Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:33:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty in edinaos: ne mislim pametovati, samo nehajta se tako otročje obnašati in pluvati ena po drugi, ker sta obe luštni punci in nekako vama tak besednjak ne pristoji, pa karkoli je že bilo . Prosim žalostno ampak pod tole se moram podpisat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:33:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim A vesta, da vaju je prav žalostno takole gledat, kako sta skregani. Ja mene tudi srce boli, ko vidim, da je najino prijateljstvo bil očitno samo brez veze nek lari fari . Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... pejta v piz....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim A vesta, da vaju je prav žalostno takole gledat, kako sta skregani. Ja mene tudi srce boli, ko vidim, da je najino prijateljstvo bil očitno samo brez veze nek lari fari . Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... Punce brez zamere, šala mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim a vidve se kregata, al mata interne fore..... zgleda grozno, če ne veš zakaj se gre...upam, da se imata še radi? aaaaaa, katy in špelin@ sta mi odgovorili, hvala...Zgleda nisem dobro osvežila ma saj mi ni panike kupit, ampak sem mislila če katera ve, če so tud kaki cenejši ok...sej včasih smo plavali v takih navadnih ,pa vsi preživeli Najin ati pa bo itak kupil novega Fredovega, ker za njegovo princeso ni nič predrago, odveč ali brezveze... kot mami včasih pravim Ahhh Čmrlika nič kaj posebnega pač nekateri ljudje se požvižgajo na čustva prijateljev , drugače pa lepo čofotajta, mislim pa da obroč vam ne bo tako nujen , moja AT je v bazenu fuuul raje pri meni, kot pa v obročku. Kolikokrat pa še imata plavanje??? Še jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:35:50
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim A vesta, da vaju je prav žalostno takole gledat, kako sta skregani. Ja mene tudi srce boli, ko vidim, da je najino prijateljstvo bil očitno samo brez veze nek lari fari . Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... Se strinjam , zakaj bi vam tukaj smetile s tem. Evo od danes naprej ne mislim omenjat Naty in neljubega dogodka, oblubimmm , pač bilo i prošlo Ok babnce zdej pa da vse razložite k mi ni nč več jasn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:37:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim A vesta, da vaju je prav žalostno takole gledat, kako sta skregani. Ja mene tudi srce boli, ko vidim, da je najino prijateljstvo bil očitno samo brez veze nek lari fari . Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... Se strinjam , zakaj bi vam tukaj smetile s tem. Evo od danes naprej ne mislim omenjat Naty in neljubega dogodka, oblubimmm , pač bilo i prošlo Ok babnce zdej pa da vse razložite k mi ni nč več jasn mal smo se pohecale na svoj račun , še enkrat punce brez zamere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:37:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim a vidve se kregata, al mata interne fore..... zgleda grozno, če ne veš zakaj se gre...upam, da se imata še radi? aaaaaa, katy in špelin@ sta mi odgovorili, hvala...Zgleda nisem dobro osvežila ma saj mi ni panike kupit, ampak sem mislila če katera ve, če so tud kaki cenejši ok...sej včasih smo plavali v takih navadnih ,pa vsi preživeli Najin ati pa bo itak kupil novega Fredovega, ker za njegovo princeso ni nič predrago, odveč ali brezveze... kot mami včasih pravim Ahhh Čmrlika nič kaj posebnega pač nekateri ljudje se požvižgajo na čustva prijateljev , drugače pa lepo čofotajta, mislim pa da obroč vam ne bo tako nujen , moja AT je v bazenu fuuul raje pri meni, kot pa v obročku. Kolikokrat pa še imata plavanje??? Še jutri In potem, nadaljevalni tečaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:38:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim A vesta, da vaju je prav žalostno takole gledat, kako sta skregani. Ja mene tudi srce boli, ko vidim, da je najino prijateljstvo bil očitno samo brez veze nek lari fari . Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... Punce brez zamere, šala mala pič..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:38:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim A vesta, da vaju je prav žalostno takole gledat, kako sta skregani. Ja mene tudi srce boli, ko vidim, da je najino prijateljstvo bil očitno samo brez veze nek lari fari . Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kolikokrat pa še imata plavanje??? Še jutri In potem, nadaljevalni tečaj??? ne vem, nam bodo jutri razložili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:41:08
