Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:20:23
|
|
|
|
drevozivljenja
|
lp.v mojem albumu se nahaja slikica bušija-30teden..za seznam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:30:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz sem še tu...in nehalo je to ledeno sranje dol leteti...bom vseeno šla v MB...avtocesta je menda okej... sam vseen bodi previdna,če se je slučajno kje kaj prileplo na cesto Bom, hvala! Sem sedaj malo gledala cotike..predvsem bodije..ali jih je res smotano oblačiti, ko je še zelo mali?..in so baje boljše one majčke ne preklop? Jaz imam cca 7 bodijev pa eno samo majčko! Fajn je imet bodyje in majčke na preklop za novorojenčka. Vsaj tiste najmanjše. Jaz jih imam kar nekaj. Ker otroka obračat sem in tja res ni fajn. Tako ga pa samo na bok mal obrneš in že je oblečen in pol zavežeš. Men so všeč te s trakici. Evo, smreka podrta. Zdaj imam spet prostor na omarci. Ja, saj to vsi pravijo, da je fajn če so s trakci..ampak jaz sem dobila pa same bodije...??? Bomo že nekak...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:33:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nekaj me zanima,pa mi ni čist jasno. a po preteku porodniškega dopusta(po preteku 105dni),je trebanest vlogo za dopust za nego in varstvo otroka na csd?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:37:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps nekaj me zanima,pa mi ni čist jasno. a po preteku porodniškega dopusta(po preteku 105dni),je trebanest vlogo za dopust za nego in varstvo otroka na csd? meni je tudi rekla, naj kaki mesec po porodu kar pokličem, če nameravam sama ta dopust izkoristiti, potem pa bo kar sama na obrazcu označila potrebno! Potem pa odločbo po pošti dobim....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:37:51
|
|
|
|
felix7
|
čao, koke, evo, sem še v službi, ampak sem šla preverit, če na veliko klepetate, da ne bi mela doma potem preveč za brat No, še eno urco, pa grem domov.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:38:42
|
|
|
|
felix7
|
aja, spps, lušne stvari si dobila oziroma kupila. in drevozivljenja, lepo se širiš
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:39:50
|
|
|
|
mihaela01
|
Ojla Imela sem pregled pri G. Naša bebica je že kar velika saj tehta 1850g. Izmeril ji je tudi obseg glavice, trebuščka in nogic in ustreza mojim tednom nosečnosti. Vesela novica pa je ta, da je obrnjena z glavico navzdol ...Pridna... Naslednji pregled imam 11.2. 09 Kilogrami: 7,5kg cm:? Si bom izmerila in vam javim... Skratka G sem tudi prosila za napotnico za protibolečinski porod s pomočjo ultive, tako, da sem se danes tudi naročila na predavanje 29.1., da vidim kako stvar poteka, ampak če mi bo med porodom kriza bom zahtevala ultivo, če jo bom dobila . Bila sem tudi na CSD in sem si uredila paket za novorojenčka in starševski dodatek...Otroški dodatek pa je treba urediti po rojstvu otrokaa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:44:50
|
|
|
|
pondelak
|
živjo dekleta.po dooolgem času se vam javljam,ker je bil rač fuč,,,JUJ kak sem vas pogrešala!vidim da je veliko novega ampak dosti nebom brala,ker sem ostala na 2. delu... najprej seveda čestitke persidi sama sem že tudi mela nekaj težav...v ponedeljek zvečer se mi je na spodnjicah pokazala kri...seveda sem bila vsa panična,zato sem šla včeraj na pregled,ampak je videti vse normalno in zaprto... za seznam pa:naša pupa ima 1700g,naslednji pregled je 19.1. zredila sem se za 12kg,pa pdp je prestavljen na 21 3.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:47:39
|
|
|
|
pondelak
|
drugače večjih težav nimam...malo mi zatekajo noge in slabo spim,tak da vse ok!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:52:07
|
|
|
|
novo
|
