|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
14.1.2009 7:43:10   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Anita jaz se bom tudi najavila na obisk, ko bom v Fructal zavila. Zmanjkal čokoladnega likerja. Mal heca.

vela, pa PP maš tud zravn (pišančki, Poli,..)

Pa Eta tudi a neuser posted image

ja pa Svilanit, ja kamnik je bil včasih močno industrijsko mesto

Naty pa TITAN, da kupiš takšno ključavnico, da te ne bodo noter zaklepali...user posted image
hmmm pa še matejchi je mimogrede....user posted image

p.s.
pozen komentar, ker sem šele danes prebrala..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja ključavnice. Ma sej mam zasilni izhod user posted image Sam ne skozi okno, ampak skozi vrata. user posted image

Aja, zdej smo te pa dobil, da preveč smučaš in premal na RR sodeljuješ. A veš, kdaj je že to bilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

To se pravi, da moram dva dni reskirat, da vse obletam v vašem koncu. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
14.1.2009 7:43:36   
anita goitan
naty kako pa tvoj alergik na user posted image
mu izginevajo flekciuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
14.1.2009 8:02:03   
ozziebo
Čestitke !!!!!!!!!!!!! za 5. mesecev !!!!!!!

Krysia-Rok
Anita- Zoja
Košuta- Teodor
Matejka- Pia

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
14.1.2009 8:04:00   
Zoja Miša
Anita, tudi mi2 imava avta v garaži. Mislila sem pucanje potem, ko bi šli od tebe. user posted image  Pa polno čudakov na cesti, ki ne zna vozit...

Anita-Zoja 
Krysia-Rok
Košuta- Teodor
Matejka- Pia

za 5 mesecev

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.1.2009 8:04:04   
gajka
Današnje obmesečnice:
user posted image

Krysia - ROK
košuta - TEODOR

anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.1.2009 8:04:52   
gajka
No, vidim, da ste najprej vse našpičene, ker zamujam s svojim plonkcem, pol pa itak same vse rešite. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.1.2009 8:07:03   
ozziebo
Bella, luštne slikce, pa dobro začni študirat!!!

Žanneža user posted image  za prvi zobek!

Vilika, vau, res dobro fotraš svojga pikca!

Tejka, upam, da ste bolje!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
14.1.2009 8:07:50   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

No, vidim, da ste najprej vse našpičene, ker zamujam s svojim plonkcem, pol pa itak same vse rešite. user posted image

avgustovke nismo nikoli našpičene!user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
14.1.2009 8:09:11   
gajka
Bolje biti našpičen kot otopel! user posted image  user posted image

Aja, pa dobro jutro vsem! user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
14.1.2009 8:10:28   
tejkaz
user posted image

Krysia - ROK
košuta - TEODOR

anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

jutro

Spali od 22.00 do 4.00 user posted image user posted image (kje je kakšen smajli, ki poskakuje od sreče)

Eh, telefon

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
14.1.2009 8:12:10   
ozziebo

Bolje biti našpičen kot otopel! user posted image  user posted image

maš čist prav!user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
14.1.2009 8:12:36   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

jutro

Spali od 22.00 do 4.00 user posted image user posted image (kje je kakšen smajli, ki poskakuje od sreče)

Eh, telefon

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
14.1.2009 8:13:14   
gajka
Pri nas pa sneži! user posted image Pa folk samo jamra, kakšne so ceste... Če ne znajo po snegu vozit, naj pa doma ostanejo! Zakaj imam občutek, da bi nekateri najraje, da jim cestarji še s fenom cestišče posušijo?!?  user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.1.2009 8:17:00 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
14.1.2009 8:16:11   
gajka

tejkaz, tole si ti: user posted image , tole pa mi, ki vsako noč navijamo za nespečneže:user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
14.1.2009 8:16:31   
anita goitan

Pri nas pa sneži! user posted image Pa folk samo jamra, kakšne so ceste... Če ne znajo po snegu vozit, naj pa doma ostanejo! Zakaj imam občutek, da bi nekateri najraje, da jim cestarji še s fenom cestišče posušijo?!? 

ja točno tako, me je glihkar moj klicu naj pogledam zakaj cela AC gorenjka stojiuser posted image , pa gre samo od Vodic do LJ-Šentvid

user posted image user posted image user posted image bravo Jošt in Eva da sta mami gmh dala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
14.1.2009 8:23:42   
gajka
Moj se je od Domžal do LJ-Bizovik vozil 50 min, pa ni nobene nesreče na cesti... 

Neposredna povezava do sporočila: 2341
14.1.2009 8:24:14   
sandra123

user posted image

Krysia - ROK
košuta - TEODOR

anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

jutro
Eh, telefon

user posted image user posted image user posted image user posted image Tejkauser posted image ...

