tejkaz
|
Danes sta moja otroka že bolj živahna. Eva ima sicer neko driskico, upam da samo zaradi AB, Jaša ima še malo vročine in je bolj miren kot običajno. Ampak je boljši dan, predvsem zato, ker smo se malo spočili. Čeprav je bilo zjutraj ravno tako težko vstat. Gajka in Anita, jah 72 cm si nisem izmislila. Tako so ga namerili. Mi je tudi malo čudno, ker je mesec prej imel 64 cm. Pri cotkah smo na št.74, nekaj je še 68 vendar so v rokavih že malo premajhne. Sem šla gledat Evine mere pri 5ih mesecih - 7940 g in 70 cm. Tudi zdaj je velika za punčko pri 2letih. Gajka, noge v lupinici mu gledajo ven, ko ga dam v avto, noge kar malo pomučkam nazaj Sneži tudi pri nas. Je vse belo. Ven pa itak ne gremo, tako da mi je vseeno. Krysia, bravo Roku za obrat. Pa uspešno vožnjo in da bo frizurca dobro ratala. Zoja Miša, jaz mislim da ji lahko daš. Verjetno ti ne bo vsega pojedla. Si upam stavit, da ne. Sandra in Sayuri za noč. Upam da bo naslednja kaj boljša. IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka Pri nas pa sneži! Pa folk samo jamra, kakšne so ceste... Če ne znajo po snegu vozit, naj pa doma ostanejo! Zakaj imam občutek, da bi nekateri najraje, da jim cestarji še s fenom cestišče posušijo?!? ja točno tako, me je glihkar moj klicu naj pogledam zakaj cela AC gorenjka stoji , pa gre samo od Vodic do LJ-Šentvid bravo Jošt in Eva da sta mami gmh dala Da se ne bo Naty oglasila. Jaz imam Jaša. IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Spali od 22.00 do 4.00 (kje je kakšen smajli, ki poskakuje od sreče) tejkaz, tole si ti: , tole pa mi, ki vsako noč navijamo za nespečneže: Tega sem mislila, ja Zjutraj boš morala pa bolj zgodaj vstajat z raportom o obmesečnicah. Žanneža, bravo za zobek. Jaz sicer več spravim ven z LivingLabom kot BabyVacom, ampak tudi Baby vac je dober. Matejchi in Karmar, za seznam. Bella, sta lepi tvoji lepotički. Zdaj je pa že čas da pospravite smrekico. Neža7, jaz imam doma dve kašici z glutenom. Sem jih dobila kot brezplačen vzorec pri Biosvetu. Če boš zaela dajati gluten, ti te dve kašici pošljem. Rok uporabe je do konca januarja 2009, ker sta vzorca. Ne vem pa kako je z glutenom, ker vidve že dva meseca uvajata GH. Beela, Eva ima pač navadno virozo s prehladom. V nedeljo so rekli da ima vnete mandelje in gnojno angino, dobila Ospen, vrčina ji zaradi napačnega ABja ni padla, zato so jo včeraj še bolje pregledali in na krvi videli da gre za obično virozo. Zdaj je pa dobila Cedax zaradi vnetih ušesk. Pa še Voltaren jibaje lahko dam tri krat na dan. Nič jasno Sayuri, jaz mislim da lahko daš peteršilček. Jaša sem pa tudi jaz že pustila samega za 2 minuti, da sem smeti ven nesla, ali pa skoila po kaj v klet. tisti čas me počaka na tleh v igralnem centru. Pa mu ni bilo do zdaj nič hudega. Pa še nekaj glede cest. Jaz bi vse dala da bi lahko šla zdajle z avtom en krog po Kranju. Oh, Evina rit spet smrdi.