|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
14.1.2009 12:02:02   
Stipe air force
Zakaj Gorenjcu vsako jutro "stopi"... ko se zjutraj brije pred speglom user posted image

Sej teb bi tud... k tko velko p.zdo vidis user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 601
14.1.2009 12:02:40   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Suzi, Tin je tudi vedno doma v nogavičkah, so nam isto priporočili v razvojni, copatke si itak vedno sezuva lump, čevljev pa itak ne mara.

katka, zakaj so vam pa v razvojni priporočili nogavičke? ker nam so priporočili cicibanove čeveljčke oz katerikoli čevlje ki imajo tisti vstavek notri "proti ploski nogi". user posted image  ker kao da stopa bolj po notranjem robu stopalc zdej, pa da bi se tako nogica bolj pravilno oblikovala. ma ne vem kaj naj si mislim. user posted image

Suzi načeloma naj bi imeli le mehke zadeve na nogicah, ampak to kar si ti napisala, da Žana stopa na notranji del je spet druga situacija, kot če je z nogico ''vse ok''. Pomoje moraš kar svoji zdravnici zaupat, ker mi ne moremo vedet kakšno nogico ima Žana, ter kako stopa in posledično ti lahko hitro narobe svetujemo.user posted image

To je pa tudi res.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 602
14.1.2009 12:02:49   
Janey
suzi ti naredi kot ti je rekla P. mnenja P so tudi različna. eni pravijo copatke, eni ne....najnovejše je da ne, ampak sej tudi kot še eni široko povijajo in drugi ne....kolki so na koncu super pri obojih. tako tudi ene mamice obuvamo copatke ko otrok stoji in dela korake ob opori, druge pa ne....pa lih tak pol vsi hodijo in imajo vredu nogice, oz. lahko imajo oboji enake probleme.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 603
14.1.2009 12:04:45   
mlavla
kaj mate pa za ven za obut?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 604
14.1.2009 12:06:44   
Suzi*
mlavla, hvala za članke in vsem hvala za mnenja. user posted image  sem se odločila, da počakam zdej še 1m do sistematskega pri 1 letu, pa da še žanino pediatrinjo vprašam za mnenje. pa kakšne isto stare otročke moram pogledat kako hodijo, če je res kaj posebnega na tem kako žana hodi. user posted image  meni se niti ne zdi. user posted image  to glede čeveljčkov je pa svetoval fizioterapevt v razvojni ambulanti.
februarka, grem tvoj posnetek pogledat kako larisa hodi.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 605
14.1.2009 12:10:21   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Suzi, Tin je tudi vedno doma v nogavičkah, so nam isto priporočili v razvojni, copatke si itak vedno sezuva lump, čevljev pa itak ne mara.

katka, zakaj so vam pa v razvojni priporočili nogavičke? ker nam so priporočili cicibanove čeveljčke oz katerikoli čevlje ki imajo tisti vstavek notri "proti ploski nogi". user posted image  ker kao da stopa bolj po notranjem robu stopalc zdej, pa da bi se tako nogica bolj pravilno oblikovala. ma ne vem kaj naj si mislim. user posted image

vojo
suzi v naši razvojni pravijo isto kot katki in sploh odsvetujejo cicibanke, ker kao do 3.leta otroci naj NE BI rabili ortopedskih čevljev.
moja sestra pa je imela take probleme, da smo ji 3 leta čevlje obuvali narobe obrnjene (desen čevelj na levo nogico), da je pol začela hodit normalno.
prav tako je soseda imela punčko do 15.meseca v štumfkih in pol ni znala hodit v čeveljčkih...user posted image  
v glavnem, se mi zdi, da si tud strokovnjaki niso enotni oz. so otroci zelo različni.user posted image

če priznam..sem jst tud čist zmedena..
po vsem tem prebranem..spolh nevem kakšne čevlje naj ji kupim in pa kdaj?..pa do sedaj imamo le ene cicibanke (nove,ki pa jih prodajmo)..
Neža se drugače že od 8 meseca postavlja na noge...in je skozi v nogavičkah ali pa v usnjenih copatkih (tiste, ki smo jih naročale na e-bayu)

