Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:53:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno o čem je bilo govora?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:54:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz ležim, ker me križ boli ko , moj pa ima otroke čez. Se mi je pa prej tako vrtelo, da sem pojedla dva mercija (pa ne škatli). za tvojega, ti se pa le spočij, ostalo pa nisem prebrala priden , zgleda da boš sedaj morala včasih malo zaigrat, da te vse boli, da se vsaj malo spočiješ bo treba ja, da ne omenjam kako dolgo sem ga čakala, ker je imel delo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:54:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jao jao mislim, da bo dovolj, da ne bo kaj pregorelo Ta je bolj zame, prvi mi je presuh kaj je presuho
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:54:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:55:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca O čem bo tekla debat a? pa jo ti predlagaj Hmmmm, da premislim.....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:56:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno o čem je bilo govora? rak dojke, delitev dobička , računi za plin.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:56:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jao jao mislim, da bo dovolj, da ne bo kaj pregorelo Ta je bolj zame, prvi mi je presuh kaj je presuho Ja kaj neki, vse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:57:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz ležim, ker me križ boli ko , moj pa ima otroke čez. Se mi je pa prej tako vrtelo, da sem pojedla dva mercija (pa ne škatli). za tvojega, ti se pa le spočij, ostalo pa nisem prebrala priden , zgleda da boš sedaj morala včasih malo zaigrat, da te vse boli, da se vsaj malo spočiješ bo treba ja, da ne omenjam kako dolgo sem ga čakala, ker je imel delo a si vsaj dočakal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:57:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* ss zmenjeno da se jutr zmenimo , se pravi ponedeljek odpade, ker ma sesil plavanje, ostalo bomo pa vidle ane... Manci bo pa pri nas verjetno pasalo, ker mamo redko več kot 21 al pa 22 stopinj . No prov fajn, da nimate vročine v hiši, se bo Manca takoj domače počutila Naš je tud brzinca, js pravim, da je tak ko, da bi ga kdo navil ... jz pravim, da ma naša "duraselke" v sebi, ker je tko hitra tolk hitr prestavlja rokice, da kr poka po laminatu al pa ploščicah...ful šiba ! Ko sliši, da je jure prišel domov, zalaufa in je v sekundah čez celo dnevno (pa res ni majhna) . A veš da je pri nas isto
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:58:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:59:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 20:59:50
|
|
|
|
hijenca
|
Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:00:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. pa sej veš da smo bolj nočne ptičke. okrog 19 je rana ura za nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:00:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 SS boga Manca se je tko pregrela? A bova šle same na sejem,si se kej odločla? Ja, naša Manca je donc čist pregorela pri moji stari mami. Je potem mi v avtu zaspala in sem jo potem samo v posteljico prestavila in je spala 3 ure. A si me kej spraševala če greva skup na sejem? Ej sorry, sam od včerajšnjega večera nisem skor nič brala. Midva z mojim imava že karte naročene, in greva skupej, lahko se pa zmenimo in gremo skpuaj če si za A ti že maš karte? Boga Manca. Bo mogla stara mama malo manj kurit preden pride Manca na obisk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:00:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ojej, kako se sedaj smejim. Alja sedi na tleh in se po riti drajsa.premakne se tako, da z rito rukne naprej, z nogam si pa pomaga. Mali je prišel tako v vežo Sedaj gospa serjejo Tkole se pa naša Manca tudi premika. Mi ji pravimo, da kar vesla Maja se je tudi 2 dneva nazaj, zdaj pa teži, da hoče stat in sama še ne more, ker gospodična ne bi stala ob sedežni ampak kjer se njen sprdne. Zato pa me je danes tako križ bolel. Sem že pozabila kako je to, pa Jaka je bil bolj močen in je sam stal kot pravi dec. Mi2 vse preveč primerjava otroka med sabo Jaz tud gruntam, kaj je Andraž lahko že, Alja pa še ne.... Vem, da ne bi smele. Jaz lahko Majo pa hvalim, ker je ful bolj pridna. Sta čisto različna otroka a sta si ful podobna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:00:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno o čem je bilo govora? rak dojke, delitev dobička , računi za plin..... jaz sploh ne gledam tv, ker se preveč sekiram, naredit itak ne morem nič in .... raje živim brez dodatnega stresa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:01:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:01:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? se počutim kot najstnica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:01:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Po mojem ga je pa donc Estrella skrila pod povštar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:02:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno o čem je bilo govora? rak dojke, delitev dobička , računi za plin..... jaz sploh ne gledam tv, ker se preveč sekiram, naredit itak ne morem nič in .... raje živim brez dodatnega stresa Saj načeloma jaz tud ne, samo ste pa ve krive, ker vas ni bilo na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:02:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 SS boga Manca se je tko pregrela? A bova šle same na sejem,si se kej odločla? Ja, naša Manca je donc čist pregorela pri moji stari mami. Je potem mi v avtu zaspala in sem jo potem samo v posteljico prestavila in je spala 3 ure. A si me kej spraševala če greva skup na sejem? Ej sorry, sam od včerajšnjega večera nisem skor nič brala. Midva z mojim imava že karte naročene, in greva skupej, lahko se pa zmenimo in gremo skpuaj če si za A ti že maš karte? Boga Manca. Bo mogla stara mama malo manj kurit preden pride Manca na obisk. pa še za Manco bo bolje, pa še stara mama bo kej prihranila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:02:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela Gospoda ali daljinca?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:04:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? se počutim kot najstnica A ni lušno bit zopet najstnica. Midva sma se malo več kot eno leto poznala,skupaj pa sma bila en teden
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:04:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A vse rihtajo ali so se odpovedale RR? Jaz sem obsedela pri TV-preverjeno ah dej nehi no, ne moreš pred TVjem sedet, ani boljš na RR viset Saj sem prej, pa ni bilo kandidatk in sem šla pred TV. kdo je mel pa oblast nad TV oz. daljincem???? Daljinc je počival ob meni, je pa gospod parkrat preveč pogledal proti njemu, pa sem ga kar v roke prijela in kaj je bilo kasneje??? , a je oddaja minila ali je prevzel oblast???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 21:04:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? se počutim kot najstnica o se še predobro spomnim, ker se je izmikal, jaz pa nisem vedela zakaj. Bilo je pa med prvomajskimi prazniki, ko sem bila sama doma(mama je bila v zdravilišču) 12 aprila sva pa začela hodit; slabe 3 tedne.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?