neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ neboglasnica, hvala. sem videla, da si napisala za Just, da ne boš mislila, da sem spregledala. Čakam, da vidim kaj bo rekla Blacky, če lahko zrihta, če ne bom pri tebi, prosim. A katalog se da kje videt? Mislim, da prav kataloga nimajo. Pred novim letom imajo kakšen prospekt, to pa je tudi vse. Če boš potrebovala, ti lahko uredim. IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 hmmm, ena z davčne... ilatic??? moj je menda neki podpisal v službi, da ima Živo kar med plačo kot olajšavo. sem šla gledat list - in res je imel prej 0 pod to rubriko 8posebna olajšava - vzdrževani družinski člani - letna, mesečna), zdaj pa pa sta poleg zneska bruto in neto. ampak da bi bila višja plača, pa ni opazit mi lahko pomagaš? je to potem brez veze, da prijavljamo na davčno ali kako??? Tole pa Nanka obvlada. Komaj čakam, da jutri en sladoled dol udariva, pa me malce razjasni okrog tega. IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Neboglasnica, vidim da si se mi zahvalila, a si že dobila nalepke? Da, draga. In jih tudi kupila v Domžalah, točno take skodelice kot sem si jih želela. Blacky30: važička, ker malčica tako lepo pančka. Čakaj, čakaj, za vsako rit palca raste. spanje: pri nas Staš že od malega zaspi pred zadnjim, večernim dojenjem in se samo prebudi, ga preoblečem, nahranim in gre nina nana. Zato pa tako težko ujameva čas za kopanje. HD: rentgen zaradi sukanja roke??? Pa kaj so normalni? Srečanje jutri BO. Mene sicer možno boli grlo, ampak tortica in Lex sta prevladali. Samo strašna vročina me obdrži doma. ZS: obema odpisala
|