Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: netki coraly.....čestitke še enkrat še iz moje strani!!!! možek že ve????joj po eni strani sem ti kr fauš...men je blo tok lepo ko sem bla tečka nosečka Ve ve, sem bila pogumna, da mu bom povedala naslednji dan, ko bom šla v trgovino in mu prinesla kakšno darilce. Itak, da sem bila tiho cele pol ure, he he Sem sedela zraven njega in sem bila čist na trnih. Bila sva vsak na svojem laptopu in me je enkrat pognalo, sem šla v kopalnico, slikala test in mu ga poslala po mailu, da sem lahko opazovala zraven reakcijo. In ko je odprl mail je nekaj časa gledal v ekran, se mu malo približal in malo premaknil sliko, men so pa itak že ob odprtju slike začele teči solze po licih in pol me je objel in...eh sej veste kakšni so ti trenutki. In pol sva kar sedela in se smejala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:15:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:17:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:19:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Ve ve, sem bila pogumna, da mu bom povedala naslednji dan, ko bom šla v trgovino in mu prinesla kakšno darilce. Itak, da sem bila tiho cele pol ure, he he Sem sedela zraven njega in sem bila čist na trnih. Bila sva vsak na svojem laptopu in me je enkrat pognalo, sem šla v kopalnico, slikala test in mu ga poslala po mailu, da sem lahko opazovala zraven reakcijo. In ko je odprl mail je nekaj časa gledal v ekran, se mu malo približal in malo premaknil sliko, men so pa itak že ob odprtju slike začele teči solze po licih in pol me je objel in...eh sej veste kakšni so ti trenutki. In pol sva kar sedela in se smejala. ne ne vem, men je moj reku, ko sem mu test pokazala: dej nehi se cmerat, sej sploh ni črtice Jojjjj, jaz bi dvignila rep in užaljeno odkorakala v svoj kot Pol naj se pa opravičuje, k je nosečnico razžalostil,
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:19:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
Marija, mi je kar srce nabijalo, k sem brala in skusala razvozlat, katera je srecka nosecka. Se dobr, da me je cakal ZS, ker sicer bi moral zame kaj kmalu poskrbeti dr. House! Se enkrat ISKRENE CESTITKE!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:19:52
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: coraly Ve ve, sem bila pogumna, da mu bom povedala naslednji dan, ko bom šla v trgovino in mu prinesla kakšno darilce. Itak, da sem bila tiho cele pol ure, he he Sem sedela zraven njega in sem bila čist na trnih. Bila sva vsak na svojem laptopu in me je enkrat pognalo, sem šla v kopalnico, slikala test in mu ga poslala po mailu, da sem lahko opazovala zraven reakcijo. In ko je odprl mail je nekaj časa gledal v ekran, se mu malo približal in malo premaknil sliko, men so pa itak že ob odprtju slike začele teči solze po licih in pol me je objel in...eh sej veste kakšni so ti trenutki. In pol sva kar sedela in se smejala. tak mam solzne oči, da sploh ne vidim pisat...kak lepoooo
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:19:52
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Ve ve, sem bila pogumna, da mu bom povedala naslednji dan, ko bom šla v trgovino in mu prinesla kakšno darilce. Itak, da sem bila tiho cele pol ure, he he Sem sedela zraven njega in sem bila čist na trnih. Bila sva vsak na svojem laptopu in me je enkrat pognalo, sem šla v kopalnico, slikala test in mu ga poslala po mailu, da sem lahko opazovala zraven reakcijo. In ko je odprl mail je nekaj časa gledal v ekran, se mu malo približal in malo premaknil sliko, men so pa itak že ob odprtju slike začele teči solze po licih in pol me je objel in...eh sej veste kakšni so ti trenutki. In pol sva kar sedela in se smejala. ne ne vem, men je moj reku, ko sem mu test pokazala: dej nehi se cmerat, sej sploh ni črtice iiiiiiiiiiiiiiii, coraly, kako lepo ... men so tud zdej solze stople v oči .... ti lumpa jo pa pihneš, ej ... ob solzah se še krohotam zraven .... si lahko mislite, kako to zgleda
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:20:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:20:16
