|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
13.1.2009 18:28:34   
Majuska
mmmmm I feel much better now ... ravno izpod tuša, z opranimi lasmi ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 18:29:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
13.1.2009 18:33:32   
lili3
rebeca, mora biti to hranjenje dvojčkov kar zanimivo. No tebi verjetno ni. Kaj pa drugače, ko še nista imela GH, kako je šlo? Sta istočasno jedla? Jaz sem si tud želela dvojčke, pa če zdaj poštudiram, je kr fajn da je samo 1. Je pa ful lepo videt dvojčke.  Kako si jima pa dala pečen krompir, a jima še pretlačiš hrano al že jesta večje kose? No, mal sem ti zagnjavila s vprašanji user posted image .

Neboglasnica, vidim da si se mi zahvalila, a si že dobila nalepke?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 953
13.1.2009 18:34:28   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Saj to ni res, prej dve uri zaspan in ne zaspat, zdaj ko bi morala od doma pa smrči v lupinici. Grem si kolaple kupit, se mi zdi, da bo težka sredi zime.user posted image A moram, ker so mi vse premale ..

4x sem mogla prebrat, potem sem komaj skužla da misliš verjetno kopalke ne? sem najprej pomisla na kako hrano, ko si že na dieti pa to..pa študiram in študiram kaj te kolaple so user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 954
13.1.2009 18:35:10   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

a se še od katere otročki tolk radi igrajo skrivalnice? moja vriska, k jo pokrijem s pleničko, da se pol odkrije in rečem kuku. ko norc!

naša tudi obožuje touser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 955
13.1.2009 18:39:19   
metuljcek321
plavalci, sprehajalci, user posted image

Mirjam, sranje za predhodna splava! Samo, da je zdaj vse v redu in imata soncico Anouser posted image  user posted image  user posted image  In zal vem, kako je to, se tudi pri meni v prvo ni srecno izslo - in da, ime sva imela takrat izbrano (za oba spola - nisva vprasala, kaj je), a ga sedaj, za naslednjega otroka nisva uporabila. Te cisto razumem!

Sprasevala si za recept - tule je link: kuhanje z Damijanom & je zadnjih 10 oddaj zbranih: KLIKNI

Blacky, kaj pa ti narocas pri Oriflame-u? Kateri izdelki so ti fajn? Kaj priporocas? In torta - meni se zdi cena kar OK, ceprav pa mislim, da so tortopeki (slascicarji) na splosno odiralci, ki starsem lepo tanjsajo denarnice, saj vedo, na katero noto zaigrati. Midva sva zato zdaj ze ene parkrat torto kar v Leclercu kupila in jo popisala. Se pa strinjam, da MORAS otroku nuditi tudi kaj veselja in v teh letih, kot je Nejc, ga ni boljsega kot dobiti torto po lastni zelji!

glux3, user posted image  za Tianov super apetit!
ilatic, user posted image  za obojestranski obrat! Vidis, Tariku je blo res treba samo rect, pa ze zna. Tko simpl je to, ja.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 956
13.1.2009 18:41:17   
Blacky30
kolaple??? Jaz pa sem najprej pomislila na kake natikače, šlapne, kot jim pravimo. Ima flower nek svoj jezik, nas mora malo naučit to.user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 957
13.1.2009 18:44:51   
Blacky30
Metuljcek, od Oriflame priporočam vse, če gledava po tem, kaj jaz uporabljam - vse! Šamponi, šminke, pudri, senčila, maskare, gel tuši, trda mila, svinčniki za veke, največ pa sem itak v šminkah, ker sem mahjena na njih.user posted image  Se splača pogledat.user posted image

Torto sem mu zdaj pokazala še par drugih in mu dala čas za razmislek, kakšno bi imel. Mogoče pa ne bo ta padla. Bomo videli.user posted image  Leclercove smo tu že sprobali, pa moram reči, da mi niso bile všeč. Pa sem velik ljubitelj sladkega. So mi mercatorjeve ali šparove boljše. Te so pa tak suhe.user posted image

Lumpa, pa da bi to tak dolgo zamenjevala za zobke??? Pa kak to izgleda?? Naša ima dlesen rahlo belo, ampak je to spodaj pod kožo dlesni, tak da tega ne moreš štet za zobek. Kaj pri vaših pa to prav ven štrli kot zobek al kaj?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 958
13.1.2009 18:46:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

mmmmm I feel much better now ... ravno izpod tuša, z opranimi lasmi ...

user posted image

Looking good, Majuskauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 959
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 18:47:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
13.1.2009 18:49:09   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Leclercove smo tu že sprobali, pa moram reči, da mi niso bile všeč. Pa sem velik ljubitelj sladkega. So mi mercatorjeve ali šparove boljše. Te so pa tak suhe.user posted image

A res, al kaj? Ne morem verjet! Mi smo pa ze ene 4 razlicne okuse sprobal, pa smo bili vedno izredno zadovoljni. Mogoce si imela pa smolo?!? I hope so!

Aha, vidim, da ti Oriflame zelo sedeuser posted image  Nekaj sem ze gledala katalog, a se nisem mogla za nic odlocit ... pa bi to, al ne bi to, pa ono, ah, doooooolga zgodba ....

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 961
13.1.2009 18:52:05   
metuljcek321
Check this out: 2 DNI PO SMRTI RODILA DEKLICO .... (btw: rece se 2 dneva .... grrrrrr .... kje so lektorji?!?!?!). Anyway, clanek je tukajle: KLIKNI

Ubogo malo detece! Kaksen drobizek! In mamica je sla med angelckeuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 962
13.1.2009 18:56:09   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

glux3, user posted image  za Tianov super apetit!

metuljcek, si morala nekaj zamešati?user posted image Naš Tian ima bolj slab apetit, GH pa sploh ne vem kdaj bo osvojil, ker poje 2 žlički, potem pa konec. razen riževa kašica mu gre, pa frutolino.