no,da vam se še js kaj javim danes! prišla sm iz pregleda-da ne omenjam cest, ker sem se vozila, ko Po jajcih in takooooo dolgo. no, vesele novice. Naša babika je težka 1643g, naslednji pregled je 11. 2. , težja sm vsega skupaj za +13 kg (sm bila malo kregana, češ da je mal preveč, a so bili krivi prazniki, pa še na bolniški sm., obseg pa je 102 cm
< Sporočilo je popravil novo -- 14.1.2009 15:06:24 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:52:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo dekleta.po dooolgem času se vam javljam,ker je bil rač fuč,,,JUJ kak sem vas pogrešala!vidim da je veliko novega ampak dosti nebom brala,ker sem ostala na 2. delu... najprej seveda čestitke persidi sama sem že tudi mela nekaj težav...v ponedeljek zvečer se mi je na spodnjicah pokazala kri...seveda sem bila vsa panična,zato sem šla včeraj na pregled,ampak je videti vse normalno in zaprto... za seznam pa:naša pupa ima 1700g,naslednji pregled je 19.1. zredila sem se za 12kg,pa pdp je prestavljen na 21 3. za pregled!!!! Malo več počivaj, pa bo vse okej! Poslušaj svoje telo, pa bo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:53:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo dekleta.po dooolgem času se vam javljam,ker je bil rač fuč,,,JUJ kak sem vas pogrešala!vidim da je veliko novega ampak dosti nebom brala,ker sem ostala na 2. delu... najprej seveda čestitke persidi sama sem že tudi mela nekaj težav...v ponedeljek zvečer se mi je na spodnjicah pokazala kri...seveda sem bila vsa panična,zato sem šla včeraj na pregled,ampak je videti vse normalno in zaprto... za seznam pa:naša pupa ima 1700g,naslednji pregled je 19.1. zredila sem se za 12kg,pa pdp je prestavljen na 21 3.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:53:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Ojla Imela sem pregled pri G. Naša bebica je že kar velika saj tehta 1850g. Izmeril ji je tudi obseg glavice, trebuščka in nogic in ustreza mojim tednom nosečnosti. Vesela novica pa je ta, da je obrnjena z glavico navzdol ...Pridna... Naslednji pregled imam 11.2. 09 Kilogrami: 7,5kg cm:? Si bom izmerila in vam javim... Skratka G sem tudi prosila za napotnico za protibolečinski porod s pomočjo ultive, tako, da sem se danes tudi naročila na predavanje 29.1., da vidim kako stvar poteka, ampak če mi bo med porodom kriza bom zahtevala ultivo, če jo bom dobila . Bila sem tudi na CSD in sem si uredila paket za novorojenčka in starševski dodatek...Otroški dodatek pa je treba urediti po rojstvu otrokaa. za pregled! Pa še čestitke za punčkin obrat!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:54:38
|
|
|
|
novo
|
Ojla Imela sem pregled pri G. IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Ojla Imela sem pregled pri G. Naša bebica je že kar velika saj tehta 1850g. Izmeril ji je tudi obseg glavice, trebuščka in nogic in ustreza mojim tednom nosečnosti. Vesela novica pa je ta, da je obrnjena z glavico navzdol ...Pridna...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:55:04
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz sem še tu...in nehalo je to ledeno sranje dol leteti...bom vseeno šla v MB...avtocesta je menda okej... sam vseen bodi previdna,če se je slučajno kje kaj prileplo na cesto Bom, hvala! Sem sedaj malo gledala cotike..predvsem bodije..ali jih je res smotano oblačiti, ko je še zelo mali?..in so baje boljše one majčke ne preklop? Jaz imam cca 7 bodijev pa eno samo majčko! Fajn je imet bodyje in majčke na preklop za novorojenčka. Vsaj tiste najmanjše. Jaz jih imam kar nekaj. Ker otroka obračat sem in tja res ni fajn. Tako ga pa samo na bok mal obrneš in že je oblečen in pol zavežeš. Men so všeč te s trakici. Evo, smreka podrta. Zdaj imam spet prostor na omarci. Meni se te s trakci tut ful všeč, delujejo zelo praktično...midva sva jih dobla cel kup tk da jih bomo kr uporabljali...