|
|
|
|
nanka
|
Če se jutri vidimo bo odvisno od naše noči, ker je Natka nahodna in malo kašlja, včeraj ni nič spala. Če bo bolje prideva, drugače se vidimo naslednjič. nočko
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:20:29
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: coraly IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: netki coraly.....čestitke še enkrat še iz moje strani!!!! možek že ve????joj po eni strani sem ti kr fauš...men je blo tok lepo ko sem bla tečka nosečka Ve ve, sem bila pogumna, da mu bom povedala naslednji dan, ko bom šla v trgovino in mu prinesla kakšno darilce. Itak, da sem bila tiho cele pol ure, he he Sem sedela zraven njega in sem bila čist na trnih. Bila sva vsak na svojem laptopu in me je enkrat pognalo, sem šla v kopalnico, slikala test in mu ga poslala po mailu, da sem lahko opazovala zraven reakcijo. In ko je odprl mail je nekaj časa gledal v ekran, se mu malo približal in malo premaknil sliko, men so pa itak že ob odprtju slike začele teči solze po licih in pol me je objel in...eh sej veste kakšni so ti trenutki. In pol sva kar sedela in se smejala. jokam! kolk lepo! Sta načrtovala?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:21:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:21:14
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Karamela - za katero si bila pa ti tako prepričana? Takoj prvo za TODI, ker mi je tako sumljivo komentirala ... da je sama doma, da lahko piše, kar hoče ... da se bo sigurno zatipkala ... in sem pomisila, da skače iz enega compa na drugega in nas heca
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:21:56
|
|
|
|
maja24
|
Coraly ČESTITKE Dej še men povej,prosimmmmmmmmmmmm
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:21:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:22:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:22:23
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: Almera Karamela - za katero si bila pa ti tako prepričana? Takoj prvo za TODI, ker mi je tako sumljivo komentirala ... da je sama doma, da lahko piše, kar hoče ... da se bo sigurno zatipkala ... in sem pomisila, da skače iz enega compa na drugega in nas heca
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:22:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:23:02
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: coraly Bila sva vsak na svojem laptopu in me je enkrat pognalo, sem šla v kopalnico, slikala test in mu ga poslala po mailu, da sem lahko opazovala zraven reakcijo. In ko je odprl mail je nekaj časa gledal v ekran, se mu malo približal in malo premaknil sliko, men so pa itak že ob odprtju slike začele teči solze po licih in pol me je objel in...eh sej veste kakšni so ti trenutki. In pol sva kar sedela in se smejala. I'm crying!
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:23:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:23:34
|
|
|
|
rovar_ka
|
HD - moj je policaj
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:24:09
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Kaj naj večerjam???? nimam ideje, sem pa lačna...požrla bi sendvič pa ne smem... klementine+jogurt. to sem mela jaz..pa sem tud še kr lačna, ko pes. pa bom že. Men je tud prejle nekaj zapasal, k sem brala, katera je nosecka. Pa sem vzela stiropor - tiste rizeve grickalice. Za prvo silo je!
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 22:24:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 22:24:30
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: Almera Karamela - za katero si bila pa ti tako prepričana? Takoj prvo za TODI, ker mi je tako sumljivo komentirala ... da je sama doma, da lahko piše, kar hoče ... da se bo sigurno zatipkala ... in sem pomisila, da skače iz enega compa na drugega in nas heca Todi pa ja ne more.... česa ne vem? ... sem se pol spomnila, da že ima 3, pa mi je bilo malo čudno ... ampak, zakaj pa ne more? TODI? Se že vnaprej opravičujem, če sem fejst mim ustrelila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?