|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
13.1.2009 11:13:31   
miškolinka 82
Hvala za tko lepo dobrodošloco user posted image  Sm vidla, da govorite tudi o previjalnih mizicah. Jst sm vidla eno varjanto v baby centru podobno tisti na zornji slikci, ki se še raztegne in imaš posebej pol banjico in mizico ampak še vedno v enem kosu... Ja mal čudno sm napisala, ma upam, da boste vedle kako mislim... A ma katera izkušnje?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.1.2009 11:51:08   
miškolinka 82
user posted image  
Evo približno tako izgleda ko je zlozena, potem se pa ločita banjica in mizica...

(odgovor članu miškolinka 82)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.1.2009 12:03:27   
bamoocham
Miškolinka, tale previjalna mi je pa zelo zelo všeč. Koliko pa kaj stane?

Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.1.2009 12:25:25   
miškolinka 82
Ma tole sem dobila na spletni trgovini Sonček in je 140 eur, tista k sm jst misnla je pa podobna teji, samo da ima namesto lesenih stranisc plastične in jo imajo v baby centru za nekaj manj kot 90 eur.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.1.2009 14:04:51   
princ_princeska
dobrodošlica vsem novim junijskim nosečkam..user posted image user posted image user posted image
July08 lepo da si se oglasila in nas malo pomirila, smo bile že kar v skrbeh...

Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.1.2009 15:56:58   
fragola
Dober dan souser posted image , danes sem mela pregled in je blo vse ok, naslednji pregled imam 10.2, takrat bom v 22 tednu in mi bo naredil morfologijo!

Lp

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.1.2009 16:24:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Dober dan souser posted image , danes sem mela pregled in je blo vse ok, naslednji pregled imam 10.2, takrat bom v 22 tednu in mi bo naredil morfologijo!

Lp

user posted image user posted image user posted image

Super.......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.1.2009 16:32:28   
fragola
July sem vesela, da je z možem boljše!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.1.2009 16:38:41   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Lp

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
13.1.2009 17:00:53   
Tina111
No kar pridne ste v čvekanju. Sm komi sledila kaj je kera povedalauser posted image user posted image user posted image

Mala-princeska - Se ti pridružujem pri škratkovihuser posted image . Samo sem še manjša kot ti 154cm. S previjalno pa nisem imela takih težav pri malemu. Najboljša rešitev mi je bila nižji predalnik. Nanj je prišla deska primerne velikosti in seveda dobro fiksirana nanj, čez pa pena. Ni mi bila previsoka pa še predali ti res prav pridejo. Fino je da maš vse pri roki ko previjaš. Meni je tista z banjico malo nestabilna videt in tudi premajhno površino ima. otroček od 4 m ni več tako pri miru. Se mi zdi da če bi se preveč obrnu da bi hitro padel dol. To se lahko zgodi v sekundi nepozornosti vsaki mamici. Banjica pa tudi ne deluje prav velika. Hitro jo bo user posted image  prerasel. To je moje mnenje. Se kar strinjam z Lino.

Plenice - sama prisegam na pampers. Sm preveč komot in tudi pri trehuser posted image  ne mislim imet dodatnega dela. Pa vseeno čestitam tisti ki so okolju predane. Sama zaenkrat samo odpadke ločujem in uporabljam varčne žarnice. Bom kar samo pri tem ostala user posted image .

July08 - Tvoje bolečine so verjetno bolj s psiho povezane in mislim da tvoji user posted image  ni hudega. Si doživela take strese da bi bilo čudno če bi se počutila super kot da ni nič. Sama se samo vzgojno na starejšo hči razburim pa me že vse špika spodi. Jo daje pubertetauser posted image . Trebušček pa ne raste vsak teden enako. Verjetno se tudi ti ne rediš tako kot prej če si pod stresom. Bo še vse lepo in prav z user posted image . Boš videlauser posted image user posted image user posted image

