neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Blacky30: ti, ki si zakupla pol robe, boš sigurno vedela, saj si izvedenec za skodelice. A daješ te skodelice iz M v pomivalni stroj? jaz jih dajem...kere si vzela??? Vzela sem tiste črtaste, ki so zadnje na prospektu. IZVIRNO SPOROČILO: zimska Meni je pa moja mami poslala nalepke še za en komplet in ravno sedaj čakam, da mi jih možek prinese. Super! IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa zgleda, da sem edina ki ji te skodelice niso všeč nisi edina Tudi jaz sem se precej pozno zagrela za njih. Saj veš, stara mašina rabi več časa, da se zakurbla. Pa še Blacky30 mi je lušte delala. IZVIRNO SPOROČILO: populis neboglasnica;romer od 15 - 35 je cena 120 € pri nas pa 170 €. Katero firmo si pa imela v mislih drugač? Maxi Cosi, ker ima Romer čudne vzglavnike, kar nekam vstran štrlijo in ne vem, če bi lahko dala dva oz. tri avtosedeže v avto. IZVIRNO SPOROČILO: lex lej če ste bolane in bi ostale doma lahko pridem pa naslednjič v lj (moj bi pel alelujo, ker bi lahko še bolj zgodaj odrinil in več naredil tam) lej če bo ful snežilo in če se boste počutile ogabno slabo me prosim pokličite do 7.30 takrat odrinemo in če vas ne bo ostanema midve doma meni ni panike - bom pa naslednjič prišla - al pa če se kar zmenimo za drug teden na trojanah v sredo? sam zarad mene ni treba hodit Buuuu, kar pridi. Če bodo ceste res katastrofalne, te pokličem. Ni panike, itak vstajam ob pol šestih. Lahko pa prideš samo k meni na kavo, razprodaje bova pa po naših omarah naredile. Coraly: čestitam!!! Koliko vas pa bo po novem? IZVIRNO SPOROČILO: Almera Populis - če bi bila jaz, bi ti že vedela Pa jaz tudi, upam . IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: TODI Cia deluje A, todi, to je pa še tebe premamilo. Todi??? Meni si sumljiva. Nikoli ne piše preveč, zdaj pa sodeluje v debati. Ti ti, le kaj še skrivaš? Zdaj je pa še comp zaštekal. A ste že ugotovile, katera je, ker sem šele na 44. strani. IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 ZAKAJ ŠE NIMAM ZS-JA??? Jaz tudi ne Hvala. Se mi je nehalo kaditi izpod sivih las. Sem vmes že na Metuljčico pomislila, ampak ona redno piše, tako da je takoj odpadla. IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: Almera Eno neumesno vprašanje - a cvetača napenja. Bor ful nemirno spi, ker skoz prdi, pa me zanima če bi lahko bilo od cvetače? ja full , sam sem bila modro tiho, ko si omenila, kaj boš kuhala kaka faca!!!! Malce nesramna. Ti ti ti. Naj se še t nove namatrajo kaj? Izkušena mama treh bi lahko povedala novopečeni mamici. Sicer jaz ne bi vedela, da cvetača napenja, samo če tako pravite. HD: tisto je bila Tims, Todi sicer ima že tri otroke, ampak nikoli ni izključevala četrtega Uspela priti do konca, ne upam pa kliknit gumba refresh, da me ne bo kap!
|