|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
13.1.2009 14:41:48   
sontschica
ja jst tut hočem zvedit kaj bomo pestval septembra. ne vem če bi lahko zdržala 8 m v nevednosti. čeprav je tut ta varjanta za nekatere nekaj posebnega.

a se vam tut vlečejo dnevi do prvega pregleda? mene res zanima, če je vse v redu. hkrati me je pa strah, da bo G rekla, da ni vse v redu. kokr nam je pač namenjen, tko bo.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 301
13.1.2009 15:16:03   
barika
Jaz sem bila za prvega 1000%, da bo punčka, no pa je fant, in je super. Za drugega mi je vseeno kaj bo, samo da bo (punca) zdrav(a) in spal(a) celo nočuser posted image . Pa da ne bo bolan, tako kot Martin (v 13 mesecih je imel samo 2x po tri dni vročino in malo nahoda).

Imama pa zbrana že imena (no približno). Pa verjetno ne boma nikomur povedala ne za spol ne za ime, ker so bili pri Martinu tak grozno tečni, da sma jih imela že poln k****user posted image

ja, men se ful vleče, se mi zdi, da sem noseča več kot 6 tednov in bi vsem povedla, tak boma papočakala do nuhalne, povedal bo pa Martin (mu boma dala na majco napisat, da bo veliki brat ..., pa umap, da si bojo prišli goruser posted image )

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 302
13.1.2009 15:35:01   
Anonimen
Sem videla, da ste si anonimke kar ene znake zraven dale, za ločevanje, pa si ga bom jaz kar sama izbrala, če lahkouser posted image . Sem na prejšnji strani pisala, da imam PDP 20.9.  2user posted image 1user posted image  Stara sem pa 33.

Kar se tiče podpisa, da ne boste imele otrok je že ena napisala, da taka izjava, pogodba (vseeno v kaki obliki je) ni nič vredna in vas na podlagi takega podpisa ne morejo odpusti, je pa ena moralna zaveza posameznika. Pa ne mislim, da bi se je mora

Spol: doma imamo punčko in bi imela kar še eno, ker že vem kako in kaj. Če bo pa fantek bo pa tudio super, ker bomo imeli par. Torej mi je res čisto vseeno. Bi pa rada izvedela kateri spol je takoj ko se bo videlo. Sem bila tudi pi prvi user posted image  radovedna, kaj nosim pod srčkom.

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
13.1.2009 15:35:23   
altaja
Jst mislim da mam punčko, moj pa da mam fantka :) Vsekakor bova vprašala za spol in komaj čakava da zveva (konec koncev je vseeno in bova v vsakem primeru oba vesela, sam da bo vse ok), ime za fantka izbira on, za punčko pa jst. V primeru da bo res fantek se bova pa itak pogajala za ime - njegov izbor mi namreč nekako ni všeč.. user posted image Upam da bova mela srečo in naju ne bo puščal dolgo v negotovosti in se bo na NS pokazal- a.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 304
13.1.2009 16:15:39   
veselka
js sm si pred nosečnostjo želela, da bi mela najprej fantka, k je moj nečak en tak srčkan poba. mi je pa zdej vseeno, sam da pridemo do konca user posted image in da smo zdravi.

moj pravi, da bo punca, pa mama tudi, pa sodelavka tudi... šesti čut očitno user posted image

no, bomo vidl kaj bo res, že zato, da ne bo preveč dela z izbiro imena user posted image

dons je šla slabost mal na dopust in se nam je zaluštala pica user posted image ... tko da so mi jo mogl kr hitro na dom prnest user posted image , pa multivitamisnki sok nam je tko jami (drugače ga niti ne maram preveč) brrrrrrrrrrrr

