Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:16:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81, sem se registrirala na FB, bi rada pogledala Nejca, kaj naj naredim? Špelin@ jaz sem tudi na FB. Se bova poiskali Samo jaz nisem pod pravim imenom in priimkom, razlog sem že napisala Gor sem Špelina Rep.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:16:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a špinačo je nujno skuhat??? ker jaz je nisem sem jo samo oprala in zmiksala z drugo kuhano zelenjavo, pa malo kisle smetane dodala se mi zdi škoda uničevat vitamine - a ni špinača kot solata? tana, sedaj sem pa pogledala na debelo. Ja , meni sploh na misel ni prišlo, da bi jo delala kako drugače, kot kuhano ja, ne vem, no... mogoče sem mal presnojedca ampak pri vsaki zelenjavi vedno pomislim, a pa jo moram kuhat, saj pol uničim jst tut šampinjone dam surove na solato pa kolerabo surovo včas grizljam... pa velik tega... sam jst sm itak bl pr ta čudnih Šampinjone srove??Zanimivo. Ok kolerabo, korem, mladi grah in podobne stavri tudi jaz jem ne kuhane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:17:05
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sesil a si ti men dala prošnjo za prijateljstvo na FB? A ti misliš na Iris V in še nekaj? Ne to ni sesil, vsaj mislim da ne, ker je letnik 1974 ja tebe ima tud ta oseba med frends, a to ni naša sesil? a je katera poznana? Jaz sem se zaj..ko sem videla ime, sem avtomatično potrdila, šele pol mi je kapnilo, da se ona ne piše tako Ne, je ne poznam, sem ji pa poslala sporočilo, da naj pove kdo je.Me prav zanima, če mi bo odgovorila kasso je tud rufnila ne, jaz nisem potrdila, ker je ne poznam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:17:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81, sem se registrirala na FB, bi rada pogledala Nejca, kaj naj naredim? Špelin@ jaz sem tudi na FB. Se bova poiskali Samo jaz nisem pod pravim imenom in priimkom, razlog sem že napisala Gor sem Špelina Rep. oj kako sem se nasmejala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:19:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81, sem se registrirala na FB, bi rada pogledala Nejca, kaj naj naredim? Špelin@ jaz sem tudi na FB. Se bova poiskali Samo jaz nisem pod pravim imenom in priimkom, razlog sem že napisala Gor sem Špelina Rep. oj kako sem se nasmejala Smeh je pol zdravja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:19:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a špinačo je nujno skuhat??? ker jaz je nisem sem jo samo oprala in zmiksala z drugo kuhano zelenjavo, pa malo kisle smetane dodala se mi zdi škoda uničevat vitamine - a ni špinača kot solata? tana, sedaj sem pa pogledala na debelo. Ja , meni sploh na misel ni prišlo, da bi jo delala kako drugače, kot kuhano ja, ne vem, no... mogoče sem mal presnojedca ampak pri vsaki zelenjavi vedno pomislim, a pa jo moram kuhat, saj pol uničim jst tut šampinjone dam surove na solato pa kolerabo surovo včas grizljam... pa velik tega... sam jst sm itak bl pr ta čudnih kolerabo imam tudi jaz rada surovo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:19:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Samo na hitro se javim, za nazaj nisem brala nič. Danes sem čisto od vsega tega kidanja snega, nočnega nespanja Mance in tudi dnevnega. Je spala dobro uro v celem dnevu donc. Uglavmen, glede čveka pri Žanu, ali ste se še kaj zmenile. Meni bi najbolj odgovarjal torek ali pa moče bi tudi sreda bila opcija, samo nisem čisto prepričana, ker potem imam pa spet zmenek z zobarjam. Ta sončna se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:22:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81, sem se registrirala na FB, bi rada pogledala Nejca, kaj naj naredim? Špelin@ jaz sem tudi na FB. Se bova poiskali Samo jaz nisem pod pravim imenom in priimkom, razlog sem že napisala Gor sem Špelina Rep. oj kako sem se nasmejala Smeh je pol zdravja Sem se spomnila na tistega zmaja na zmajskem mostu v LJ Mami mi je rekla, da ko gre devica čez most pomiga z repom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:25:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81, sem se registrirala na FB, bi rada pogledala Nejca, kaj naj naredim? Špelin@ jaz sem tudi na FB. Se bova poiskali Samo jaz nisem pod pravim imenom in priimkom, razlog sem že napisala Gor sem Špelina Rep. oj kako sem se nasmejala Smeh je pol zdravja Sem se spomnila na tistega zmaja na zmajskem mostu v LJ Mami mi je rekla, da ko gre devica čez most pomiga z repom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:25:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81, sem se registrirala na FB, bi rada pogledala Nejca, kaj naj naredim? Špelin@ jaz sem tudi na FB. Se bova poiskali Samo jaz nisem pod pravim imenom in priimkom, razlog sem že napisala Gor sem Špelina Rep. oj kako sem se nasmejala Smeh je pol zdravja Sem se spomnila na tistega zmaja na zmajskem mostu v LJ Mami mi