No, danes smo pa mi imeli spet katastrofo od noči....pa ob 5-ih sta obe vriskali v postelji, pa nista zaspali nazaj do 6.45, ko je Tina vstala za v šolo, pa jaz celanenaspana, ob 9-ih pa imamo P....IIIIIIIIIIII, pri nas tudi fulllllllllll sneži, je pa okrog 7-ih deževalo, tako, da je moj user posted image , ki bi nujno moral nekam na sestanek šibat, prišel nazaj domov in je rekel, da takšne drsalnice še nikoli ni doživeluser posted image ....No, zdaj se še pa kar ni odločil, ali sploh gremo v avto in do Puser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.1.2009 8:26:15   
anita goitan
Anita, tudi mi2 imava avta v garaži. Mislila sem pucanje potem, ko bi šli od tebe.

ej ma pr nas lahko pod streho parkirašuser posted image imamo kar nekja takih placov

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
14.1.2009 8:32:13   
Zoja Miša

Anita, tudi mi2 imava avta v garaži. Mislila sem pucanje potem, ko bi šli od tebe.

ej ma pr nas lahko pod streho parkirašuser posted image imamo kar nekja takih placov

Glede na to kaj berem, kako se vozijo...ne hvala. Bova prišli drugič, če bo še veljalo. Kar imaš za papat pa Matejchi pokliči, ko lahko peš prideuser posted image
Tejkaz, super za super noč! Pa si si lahko le malo spočila!user posted image

Sandra, ja res je cela katastrofa na cesti! Upam da vam uspe priti do P, ali pa prestaviteuser posted image

Grem po kavo, mi2 spali kar nekako.

A mislite da ji lahko dam danes že kar recimo 70 ml kašice, če jo bo le želela pojesti, to je 1/2 njenega včernega obroka?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2344
14.1.2009 8:34:30   
anita goitan
zoja miša vela

bova šle vn, no ne še takoj, pa nikona sabo vzamem in mal zimske idile pofotkamuser posted image

Aja pa še glede mraza in sprehodov, sem včeri P vprašala, reku da do -10°komot ven, če je pa še večji minus pa čez dihala pokrit

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 14.1.2009 8:37:04 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2345
14.1.2009 8:49:16   
gajka

A mislite da ji lahko dam danes že kar recimo 70 ml kašice, če jo bo le želela pojesti, to je 1/2 njenega včernega obroka?

To misliš kakšno riževo kašico? Poskusi, saj če ti je ne poje, jo boš pač stran vrgla. Čeprav, če bo prvič jedla riževo kašico na žličko, ne bodi razočarana, če ne bo šla preveč po grlu.

Neposredna povezava do sporočila: 2346
14.1.2009 8:52:08   
Krysia
Dobro jutro
hvala za čestitke - naš 5 mesečnik še veselo spi .... user posted image Aja, šele zdej mi je potegnilo, zakaj se je zbudu ob enih - je praznoval user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, mam dolgo lajtngo ...

Čestitam tudi ostalim - torej ZOJA, TEODOR in PIA, vse najboljše za 5 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm, jst pa študiram, če bi se kar spravla k frizerju user posted image - mam uro ob 11h, pa glede na to, da moram prit na drug konc Ljubljane ... user posted image Pa ker vem, kako folk vozi ... katastrofa. No, da ne govorim o tem, da smo mi itak zadnja cesta v LJ, ki jo splužijo - verjetno bo jutri zjutraj un stroj prpeljal tle mimo ... Eh, bom še mal počakala, da bodo vsi šli v službo, okol 10:15 bova pa res šla ... Aja, za vse tiste, ki vas zanima, kaj bom naredila z lasmi: ne bo kratko in blond user posted image user posted image (pa nimam nič proti takim frizuram, da se razumemo, sam ... jst nisem za drastične spremembe). Mal bomo postrigli (no, "mal" zna bit relativen pojem), pa neki moram narest s to čupo, ampak še ne vem, kaj ... mam take lase, ko jih je ful težko v red spravit ... bom vidla, če bo imela frizerka kakšno uporabno idejo ...

Tejkaz, bravo za noč! user posted image user posted image Kako pa sta mala bolnika? Upam, da gre na bolje ...

Vilika, vi pa ste jedci! A nam date kakšen gramček? Mi namreč spet neki štrajkamo ... Glih včeraj sva se z user posted image pogovarjala, da očitno bo treba očitno mal unga AM narest ... kaj pa čem ... No, sva pa vztrajala 5 mesecev, pa bova poskusla še kakšen dan, sam če ne bo šlo, pač ne bo šlo ...

Sandra123, upam, da boste / ste uspešno prišli do P ...

Grem zdej zajtrkovat ... se tipkamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 2347
14.1.2009 8:53:31   
sayuri

user posted image

Krysia - ROK
košuta - TEODOR

anita goitan - ZOJA
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Čestitke petmesečniki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
14.1.2009 8:55:07   
sayuri
Jutro. Rabim spet cel lonec kafeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Oba sta bila 3 ure budna ponoči user posted image user posted image user posted image  Zdajle spit. Ju bom pustila še pol urce, potem pa moramo na FT.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
14.1.2009 9:03:03   
Krysia
aja, pozabla povedat: Rok se od včeraj čist sam obrača s hrbta na trebuh, rata mu pa tud nazaj ... in smo potem to cel večer počel - on na trebuh pa protestirat, jst pa nazaj ... na konc je šlo tud nazaj že čist dobr, sam če se je pravilno odrinil user posted image Skratka, zdej bomo očitno sam to počel ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?