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 305
13.1.2009 18:59:22   
Anonimen
jaz vam pa moram povedati, da se od vas poslavljam, v 6 tednu se je vse končalouser posted image user posted image user posted image , sem se pa samo 1krat oglasila tako da me nebote preveč pogrešale

vam pa vse dobro in zdrave dojenčke

(odgovor članu punčka10)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
13.1.2009 19:45:39   
Anonimen
user posted image
Joj joj joj, mi je hudo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
13.1.2009 20:18:18   
kepica
user posted image user posted image Drži se...vem, kako ti je hudo in držim pesti, da bolečina čim prej mine in da se ti kmalu spet nasmehne sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
13.1.2009 20:18:48   
Anonimen
user posted image

anonimna zelo mi je žal zate in za tvojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pogumno v nove boje!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi prvič zanosila, ko sem bila še študentka. Par mesecev po diplomi sem rodila. Če bi se še enkrat odločala, bi se spet odločila za otroka! Brez kančka dvoma.user posted image   Zdaj opravljam pripravništvo, po drugem otroku pa grem v lov na službo.

Hm, meni se niti sanja ne, kaj nosim pod srčkomuser posted image . Prvi otrok je fantek pa tudi nisem imela filinga kaj je, sva pa z dragim vprašala, ker sva bila prevelika firbca. Zdaj v drugo pa nočeva vprašat. Naj bo presenečenjeuser posted image . Mi je pa čisto vseeno kaj bo.

Drugače se kar ok počutim. Na momente mi rata malo slabo, a ni prehudo. Utrujena sem kar precej, popoldan bi se še kako rada poknila na kavč in oddremala kakšno kitico, a poleg malega razgrajača mi to nekak ne ratauser posted image .

Mejte seuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
13.1.2009 20:59:53   
tropical
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)      (?. user posted image ,?. user posted image )        1. PREGLED    NS

user posted image    24.08 Lorian (?)    ( ?. , ?. )       27.01.
user posted image   28.8.  altaja (27)         (1. user posted image , ?user posted image        26.01.
user posted image   30.8.  Anonimenuser posted image  (26) (1.user posted image , ?user posted image )     23.01.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)            (1.user posted image , ?user posted image )          ??
user posted image  30.08.  eva Ana (?)          ( 1.user posted image , ? user posted image )         23.01.
user posted image  01.09.  Anonimen user posted image  (?) ( 1.user posted image , ?user posted image )        ??
user posted image  01.09.  Tanchy (?)        ( 2.user posted image , 1. user posted image )                  ??
user posted image  01.09.  vila MaLiNa (26) ( 1.user posted image , ?. user posted image )         14.01.
user posted image    02.09 tinec78 (30)    ( 1. , ?. )       22.01.
user posted image  05.09.  Anonimenuser posted image  (28)LJ ( 3.user posted image , 2.user posted image ) 19.01.  17.02.
user posted image   05.09.  barika (24) Ce ( 2. user posted image , 1. user posted image )            23.01.
user posted image  05.09.  enaS (32)  LJ     ( 2. user posted image , 1.user posted image )             11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41) ( 2. user posted image , 1.user posted image )                 19.01.
user posted image   06.09.    pingi          ( 2.user posted image , 1. user posted image )                 04.02.       
user posted image   07.09.  Pupček (28)     (1. user posted image , ?. user posted image )            23.01.
user posted image  08.09. *TaMiKa* (21)      ( 1. user posted image , ?. user posted image )          22.01.
user posted image  08.09.   veselka (27)    (1. , ?. )     02.02.
user posted image   09.09.  zana21 (25) (5. user posted image ,2.user posted image , 2. user posted image )        21.01.
user posted image   09.09    Anonimenuser posted image (29)  ( 2.user posted image , 1. user posted image )    29.01.   
user posted image   09.09   cukr07       (27)     ( 1. user posted image , ?. user posted image )      10.02.   
user posted image   09.09    sontschica (23)         ( 1. user posted image , ?.user posted image )    26.01.
user posted image   10.09    oktavija (28)     ( 2. user posted image , ?. user posted image )      30.01.
user posted image   10.09   JaLuca (32)         ( 3. user posted image , 2user posted image . )   30.01.
user posted image   12.09.  kepica (27)            ( 4. user posted image , 1.user posted image )       20.01.
user posted image  13.09.  pika_nogavicka (22)  ( 1. user posted image , ?. user posted image )        ??
user posted image   15.09 soncek_25 (29)    ( 1. , ?. )       '??
user posted image    20.09.  Anonimen user posted image (33)( 2. , 1. )       ??
user posted image    xx.xx.  kristy.k. (31)  ( ?.user posted image , ?. user posted image )            10.02.
user posted image    xx.xx.  smetanca (?)    ( ?.user posted image , ?.user posted image )       26.01.
user posted image    xx.xx. Pincka10 (24)    ( 1. , ?. )       20.01.

