Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:28:34
|
|
|
|
Majuska
|
mmmmm I feel much better now ... ravno izpod tuša, z opranimi lasmi ...
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 18:29:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:33:32
|
|
|
|
lili3
|
rebeca, mora biti to hranjenje dvojčkov kar zanimivo. No tebi verjetno ni. Kaj pa drugače, ko še nista imela GH, kako je šlo? Sta istočasno jedla? Jaz sem si tud želela dvojčke, pa če zdaj poštudiram, je kr fajn da je samo 1. Je pa ful lepo videt dvojčke. Kako si jima pa dala pečen krompir, a jima še pretlačiš hrano al že jesta večje kose? No, mal sem ti zagnjavila s vprašanji . Neboglasnica, vidim da si se mi zahvalila, a si že dobila nalepke?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:34:28
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Saj to ni res, prej dve uri zaspan in ne zaspat, zdaj ko bi morala od doma pa smrči v lupinici. Grem si kolaple kupit, se mi zdi, da bo težka sredi zime. A moram, ker so mi vse premale .. 4x sem mogla prebrat, potem sem komaj skužla da misliš verjetno kopalke ne? sem najprej pomisla na kako hrano, ko si že na dieti pa to..pa študiram in študiram kaj te kolaple so
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:35:10
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 a se še od katere otročki tolk radi igrajo skrivalnice? moja vriska, k jo pokrijem s pleničko, da se pol odkrije in rečem kuku. ko norc! naša tudi obožuje to
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:39:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
plavalci, sprehajalci, Mirjam, sranje za predhodna splava! Samo, da je zdaj vse v redu in imata soncico Ano In zal vem, kako je to, se tudi pri meni v prvo ni srecno izslo - in da, ime sva imela takrat izbrano (za oba spola - nisva vprasala, kaj je), a ga sedaj, za naslednjega otroka nisva uporabila. Te cisto razumem! Sprasevala si za recept - tule je link: kuhanje z Damijanom & je zadnjih 10 oddaj zbranih: KLIKNI Blacky, kaj pa ti narocas pri Oriflame-u? Kateri izdelki so ti fajn? Kaj priporocas? In torta - meni se zdi cena kar OK, ceprav pa mislim, da so tortopeki (slascicarji) na splosno odiralci, ki starsem lepo tanjsajo denarnice, saj vedo, na katero noto zaigrati. Midva sva zato zdaj ze ene parkrat torto kar v Leclercu kupila in jo popisala. Se pa strinjam, da MORAS otroku nuditi tudi kaj veselja in v teh letih, kot je Nejc, ga ni boljsega kot dobiti torto po lastni zelji! glux3, za Tianov super apetit! ilatic, za obojestranski obrat! Vidis, Tariku je blo res treba samo rect, pa ze zna. Tko simpl je to, ja.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:41:17
|
|
|
|
Blacky30
|
kolaple??? Jaz pa sem najprej pomislila na kake natikače, šlapne, kot jim pravimo. Ima flower nek svoj jezik, nas mora malo naučit to.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:44:51
|
|
|
|
Blacky30
|
Metuljcek, od Oriflame priporočam vse, če gledava po tem, kaj jaz uporabljam - vse! Šamponi, šminke, pudri, senčila, maskare, gel tuši, trda mila, svinčniki za veke, največ pa sem itak v šminkah, ker sem mahjena na njih. Se splača pogledat. Torto sem mu zdaj pokazala še par drugih in mu dala čas za razmislek, kakšno bi imel. Mogoče pa ne bo ta padla. Bomo videli. Leclercove smo tu že sprobali, pa moram reči, da mi niso bile všeč. Pa sem velik ljubitelj sladkega. So mi mercatorjeve ali šparove boljše. Te so pa tak suhe. Lumpa, pa da bi to tak dolgo zamenjevala za zobke??? Pa kak to izgleda?? Naša ima dlesen rahlo belo, ampak je to spodaj pod kožo dlesni, tak da tega ne moreš štet za zobek. Kaj pri vaših pa to prav ven štrli kot zobek al kaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:46:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska mmmmm I feel much better now ... ravno izpod tuša, z opranimi lasmi ... Looking good, Majuska
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 18:47:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:49:09
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Leclercove smo tu že sprobali, pa moram reči, da mi niso bile všeč. Pa sem velik ljubitelj sladkega. So mi mercatorjeve ali šparove boljše. Te so pa tak suhe. A res, al kaj? Ne morem verjet! Mi smo pa ze ene 4 razlicne okuse sprobal, pa smo bili vedno izredno zadovoljni. Mogoce si imela pa smolo?!? I hope so! Aha, vidim, da ti Oriflame zelo sede Nekaj sem ze gledala katalog, a se nisem mogla za nic odlocit ... pa bi to, al ne bi to, pa ono, ah, doooooolga zgodba ....