Blacky, jaz bom ziher nekaj naročila iz Oriflama, ti sporočim, če slučajno pozabim me lahko spomniš?, ker imam nekaj v mislih, samo sem sedaj katalog zelo na hitro preletela, moram si čas vzeti.
Drugače sem zelo stara uporabnica Oriflama, pred Markom sem še celo sama to prodajala, potem sem pa nehala. Potem sem naročevala od sodelavke v službi, no sedaj na porodniški imam pa tebeuser posted image .

Srečanje: mene jutri ne bo, ker gremo k zdravnikuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 963
13.1.2009 18:59:04   
lex
Blacky meni je pa Aleks naročil torto z veliko bomboni (te namreč uporabim ko krasim torto) in to take, da bo vse sam pojedel dol, ker jih drugač ne sme. tako, da bom letos očitno pekla 2 torti - za mulce eno mini tini in pol še za nas.

umpa po moje res niso zobki, ker pol ti kar hitro zrastejo ko predrejo dlesen. bo že.... še prehitro, pol bo pa grizel, da bo veselje (moja Alina je zadnjič vse fante v skupini pogrizla - je bila pa edina punca tisti dan v vrtcuuser posted image )

jaz sem pa zdaj enih 45 minut z vito na rokah dremala - sem kar boljša. ne vem pa kaj bo ponoči ko sedaj spiuser posted image  - bi se zdaj morali spravljat spat. eh bo že, če ne jo pa prestavim kar oblečeno v posteljo. ker je dans itak samo 2x po pol ure spala.

neboglasnica imaš zs

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 964
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 19:07:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
13.1.2009 19:09:15   
Tinky
Veeečeer

poglejte to sliko user posted image

user posted image

Teo bo pa dobil prvi zobek!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 966
13.1.2009 19:10:13   
Blacky30
user posted image user posted image  Zanimivo, kak se vse bojite, da ponoči ne bodo spali, če čez dan malo več vlečejo.

Naša je danes spala takole:

22 - 8
10 - 12.30
14.20 - 16.00
17.20 - še zdaj

Pa bo ponoči spala od 22-8. Ker je vsak dan enako. user posted image

Samo upam, da se zdaj ne spremeni, ko sem jo tu gor hvalila.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 967
13.1.2009 19:11:22   
Tinky
Lumpa, pejdi si umit lase, takoj takoj, te čakam na fb

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 968
13.1.2009 19:14:29   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

user posted image user posted image  Zanimivo, kak se vse bojite, da ponoči ne bodo spali, če čez dan malo več vlečejo.

Naša je danes spala takole:

22 - 8
10 - 12.30
14.20 - 16.00
17.20 - še zdaj

Pa bo ponoči spala od 22-8. Ker je vsak dan enako. user posted image

Samo upam, da se zdaj ne spremeni, ko sem jo tu gor hvalila.user posted image

jaz sem srečna, ker Teo spi ponoči
ob 18:30 do 6:30-7

čez dan pa sem vesela, če spi 2 x po pol ure

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 969
13.1.2009 19:15:59   
Netta
metuljčica - hvala lepauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
13.1.2009 19:23:08   
Tinky
Mojcek, danes smo šli pogledat Kiddy avtosedež, ki sva ga naročila v BC.
Ma ti moram povedat, da je ena prava žalost.
Teo je bil z nama, zato da ga je probal oz. se usedel in ti povem, da je vse tako tesno, da ni mogel niti nogic premikat. Moža je pa zmotilo tudi to, da avtosedež ni posebej fiksiran na sedež, ampak ga moraš fiksirat skupaj z otrokom.
Poleg tega pa je način pripetja otroka na sedež tak, da gre varnostni pas čez otrokov trebušni del. Kar pa ni glih ok.

Varen je, ampak totalno neprijazen otroku.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 971
13.1.2009 19:26:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

metuljcek, si morala nekaj zamešati?user posted image Naš Tian ima bolj slab apetit, GH pa sploh ne vem kdaj bo osvojil, ker poje 2 žlički, potem pa konec. razen riževa kašica mu gre, pa frutolino.

IZVIRNO SPOROČILO: netki

aja pa tilen je spet eno kavno šalčko zelenjavne kašice pojedu user posted image user posted image user posted image

Aha, mal zabluzilauser posted image  Mea kulpa ..... Tilen vs. Tian ...... saj poznas moje kikse z imeni! Naj se malce odkupim:
user posted image

Zelim pa obema vse OK!!!!

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 972
13.1.2009 19:28:13   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

metuljček: o hvala za prečudovito slikico, i like it. a lot. NOT user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  ampak je pa psicek faca, a ne?

Sibam k Anji, talk to you later!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 973
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 19:35:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 974
13.1.2009 19:53:25   
Blacky30
Tinky, ja saj, res vsaki drugače paše. Meni recimo vaš način ne bi pasal, ker bi me pobralo, če bi morala vstat ob 6.30 vsako jutro. Sem nočni ptič in ne grem hitro spat. Pa čez dan imam veliko časa kaj naredit pri bajti.

Kaj to je že konica ven pogledala al vidim tam nekaj belega, ne? Ker ono otečeno spodaj na dlesni ima naša že dolgo, pa ni nič. Babike, a to ste mislile s tisto žlezo, ko ima Teo na dlesni spodaj??? Ker to ima naša tudi.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?