Skupaj: 30 user posted image

user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

< Sporočilo je popravil tropical -- 13.1.2009 21:01:57 >

(odgovor članu tropical)
  • Neposredna povezava do sporočila: 310
    13.1.2009 21:03:47   
    tropical

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
    user posted image  PDP / NICK (STAR.)      (?. user posted image ,?. user posted image )        1. PREGLED    NS

user posted image    24.08 Lorian (?)    ( ?. , ?. )       27.01.
    user posted image   28.8.  altaja (27)         (1. user posted image , ?user posted image        26.01.
    user posted image   30.8.  Anonimenuser posted image  (26) (1.user posted image , ?user posted image )     23.01.     12.02.
    user posted image   30.08.  sarajan (?)            (1.user posted image , ?user posted image )          ??
    user posted image  30.08.  eva Ana (?)          ( 1.user posted image , ? user posted image )         23.01.
    user posted image  01.09.  Anonimen user posted image  (?) ( 1.user posted image , ?user posted image )        ??
    user posted image  01.09.  Tanchy (?)        ( 2.user posted image , 1. user posted image )                  ??
    user posted image  01.09.  vila MaLiNa (26) ( 1.user posted image , ?. user posted image )         14.01.
    user posted image    02.09 tinec78 (30)    ( 1. user posted image , ?. user posted image )       22.01.
    user posted image  05.09.  Anonimenuser posted image  (28)LJ ( 3.user posted image , 2.user posted image ) 19.01.  17.02.
    user posted image   05.09.  barika (24) Ce ( 2. user posted image , 1. user posted image )            23.01.
    user posted image  05.09.  enaS (32)  LJ     ( 2. user posted image , 1.user posted image )             11.02.
    user posted image   05.09.  Pia67 (41) ( 2. user posted image , 1.user posted image )                 19.01.
    user posted image   06.09.    pingi          ( 2.user posted image , 1. user posted image )                 04.02.       
    user posted image   07.09.  Pupček (28)     (1. user posted image , ?. user posted image )            23.01.
    user posted image  08.09. *TaMiKa* (21)      ( 1. user posted image , ?. user posted image )          22.01.
    user posted image  08.09.   veselka (27)    (1.user posted image , ?.user posted image )     02.02.
    user posted image   09.09.  zana21 (25) (5. user posted image ,2.user posted image , 2. user posted image )        21.01.
    user posted image   09.09    Anonimenuser posted image (29)  ( 2.user posted image , 1. user posted image )    29.01.   
    user posted image   09.09   cukr07       (27)     ( 1. user posted image , ?. user posted image )      10.02.   
    user posted image   09.09    sontschica (23)         ( 1. user posted image , ?.user posted image )    26.01.
    user posted image   10.09    oktavija (28)     ( 2. user posted image , ?. user posted image )      30.01.
    user posted image   10.09   JaLuca (32)         ( 3. user posted image , 2user posted image . )   30.01.
    user posted image   12.09.  kepica (27)            ( 4. user posted image , 1.user posted image )       20.01.
    user posted image  13.09.  pika_nogavicka (22)  ( 1. user posted image , ?. user posted image )        ??
    user posted image   15.09 soncek_25 (29)    ( 1.user posted image , ?. user posted image )       '??
    user posted image    20.09.  Anonimen user posted image (33)( 2.user posted image , 1. user posted image )       ??
    user posted image    xx.xx.  kristy.k. (31)  ( ?.user posted image , ?. user posted image )            10.02.
    user posted image    xx.xx.  smetanca (?)    ( ?.user posted image , ?.user posted image )       26.01.
    user posted image    xx.xx. Pincka10 (24)    ( 1.user posted image , ?.user posted image )       20.01.

