Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:04:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela A daljinca al kej druzga?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:05:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela in kaj je bilo kasneje??? , a je oddaja minila ali je prevzel oblast??? Nič sem ga pustila kot kupček nesreče in odšla na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:05:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Po mojem ga je pa donc Estrella skrila pod povštar po moje da ne kej je na rr, mu ga je sigurn dala, da ma mir zdej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:06:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela A daljinca al kej druzga? use your imagination
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:06:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 SS boga Manca se je tko pregrela? A bova šle same na sejem,si se kej odločla? Ja, naša Manca je donc čist pregorela pri moji stari mami. Je potem mi v avtu zaspala in sem jo potem samo v posteljico prestavila in je spala 3 ure. A si me kej spraševala če greva skup na sejem? Ej sorry, sam od včerajšnjega večera nisem skor nič brala. Midva z mojim imava že karte naročene, in greva skupej, lahko se pa zmenimo in gremo skpuaj če si za A ti že maš karte? Boga Manca. Bo mogla stara mama malo manj kurit preden pride Manca na obisk. Pa sej vsem pravim, da je ful vroč otrok, ampak zmerej ful zahajcajo, da jo ja ne bo zeblo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:07:11
|
|
|
|
katy82
|
Čer punce evo mene s telovadbe,sem šla po 3 tednih pa sem čist gotova. O čem teče debata?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:07:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela A daljinca al kej druzga? use your imagination
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:08:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer punce evo mene s telovadbe,sem šla po 3 tednih pa sem čist gotova. O čem teče debata? za telovadbo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:08:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela A daljinca al kej druzga? metla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:08:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela Gospoda ali daljinca? Joj, ženske kako vam možgani delujejo, a ste na spidu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:08:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela Gospoda ali daljinca? Joj, ženske kako vam možgani delujejo, a ste na spidu??? pomanjkanje cukra dela svoje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:09:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:10:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela Gospoda ali daljinca? Joj, ženske kako vam možgani delujejo, a ste na spidu??? pomanjkanje cukra dela svoje Če bi bilo kakopomanjkanje, bi sedaj ležala in smrčala v postelji. Imaš preveč energije in cukr ti očitno ne pride do živega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:10:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer punce evo mene s telovadbe,sem šla po 3 tednih pa sem čist gotova. O čem teče debata? si pa pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:10:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela A daljinca al kej druzga? metla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:10:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? se počutim kot najstnica A ni lušno bit zopet najstnica. Midva sma se malo več kot eno leto poznala,skupaj pa sma bila en teden poznala sva se kr neki časa, skupal pa sva bila slaba 2 m
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:11:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol kam je pa hijenca mrknila, pa ne da podoživlja for the very first time
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:11:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer punce evo mene s telovadbe,sem šla po 3 tednih pa sem čist gotova. O čem teče debata? ojla mačkica sem ti en Q postavla ene par strani nazaj čaki da ga najdem, se mi ne da še 1x pisat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:11:48
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:11:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer punce evo mene s telovadbe,sem šla po 3 tednih pa sem čist gotova. O čem teče debata? za telovadbo jaz pa dva dni nisem nič migala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:12:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol kam je pa hijenca mrknila, pa ne da podoživlja for the very first time
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:12:09
|
|
|
|
Estrella*
|
No, in kakšen je bil "ta prvi ruker"???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:12:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela Gospoda ali daljinca? Joj, ženske kako vam možgani delujejo, a ste na spidu??? pomanjkanje cukra dela svoje Če bi bilo kakopomanjkanje, bi sedaj ležala in smrčala v postelji. Imaš preveč energije in cukr ti očitno ne pride do živega Nimam pomanjkanja spanja in energije tudi ne. Mogoče pa je to problem, ker ne jem cukra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:12:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? Midva sva se poznala kaj pa vem kolko časa. Kar en čas. Je zahajal v lokal, kjer sem kot študentka delala. Pol sva hodila pa ene 14 dni, ja pol pa ... pol pa ..... ja sej veste kva je blo pol Midva sva bla skup 3,5 mesce sva bila pa en za druzga ta prvi TO je pa še skor tko kot v filmu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:13:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer punce evo mene s telovadbe,sem šla po 3 tednih pa sem čist gotova. O čem teče debata? za telovadbo jaz pa dva dni nisem nič migala daj ju3 vsaj prah pobriš, da bo zgledal, da je leg magic v uporabi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?