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim A vesta, da vaju je prav žalostno takole gledat, kako sta skregani. Ja mene tudi srce boli, ko vidim, da je najino prijateljstvo bil očitno samo brez veze nek lari fari . Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem. ok, a to ve resno??? Itak sva se sam na svoj račun, pa še to ni dolg trajalo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem. oh punce ne no tako osebo vzet, mal sve se sam pohecale ,pač nama je dogajal, sve pa res imele nek majnši konflikt ampak res ne vredno omembe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:42:31
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. no no, tukaj si pa itak vsa pogumna , drevo in jok pa kar tebi prepustim A vesta, da vaju je prav žalostno takole gledat, kako sta skregani. Ja mene tudi srce boli, ko vidim, da je najino prijateljstvo bil očitno samo brez veze nek lari fari . Ne edina js res ne morm več ... Punce brez zamere, mal sva vas nategnle . Sej res par dni nisva govorile, ampak ni blo tolkle hudo, da bi se kregale . Zdej sva si pa mal privoščile... prvoaprilska šala... Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem. ok, a to ve resno??? Itak sva se sam na svoj račun, pa še to ni dolg trajalo... Ma jst sem se res zasekirala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:44:07
|
|
|
|
Naty*
|
Ok a če priznam, da sva ble otročje, se nama oprosti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:44:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem. oh punce ne no tako osebo vzet, mal sve se sam pohecale ,pač nama je dogajal, sve pa res imele nek majnši konflikt ampak res ne vredno omembe Nič nisem vzela osebno, ne kako drugače, samo se mi to ne zdi nič smešno, kar sta zakuhale.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem. ok, a to ve resno??? Itak sva se sam na svoj račun, pa še to ni dolg trajalo... Ma jst sem se res zasekirala saj zaradi tega, sve pa kar na hitr končale , sem bila prepričana, da nas bo katera razkrinkala, ker mislim, da ne Naty ne jaz nisve osebe, ki bi take budaleštine zares mislile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:46:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ok a če priznam, da sva ble otročje, se nama oprosti? Ti nimam česa oproščat, saj sta same iz sabo norce brile. Hočem povedat samo to, da se še prehitro kaj takega pojavi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:46:50
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem. oh punce ne no tako osebo vzet, mal sve se sam pohecale ,pač nama je dogajal, sve pa res imele nek majnši konflikt ampak res ne vredno omembe Nič nisem vzela osebno, ne kako drugače, samo se mi to ne zdi nič smešno, kar sta zakuhale. Ok... čist resno. Se ne bom nikol več hecala na noben možen način.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:47:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* ok, a to ve resno??? Itak sva se sam na svoj račun, pa še to ni dolg trajalo... Sori ampak meni ni smešno. Se mi zdi, da se norčujete iz stvari, ki so za mene resna stvar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:49:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Punce, ste spregledale...plavalni obroček? Please........ Mi imamo Fredovega in smo zelo zadovoljni z njim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:50:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos niti slučajno ne bove gor hodile , ti pa sama dobro veš zakaj!!! Ja ful se sekiram zdej no.. v jok pa na drevo. Sej ne rabiš... če si smotana, si pač smotana. Sej se nočem vtikat sam zgleda da ste imele ornk crash,se nikakor ne da pobotat Sem hotla tudi sama že to vprašat, pa nekako nočem drezati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:50:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem. oh punce ne no tako osebo vzet, mal sve se sam pohecale ,pač nama je dogajal, sve pa res imele nek majnši konflikt ampak res ne vredno omembe Nič nisem vzela osebno, ne kako drugače, samo se mi to ne zdi nič smešno, kar sta zakuhale. Ok... čist resno. Se ne bom nikol več hecala na noben možen način. Saj se znamo hecat samo na drug način in ne iz takih stvari.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:50:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Punce brez zamere, šala mala pa kljub temu, še vedno žalostno in otročje kr neki!!!! Koliko sta stari???? Sicer pa to vem. oh punce ne no tako osebo vzet, mal sve se sam pohecale ,pač nama je dogajal, sve pa res imele nek majnši konflikt ampak res ne vredno omembe Nič nisem vzela osebno, ne kako drugače, samo se mi to ne zdi nič smešno, kar sta zakuhale. se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 12:51:58
|
|
|
|
barbaw
|
Sem zdajle šla gledat, če je z Majo vse ok. Spi že več kot 2 uri. Upam, da se spet kaj ne kuha, razen alergije.
|
dojencek v3sn4z dojenckom na letalo?da (
64%)
ne (
36%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!