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:56:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo no,da vam se še js kaj javim danes! prišla sm iz pregleda-da ne omenjam cest, ker sem se vozila, ko Po jajcih in takooooo dolgo. no, vesele novice. Naša babika je težka 1643g, naslednji pregled je 11. 2. , težja sm vsega skupaj za +13 kg (sm bila malo kregana, češ da je mal preveč, a so bili krivi prazniki, pa še na bolniški sm. za pregled...pa ne siraj se za kile, pri meni tudi lepo naraščajo...pa se mi nikjer ne vidi..razen buši in joškice! Ceste pa so res katastrofa, sem se ravnokar vrnila iz MB in sem jih na lastni koži izkusila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:56:13
|
|
|
|
trezika
|
js pa mam jutri pregled iiiiiiiiii, komaj čakam....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:56:39
|
|
|
|
novo
|
Da vas preberem še za nazaj. Od včeraj nisem bila nič gor, pa še tipkovnico imam fuč, tak da sm si sposodila prenosnika od mojega sestre!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:58:31
|
|
|
|
mihaela01
|
Za seznam spps: Na seznamu mi spremeni PDP 8.3. 09 cm: 93 cm
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:58:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce, tiste, ki še kupujete cotike za . V H&M imajo ful dosti stvari po 3, 4, 5, 9 EUR!!! V Europarku, MB..sem bila prej. Pa si malo oči pasla, ker teh malih stvari več nič ne rabim...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 14:58:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 za pregled...pa ne siraj se za kile, pri meni tudi lepo naraščajo...pa se mi nikjer ne vidi..razen buši in joškice! Ceste pa so res katastrofa, sem se ravnokar vrnila iz MB in sem jih na lastni koži izkusila. ja, js sm rabila do CE- cca 25 km debelo uro. Sm se odloćila, da se na naslednje preglede pustim vozit.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 15:01:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, tiste, ki še kupujete cotike za . V H&M imajo ful dosti stvari po 3, 4, 5, 9 EUR!!! V Europarku, MB..sem bila prej. Pa si malo oči pasla, ker teh malih stvari več nič ne rabim... Hvala, upam, da imajo tudi v CE kaj pametnega, sam se mi zdi, da je v MB večja izbira. Js pa nimam pojma, pri kateri št. naj začnem kupovati. Kr odlašam, kakšen konkreten nasvet prosim!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 15:04:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, tiste, ki še kupujete cotike za . V H&M imajo ful dosti stvari po 3, 4, 5, 9 EUR!!! V Europarku, MB..sem bila prej. Pa si malo oči pasla, ker teh malih stvari več nič ne rabim... Hvala, upam, da imajo tudi v CE kaj pametnega, sam se mi zdi, da je v MB večja izbira. Js pa nimam pojma, pri kateri št. naj začnem kupovati. Kr odlašam, kakšen konkreten nasvet prosim! Sem že bila v CE v H&M..pa se tudi meni zdi, da je v MB večja izbira! Nekaj si nabavi št. 56, ne veliko, drugače pa od št. 62 dalje kupuj, pač malo zavihaš na začetku, pa je! Naj povedo izklušene punce, ki so že mamice. Pa v H&M imajo bolj male številke, kot drugje..tudi na to bodo pozorna! Pa veliko užitkov pri nakupovanju, ti želim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 15:08:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem že bila v CE v H&M..pa se tudi meni zdi, da je v MB večja izbira! Nekaj si nabavi št. 56, ne veliko, drugače pa od št. 62 dalje kupuj, pač malo zavihaš na začetku, pa je! Naj povedo izklušene punce, ki so že mamice. Pa v H&M imajo bolj male številke, kot drugje..tudi na to bodo pozorna! Pa veliko užitkov pri nakupovanju, ti želim! ja, hvala.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 15:10:50
|
|
|
|
novo
|
aja, pa še to. Tudi meni je danes na UZ pokazalo, da naj bi bilo malo prej, kot 25.3., in sicer 17.3. Sam ne vem, če mi je spremenila PDP. NO, pustimo se presenetiti.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?