Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:06:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mafi a bo danes 1000? opa mafi se že spogleduje s 4 zvezdico Anitka kdaj bova pa še mi2 kako pridelali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:06:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Zgleda, da res ne . Sedaj spi že eno uro in res dvomim, da bo še eno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:06:37
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi. Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca. kam pa jih hodiš razvijaz, jaz se tud morm spravt, pa mi nikakor ne rata. se je naspala , dorba je da ti je tolk dolg spala Jaz jih pošljem v comshop preko neta, oni pa meni po pošti. dorb ti to vse iz naslonjača Saj ti tudi lahko to narediš. Pa še količinski popust je. Sem šla na njihovo stran pa nikjer ne najdem za razvijat Kolk pa stane fotografija tam?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:07:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi. Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca. kam pa jih hodiš razvijaz, jaz se tud morm spravt, pa mi nikakor ne rata. se je naspala , dorba je da ti je tolk dolg spala Jaz jih pošljem v comshop preko neta, oni pa meni po pošti. dorb ti to vse iz naslonjača Saj ti tudi lahko to narediš. Pa še količinski popust je. nisem še nikol ,pa bo treba res probat, bom mal prečekirala po internetu ko bo čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:07:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Moj je spal dolgo samo ko je zbolel, drugače nikdar in nikoli Punce je treba delat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:07:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi. Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca. kam pa jih hodiš razvijaz, jaz se tud morm spravt, pa mi nikakor ne rata. se je naspala , dorba je da ti je tolk dolg spala Jaz jih naročam preko interneta- Foto tabor in mi jih pošljejo domov. Jaz jih v Foto Tabor ne dam več, ker sem bila ful razočarana pa še ful me je stalo. A res, jaz sem bila pa zadovoljna. Kaj pa je bilo narobe? A comshop je cenejši?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:08:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mafi a bo danes 1000? opa mafi se že spogleduje s 4 zvezdico Anitka kdaj bova pa še mi2 kako pridelali Zgleda da na nikolovo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:08:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mafi a bo danes 1000? opa mafi se že spogleduje s 4 zvezdico Anitka kdaj bova pa še mi2 kako pridelali Zgleda da na nikolovo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:08:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Moj je spal dolgo samo ko je zbolel, drugače nikdar in nikoli Punce je treba delat Saj bi, pa nam ni ratalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:09:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Zgleda, da res ne . Sedaj spi že eno uro in res dvomim, da bo še eno ti lahko vsaj še probaš, mogoče pa v drugo rata punčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:09:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Moj je spal dolgo samo ko je zbolel, drugače nikdar in nikoli Punce je treba delat Saj bi, pa nam ni ratalo Pri nas je tud v prvo spodletelo V drugo pa je ratalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:09:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. za Majo. Pri nas se komunalci niti pod razno niso s plugom dotaknili cest. Posolili so, ampak temperature in suhost snega ne omogočajo delovanja soli. Da o pločnikih oz. površinah, ki so namenjene peščem ne govorim sploh... Živa katastrofa, kolegica z avtom z zimskimi gumami po glavni cesti ni prišla iz centra do cerkve oz. OŠ - Naty*, ti veš, o čem govorim. Kot bi vozil oz. hodil po mivki Vmes pa ledene ploskve...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:10:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Zgleda, da res ne . Sedaj spi že eno uro in res dvomim, da bo še eno ti lahko vsaj še probaš, mogoče pa v drugo rata punčka mafi ne pozabi pregovora; V TRETJE GRE RADO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:11:14
|
|
|
|
Anitka
|