Sem že mesečnici napisala, da so meni osebno bolj všeč super fit copatki in čeveljčki, meni cicibanovi sploh ne sedejo, so mi pretrdi razen njihov soft program.
Drugače pa imam jaz najraje športne teniske od Nike in Puma. So usnjeni, mehki, lahki in prostorni in se lahko nogica v njih lepo razvija po svojem.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 606
14.1.2009 12:11:30   
Suzi*
hmm, se ne vidi dobro...a lahko ob priliki vaše user posted image  pogledate če imajo med hojo stopalni lok dvignjen ali so stopalca bolj plosko na tleh?

mlavla, za ven imamo mi kar še copatke-nogavičke s podplatkom...ker zunaj še ne hodi.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 607
14.1.2009 12:14:55   
Janey
mlavla za ven imamo mi bucke, ampak ne da hodi v njih, ampak da mu je toplo v nogico. ker je imel kjub vreči in debelim zoknčkom pod podloženimi copatki vedno mrzle nogice.

suzi mi imamo doma cicibanove copatke. za spomlad bo dobil pa teniske tako kot je rekla MP, ker se men tut zdijo tiste najboljše.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
14.1.2009 12:16:45   
mlavla

hmm, se ne vidi dobro...a lahko ob priliki vaše user posted image  pogledate če imajo med hojo stopalni lok dvignjen ali so stopalca bolj plosko na tleh?

mlavla, za ven imamo mi kar še copatke-nogavičke s podplatkom...ker zunaj še ne hodi.

bom pogledala..a zdele sem jo dala ravno spat..naša pa skoz neki po prstih hodi..vsaj meni se tako zdi...user posted image

za ven imamo mi sam nogavičke, in pa copatke..al pa od kombinezona "štumf"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
14.1.2009 12:16:56   
mala_pikica

mlavla, hvala za članke in vsem hvala za mnenja. user posted image  sem se odločila, da počakam zdej še 1m do sistematskega pri 1 letu, pa da še žanino pediatrinjo vprašam za mnenje. pa kakšne isto stare otročke moram pogledat kako hodijo, če je res kaj posebnega na tem kako žana hodi. user posted image  meni se niti ne zdi. user posted image  to glede čeveljčkov je pa svetoval fizioterapevt v razvojni ambulanti.

Suzi, če tvoja Žana obrača nogico na vznoter, ko hodi bi bilo dobro, da poslušač nasvet iz razvojne, ker takšna nogica pa potrebuje oporo. Drugače se bo naučila nepravilne hoje. No, vsaj jaz bi tako ravnala.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 610
14.1.2009 12:18:35   
Janey
jaz pa kuham jakcu juhico s kolerabico fožolkčkom in malo špinačke pa belega od kure dobi pa žlico kisle smetane notuser posted image user posted image pa sem menda preveliko narezala in bo treba spasirat, upam da bo jedeluser posted image ker zadnje čase hoče samo kose., včeraj je jedel tako velike makarone da nisem mogla verjet. pa vse lepo zgrizeuser posted image user posted image user posted image user posted image pridenuser posted image user posted image

zase pa nimam nič. moram lubija poklicat da mi gre po kaj v trgovino. zdaj ko smo taki žnodravi še do trgovine ne pridemouser posted image jaz moram potem na banko po dinarčke za stanovanje. ampak boma pustila jakca pri babici in bova šla sama. še malo preveč kašlja za ta mrazuser posted image pa ak bi blo lušno, če bi bil zdrav...bi zdaj ziher šla dol na snegec se metatuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 611
14.1.2009 12:22:05   
Stipe air force

Jaz pa Carici in Sefli kuham polgosto zupo od rumene buce s krompirjem.... user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 612
14.1.2009 12:22:35   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Jaz pa Carici in Sefli kuham polgosto zupo od rumene buce s krompirjem.... user posted image  user posted image  user posted image  

o spet priden...user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.1.2009 12:25:19   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Suzi, če tvoja Žana obrača nogico na vznoter, ko hodi bi bilo dobro, da poslušač nasvet iz razvojne, ker takšna nogica pa potrebuje oporo. Drugače se bo naučila nepravilne hoje. No, vsaj jaz bi tako ravnala.

