|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
14.1.2009 9:03:28   
sayuri
Viilka user posted image user posted image  uuuuu, Videk je res konkreten. MA saj mene bo drug teden zihr tud na rit vrglo. Če bo tehtnica sploh potegnila, ko bo Lovro gor user posted image

sandra očitno smo imeli podobno noč. Lumpi lumpasti user posted image

tejkaz super za spanje. Evo ti smajlijauser posted image

neža točno o teh kašicah z glutenom sem spraševala kakšen mesec nazaj user posted image  Jaz je nisem kupila in glutena pred 8 mesecem ne bom dajala. user posted image

JAh...moram it... Zara se je zbudila

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
14.1.2009 9:05:32   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša  vela, vem kako je to, in sva zdej tako vesela da imava avtomobila v garaži. Jah bom pa vse sama pojedla, matejchi je tud zamedlo user posted image

Moja punca ima dns 5muser posted image user posted image user posted image

Bom pa jaz jutri na drobtince prišla...user posted image

Z       j         R         k          i           T       o         o
    o       a
          o          P       a           e        d         r

Č E S T I T K E !!!

< Sporočilo je popravil matejchi -- 14.1.2009 9:09:10 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
14.1.2009 9:10:54   
matejchi
Najprej se moram zahvalit Karmar za veliko pomoč pri brskanju podatkov za seznam..user posted image

HIP HIP HURA!!!user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
14.1.2009 9:13:06   
anita goitan
Najprej se moram zahvalit Karmar za veliko pomoč pri brskanju podatkov za seznam..

HIP HIP HURA!!!

user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.1.2009 9:47:55   
anita goitan
erin a delaš user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.1.2009 9:48:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:
user posted image

Krysia - ROK
košuta - TEODOR

anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Krysia - čestitke za obratuser posted image user posted image user posted image

tejka - user posted image user posted image user posted image za noč

matejchi - user posted image user posted image user posted image za seznam

PA velikoooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nenaspane....

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
14.1.2009 9:49:27   
Erin

Ne... bi ga pa z veseljem... ga že dolg nisem... jaz sem itak k en mali otrok v srcu...prava za v vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.1.2009 9:50:11   
matejchi
user posted image = sedimuser posted image = se plazimuser posted image = hodim user posted image = GH
tole pa lahko katera druga spremlja....

RD RR

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.1.2009 9:50:47   
Erin
Pa še zobčiče...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
14.1.2009 9:53:03   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ne... bi ga pa z veseljem... ga že dolg nisem... jaz sem itak k en mali otrok v srcu...prava za v vrtec...

jaz ga komot :pogled na teraso

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
14.1.2009 9:53:06   
matejchi
zobki so že...

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
14.1.2009 9:54:49   
matejchi
anita kam gre pa pol ta voda? Al kidaš k sosedu?? 

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
14.1.2009 9:56:08   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita kam gre pa pol ta voda? Al kidaš k sosedu?? 

talno gretjeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
14.1.2009 10:04:59   
Erin
Ej sem našla še slikce za te podatke:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
14.1.2009 10:10:57   
Ryssa
Dobro jutro!

Rok od betty, Teodor, Zoja in Pia čestitke za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

tejkaz user posted image user posted image za spanje. Ti si pa res že zaslužiš da se končno mal naspiš user posted image

Naš je pa spet neki štrajku, celo noč se je premetaval in od 3h naprej godel in jamral in sem potem nekaj čez pet vstala in mu dala jest, potem je bil pa že ob 7h auf. Se je pa zbudu, ker je bil pokakan in sploh nisem vedela user posted image
Imam hoferjeve plenice in se sploh nič ne voha kakca user posted image Sej drugač so ful fajne, sam to me pa moti da potem sploh ne vem kdaj je kaku.

Upam da bo nehal štrajkat ponoči in da ga samo luna še malo meče. Našega vedno grabi luna potem ko je že mimo user posted image

Vilika Vid je tapravi dec user posted image user posted image user posted image
Sej naš pa tud že mora bit blizu 9 kg. Ga bom v soboto zmerla in stehtala.

ZM user posted image user posted image za GH. (Same kratice user posted image )
A patronažna ti je sama prišla al si jo klicala?

matejchi user posted image za seznam.

