Krysia
|
Dobro jutro hvala za čestitke - naš 5 mesečnik še veselo spi .... Aja, šele zdej mi je potegnilo, zakaj se je zbudu ob enih - je praznoval Joj, mam dolgo lajtngo ... Čestitam tudi ostalim - torej ZOJA, TEODOR in PIA, vse najboljše za 5 mesecev! Hm, jst pa študiram, če bi se kar spravla k frizerju - mam uro ob 11h, pa glede na to, da moram prit na drug konc Ljubljane ... Pa ker vem, kako folk vozi ... katastrofa. No, da ne govorim o tem, da smo mi itak zadnja cesta v LJ, ki jo splužijo - verjetno bo jutri zjutraj un stroj prpeljal tle mimo ... Eh, bom še mal počakala, da bodo vsi šli v službo, okol 10:15 bova pa res šla ... Aja, za vse tiste, ki vas zanima, kaj bom naredila z lasmi: ne bo kratko in blond (pa nimam nič proti takim frizuram, da se razumemo, sam ... jst nisem za drastične spremembe). Mal bomo postrigli (no, "mal" zna bit relativen pojem), pa neki moram narest s to čupo, ampak še ne vem, kaj ... mam take lase, ko jih je ful težko v red spravit ... bom vidla, če bo imela frizerka kakšno uporabno idejo ... Tejkaz, bravo za noč! Kako pa sta mala bolnika? Upam, da gre na bolje ... Vilika, vi pa ste jedci! A nam date kakšen gramček? Mi namreč spet neki štrajkamo ... Glih včeraj sva se z pogovarjala, da očitno bo treba očitno mal unga AM narest ... kaj pa čem ... No, sva pa vztrajala 5 mesecev, pa bova poskusla še kakšen dan, sam če ne bo šlo, pač ne bo šlo ... Sandra123, upam, da boste / ste uspešno prišli do P ... Grem zdej zajtrkovat ... se tipkamo ...
|