je rekla, da ko gre devica čez most pomiga z repom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:30:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81, sem se registrirala na FB, bi rada pogledala Nejca, kaj naj naredim? Špelin@ jaz sem tudi na FB. Se bova poiskali Samo jaz nisem pod pravim imenom in priimkom, razlog sem že napisala Gor sem Špelina Rep. oj kako sem se nasmejala Smeh je pol zdravja Sem se spomnila na tistega zmaja na zmajskem mostu v LJ Mami mi je rekla, da ko gre devica čez most pomiga z repom Špelina Rep sem ti poslala prošnjo za prijateljstvo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:31:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81, sem se registrirala na FB, bi rada pogledala Nejca, kaj naj naredim? Špelin@ jaz sem tudi na FB. Se bova poiskali Samo jaz nisem pod pravim imenom in priimkom, razlog sem že napisala Gor sem Špelina Rep. oj kako sem se nasmejala Smeh je pol zdravja Sem se spomnila na tistega zmaja na zmajskem mostu v LJ Mami mi je rekla, da ko gre devica čez most pomiga z repom Špelina Rep sem ti poslala prošnjo za prijateljstvo A sem jaz zdajle to pravilno potrdila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:35:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, jana81, sem se registrirala na FB, bi rada pogledala Nejca, kaj naj naredim? Špelin@ jaz sem tudi na FB. Se bova poiskali Samo jaz nisem pod pravim imenom in priimkom, razlog sem že napisala Gor sem Špelina Rep. oj kako sem se nasmejala Smeh je pol zdravja Sem se spomnila na tistega zmaja na zmajskem mostu v LJ Mami mi je rekla, da ko gre devica čez most pomiga z repom Špelina Rep sem ti poslala prošnjo za prijateljstvo A sem jaz zdajle to pravilno potrdila? JP
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:45:08
|
|
|
|
Anitka
|
Ja kam ste mi pa zdaj ušle????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:48:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kam ste mi pa zdaj ušle???? na fb
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:50:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kam ste mi pa zdaj ušle???? na fb Jaz ne. Sem Gregcu dala jogurt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:50:28
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A smo se že uradno pofočkale za "Čvek pri Žanu"? o bemtiš, čaki grem po seznamček... Evo ga: Se pravi "čvek pri Žanu": - Manca - Gregor - Emilija - Varja - Alja - Živa - Nejc - Aneja - Erazem - Zala - Anja Tia z mamicami ! Za datum se bomo še zmenile... Če sm kero pozabila, se dopišite... Ej mene je tud na FB una Iris dodala, sm misla, da jo kera od vas pozna...?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:50:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kam ste mi pa zdaj ušle???? na fb
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:50:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kam ste mi pa zdaj ušle???? jaz še vedno slike urejam, a se že bližam koncu Hb
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:51:24
|
|
|
|
špelin@
|
Naty*, a imaš ti dovolj placa? Aja, 1 vprašanje: ob kateri uri se nalimamo v Logatcu? Da malo splaniram.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.1.2009 17:52:05 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:54:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kam ste mi pa zdaj ušle???? jaz še vedno slike urejam, a se že bližam koncu Hb Na kateri številki si že?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:55:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a imaš ti dovolj placa? Aja, 1 vprašanje: ob kateri uri se nalimamo v Logatcu? Da malo splaniram. Joj sem vam favš za srečanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:56:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A smo se že uradno pofočkale za "Čvek pri Žanu"? o bemtiš, čaki grem po seznamček... Evo ga: Se pravi "čvek pri Žanu": - Manca - Gregor - Emilija - Varja - Alja - Živa - Nejc - Aneja - Erazem - Zala - Anja Tia z mamicami ! Za datum se bomo še zmenile... Če sm kero pozabila, se dopišite... Ej mene je tud na FB una Iris dodala, sm misla, da jo kera od vas pozna...? Ja zgleda da je naša sesil, ki ji je tud rep zrastel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:56:30
|
|
|
|
špelin@
|
In kaj se zdaj s FB počne?? Skoraj sem se u.sc.ala od smeha: "Nina took the quiz "Kaj te čaka v prihodnosti?" and the result is VAŠE ŽIVLJENJE NIMA SMISLA" Kaj je to zaena zadeva?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 17:57:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a imaš ti dovolj placa? Aja, 1 vprašanje: ob kateri uri se nalimamo v Logatcu? Da malo splaniram. Ah, saj smo same suhe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
PEDIATER OBALAmomacusKateri je po vaših izkušnjah najboljši pediater na obali?Dr. Semič (
65%)
Dr. Bem (
10%)
Dr. Rončevič (
13%)
Dr. Sabadin (
4%)
Dr. Hercegovac (
9%)
Število vseh glasov: 283Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!