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:
    DRUGO TRIMESEČJE:
    TRETJE TRIMESEČJE:

PREGLEDI           

• Še nekaj strani:

• nosečnost in delo:

vloga S-1/1
    priloga S-1

vloga S-1/2
    Priznanje očetovstva

(odgovor članu tropical)
  • Neposredna povezava do sporočila: 311
    13.1.2009 22:01:39   
    tropical

user posted image

24.08. 
    Lorian (?)   
    ( ?. user posted image , ?.user posted image )       27.01.
    28.8. 
    altaja
    (27)  (1. user posted image , ?user posted image        26.01.
    30.8. 
    Anonime
    n  (26) (1.user posted image , ?user posted image23.01.     12.02.
    sarajan  (?)            (1. , ? )      ??
    eva Ana (?)          ( 1.user posted image , ? user posted image )         23.01.
    01.09.
    Anonimen user posted image  (?)
    ( 1.user posted image , ?user posted image )        ??
    Tanchy (?)        ( 2.user posted image , 1. user posted image )                  ??
    vila MaLiNa (26) ( 1.user posted image , ?. user posted image )         14.01.
    02.09.
    tinec78
    (30)   
    ( 1. user posted image , ?. user posted image )       22.01.
    05.09. 
    Anonimen
    user posted image  (28)LJ
    ( 3.user posted image , 2.user posted image ) 19.01.  17.02.
    barika (24) Ce ( 2. user posted image , 1. user posted image )            23.01.
    enaS (32)  LJ     ( 2. user posted image , 1.user posted image )             11.02.
    Pia67 (41) ( 2. user posted image , 1.user posted image )           19.01.
    06.09.   
    pingi 
    (?)  
    ( 2.user posted image , 1. user posted image )            04.02.       
    07.09. 
    Pupček
    (28)   
    (1. user posted image , ?. user posted image )      23.01.
    08.09.
    *TaMiKaaa*
    (21) 
    ( 1. user posted image , ?. user posted image )    22.01.
    veselka (27)    (1.user posted image , ?.user posted image )     02.02.
    09.09. 
    zana21
    (25) (5. user posted image ,2.user posted image ,
    2. user posted image )        21.01.
    Anonimen (29)  ( 2.user posted image , 1. user posted image )    29.01.   
    cukr07       (27)     ( 1. user posted image , ?. user posted image )      10.02.   
    sontschica (23)         ( 1. user posted image , ?.user posted image )    26.01.
    10.09.   
    oktavija (28)     ( 2. user posted image , ?. user posted image )      30.01.
    JaLuca (32)     ( 3. user posted image , 2user posted image . )   30.01.
    12.09. 
    kepica (27) 
       ( 4. user posted image , 1.user posted image )       20.01.
    13.09. 
    pika_nogavicka
    (22) 
    ( 1. user posted image , ?. user posted image )        ??
    15.09
    soncek_25
    (29)   
    ( 1.user posted image , ?. user posted image )       '??
    20.09. 
    A
    nonimen user posted image
    (33)
    ( 2.user posted image , 1. user posted image )       ??
    xx.xx. 
    kristy.k. (31) 
    ( ?.user posted image , ?. user posted image )            10.02.
    smetanca (?)    ( ?.user posted image , ?.user posted image )       26.01.
    Pincka10 (24)    ( 1.user posted image , ?.user posted image )       20.01.