Tako, pa je kosilo končano. Zdaj me čakata pša dve gori perila za zlikat - HB, da Gal nima dolgoh rund spanja . Ne s šalo na stran - se bom spravila zraven, če mi pride soseda malce pomerkat Gala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:12:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. za Majo. Pri nas se komunalci niti pod razno niso s plugom dotaknili cest. Posolili so, ampak temperature in suhost snega ne omogočajo delovanja soli. Da o pločnikih oz. površinah, ki so namenjene peščem ne govorim sploh... Živa katastrofa, kolegica z avtom z zimskimi gumami po glavni cesti ni prišla iz centra do cerkve oz. OŠ - Naty*, ti veš, o čem govorim. Kot bi vozil oz. hodil po mivki Vmes pa ledene ploskve... jAZ RES NE VEM KAJ JE S TO ZIMSKO SLUŽBO. vSAK LET ISTA PESEM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:12:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Zgleda, da res ne . Sedaj spi že eno uro in res dvomim, da bo še eno ti lahko vsaj še probaš, mogoče pa v drugo rata punčka mafi ne pozabi pregovora; V TRETJE GRE RADO Upam, da bo pri nas v drugo . Sicer pa sem Galu ponoči zagrozila, da bo ostal edinček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:12:46
|
|
|
|
špelin@
|
Zdaj pa resno: NATY* IN EDINAOS, VAJIN "HEC" (???) NI BIL NITI MALO SMEŠEN, NITI NE VEM, KOMU NAJ BI BIL NAMENJEN, V KU*** VAJU BOM POSLALA, OBE ALI VSAKO POSEBEJ, KO SE SREČAMO!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:13:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. za Majo. Pri nas se komunalci niti pod razno niso s plugom dotaknili cest. Posolili so, ampak temperature in suhost snega ne omogočajo delovanja soli. Da o pločnikih oz. površinah, ki so namenjene peščem ne govorim sploh... Živa katastrofa, kolegica z avtom z zimskimi gumami po glavni cesti ni prišla iz centra do cerkve oz. OŠ - Naty*, ti veš, o čem govorim. Kot bi vozil oz. hodil po mivki Vmes pa ledene ploskve... jAZ RES NE VEM KAJ JE S TO ZIMSKO SLUŽBO. vSAK LET ISTA PESEM To pa res in vedno so maksimalno pripravljeni. Banda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:14:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Uuu mam super babico, k mi je Vidka uspavala in spi že 1h pa še malo. Sam bo hitro alarm k se hvalm. No, da se še mal bl pohvlim: ravnokar sm dobila pošto, k sm dobila nagrado k je biu Vid v reviji Mama&Dojenček (ujeti na kamero) Januar 2009 . To je že drugič v tej reviji. Evo vam slikce: lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:15:13
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj pa resno: NATY* IN EDINAOS, VAJIN "HEC" (???) NI BIL NITI MALO SMEŠEN, NITI NE VEM, KOMU NAJ BI BIL NAMENJEN, V KU*** VAJU BOM POSLALA, OBE ALI VSAKO POSEBEJ, KO SE SREČAMO! Saj vem da bi mogla bit resna ampak jst se s tabo pa res ne bom nikol hecala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:15:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Moj je spal dolgo samo ko je zbolel, drugače nikdar in nikoli Punce je treba delat Saj bi, pa nam ni ratalo Pri nas je tud v prvo spodletelo V drugo pa je ratalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:16:36
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. za Majo. Pri nas se komunalci niti pod razno niso s plugom dotaknili cest. Posolili so, ampak temperature in suhost snega ne omogočajo delovanja soli. Da o pločnikih oz. površinah, ki so namenjene peščem ne govorim sploh... Živa katastrofa, kolegica z avtom z zimskimi gumami po glavni cesti ni prišla iz centra do cerkve oz. OŠ - Naty*, ti veš, o čem govorim. Kot bi vozil oz. hodil po mivki Vmes pa ledene ploskve... jAZ RES NE VEM KAJ JE S TO ZIMSKO SLUŽBO. vSAK LET ISTA PESEM To pa res in vedno so maksimalno pripravljeni. Banda Men je najbolš k pravjo da jih je sneg presenetil,ja valda sneg mene presenet avgusta ne pa sred januarja ko je napovedan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:16:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Zgleda, da res ne . Sedaj spi že eno uro in res dvomim, da bo še eno ti lahko vsaj še probaš, mogoče pa v drugo rata punčka mafi ne pozabi pregovora; V TRETJE GRE RADO MMMMMMMAAAAAAAAAAAAA NIIIIIIIIIIIIIIII ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠAAAAAAANNNNNNNNNNNNSSSSSSSSSSSSSS>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:18:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Zgleda, da res ne . Sedaj spi že eno uro in res dvomim, da bo še eno ti lahko vsaj še probaš, mogoče pa v drugo rata punčka mafi ne pozabi pregovora; V TRETJE GRE RADO Upam, da bo pri nas v drugo . Sicer pa sem Galu ponoči zagrozila, da bo ostal edinček. pomoje se ni kej dost sekiral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:18:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako Zgleda, da res ne . Sedaj spi že eno uro in res dvomim, da bo še eno ti lahko vsaj še probaš, mogoče pa v drugo rata punčka mafi ne pozabi pregovora; V TRETJE GRE RADO MMMMMMMAAAAAAAAAAAAA NIIIIIIIIIIIIIIII ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠAAAAAAANNNNNNNNNNNNSSSSSSSSSSSSSS>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tole pa je odločno , mafi jaz bom še gluha ratala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
MorjeAdminKdaj si boste privoščili dopust?junij (
14%)
julij (
38%)
avgust (
22%)
september (
11%)
letos ni dopusta (
15%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!