Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:53:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim A vesta, da vaju je prav žalostno takole gledat, kako sta skregani. Ja mene tudi srce boli, ko vidim, da je najino prijateljstvo bil očitno samo brez veze nek lari fari . Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... Zdaj vaju bom pa dala čez koleno, hlače dol in po nagi riti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:54:53
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Revčka mala upam da ne bo hujšega,naša je pa spala mal več kot pol ure Ma me heca s tem spanjem,zdej se pa igra v stajci in zraven sitka k hoče da se skup igramo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:55:30
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi. Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:56:50
|
|
|
|
mafi
|
punce pri nas še kar pada a nikjer nobenga da bi plužu.žno jaz mal skačem sem ker mi filip ne da mira in sam gleda in oprezam za njim, je prav j.eb.a to dvigovanje in plazenje. spal pa je 10 minut
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:56:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Revčka mala upam da ne bo hujšega,naša je pa spala mal več kot pol ure Ma me heca s tem spanjem,zdej se pa igra v stajci in zraven sitka k hoče da se skup igramo Upam, da Maja le rabi en tak daljši spanec in da ne bo kaj hujšega. Katy ka te Lara že pa ne bouga? Tij, tij Lara
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:56:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem. oh punce ne no tako osebo vzet, mal sve se sam pohecale ,pač nama je dogajal, sve pa res imele nek majnši konflikt ampak res ne vredno omembe Nič nisem vzela osebno, ne kako drugače, samo se mi to ne zdi nič smešno, kar sta zakuhale. Ok... čist resno. Se ne bom nikol več hecala na noben možen način. men je blo pa prav hudo ker sem mislila da sta resno skregani
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:57:59
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim A vesta, da vaju je prav žalostno takole gledat, kako sta skregani. Ja mene tudi srce boli, ko vidim, da je najino prijateljstvo bil očitno samo brez veze nek lari fari . Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... Zdaj vaju bom pa dala čez koleno, hlače dol in po nagi riti No to je reakcija pa ta... IZVIRNO SPOROČILO: tally pič.. Eh punce... bom res zdej dvakrat premislila preden se bom še hecala (glede česarkoli), tud če bo na moj račun. Tud isti vic je enmu smešen, drugmu pa ne ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:58:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem. oh punce ne no tako osebo vzet, mal sve se sam pohecale ,pač nama je dogajal, sve pa res imele nek majnši konflikt ampak res ne vredno omembe Nič nisem vzela osebno, ne kako drugače, samo se mi to ne zdi nič smešno, kar sta zakuhale. Ok... čist resno. Se ne bom nikol več hecala na noben možen način. men je blo pa prav hudo ker sem mislila da sta resno skregani Meni tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:58:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:59:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi. Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca. kam pa jih hodiš razvijaz, jaz se tud morm spravt, pa mi nikakor ne rata. se je naspala , dorba je da ti je tolk dolg spala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:59:30
|
|
|
|
Estrella*
|
Pa zakaj se citira samo prvi post in nič ostali A na RR tud sneg vpliva al kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:00:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf a so te vaše punce pridne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:00:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi. Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca. kam pa jih hodiš razvijaz, jaz se tud morm spravt, pa mi nikakor ne rata. se je naspala , dorba je da ti je tolk dolg spala Jaz jih pošljem v comshop preko neta, oni pa meni po pošti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:00:55
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Revčka mala upam da ne bo hujšega,naša je pa spala mal več kot pol ure Ma me heca s tem spanjem,zdej se pa igra v stajci in zraven sitka k hoče da se skup igramo Upam, da Maja le rabi en tak daljši spanec in da ne bo kaj hujšega. Katy ka te Lara že pa ne bouga? Tij, tij Lara Rada bi dočakala dan ko me bo ubogala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:01:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:02:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi. Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca. kam pa jih hodiš razvijaz, jaz se tud morm spravt, pa mi nikakor ne rata. se je naspala , dorba je da ti je tolk dolg spala Jaz jih pošljem v comshop preko neta, oni pa meni po pošti. dorb ti to vse iz naslonjača
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:02:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi. Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca. kam pa jih hodiš razvijaz, jaz se tud morm spravt, pa mi nikakor ne rata. se je naspala , dorba je da ti je tolk dolg spala Jaz jih naročam preko interneta- Foto tabor in mi jih pošljejo domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:03:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty in Edina buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . Ma sta ene smotke . Drugač pa sm se jest dons nardila za naju špinačo in krompir in je pojedla 10 žličk, včeri že rižote ni hotla . Zgleda da ne mara iste hrane kot mi, hoče da posebej za njo kuham . Zdej pa je piškote Pri nas je pa začel leden dež padat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:03:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Revčka mala upam da ne bo hujšega,naša je pa spala mal več kot pol ure Ma me heca s tem spanjem,zdej se pa igra v stajci in zraven sitka k hoče da se skup igramo Upam, da Maja le rabi en tak daljši spanec in da ne bo kaj hujšega. Katy ka te Lara že pa ne bouga? Tij, tij Lara Rada bi dočakala dan ko me bo ubogala Bou bou pomale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:03:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije. Tud naša spi že 2h. Jo bom pustila še kake pol ure pol pa auf Joj, da bi še naš tako potegnil... zgleda da pri fantkih ni tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:03:56
|
|
|
|
Anitka
|
Mafi a bo danes 1000?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:04:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Uuu mam super babico, k mi je Vidka uspavala in spi že 1h pa še malo. Sam bo hitro alarm k se hvalm. No, da se še mal bl pohvlim: ravnokar sm dobila pošto, k sm dobila nagrado k je biu Vid v reviji Mama&Dojenček (ujeti na kamero) Januar 2009 . To je že drugič v tej reviji. Evo vam slikce: Nice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:04:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi. Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca. kam pa jih hodiš razvijaz, jaz se tud morm spravt, pa mi nikakor ne rata. se je naspala , dorba je da ti je tolk dolg spala Jaz jih pošljem v comshop preko neta, oni pa meni po pošti. dorb ti to vse iz naslonjača Saj ti tudi lahko to narediš. Pa še količinski popust je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:04:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi. Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca. kam pa jih hodiš razvijaz, jaz se tud morm spravt, pa mi nikakor ne rata. se je naspala , dorba je da ti je tolk dolg spala Jaz jih naročam preko interneta- Foto tabor in mi jih pošljejo domov. Jaz jih v Foto Tabor ne dam več, ker sem bila ful razočarana pa še ful me je stalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 13:05:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mafi a bo danes 1000? ne vem glede na tole letanje za tamalim, a mali noče bit v naročju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Spontani splaviMioBambinoKoliko spontanih splavov ste imele?nobenega (
58%)
1 (
30%)
2 (
7%)
3 (
2%)
več kot 3 (
2%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!