|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
13.1.2009 20:39:22   
lunica12
No js mam pa tko jutri ctg in bom povprasala ginekologinjo kaj bi naj to teklo ven pa bomo vidli...

Snikolina lepi busi....Se mi pa zdi da maste skoraj vse iste postave...user posted image No vsaj tako od strani izgleda.Drugace se mi pa tvoj busi prav tako ne zdi posebno velik...se mi zdi da mamo skoraj vse nekaj podobnega..

Ja res niia se pa danes ni nic javla.Le kaj se dogaja z njo?

Joj ursika tole pa res ni lepo za videtuser posted image Upam da bos cimprej resena tega.In ti se tece kaj ven iz noznice?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
13.1.2009 20:39:38   
Ploha
ja glih to pravim, da smo čist podivjale in bomo sigur prišle do 3 dela, sam na 3 delu bom pa sama, ko boste vse odpetkale v rim,...user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
13.1.2009 20:40:39   
Ploha
ja niia se že včeraj ni javla kokr vem, tko da sigurn že carta, sam res čudno da ni nič sporočila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
13.1.2009 20:40:52   
lunica12
Nina166 pa lepo spanje ti zelimuser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
13.1.2009 20:41:43   
lunica12
Ploha pol bo pa fora da bos glih ti naslednja odsla v Rimuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
13.1.2009 20:45:43   
mimi30
Ja, nina166 točno tako je kar se tiče tuberkoloze. Mi smo imeli to srečo, da nismo rabli nič nazaj hodit, ker smo se kar ene tri mamice v p. tak odločle. Je pa tako, da tudi v slo številka obolelih ni glih tako mala. Je pa res to stvar vsake posameznice in vsaka ima pač svoje mnenje o tem. 

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
13.1.2009 20:49:18   
mimi30
Ne najdem šiviljskega metra. Z unim kovinskim nenatančno: 115 cm.

user posted image user posted image snikolina, jaz si tud s kovinskim merim.

If you can dream about it, you can do it.

Neposredna povezava do sporočila: 2582
13.1.2009 20:51:58   
Ploha
lunica: ko bi bilo vsaj tako kot praviš,...sam ne bo user posted image user posted image , al pa je to zato, ker mam občutek da imam še 3 mesce do konca in zanč sm s težko muko spakirala torbo za v P, kr tko sm mela v glavi zakaj pa že zdej sej je še daleč, ker res nimam občutka da bo kmal, mrbit zarad tega ker me nič konkretnega ne matra in se čist kul počutim,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
13.1.2009 20:52:26   
Anonimen
Ulla, PRAVILNO!!! Največ nesreč se zgodi v soseščini, ker mislijo starši, ah sej ne bo nič, sej je 100 m stran. Tko da edino prav.

tole sm spregledala prejuser posted image in se strinjam......ne dovolim in pika, pa dol mi visi kak smo se včasih vozli in bla bla bla...otrok je za v sedež, pa če se sam po parkingu zapelješ...

kar se pa obiskov tiče, sem jaz tud dala vedet da bi meli mir....sam vprašanje kolk bo zaleglouser posted image

petra lep buhuser posted image user posted image   velja tudi za Jancci, Khurde, Mimi in Snikolinouser posted image res ni čudno, da mamo same luštne otročke, k so že trebuhi fenomenalniuser posted image
,
uršika jst nimam une črte...je tud prejšnjič nism mela...

sem bla obakrat na 3D UZju in morm rečt da Ula je bla čist taka, kt je tam zgledala....tko da tud za tega zdej mam neko predstavo, mislim da ne bo dost drugačenuser posted image

Kdaj bo šla tale odvečna voda ven iz nas? Me že prav živcira, k sem napihjena v noge paroke kot žaba, pa vroče mi je.

men je tud tole tečno....k sem čist zabuhla tja v fris, pa roke, noge, vsi sklepi...polno vodeuser posted image

neko paniko dela, zaradi te gripe, kao de se je treba cept, pa ne vem kaj še vse zarad otroka, ker bom skos v stiku z njim, da ne bom kej prenesla, ne vem od kje mu taka skrb

eh, kaj pa vem, od tebe se otrok skor ne more nalezt, sploh če dojiš, je zakon, ker če ti nekaj prebolevaš, dobi tvoja protitelesa in je zaščiten...neki bolani pa tko ne bodo hodli na obisk mendauser posted image on se pač naj cepi, če se mu zdi, sam teh oblik gripe in raznih viroz je tolko, da je to cepljenje bolj tko....nosečnic pa itak ne cepijo...

da so na vhodna vrata napopal en list papirja na katerem je pisalo od kdaj naprej sprejemajo obiske,

tole se pa ne sliši slabouser posted image si kr predstavljam ksihte user posted image

Kaj mi nobena ne bo odgovorila glede ceplenja proti tuberkulozi

pojma nimam kak je s tem, men ni pri Uli to noben nič omeniluser posted image vem pa da včasih je blo obvezno, pol so pa ukinli, ker se tolk pa tolk cajta ni pojavljala.....tko da ne vem...

