metuljcek321
|
No, zdej smo bli pa se brez elektrike 2 uri Kot da smo v srednjem veku! Al pa se bolje v ledeni dobi Cvekice v Lj - dobr se nacvekajte se zame. Pa pomlad priklicite, a prav? lidija, za dober spanec! Branje RR-ja s strani mam? Nasa ne, ker ji jaz porocam, kaj dogaja Blacky, hvala za pohvale za moj barviti stil .... saj ves: "I've learnt from the best" pigama, a se ti zdi premajhen al kaj? Meni se zdi dolzina OK. A po tisti tabelci si kaj gledala? auroraa, thanks za predlog za ciscenje popka ... danes po kopanju bo torej "misija popek a la auroraa"! netki, , da prehlad hitro mine! Pri meni je trajal 5 dni & ne 7 - bila sem zelo vesela! Inigo, pa bos potem mogla delat v Gorenju tolk let kot dobivas stipendijo? lejla, kar javi se se kaj, pa ceprav samo zivjo reces. flower, sam, da sta doma .... ja, razsaja po UKC-ju in imajo stroge preventivne ukrepe. Izjave sestre? Skozi eno uho notri, skozi drugo ven .... meni vcasih res ni jasno, kako TAKI ljudje lahko delajo z ljudmi ... pa saj so si to izbrali, potem pa takle odnos! Cist adijo! Pa , da bo vse OK!!! ...... Inigo, stet do 10 .... lepo pocasi, da se ohladis mojcek, tudi vam , da prehlad gre dalec naoooooooookooooooooli! mirjam, evo, ponudim nekaj slastnega za vse cvekice: Pa se slavljenke - nase drage 6-mesecnice MOJCA, PATRICIJA & LARA - tudi za vas so tele yummy tortice. Zaenkrat se bolj za gledat & vohat Vse najboljse za mini rd!