Miškolinka82 - dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.1.2009 17:04:05   
Tina111
Aja tole s trebuščkom je bilo namenjeno bibi14. Bo pa sigurno na pregledih vse okej. Boste videle punce. Smo že skoraj na poloviciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.1.2009 17:21:36   
Tina111
Čestitam Fragola za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.1.2009 17:26:00   
Tina111
Miškolinka - Ta previjalna pa mi deluje uredu. Samo v živo bi jo bilo treba še videt, sprobat višinouser posted image

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
13.1.2009 17:30:16   
Janci F
Najprej čestitam vsem za dobro  opravljene preglede.
Jaz sem bila danes v posvetovalnici in so ugotovili, da nekaj ni uredu s krvjo in da imam vnetje.
Zaradi migren so me pa poslali k nevrologu in me dali nazaj na polno bolniško.

Zdaj čakam na odločbo komisije.
Ali ima kakšna informacije, da bi kakšni nosečnici zavrnili bolniško?

Uživajte in božajte trebuščke.

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.1.2009 17:31:26   
biba14
Hvala Tina111user posted image , saj načeloma nisem ravno panična..včasih,ko malce hormočki ponagajajo, pa se kar usujeuser posted image .
Čestitam tudi vsem za uspeše pregledeuser posted image .
Jaz bom za sončka začela kupovati okrog 7.meseca, ker se mi zdi, da se nikamor ne mudi. Previjala ga bom najverjetneje kar na pisalni mizi, ki je v isti sobi in je ful velika (180x100 ) in dovolj nizka ( še en škratek v klubuuser posted image ), le zagradila in oblazinila jo bomuser posted image ...čeprav sem v lesnini eno ful dobro posteljico videla ( pred letomdniuser posted image ), ki ima na enem delu narejeno previjalno...ah o je še daleč...zaenkrat bom le božala bušija...da bouser posted image pridno in veselo rasteluser posted image .
Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
13.1.2009 19:21:34   
fragola
hvala vsem za čestitke za pregled!

Kar se tiče pa previjalnih miz ima podjetje RECINKO eno od lip poljčane ful bolj poceni kot pikapolonica.
Tle mate njihovo spletno stran:http://www.recinko.si/

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
13.1.2009 20:22:28   
skuštrana
Goldy, ma, jaz sem bila naročena zjutraj ob 8.30 in me kolegica, ki je imela danes zjutraj CTG takoj poklicala...Me je tudi prenaročila, samo se mi ni dalo čakati v Laškem na pregled in bom šla kar tu samoplačniško - v petek sem naročenauser posted image

Ma, a je še katera tak patron kot jaz - v 18t sem bila na enem samem pregledu, tisti na začetkuuser posted image In materinsko knjigo imam PRAZNO user posted image ...Eh, saj bo boljše...Vse kar piše v njej je ime in priimek ter teža in višina pred zanositvijo (ja, to pa ne sme manjkatuser posted image )...

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 13.1.2009 20:24:38 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.1.2009 20:50:21   
skuštrana
Princeska, Linki za pleničke...So pa full lepše kot Racmanke user posted image , ki so malo dolgočasne...Jaz imam full plenic, ene 40 kom, ker sem jih veliko dobila od prijateljice, nekaj sem jih kupila,...imam pa full mešano.

http://www.lutonjica.hr/browse.php?groupId=25
http://www.pahuljica.hr/
http://www.naturapelene.com/
http://www.flafi-platnene-pelene.com/

Tole na hitrico, ker tega je full. Obstaja tudi par punc, ki šivajo na črno in imajo full cenejše plenice user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
13.1.2009 20:50:49   
July08
Dober večer, drage souser posted image !
Spet in še enkrat hvala za vse vzpodbudne besede! Prav toplo mi je pri srcu, ko jih berem, res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda ne bo moglo biti drugače kot da pridemo počasi na stare tire....
Vidim, da ste oz smo sedaj že čisto pri konkretnih stvareh!!! Kar se tiče previjalne, ne bomo pri nas preveč komplicirali - bomo uporabljali kar staro od prvih dveh fantov. Pa še takrat smo kar računalniško mizico predelali. Bila je narejena iz lesa, potem smo ji dodali nekaj poličk, na katerih smo imeli spravljene pleničke, cunjice, kremice, ipd. in je bila prav super, res.
Včasih se kar splača malo iznajdljivosti, saj lahko še malo prišparamo user posted image user posted image user posted image Sploh v teh kriznih časih...