Sneg mate? Pri nas pa dežuje....user posted image
Očitno je inverzija, ker mi smo na ca 400 m in dežuje user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
14.1.2009 10:14:34   
dojenč
oj, ja z sem pa naši žani pravkar naročila trenirkece(tak za info, ena jih ima full poceni 10 €)meni je tisti kompletek za žano nardila božička če se kera spomni.sem pa full zadovoljna.če bi ktera kaj mela, mi naj javi pa bom slikce gor dala, pase bom probala zmenit za popust.je pa to ena na netlogu-

drugače smasuper, nisem si še opomogla od včerajšnjega žaninega padca, sem jo kar celo noč opazovala, čeprav nima buškice, mi je vse živo po glavi šlo.sem vceraj tskoj petlek dol spustilauser posted image se jeverjetno bol ustrašla kot pakaj drugega.
sam tolko sem jo dala na lezalnik da sem ji dala vodo gor za mlekca, pa sem se obrnila pa ježe pala, mam pa reflekse,ker sem jo za hrbet tak prijela, ko oreluser posted image .boga moja mala.user posted image  vceraj sploh jesti nisem mogla, sem jo pol celi dan samo nosla pa cartalauser posted image
grem zdaj nekaj delat.
aja MAM ENO VPRAŠANJE-meni je 17.12.2008 pogodpa poteklain bi si mogla iti po delavsko, kaj jo naj potem imam doma ali jo moram nesti na borzo?

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.1.2009 10:14:46   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.1.2009 10:15:36   
tejkaz
Danes sta moja otroka že bolj živahna. Eva ima sicer neko driskico, upam da samo zaradi AB, Jaša ima še malo vročine in je bolj miren kot običajno. Ampak je boljši dan, predvsem zato, ker smo se malo spočili. Čeprav je bilo zjutraj ravno tako težko vstat.

Gajka in Anita, jah 72 cm si nisem izmislila. Tako so ga namerili. Mi je tudi malo čudno, ker je mesec prej imel 64 cm. Pri cotkah smo na št.74, nekaj je še 68 vendar so v rokavih že malo premajhne. Sem šla gledat Evine mere pri 5ih mesecih - 7940 g in 70 cm. Tudi zdaj je velika za punčko pri 2letih. Gajka, noge v lupinici mu gledajo ven, ko ga dam v avto, noge kar malo pomučkam nazaj user posted image

Sneži tudi pri nas. Je vse belo. Ven pa itak ne gremo, tako da mi je vseeno.

Krysia, bravo Roku za obrat. Pa uspešno vožnjo in da bo frizurca dobro ratala.

Zoja Miša, jaz mislim da ji lahko daš. Verjetno ti ne bo vsega pojedla. Si upam stavit, da ne.

Sandra in Sayuri user posted image za noč. Upam da bo naslednja kaj boljša.

Pri nas pa sneži!  Pa folk samo jamra, kakšne so ceste... Če ne znajo po snegu vozit, naj pa doma ostanejo! Zakaj imam občutek, da bi nekateri najraje, da jim cestarji še s fenom cestišče posušijo?!? 

ja točno tako, me je glihkar moj klicu naj pogledam zakaj cela AC gorenjka stoji , pa gre samo od Vodic do LJ-Šentvid

bravo Jošt in Eva da sta mami gmh dala

Da se ne bo Naty oglasila. Jaz imam Jaša. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Spali od 22.00 do 4.00 (kje je kakšen smajli, ki poskakuje od sreče)

tejkaz, tole si ti: user posted image , tole pa mi, ki vsako noč navijamo za nespečneže:user posted image

Tega sem mislila, ja Zjutraj boš morala pa bolj zgodaj vstajat z raportom o obmesečnicah.

Žanneža, bravo za zobek. Jaz sicer več spravim ven z LivingLabom kot BabyVacom, ampak tudi Baby vac je dober.

Matejchi in Karmar, user posted image user posted image za seznam.

Bella, sta lepi tvoji lepotički. Zdaj je pa že čas da pospravite smrekico. user posted image user posted image

Neža7
, jaz imam doma dve kašici z glutenom. Sem jih dobila kot brezplačen vzorec pri Biosvetu. Če boš zaela dajati gluten, ti te dve kašici pošljem. Rok uporabe je do konca januarja 2009, ker sta vzorca. Ne vem pa kako je z glutenom, ker vidve že dva meseca uvajata GH.

