|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
13.1.2009 17:01:15   
sonček33
Glede tuberkuloze tut jaz nič ne vem.
khurde - blazino Angelcare sva kupila preko neta, ker se jo samo tako da. ker elektronsko varuško že imava , sva kupila samo blazino - ta stane 90€, če pa bi zraven še varuško je ma milsim da 140€

kar vtipkaj v google angelcare pa boš našla

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
13.1.2009 17:14:45   
uršika***
Evo mene.

Najprej me je sestra čudno pogledala, zakaj sem tko zatečena, potem še ginekolog.
Potem je čudno gledal moj trebuh in izjavil, da je nekam velikuser posted image Je šel bebico merit, pa je normalne velikosti in rok naj bi bil 17.1. Me je že hotel zaradi zatečenosti pobasat v bolnico, pa sem nekak zmutila za naslednji teden v torek, če še ne bo nič dogajanja vmes. Mali je veselo brcal, plodovnice je dost, tko da grem v torek v bolnico in nič več na pregled k mojmu ginekologičuuser posted image . Tko da tudi CTG mi naredijo kar tam, potem pa bodo povedal dalje. Če seveda ne bo kaj prej začelo dogajat.
Ne vem kaj je bilo pred pol urce- kar naenkrat sem imela mokre hlačke in hlače- premera cca 10 cmm. Brez vonja je bilo, pa sem se kar mal ustrašla. Saj tako mala količina nima vpliva na bebico, ne? Zdaj pa nosim s sabo brisačo kot en lolekuser posted image , če bi se slučajno še kaj vsipaluser posted image
No, tako je bilo, zdaj grem pa mal počivat, me nekaj špika tam doluser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
13.1.2009 17:49:53   
lunica12
Ursika meni se tudi tu pa tam nekaj mal ven vlije samo ne vem kaj je touser posted image Mislim pa da bos kr kmalu sla proti porodnisnici..user posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
13.1.2009 18:31:59   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Snikolina a ves koliko kej stanejo?

Ni mi ratalo prit do lekarne, sem pa zasledila, da stanejo nekje 16 eur.

Točno ceno sporočim jutri, ker grem extra po njih v lekarno.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
13.1.2009 19:10:34   
Ploha
jst sm pa dele za 2 uri zadrnjohala, zdej pa spet ponoč nam mogla spat,....sam če pa tako paše čez dan spat,...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
13.1.2009 19:15:42   
Limona
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Kaj mi nobena ne bo odgovorila glede ceplenja proti tuberkulozi user posted image .

Ko sem jaz rodila Lin pred 4 leti so me vprašali posebej, če je imel kdo v družini TBC, ker sem odgovorila pritrdilno so mi jo cepili. Drugače pa ne bi vsaj tako mi je rekla zdravnica. Zdaj v drugo ne vem kaj bom naredila, še imam malo časa za razmislek user posted image , pri Lin se je mehurček od cepljenja in ranica poznalo kar dolgo časa, skoraj eno leto je kar grdo zgledalo.

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
13.1.2009 19:27:41   
snikolina
user posted image

No da vidmo, če mi je ratalo.

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
13.1.2009 19:28:55   
snikolina
Haha ratalo!!user posted image user posted image

Nisem glih najbolje slikala. S telefonom. Slika je od danes, kakšno uro nazaj.
No vidite, da je moj največji?? Sem ful ponosna!!

< Sporočilo je popravil snikolina -- 13.1.2009 19:29:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2558
13.1.2009 19:31:51   
snikolina
Aja, glede tuberkouloze tut jst ne vem kaj in kako. Se moram malo pozanimat.
Blazino Angel Care si tut jst želim ampak mi je ful predraga. In moram fajn poštuderat če jo bom kupila.
Upam, da mi rata.

Neposredna povezava do sporočila: 2559
13.1.2009 19:33:14   
mimi30
snikolina user posted image . vredu si se slikala, sploh če si se sama. Buši je pa prav lep, men se sploh ne zdi kaj posebej večji od mojega.

If you can dream about it, you can do it.

Neposredna povezava do sporočila: 2560
13.1.2009 19:38:54   
snikolina
Ja, Mimi sama sem slikala. Moj nima živcev čakat dokler se jst naštimam, pa rata živčen, ko mi prve 4 slike niso všečuser posted image user posted image user posted image in potem jst kr sama to zrihtam. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
13.1.2009 19:40:22   
Ploha
snikolina: kolk maš pa obsega?

Neposredna povezava do sporočila: 2562
13.1.2009 19:41:24   
mimi30
glede ceplenja proti tuberkulozi je tako, da so včasih cepili čisto vse. Potem pa bi naj ta bolezen malo zamrla in cepivo ni ravno poceni in so prenahali z avtomatskim cepljenjem. Nejca sem dala cepit, ker sem vedla kar za nekaj primerov, ki so jo imeli. Je pa tako, da cepivo ne drži za celo življenje, če pa mi s tem uspe otroka zaščitit do najstniških let potem sem za. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
13.1.2009 19:51:09   
uršika***
Se mi zdi, da so vsi trebuščki kar približno enaki tkole po slikah, samo Jancci ima ekstremno mičkenga. A si še z nami Jannci, ali si že šla???