Fragola čestitke za pregled. Jaz ga imam jutri. Meni G vsakič naredi UZ in morda bo jutri videti, kaj skriva naša bebica med nogami... Do sedaj je to še skrival/a.

Janči F - a po krvi so ti ugotovili vnetje? Morda veš, za kakšno vnetje gre oz česa? Seveda držim pesti, in upam, da se bo čimprej uredilo!

Vsem želim lep večer in jutrišnji dan - baje nas bo spet zasipaval sneg. In pri nas moram jaz kidati, ker mora možek počivati user posted image user posted image user posted image Sem se zadnjič prav namatrala, pa kaj čmo.

Lupčke, July

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.1.2009 21:27:18   
Goldy
skuštrana - mene je sestra klicala že ob 8-ih in me prenaročila za 15.1. Vem tebi je vseeno od roke.... Meni pa je prejšnjič vpisala vse izvide krvi, toxo.... vso amnezo za nazaj....neki je celo z rdečo pisala, tak da se zgrešit ne more.user posted image
Sem pa šla danes v šoping za hlačami - pa nisem dobila nič - na našem koncu smo bolj revni z nosečniškimi oblačili.

Pa vozičke sva si šla ogledovat....hja dolga bo še, da se odločimo oz. draga tudi...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.1.2009 21:46:13   
mk8
Hej drage souser posted image !

Jst mam en vprašanje... A mi lahko ena pove, kako si narediš tisto stvarco, ki se pokaže, če nekdo da miško čez tvoje ime? Tisto slikco, ki pove, koliko je otročiček star in koliko je še dni do konca?
Verjetno je glupo vprašanje, sam jst se res ne spoznam na to...

Še vedno smo v pričakovanju prve brcike... in še vedno nič... user posted image

LP, Mija 

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
14.1.2009 10:43:39   
bamoocham
Dan ...
lej tule maš en link za tele trakce, in si ga naredi

http://www.ringaraja.net/ticker.asp

Ko ga ustvariš, se ti odprejo eni kvadratki...
-označiš in kopiraš tisto, kar piše v kvadratku pod HTML
-klikneš Moja ringaraja-> moj profil->
-prilepiš pod Dodaten opis (Največje dovoljeno število znakov sporočila: 1000)
-klikneš potrdi.

In to je to.

Lahko uporabiš trakce z drugih strani npr.
Lilypie.com
baby-gaga.com

Postopek izdelave je isti.

Glede brcik..tudi js še ne čutim.

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 14.1.2009 10:45:13 >

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
14.1.2009 10:57:28   
Anonimen
Dober dan!

mi smo se zbudili, v snežno/deževno jutro. v glavnem nič kaj dosti snega samo led in poledica. mi pridno rastemo-no vsaj jazuser posted image , za user posted image bomo videli komaj drug poneddeljek.
mepa malo skrbi, tri dni me že boli spodnji del trebuha oz. skoraj v pregibu pri nogah. ampak ne v trebuhu, kot da bi me bolela mišica, predvsem je boleče ko hodim po stopnicah. ve mogoče katera kaj bi to lahko bilo? v prviuser posted image me kaj podobnega ni matralouser posted image je pa res da sem se prehladila in upam, da ni znak kake gripeuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Zdaj čakam na odločbo komisije.
Ali ima kakšna informacije, da bi kakšni nosečnici zavrnili bolniško?

ne mislim, da ne zavrnejo bolniške, vsaj tako je meni G rekla. vendar če so mnenja da moraš mirovati te lahko kar hitro obiščejo-kot so meneuser posted image

Lep dan!

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
14.1.2009 10:58:34   
Anonimen
punce pa jaz sem že čez polovicouser posted imageuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
14.1.2009 11:04:08   
bamoocham
deja777, čestitam.
A brcike že čutiš?
Morfologijo si že mela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?