Beela, Eva ima pač navadno virozo s prehladom. V nedeljo so rekli da ima vnete mandelje in gnojno angino, dobila Ospen, vrčina ji zaradi napačnega ABja ni padla, zato so jo včeraj še bolje pregledali in na krvi videli da gre za obično virozo. Zdaj je pa dobila Cedax zaradi vnetih ušesk. Pa še Voltaren jibaje lahko dam tri krat na dan. Nič jasno user posted image

Sayuri
, jaz mislim da lahko daš peteršilček. Jaša sem pa tudi jaz že pustila samega za 2 minuti, da sem smeti ven nesla, ali pa skoila po kaj v klet. tisti čas me počaka na tleh v igralnem centru. Pa mu ni bilo do zdaj nič hudega.

Pa še nekaj glede cest. Jaz bi vse dala da bi lahko šla zdajle z avtom en krog po Kranju.

Oh, Evina rit spet smrdi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.1.2009 10:18:02   
anita goitan
še čudno da matejchi ni popravila, men sta tolk podobni imeniuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.1.2009 10:18:13   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

aja MAM ENO VPRAŠANJE-meni je 17.12.2008 pogodpa poteklain bi si mogla iti po delavsko, kaj jo naj potem imam doma ali jo moram nesti na borzo?

Hm, ne vem. A zdaj si brezposelna? Če se boš na zavod prijavila, jo moraš verjetno tja nesti, drugače jo imaš pa doma. Samo moja logika. Z Žano pa ne bonič hudega. Bo še veliko takšnih padcev v otroštvu.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.1.2009 10:22:40   
Zoja Miša

A mislite da ji lahko dam danes že kar recimo 70 ml kašice, če jo bo le želela pojesti, to je 1/2 njenega včernega obroka?

To misliš kakšno riževo kašico? Poskusi, saj če ti je ne poje, jo boš pač stran vrgla. Čeprav, če bo prvič jedla riževo kašico na žličko, ne bodi razočarana, če ne bo šla preveč po grlu.

Ne, mislim, zdrobovo (riževa moka, koruzni zdrob, brez glutena) kašico od Milupe (priporočilo patronažne). In sem ji že včeraj dala pa je brez bp pojedla 5 žlicuser posted image

Krysia, umisli si dobro frizurco! Glede Am, pa ja, kaj češ, če je treba je treba. In vidiš glede obratov, ko jim rata je konec, potem bi samo še to delali. Bravo Rok!user posted image

Vilika, sem se nate danes spomnila, sva brali pravljico, Kdo bo Vidku sešil srajčicouser posted image
No Anita, hitro snežaka naredit in pofotkat! Maš kul teraso!user posted image A si v pritličju doma?

Ryssa, mi je rekla takrat naj jo pokličem okoli 5 m da bo prišla. Sem poklicala in je res, en teden pa je bila tu.user posted image

Danes sva poskusili korenčkov sok in rekla bom tako, vseen ji jeuser posted image . Ni bila navdušena, ni pa se zmrdovala. Se mi zdi, kot da bo pojedla vse kar ji bom v usta dalauser posted image

In v petek dobimo user posted image . Čeprav še ne more sama sedeti, ampak doma pa bo, potem, ko bo lahkouser posted image
Pa še Ikeinga sem naročila (sestrični, da mi ga pripelje), tisti bo pa potovalni!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.1.2009 10:25:27   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pa še Ikeinga sem naročila (sestrični, da mi ga pripelje), tisti bo pa potovalni!user posted image

Meni je ta ikeein super. Antilop stolček se mu reče. Zraven naroči še mizico in blazino.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.1.2009 10:26:33   
matejchi
dojenč po poteku porodniške boš v primeru, da boš brez zaposlitve, če si bila zaposlena pred tem več kot 1 leto, dobila še za 3 mesece denar... knjižico na borzo nesi pa ti bodo vse razložili... razen če se niso zadeve ful spremenile..

RD RR

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.1.2009 10:28:40   
Zoja Miša
Dojenč, jaz bi te prosila za fotke in info za trenerkice. Jaz bi sigurno vzela kakšne 3. Glede knjižice pa nimam pojma, kliči na socialno in vprašaj, bo najboljše.

Tejkaz, hvala za info, bom poskusila, pa itak da povem kako je bilouser posted image . In jaz bi se tudi šla voziti, ampak sama, ne s princesko v avtu, ko je tolk bedakov, ki ne znajo voziti. Pa na kakšen parkplac malo sukatiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.1.2009 10:29:05   
matejchi
Zoja ti boš pa mogla še ene tri otroke met, da boš dobro izkoristila vso to kramo za otroke...user posted image

user posted image
Tole prodam - original zapakirano še....

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?