NE obrača nogice navznoter, ampak je rekel da malo bolj po notranjem delu stopala hodi, kokr da bi imela plosko nogo......ampak iz členkov berem, da imajo skor vsi ko shodijo tako obliko nogice. user posted image   no, vseeno prosim, če sporočite kako vaši kej hodijo.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
14.1.2009 12:25:38   
Februarka08
Bom jest tud bolj pozorna na njene korake. Sem pa tud mnenja, da ne rabi trdih copatuser posted image

Mlavla, tud naša je na prstih, ampak ji (kadar le morm) nogico porinem na tla, tako da ma celo stopalo potem na tleh. In se je zdej že mal bolj navadla.

Ne morm verjet... v trenutku je zaspalauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 615
14.1.2009 12:25:38   
mala_pikica

Jutroooooooooo user posted image  user posted image  user posted image

Carica je spala do pol osmih... user posted image  vmes ob pol sestih 150 aptamila...user posted image Sefla je v metroju proti sluzbi..user posted image jaz pa razmisljam o danasnjem dnevu s Carico, ki je pred nama... user posted image Zunaj je vlazno oblacno... user posted image  mogoć bomo pa sli ven...user posted image

Blacky, poslj svojga men v solo... jaz nisem nikoli zaspan user posted image

Misar, koncno si enkrat druga user posted image

mala_pikica, mi nimamo baka servis za Carico in ti kar zavidam ampak bo pa imela baka servis od mene ko bom po 1.oktobru v penzionu... Yes user posted image  user posted image  user posted image

februarka, kako ti je uspelo tako hitr hrbet naravnat user posted image , a je blo kej akcije... user posted image

lillchy, oooo, kako mi je kej Lukec user posted image

O Stipe user posted image user posted image user posted image  za oktober in penzion, joj to bosta Tara in ženkica postali razvajeni, ko ju boš imel čas razvajati.
Ja drugače pa sem res vesela in hvaležna, da sta babici pripravljeni pomagati, no pa dedka sta tudi super, samo čuvati pa jima ne bi dala. Ker onadva pa sta popolnoma brez mej, pri njima lahko otroci počnejo kaj se jim zaljubiuser posted image user posted image , nimata nobene avtoriteteuser posted image .

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 14.1.2009 12:26:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 616
14.1.2009 12:28:10   
ella79
jaz pa Carici in Sefli kuham polgosto zupo od rumene buce s krompirjem.... user posted image  user posted image  user posted image  

mmmmmm nama z Zojo je ta juhica noro dobra user posted image jaz pa kar obično juhco kuham, očitno je danes res dan za juhice user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 617
14.1.2009 12:28:19   
Suzi*
sej drugač imamo doma copatke od cicibana, še od anžeja.....sem predvčerajšnjim probala ji dat gor....je lepo hodila, samo si jih skos odvezuje. user posted image user posted image  so pa za copatke precej trdi, meni se zdijo bolj kokr kakšni čeveljčki, tako trd podplat imajo, se nič ne upogiba. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
14.1.2009 12:32:32   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image ne morm ZS-jev pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nam pa danes tašča kuha kosilouser posted image bojo ajdovi žganci in zeljeuser posted image za Lariso pa samo žganci in mlekouser posted image tako da sem frejuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.1.2009 12:34:02   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Bom jest tud bolj pozorna na njene korake. Sem pa tud mnenja, da ne rabi trdih copatuser posted image

Mlavla, tud naša je na prstih, ampak ji (kadar le morm) nogico porinem na tla, tako da ma celo stopalo potem na tleh. In se je zdej že mal bolj navadla.