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:52:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
Check this out: 2 DNI PO SMRTI RODILA DEKLICO .... (btw: rece se 2 dneva .... grrrrrr .... kje so lektorji?!?!?!). Anyway, clanek je tukajle: KLIKNI Ubogo malo detece! Kaksen drobizek! In mamica je sla med angelcke
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:56:09
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 glux3, za Tianov super apetit! metuljcek, si morala nekaj zamešati? Naš Tian ima bolj slab apetit, GH pa sploh ne vem kdaj bo osvojil, ker poje 2 žlički, potem pa konec. razen riževa kašica mu gre, pa frutolino. Blacky, jaz bom ziher nekaj naročila iz Oriflama, ti sporočim, če slučajno pozabim me lahko spomniš?, ker imam nekaj v mislih, samo sem sedaj katalog zelo na hitro preletela, moram si čas vzeti. Drugače sem zelo stara uporabnica Oriflama, pred Markom sem še celo sama to prodajala, potem sem pa nehala. Potem sem naročevala od sodelavke v službi, no sedaj na porodniški imam pa tebe . Srečanje: mene jutri ne bo, ker gremo k zdravniku .
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 18:59:04
|
|
|
|
lex
|
Blacky meni je pa Aleks naročil torto z veliko bomboni (te namreč uporabim ko krasim torto) in to take, da bo vse sam pojedel dol, ker jih drugač ne sme. tako, da bom letos očitno pekla 2 torti - za mulce eno mini tini in pol še za nas. umpa po moje res niso zobki, ker pol ti kar hitro zrastejo ko predrejo dlesen. bo že.... še prehitro, pol bo pa grizel, da bo veselje (moja Alina je zadnjič vse fante v skupini pogrizla - je bila pa edina punca tisti dan v vrtcu ) jaz sem pa zdaj enih 45 minut z vito na rokah dremala - sem kar boljša. ne vem pa kaj bo ponoči ko sedaj spi - bi se zdaj morali spravljat spat. eh bo že, če ne jo pa prestavim kar oblečeno v posteljo. ker je dans itak samo 2x po pol ure spala. neboglasnica imaš zs
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 19:07:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 19:09:15
|
|
|
|
Tinky
|
Veeečeer poglejte to sliko Teo bo pa dobil prvi zobek!!!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 19:10:13
|
|
|
|
Blacky30
|
Zanimivo, kak se vse bojite, da ponoči ne bodo spali, če čez dan malo več vlečejo. Naša je danes spala takole: 22 - 8 10 - 12.30 14.20 - 16.00 17.20 - še zdaj Pa bo ponoči spala od 22-8. Ker je vsak dan enako. Samo upam, da se zdaj ne spremeni, ko sem jo tu gor hvalila.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 19:11:22
|
|
|
|
Tinky
|
Lumpa, pejdi si umit lase, takoj takoj, te čakam na fb
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 19:14:29
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Zanimivo, kak se vse bojite, da ponoči ne bodo spali, če čez dan malo več vlečejo. Naša je danes spala takole: 22 - 8 10 - 12.30 14.20 - 16.00 17.20 - še zdaj Pa bo ponoči spala od 22-8. Ker je vsak dan enako. Samo upam, da se zdaj ne spremeni, ko sem jo tu gor hvalila. jaz sem srečna, ker Teo spi ponoči ob 18:30 do 6:30-7 čez dan pa sem vesela, če spi 2 x po pol ure
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 19:15:59
|
|
|
|
Netta
|
metuljčica - hvala lepa
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 19:23:08
|
|
|
|
Tinky
|
Mojcek, danes smo šli pogledat Kiddy avtosedež, ki sva ga naročila v BC. Ma ti moram povedat, da je ena prava žalost. Teo je bil z nama, zato da ga je probal oz. se usedel in ti povem, da je vse tako tesno, da ni mogel niti nogic premikat. Moža je pa zmotilo tudi to, da avtosedež ni posebej fiksiran na sedež, ampak ga moraš fiksirat skupaj z otrokom. Poleg tega pa je način pripetja otroka na sedež tak, da gre varnostni pas čez otrokov trebušni del. Kar pa ni glih ok. Varen je, ampak totalno neprijazen otroku.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 19:26:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu metuljcek, si morala nekaj zamešati? Naš Tian ima bolj slab apetit, GH pa sploh ne vem kdaj bo osvojil, ker poje 2 žlički, potem pa konec. razen riževa kašica mu gre, pa frutolino. IZVIRNO SPOROČILO: netki aja pa tilen je spet eno kavno šalčko zelenjavne kašice pojedu Aha, mal zabluzila Mea kulpa ..... Tilen vs. Tian ...... saj poznas moje kikse z imeni! Naj se malce odkupim: Zelim pa obema vse OK!!!!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 19:28:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa metuljček: o hvala za prečudovito slikico, i like it. a lot. NOT ampak je pa psicek faca, a ne? Sibam k Anji, talk to you later!
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 19:35:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 19:53:25
|
|
|
|
Blacky30
|
Tinky, ja saj, res vsaki drugače paše. Meni recimo vaš način ne bi pasal, ker bi me pobralo, če bi morala vstat ob 6.30 vsako jutro. Sem nočni ptič in ne grem hitro spat. Pa čez dan imam veliko časa kaj naredit pri bajti. Kaj to je že konica ven pogledala al vidim tam nekaj belega, ne? Ker ono otečeno spodaj na dlesni ima naša že dolgo, pa ni nič. Babike, a to ste mislile s tisto žlezo, ko ima Teo na dlesni spodaj??? Ker to ima naša tudi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?