Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 10:58:45
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Matr gre sneg,groza,groza Pri nas pa nič
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:00:42
|
|
|
|
lidija***
|
če mam kadrovsko, ne državne! in ta varira s plačami. aaa, to je pa drugo , mogoče pa ne bodo... Nič, grem na maraton... likanja namreč... Pa palačinke bi jedla , šampinjonov sem se naveličala, jagod tudi,... tako, da palačinke bi bile kar ok Levinja pa pošlji mi, če boš imela še kakšne stroške, da ti nakažem- za cd-je
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:03:55
|
|
|
|
lidija***
|
Levinja- zmenjeno za , upam pa da res!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:10:24
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Pa palačinke bi jedla , šampinjonov sem se naveličala, jagod tudi,... tako, da palačinke bi bile kar ok TI, TI spet nova šifra
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 11:15:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:22:43
|
|
|
|
pigama
|
flower lepo da sta že doma , sam da ti tam ni treba ostati. Sestro pa pozab, nekatere res ne bi smele delat na P. Vem iz lastnih izkušenj!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 11:25:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 11:40:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:40:48
|
|
|
|
Inigo
|
flower - super! sam da sta doma. prvič, da se še česa ne nalezeta, drugič pa zato, ker se doma najbolje oba počutita. sestro pa bi jaz mal bolj bi jo... matr ji! joj, kk takih ljudi ne morem. pol pa še delajo z otroci! ko nimajo pojma! otroke treba poslušat. tut ko joče s tem nekaj sporoča - DA MU NI FAJN! in da rab bližino... razvajen ja... joj, kk me je zdele podžgala. bi šla kr tja pa ji... j***** vse po spisku. ko ti neki solijo pamet! svojga otroka mama najbolj pozna. noben ga ne more bolj! in če je razvajen, je zato ker ga majo satrši radi. pa kaj to njo sploh briga?!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:41:32
|
|
|
|
Inigo
|
ja ja, že diham globoko!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 11:42:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:45:19
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo svojga otroka mama najbolj pozna. noben ga ne more bolj! in če je razvajen, je zato ker ga majo satrši radi. pa kaj to njo sploh briga?!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:46:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
No, zdej smo bli pa se brez elektrike 2 uri Kot da smo v srednjem veku! Al pa se bolje v ledeni dobi Cvekice v Lj - dobr se nacvekajte se zame. Pa pomlad priklicite, a prav? lidija, za dober spanec! Branje RR-ja s strani mam? Nasa ne, ker ji jaz porocam, kaj dogaja Blacky, hvala za pohvale za moj barviti stil .... saj ves: "I've learnt from the best" pigama, a se ti zdi premajhen al kaj? Meni se zdi dolzina OK. A po tisti tabelci si kaj gledala? auroraa, thanks za predlog za ciscenje popka ... danes po kopanju bo torej "misija popek a la auroraa"! netki, , da prehlad hitro mine! Pri meni je trajal 5 dni & ne 7 - bila sem zelo vesela! Inigo, pa bos potem mogla delat v Gorenju tolk let kot dobivas stipendijo? lejla, kar javi se se kaj, pa ceprav samo zivjo reces. flower, sam, da sta doma .... ja, razsaja po UKC-ju in imajo stroge preventivne ukrepe. Izjave sestre? Skozi eno uho notri, skozi drugo ven .... meni vcasih res ni jasno, kako TAKI ljudje lahko delajo z ljudmi ... pa saj so si to izbrali, potem pa takle odnos! Cist adijo! Pa , da bo vse OK!!! ...... Inigo, stet do 10 .... lepo pocasi, da se ohladis mojcek, tudi vam , da prehlad gre dalec naoooooooookooooooooli! mirjam, evo, ponudim nekaj slastnega za vse cvekice: Pa se slavljenke - nase drage 6-mesecnice MOJCA, PATRICIJA & LARA - tudi za vas so tele yummy tortice. Zaenkrat se bolj za gledat & vohat Vse najboljse za mini rd!
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 11:48:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 11:51:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:51:37
|
|
|
|
lidija***
|
Flower- moji prijateljici je sestra rekla in tudi zdravniki, da ne bo vse v redu z njim, ker je jokal, kot ..., in zategoval glavico nazaj. To je bilo pred 10. leti in še ni bila navada, da so mamice zraven not. Pa poglej ga sedaj! V judu same medalje . Verjetno bi se tudi jaz skregala do mrtvega, če bi bilo treba. Zato pa, če bo le možnost in bo morala v bolnišnico-GREM ZRAVEN!!! Pa pri enem ušesu not, pri drugem ven. Pa jaa, jaa.... Moja se ful boji ljudi. Tudi svojih babic. Ko jo ogovorijo začne kar nabirat Šele po kakšne pol ure jo lahko vzamejo v roke in mora biti obrnjena vstran od njih. Kaj pa vaši ? Ali se tudi bojijo tistih, ki jih ne vidijo vsak dan?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:51:45
|
|
|
|
nanka
|
Flower super da sta že doma, sestra pa
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:51:51
|
|
|
|
pigama
|
metuljček za elektriko, sem mislila, da si vseeno odfrčala v Lj Glede višine pa mislim, da ni v 1 mesecu nič zrasla - po njihovem merjenju sodeč. Po cotkah sodeč pa raste, sem spet zamenjala garderobo. To bo en otroček vesel, same lepe cotke. Sam kateri bo to pa še ne vem
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:53:03
|
|
|
|
nanka
|
Lidija naša je ista, zdaj se je že malo sicer navadila, ampak res samo malo, če jo kdo ogovori pa kar v jok plane
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:54:08
|
|
|
|
nanka
|
Pigama, šparaj, šparaj mogoče bo pa še kakšen pri vas
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:54:31
|
|
|
|
nanka
|
Metuljček precej žalostno je brez elektrike, a ne ?
< Sporočilo je popravil nanka -- 14.1.2009 11:55:13 >
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:54:35
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Moja se ful boji ljudi. Tudi svojih babic. Ko jo ogovorijo začne kar nabirat Šele po kakšne pol ure jo lahko vzamejo v roke in mora biti obrnjena vstran od njih. Kaj pa vaši ? Ali se tudi bojijo tistih, ki jih ne vidijo vsak dan? Isto!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 11:56:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 11:57:17
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Pigama, šparaj, šparaj mogoče bo pa še kakšen pri vas Mislim, da smo zaključili!!! Grem ta mesec po mireno, da si slučajno ne premislim Cotke gredo pa lepo na dile!!!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?