A Niia se še ni nič javla????

Men se je stanje spet umirilo- prej popoldan sem že imela kar orng krče, sem mislila, da bomo že šibala v Rim, pa ne bo nič iz tega

Ploha good morninguser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
13.1.2009 19:53:23   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

snikolina: kolk maš pa obsega?

Ne najdem šiviljskega metra. Z unim kovinskim nenatančno: 115 cm.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
13.1.2009 19:55:49   
uršika***
user posted image

Tole je pa ena od mojih nog- to se zgodi, če pritisnem s prstom na njo. Zatečena do amenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
13.1.2009 19:59:04   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Se mi zdi, da so vsi trebuščki kar približno enaki tkole po slikah, samo Jancci ima ekstremno mičkenga. A si še z nami Jannci, ali si že šla???

Ma nikomor še nisem šla!! Še zmeri se tle po kavču valam, pa spet me hoče neki zgaga pečt. Porkaduš!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2567
13.1.2009 20:00:10   
mimi30
oj, uršika boga. Tole pa zgleda res kriza. Jaz sem sicer cela zabuhla sam takle se mi pa ne pozna, če se dotaknem.

Neposredna povezava do sporočila: 2568
13.1.2009 20:00:26   
Zvezdica
uršika...maš take noge k jast, sam da mam jast nad koleni in gležnje take narazpoznavneuser posted image

Zdaj bi pa rada že rodila, pa mam še 11 dni do pdpjauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2569
13.1.2009 20:01:36   
Ploha
ojej uršika, tole je pa kr kriza,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
13.1.2009 20:02:01   
Jancci
Faaaak Uršika!! Tole je pa hudo!!? A te kej boli?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2571
13.1.2009 20:22:22   
snikolina

Samo res!!! HB bo vse zginlo takoj po porodu. Vsaj tako pravijo tiste, ki so že rodile. Jaz imam otekle samo gležnja in narta.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
13.1.2009 20:35:19   
Ploha
joj punce jst sm se pa po domače povedan tako nažrla, zadnje čase jem tako kot da bo vsak čas vojna in jem na zalogo,...prou slabo mi je, sploh se ne znam več brzdat,...

snikolina: pa sj imava isto obseg trebuha, tako da čist zastopm kako je imeti velik trebuh,....sam strije pa nimaš nobene, a sm narobe vidla?

Neposredna povezava do sporočila: 2573
13.1.2009 20:37:17   
nina166
Sem vas na hitro prebrala in zdaj še malo pokomentiram....kar mi je ostalo v glavi.

Tuberkuloza: včasih so cepili vse novorojenčke, ker je bilo tega več. Potem pa tuberkuloze v Slo. skoraj ni bilo več in so zato cepljenje opustili. Cepijo samo še tiste otroke, ki spadajo v rizično skupino za to bolezen. Lahko pa da vsak starš samoplačniško cepit svojega otročeka. Midva sva Domna dala in boma dala tudi Dašo. V porodnišnici so nama povedali kako je na stvari in rekli, da nj ob odhodu domov povema, če ga boma dala. Potem sva ob odhodu dobila datum, kdaj naj prideva...dajo več otrok na isti termin, ker se lahko z eno flaško cepiva cepi več otrok in je to baje ceneje, kot pa če odprejo cepivo samo za enega otročeka ostalo pa vržejo stran...tako so nama pojasnili. Po cepljenju ni imel nobene reakcije. Moje mnenje je tako, da je res, da v Slo tega praktično ni več, vendar se v današnjem času ljudje toliko mešajo, hodijo na potovanja na vse možne kraje in lahko to dobi otrok kjerkoli...ali na letalu, ali na dopustu ali pa pride kak afričan v slo na dopust in se naleze od njega. To je moje mnenje.

Blazinica za nadzor dihanja: jo toplo priporočam. Mi jo imamo še od Domna...če pa ne bi več delala bi takoj kupila drugo. Res je to fenomenalna zadeva in jaz ne vem kako bi lahko spala brez nje...bi se verjetno kar naprej zbujala in gledala če še diha user posted image

Vse imate zelo lepe bušije  user posted image  user posted image  user posted image . Jaz si ga tudi morem malo poslikat, ker ga kmalu ne bo več.

Zdaj pa grem spat...zraven Domna...se grema malo pomučkat in polubčkat

Prijetno čvekanje še naprej user posted image  user posted image

Če boste s takim tempom nadaljevale, bomo do konca januarja prišle do 3. dela user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2574
13.1.2009 20:38:15   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Samo res!!! HB bo vse zginlo takoj po porodu. Vsaj tako pravijo tiste, ki so že rodile. Jaz imam otekle samo gležnja in narta.

ves višek vode gre ven, večina kar med porodom user posted image . Res HB, da tega pol ni več.

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.