Ulla, sem pa naročila un "najin" sling na mojskratek.com. Sedaj samo upam, da se bo moj trenutno-še-zajedalec (hecam) želel ali želela nositi not. Da ne bo res samo za mojo dušo.

fino, jst ga še nisem, morm kak gnar še kje pokasiratuser posted image user posted image

uršika a dej user posted image a tkole ti luknje ostanejo al kajuser posted image pol jst nimam kej jamrat....user posted image

nina166 a si ti slučajn tam doma, k je IME na veliko čez škarfo napisanouser posted image sem se zadnjič mim peljala, pa me je prešinilouser posted image

ja glih to pravim, da smo čist podivjale in bomo sigur prišle do 3 dela, sam na 3 delu bom pa sama, ko boste vse odpetkale v rim,...

neč bat, ti bom ziher jst družbo delala, se nč ne bojim da bi kej kmal rodilauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
13.1.2009 20:52:53   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

joj punce jst sm se pa po domače povedan tako nažrla, zadnje čase jem tako kot da bo vsak čas vojna in jem na zalogo,...prou slabo mi je, sploh se ne znam več brzdat,...

snikolina: pa sj imava isto obseg trebuha, tako da čist zastopm kako je imeti velik trebuh,....sam strije pa nimaš nobene, a sm narobe vidla?

Mam mam, samo so čisto na spodnjem delu trebuha. Zdaj' ko otrok samo še na teži pridobiva, so se mi pojavile. Vse me je doletelo v zadnjem mesecuuser posted image Verjetno zato, ker sem mela 8 mesecev popolno nosečnost.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
13.1.2009 20:55:21   
Anonimen
jezus sem se komi prebila čez vse pa mal pokomentirala, čist ste podivjaleuser posted image prej sem vas pa domalge prosit mogla, da dejte mal čvekat, zdej se vam je pa odpeljalouser posted image user posted image sej prov....

mene cel spodnji štuk tolk boli, taka glupa bolečina je...kr neki....user posted image pa čist divji spetuser posted image

smo bli mal zun prej, madona je bil tak mraz....sploh ni ven za hodituser posted image groza...

Neposredna povezava do sporočila: 2586
13.1.2009 20:58:44   
lunica12
Ja ploha lahko te vsak cas zgrabi pa gres...Sej drugace se pa meni tudi zdi kot da ne bo nikoli napocil ta cas da bom sla rodituser posted image

Drugace so pa mene tudi strije zadnji mesec doletele...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
13.1.2009 21:01:16   
lunica12
Js pa dane snisem sla nic ven tako da ne vem kk je kej vzuni,samo verjamem pa da je mrzlo...

Ulla da ne bos sla v rimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
13.1.2009 21:03:34   
Anonimen
Ulla da ne bos sla v rim

nam, sem glih dons poštudirala, da morm vodnarja počakatuser posted image a si nor, da mam kozla domauser posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
13.1.2009 21:05:15   
lunica12
Zakaj a niso vredu?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
13.1.2009 21:06:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Zakaj a niso vredu?user posted image

verjetn so, sam ne za z mano shajatuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 13.1.2009 21:08:33 >

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2591
13.1.2009 21:07:52   
lunica12
user posted image Aha potem je pa to drug problemuser posted image

Men pa skos trebuh otrdeva...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
13.1.2009 21:14:08   
khurde
jaz tut upam, da počaka do vodnarja. sej to je še en teden, a ne?

men je včer zvečer skos trebuh otrdeval, k prej mi ni, pa nisem nič pila magnesola. pa zdele zvečer in včeraj tudi sem imela take čudne bolečine v dimljah, kot da bi se mi kolk spahnil, vmes pa še nekaj zatrga v križu, kot ena napetost. neki novega, kaj čem.

drugače sva pa ravno iz tosame in mullerja prišla. sem se spomnila (seveda, šele ko sem videla), da doma nimava niti enega termometra, tako da sva poleg plenic, vložkov, nedrčka za dojenje, krpic za umivanje in ne vem še česa kupila še to. jutri grem še v lekarno po par zadev, pa baby center po previjalno podlogo, potem pa mislim, da smo tam nekje pri koncu. samo te drobnarije kar stanejo...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
13.1.2009 21:16:15   
khurde
kako to, da nas je toliko prisotnih na tej temi, oglaša se nas pa le peščica bolj ali manj stalnih?!?! punce, če pašete k nam, se pofočkajte. nihče ne grize, sploh pa ne prek računalnika. user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
13.1.2009 21:17:42   
lunica12
Ja te drobnarije so kr vrag...Si sploh mislit ne mores kolko dinarckev das za to,sele potem ko se zamislis vidis...

Ja sej men je ze tudi tam pri 33 tednu otrdeval trebuh tk da vem da je ze to obicajno za meneuser posted image Upam da bo jutri res kaksna dobra novica na ctgjuuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
13.1.2009 21:32:01   
Anonimen
men otrdeva že nekje od 20ga tedna...kaj čmo...zato pa mam 3 magnesole na dan, sem en drek pomaga se mi zdi...trebuh glih tko zateguje, pa krči me isto grabjo v mečihuser posted image mam očitno res čist izčrpane zaloge al kajuser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
13.1.2009 21:33:10   
khurde
eno vprašanje ... a ste oprale tetra krpice za umivanje otročka pred prvo uporabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
13.1.2009 21:34:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

eno vprašanje ... a ste oprale tetra krpice za umivanje otročka pred prvo uporabo?

jp.

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
13.1.2009 21:37:09   
khurde
sej se mi je zdel. perem k ena plačana perica že od petka naprej, pa še ni vidt konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
13.1.2009 21:38:29   
khurde
ulla, v tem trenutku imaš točno 1 ničlo več svojih postov kot jaz - pri meni je pisalo 420 (po tem postu bo - logično - 421), pri tebi pa 4020.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.