februarka jaz sem tudi Zojo ravno zdele nesla spat, pa zaspala takoj, k sem jo položila v postlo, sam dudo sem dala in na bok se je obrnila user posted image user posted image upam, da je ni do dveh iz sobe user posted image user posted image

jaz sem tudi za mehke copatke in čeveljčke. Cicibanove mi nikakor ne potegnejo, jo mi vsake ki jih primem pretrde, sploh te manjše številke, se mi ne zdijo prožne user posted image tako da ima naša sedaj sam take mehke usnjene podložene škorenjčke, zimskih 'trdih' sploh ne bom kupovala, ampak potem bolj za splomlad, ko bo že hodila user posted image pomoje itak še ene dva meseca ne bo, tako da ....

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 620
14.1.2009 12:35:20   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz pa Carici in Sefli kuham polgosto zupo od rumene buce s krompirjem.... user posted image  user posted image  user posted image  

mmmmmm nama z Zojo je ta juhica noro dobra user posted image jaz pa kar obično juhco kuham, očitno je danes res dan za juhice user posted image user posted image

Ella, a Zoja zdej že vse je, tud domače sadje? Pa dost je?user posted image
Nejc je udaru totalni štrajk in noče nič. V celem dnevu spravim vanj le ene 100g  sadne kašice user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 621
14.1.2009 12:35:29   
ella79

user posted image user posted image user posted image ne morm ZS-jev pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nam pa danes tašča kuha kosilouser posted image bojo ajdovi žganci in zeljeuser posted image za Lariso pa samo žganci in mlekouser posted image tako da sem frejuser posted image

jaz sem tudi frej, k jihca se sama kuha user posted image user posted image uh, sej je že kuhana user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej bom pa mal vabila za Zojin RD skup spravla user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 622
14.1.2009 12:37:28   
mlavla
jst sem dala pa riž kuhat...bom naredila rižev narestek..mi je tko zadišal..user posted image

pa še ena juhica bo padla..pa se še odločam..

kje je pa blaža danes?

evo Neža je zaspala..sam naša punči sploh ne zna več drugač zaspat..kot z mlekom..user posted image me prov skrbi kako jo bomo odvadli tega..pa flaše nasplohuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
14.1.2009 12:38:17   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka jaz sem tudi Zojo ravno zdele nesla spat, pa zaspala takoj, k sem jo položila v postlo, sam dudo sem dala in na bok se je obrnila user posted image user posted image upam, da je ni do dveh iz sobe user posted image user posted image

jaz sem tudi za mehke copatke in čeveljčke. Cicibanove mi nikakor ne potegnejo, jo mi vsake ki jih primem pretrde, sploh te manjše številke, se mi ne zdijo prožne user posted image tako da ima naša sedaj sam take mehke usnjene podložene škorenjčke, zimskih 'trdih' sploh ne bom kupovala, ampak potem bolj za splomlad, ko bo že hodila user posted image pomoje itak še ene dva meseca ne bo, tako da ....

ja, jest tud upam da bo ene 2 urci miruser posted image user posted image
Sem pa tud istega mnenja glede čeveljčkov... Larisa še nima nobenih, jih še ne mislim kupovat ker jih ne rabi, ko gremo ven ma itak pajaca al pa tiste škorenjčke ki so topli in ne hodi v njih, doma ma pa večji del nogavičke goruser posted image

Uuuu, pridna, že vabila sestavljašuser posted image user posted image user posted image ni slaba idejauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 624
14.1.2009 12:39:38   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

jst sem dala pa riž kuhat...bom naredila rižev narestek..mi je tko zadišal..user posted image

pa še ena juhica bo padla..pa se še odločam..

kje je pa blaža danes?

evo Neža je zaspala..sam naša punči sploh ne zna več drugač zaspat..kot z mlekom..user posted image me prov skrbi kako jo bomo odvadli tega..pa flaše nasplohuser posted image

to se tud jest včasih prašamuser posted image user posted image user posted image user posted image
do kdaj naj bi user posted image sploh imeli flašo? no, saj so še mali, majo še časuser posted image s tem se tolažimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.