolesi so zakon.Jutri še plug namontiram pa gremouser posted image Aja,danes sem si kupila še zaščito za voziček.Zelo poceni in univerzalen.user posted image

Pravkar sem "skidala "sneg okrog hiše,pa glej šmenta ga bo spet kamalu toliko kot prej.
Obožujem,ko sneži,samo da mi ni treba v avto,takrat pa ne maram snega.
Super je.Škoda le,ker se ne da snežaka naredituser posted image
Moram povedati,da se naš fantič že 2 dni samo 1x zbudi ponoči-ob 3h,potem pa ob 7:30.user posted image Upam,da tako ostane.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu majabh)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
14.1.2009 23:05:54   
barika
MBD, a to imaš ono dežno prevleko??? MOj si jo kr dol potegneuser posted image , pa se mu taaak blazno fajn zdi, ko po njem dežuje, ali pa sneži. Zdej na dež ne hodima, naslednjič bo verjetno kr palerino dobil, pa malo na dež, za sneg pa ni take panike, ima fajnega pajaca, ki ne premoči hitro, pa za 1 uro ven in je to to. Potem pa zvečer (okoli 17.user posted image ) še 1x na sneg, pa spat.

Super za spanjeuser posted image user posted image user posted image

Meni je celo noč spal od meseca in pol - ko mi je zmanjkalo mleka, tako da je dobil AM in se je po tem času revež končno najedel.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
14.1.2009 23:26:26   
mbd0411
Ja dežna prevleka.No,moj jo še ne potegne doluser posted image čez par mesecev pa bo že..
Upam,da nisem zgrešila z nakupom.Sicer je bila pa tako poceni,da ni panike.
Jaz našemu dodajam in dojim pa se še zbuja,a zdaj dva dni samo 1x.Upam,da bo tako ostalo oz.če bi spal vso noč nebi bila jeznauser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
15.1.2009 7:49:31   
urskaf
Dobro jutro punce! user posted image
Danes je pa prava snežna idila! user posted image

blue eye: Tudi jst sem definitivno za ime Jernej, tudi ne maram teh "nobel" imen. Midva bova imela pa Miheca, če bo res fantek. user posted image

Dali: Krasen trebušček!!!

Glede nosečnosti se moram pa tudi jst kr pohvalit. Nobene slabosti, nobenih prevelikih težav, razen če res cel dan stojim imam potem zvečer zatečene noge. Zoperno mi je samo, ker sem tak široka in okorna ratala, pa ne morem s konjem na teren.Pa bo že. Vse za naše škrate! user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
15.1.2009 8:21:34   
_kathy_
Jutro!
Kako ste spale? Jst bolj slabo. Večkrat sm mogla it na wc. Am včeraj me je mami klicala (v bistvu me večkrat na dan, ker preverja, če sem še domauser posted image ) in povedala, da jo kr kličejo in sprašujejo, če se pri nas že kaj joka. Joj!!! Kaj bo, ko bom čez rok???!!! Saj imam vedno bolj takšen občutek. user posted image user posted image user posted image user posted image

blue eye
, jst sm pa bolj za Tijana. So mi novejša imena bolj všeč.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
15.1.2009 8:38:32   
_kathy_
Vidim, da že februarčice rojevajo. Kaj na mene je pa štorklja pozabila???!user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
15.1.2009 8:39:48   
barika
Jutro

joj, kok je fajn ko je belo zunaj (ceste so pa po večini kopneuser posted image ).

Kathy, midva sma v 1user posted image  zaradi tega skor živce zgubla, ko so klicali vsak dan ... zdej boma rekla samo, da bo enkrat septembra, potem se pa nej sklikajouser posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
15.1.2009 8:51:33   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Vidim, da že februarčice rojevajo. Kaj na mene je pa štorklja pozabila???!user posted image user posted image

Saj bo, Kathy, vse ob svojem času. Izvoliuser posted image user posted image user posted image , da bo čim prej, pa še user posted image user posted image user posted image , da boš lažje dočakala.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
15.1.2009 9:26:26   
betty80
Dobro jutro,

ja tudi jaz zadnji teden zelo slabo spim user posted image . Ponoči me je spet dobro uro zvijalo, ampak je bilo manj kot prejšnjič. Na wc pa tud hodim vsaj 3x na noč. Pri naju je ful snega, ko sma mal bolj v hribih, sem čula ko so ob 4h zjutraj plužli, tak da če bo danes še snežilo bo kr kriza domov prit. Pa bo že.

