Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:21:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: kasso grem jaz zdaj kuhat za mojega, ki pride vsak čas domov lačen in povrh še on bolan...tako, da imamo eno malo bolnišnico doma se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca, barbaw, Estrella: kako napredujete z hujšanjem???? jaz jutri stopim na tehtnico, ma če se ne bo nič poznal jo fliknem čez oken jaz nisem mogla zdržat do petka in sem danes gor stopila in je pokazalo 1kg manj Barbaw kako se pa to nardi? pa kaj pomeni prepisani? Da vem, če se mi slučajno kdaj naredi kej tazga Špelin ja Gaja ga neki serje zdele par dni.Ma sej bo jedla k ji bo pasal. A gregi pa spet nagaja? Ti ti gregi Če si nekaj zbrisala, se da rešit, če pa naložiš gor nove podatke se pa stari prepišejo. Diski delajo tako, da stvar v bistvu ne zbrišejo ampak samo piše, da je ni več tam. Fizično pa še vedno obstaja. Ko pa ti naložiš gor nove podatke pa se stari prepisujejo. to je princip diska. Tudi pri karticah za fotoaparat je tako in v GSM. Če zbrišeš se še da rešit, če pa slikaš ko so zbrisane, pa nove slike stare preprišejo. Uf zakomplicirano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi punce ratal mi je filip spi prvo rundo , zdej mam pa mal miru, dragija in Marka pa sem nagnala ven na sneg o a šele zdej?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:22:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin takole zgledajo brez Nejca, nekaj daril je noter sicer in od strani to je pa res fajn zadeva, vidim da ti Nejc prav uživa v vožnji , sam dej mi povej a se kje zaveže oz. pripne?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:23:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi punce ratal mi je filip spi prvo rundo , zdej mam pa mal miru, dragija in Marka pa sem nagnala ven na sneg o a šele zdej? ja , sej mi je skor živc z riti povleku, ko me je moj videl je kar spizdil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:24:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso grem jaz zdaj kuhat za mojega, ki pride vsak čas domov lačen in povrh še on bolan...tako, da imamo eno malo bolnišnico doma bogi revčki tvoji za njih .. jst sem za naju ravno spekla musako, moj je tud že na poti domov.. Nejc je pa danes prvič jedel ribo z špinačo, in pojedel pol fileja postrvi (verjeno bi še če bi mu dala)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:26:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin takole zgledajo brez Nejca, nekaj daril je noter sicer in od strani to je pa res fajn zadeva, vidim da ti Nejc prav uživa v vožnji , sam dej mi povej a se kje zaveže oz. pripne????? ja se pripne okrog pasa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:27:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi punce ratal mi je filip spi prvo rundo , zdej mam pa mal miru, dragija in Marka pa sem nagnala ven na sneg tak se dela mami, pa še 5 postov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:28:33
|
|
|
|
jana81
|
sesil a si ti men dala prošnjo za prijateljstvo na FB?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:28:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi punce ratal mi je filip spi prvo rundo , zdej mam pa mal miru, dragija in Marka pa sem nagnala ven na sneg tak se dela mami, pa še 5 postov u madonda sploh nisem opazila do kam sem pregurala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:28:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin takole zgledajo brez Nejca, nekaj daril je noter sicer in od strani Jaz mam tud nekaj podobnega doma v plavi barvi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:30:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sesil a si ti men dala prošnjo za prijateljstvo na FB? A ti misliš na Iris V in še nekaj? Ne to ni sesil, vsaj mislim da ne, ker je letnik 1974
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 14.1.2009 16:32:36 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:30:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin takole zgledajo brez Nejca, nekaj daril je noter sicer in od strani to je pa res fajn zadeva, vidim da ti Nejc prav uživa v vožnji , sam dej mi povej a se kje zaveže oz. pripne????? ja se pripne okrog pasa. sem opazila ko sem pogleda še enkrat prvo sliko malo bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:31:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi punce ratal mi je filip spi prvo rundo , zdej mam pa mal miru, dragija in Marka pa sem nagnala ven na sneg tak se dela mami, pa še 5 postov u madonda sploh nisem opazila do kam sem pregurala A sedaj se boš pa potuhnila??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:33:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi punce ratal mi je filip spi prvo rundo , zdej mam pa mal miru, dragija in Marka pa sem nagnala ven na sneg tak se dela mami, pa še 5 postov u madonda sploh nisem opazila do kam sem pregurala A sedaj se boš pa potuhnila?? nee , za tvoj 9400 post
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:33:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi punce ratal mi je filip spi prvo rundo , zdej mam pa mal miru, dragija in Marka pa sem nagnala ven na sneg tak se dela mami, pa še 5 postov u madonda sploh nisem opazila do kam sem pregurala A sedaj se boš pa potuhnila?? nee , za tvoj 9400 post hvala, a sedaj se gremo že na stotke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:34:37
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz čakam 10 000 postov, pol grem pa lahko počasi v pokoj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:34:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kako ve delate goveje zrezke? No rabim kak nasvet, ker jez sem jih delala samo v gorčični omaki. Ideje prosim Imam domače in vem, da bodo lepo mehki. popečem na čebuli in potem dodam smetano in sir eh tko delam puranje, goveje pa popečem in dodam moko, česen, in potem še koncentrat iz vrečke za gobovo juho Hvala tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:35:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi punce ratal mi je filip spi prvo rundo , zdej mam pa mal miru, dragija in Marka pa sem nagnala ven na sneg tak se dela mami, pa še 5 postov u madonda sploh nisem opazila do kam sem pregurala A sedaj se boš pa potuhnila?? nee , za tvoj 9400 post hvala, a sedaj se gremo že na stotke? se mi jee zdela fajn cifra, sem mal zdej čekirala kako pucajo pred vhodom- a so vsi zagreti tako kot jaz danes na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:35:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz čakam 10 000 postov, pol grem pa lahko počasi v pokoj nič ne bo z pokojem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:38:12
|
|
|
|
Estrella*
|
Dvomim, da so vsi tako zagreti, vsaj pri nas sosed ni ravno, ker je splužil le eno stran Moj je danes prišel že ob 16h domov, seveda, je bil zmatran in sedaj z Aljo spita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:39:00
|
|
|
|
tana7
|
punce, eno hitro vprašanje če imam zmiksano špinačo, kislo smetano, pa še nekah kuhane zelenjave in je recimo 3 ure skos greto, na toplem, a ji to še lahko dam ker frača prej ni nič hotla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 16:39:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dvomim, da so vsi tako zagreti, vsaj pri nas sosed ni ravno, ker je splužil le eno stran Moj je danes prišel že ob 16h domov, seveda, je bil zmatran in sedaj z Aljo spita kar naj se naspi bo saj zvečer kaj akcije . a je šel on po Andraža???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Starost vaše/ga prvorojenca/keEla123Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?0-5 (
61%)
5-10 (
17%)
10-15 (
10%)
15-20 (
5%)
več, kot 20 (
8%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!