Anonimen
|
Ulla, PRAVILNO!!! Največ nesreč se zgodi v soseščini, ker mislijo starši, ah sej ne bo nič, sej je 100 m stran. Tko da edino prav. tole sm spregledala prej in se strinjam......ne dovolim in pika, pa dol mi visi kak smo se včasih vozli in bla bla bla...otrok je za v sedež, pa če se sam po parkingu zapelješ... kar se pa obiskov tiče, sem jaz tud dala vedet da bi meli mir....sam vprašanje kolk bo zaleglo petra lep buh velja tudi za Jancci, Khurde, Mimi in Snikolino res ni čudno, da mamo same luštne otročke, k so že trebuhi fenomenalni , uršika jst nimam une črte...je tud prejšnjič nism mela... sem bla obakrat na 3D UZju in morm rečt da Ula je bla čist taka, kt je tam zgledala....tko da tud za tega zdej mam neko predstavo, mislim da ne bo dost drugačen Kdaj bo šla tale odvečna voda ven iz nas? Me že prav živcira, k sem napihjena v noge paroke kot žaba, pa vroče mi je. men je tud tole tečno....k sem čist zabuhla tja v fris, pa roke, noge, vsi sklepi...polno vode neko paniko dela, zaradi te gripe, kao de se je treba cept, pa ne vem kaj še vse zarad otroka, ker bom skos v stiku z njim, da ne bom kej prenesla, ne vem od kje mu taka skrb eh, kaj pa vem, od tebe se otrok skor ne more nalezt, sploh če dojiš, je zakon, ker če ti nekaj prebolevaš, dobi tvoja protitelesa in je zaščiten...neki bolani pa tko ne bodo hodli na obisk menda on se pač naj cepi, če se mu zdi, sam teh oblik gripe in raznih viroz je tolko, da je to cepljenje bolj tko....nosečnic pa itak ne cepijo... da so na vhodna vrata napopal en list papirja na katerem je pisalo od kdaj naprej sprejemajo obiske, tole se pa ne sliši slabo si kr predstavljam ksihte Kaj mi nobena ne bo odgovorila glede ceplenja proti tuberkulozi pojma nimam kak je s tem, men ni pri Uli to noben nič omenil vem pa da včasih je blo obvezno, pol so pa ukinli, ker se tolk pa tolk cajta ni pojavljala.....tko da ne vem... Ulla, sem pa naročila un "najin" sling na mojskratek.com. Sedaj samo upam, da se bo moj trenutno-še-zajedalec (hecam) želel ali želela nositi not. Da ne bo res samo za mojo dušo. fino, jst ga še nisem, morm kak gnar še kje pokasirat uršika a dej a tkole ti luknje ostanejo al kaj pol jst nimam kej jamrat.... nina166 a si ti slučajn tam doma, k je IME na veliko čez škarfo napisano sem se zadnjič mim peljala, pa me je prešinilo ja glih to pravim, da smo čist podivjale in bomo sigur prišle do 3 dela, sam na 3 delu bom pa sama, ko boste vse odpetkale v rim,... neč bat, ti bom ziher jst družbo delala, se nč ne bojim da bi kej kmal rodila
|