Tudi jaz nisem imela v celi nosečnosti nobenih težav, nič slabosti, pa to. Trebuh se mi tudi tako dolgo ni videl, da mi je bilo že nerodno, ko sva komu rekla, da pričakujeva, jst pa nč trebuha. Zadnja 2 mes. ga je pa tako napihnalo, da mi je zdej že ginekologinja rekla, da imam velikega user posted image . Pa še drgač sem bolj drobna (no zdej mal manj) pa mam sam to veliko žogo user posted image . Sej še malo pa je ne bo več, pol jo bom pa sigurno pogrešala.

_kathy_ a ti že imaš kakšne znake? Pa sej verjetno ni pogoj, da jih moraš imet prej. K sreči imaš še tri dni časa......mogoče se bo pa na rok rodil user posted image .

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
15.1.2009 10:20:31   
sonček85
jutro!

Da vam se še jaz malo javim ,kako gre pri nas

Ja veselo čakamo pregled ki je v četrtek22.1 ,jutri gremo dat kri in vodo ter za OGTT,POTEM V PONEDELJEK GREM K SVOJI DR. DA PODALJŠAMA BOLNIŠKO ,KI UPAM DA BO SEDAJ ZADNJI MESEC POTEM PA KORISTIM STARI DOPUSTuser posted image user posted image user posted image user posted image (grrrrr velike črke).S kgg smo še vedno nekje na istem okoli +7,točno vam povem v četrtek,bebica veselo sčake in telovadi,mami pa uživa.

In ve kako kaj ,nobene nove mamice že mesec dniuser posted image
kathy in blue eye kaj čakatauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
15.1.2009 10:34:34   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., CE user posted image +10 kg,106 cm 
blue eye (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.1., CE user posted image +17 kg,112 cm

21.01
betty80 (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.1. , CE user posted image +16 kg, 93 cm

22.01
lunica12 (21)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image  +11 kg, 102 cm 

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image ,št .user posted image  0) 20.1., CE user posted image +10 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.2.,CE, user posted image +9 kg,105cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  18.2., CE user posted image +14 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image , št. user posted image  0)  ?, CE user posted image  +10kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.2., CE, user posted image +11kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE, user posted image +13 kg, 100 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +11 kg  

21.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 11.2., CE  user posted image +13 kg, 102 cm

23.03.

majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.1., CE user posted image + 7,5 kg, 93 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE,  user posted image   +7 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   23.1, CE,  user posted image  + 4 kg

05.07. 
liam (25)                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.2., CE,  user posted image   +3 kg 

20.07.  
Chebellca (24)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE  user posted image   +0 kg 

24.08
Lorian(37)                  ( št. 3 user posted image , št. user posted image  2) 27.1.,CE user posted image

30.08.
tulpek (26)               (št. 1 user posted image ,št.  user posted image   0 ) 23.1. in 12.2., CE user posted image  -3kg               

01.09.
poopsie (28)                    (št.2 user posted image , št. user posted image 1) 20.in 26.1, CE user posted image

05.09
barika (24)                     (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1) ?, CE user posted image

10.09.
oktavija(28)                   (št. 2 user posted image ,št. user posted image  0 ) 30.1., CE user posted image

user posted image  - 9 fantkov
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 10 presenečenj

Skupaj nas je 27 nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            GAJA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
15.1.2009 10:37:38   
Dali*
Ciao punce...pozdravljene v zasneženo jutro!

Bethany in martka, ki bosta šle plavat z dojenčki...če sta včlanjeni v Tuš Baby klub imata 10% popust pri šoli plavanja. Cena za 10 obiskov je 90€, torej 91€ s popustom...tko, da bosta mele za kavico po plavanju, heh.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
15.1.2009 10:55:59   
_kathy_
betty80, glede znakov. Ja ne vem. Ko pri januarčicah berem kak vse nekaj špika itd. Ne vem več nič. Res imam zadnja 2 dneva vedno ful prozorne sluzi, ampak mi je G rekla, da je to zato, ker na koncu začnejo žleze pospešeno delovati. Drugače me pa špika, sploh, ko stojim ali hodim, da morm včasih kar obstat. Ampak to sploh ni tko hudo. Pri januarčicah jamrajo ene, kok jih to feeejst boli. Men se pa nič tko hudega ne zdi. Tko da moj pravi, da mam visok prag bolečine. Hmmm ... res da me tud ponoči kaj špikne, se zbudim, ampak tkoj naprej zaspim. Kr pozabim na to. Tko da sploh ne vem, čemu bi lahko rekla znaki, ker jst jih smatram kot nekaj bolečega. Kako je pa pri tebi?

martka, bethany, koliko pa mora bit otrok star, da lahko greš z njim plavat? Jst bom tud hodla, se mi ful fajn zdi, pa tud ne bo skrbi, da bi se vode bal.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?