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:
    DRUGO TRIMESEČJE:
    TRETJE TRIMESEČJE:

PREGLEDI           

• Še nekaj strani:

• nosečnost in delo:

vloga S-1/1
    priloga S-1

vloga S-1/2
    Priznanje očetovstva

[/quote]

(odgovor članu tropical)
  • Neposredna povezava do sporočila: 312
    14.1.2009 7:01:09   
    kepica
    Dobro jutro punce
    A ni fino, ko snežiuser posted image  Sicer smo se pridričali v službo, ampak ne vozim jaz, tako da sem prov vesela, da sneži.
    Mi je pa danes na trenutke malo slabo..že gledam kaj bom pojedlauser posted image  Pa dela tudi nimam veliko, tako da bo danes vse bolj sproščeno, popoldne pa že komaj čakam kavčuser posted image

V prvi nosečnosti z možem nisva hotela vedeti, katerega spola je otrok...želela sem si punčko, vsi so govorili, da je fantek in res je bil. Sedaj tudi ne bova vprašala, želja je še vedno ista, bomo pa videli, če se bo uresničila. Če pa bo fantek pa tudi ne bo nič narobe...samo da bo zdrav...imam doma pridnega fantka in se ne bi branila še enega takšnega...user posted image

Eno lepo sneženo jutro vam želimuser posted image

(odgovor članu tropical)
    Neposredna povezava do sporočila: 313
    14.1.2009 7:25:19   
    Anonimen
    Lep pozdrav zasnežen tudi od mene. user posted image

Sem bila ze pridna in že kar nekaj časa v sluzbi bivakiram.

Počutje je še vedno 1A, tako da komaj čakam ponedeljek, da mi še G potrdi, da je z mano in mojim user posted image  v trebuščku vse ok.

Drugače pa berem, da debatirate o spolu otroka. Jaz sem ena tistih, ki ni hotela nikoli vedet spola otroka. Ne prvič in ne drugič. V prvo imamo punčko v drugo fantka, zdej mi je pa popolnoma vseeno kaj bo, samo da bo vse ok, pa bo. Si pa hči zelo zelo želi sestrice, bomo pa videli. Ji pa še nisva povedala, da bomo imeli še enega dojenčka. Naj še malo počaka, ker zaenkrat vedo samo 3 osebe. Komaj pa čakam, da bo pravi čas, da poveva še domačim, samo sem se odločila, da bodo pač še malo morali počakati user posted image  Sej vem sem smotana pa nisem, samo tko je user posted image  

En lep snežen dan vam zeli metuljčica user posted image  user posted image

(odgovor članu kepica)
      Neposredna povezava do sporočila: 314
    14.1.2009 7:41:18   
    sontschica
    sej jst tut še nisem povedala ne mojim ne njegovim staršem. bo treba počakat do 26. da mi G potrdi da je z user posted image  vse v redu. ker me je še vedno strah, da ne bi šlo kaj narobe, pol je pa treba spet razlagat, zakaj nisi več user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 315
    14.1.2009 8:14:57   
    JaLuca
    Dobro jutro vsem.

Moje počutje je še vedno odlično, v službi pa tudi že pridno delam.
    Vidim da že sprašujete o spolih. V 1.user posted image  sem nekako čutila da bo punčka in je bila, v 2. user posted image  je bil nekak občutek za punčko in je bila, zdaj v 3. user posted image  pa ne razmišljam o spolu, samo da bo vredu. vnaprej tudi nisem hotela nobenkrat vedeti, tako da tudi zdaj bom počakala do konca.

S partnerjem bova tudi počakala do 1. preglega preden bova povedala, tak bodo presenečeni, ker vsi mislijo da sva z dvema zaključila, pa nisva user posted image

Zdaj pri nam pada sneeeeeeeeeg namesto ledenega deža. Bosta user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 316
    14.1.2009 8:15:47   
    zana21
    Punce moje,tudi jaz se z tezkim srcem od vas poslavljam.
    Vceraj zvecer sem imela SS.
    Kljub temu hvala vsem za  user posted image  .
    user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 317
    14.1.2009 8:34:08   
    sontschica
    joj zana21 žal mi je zate. en velik user posted image user posted image . kako pa veš da je bil? a si bla pri G?

(odgovor članu zana21)
    Neposredna povezava do sporočila: 318
    14.1.2009 8:36:06   
    punčka10
    Anonimna,zana21 tako hudo mi je za vaju in vajini pikici. Saj vse nosečke vemo, da se to lahko zgodi in da je pač treba preboleti in iti čim prej v nove boje, za novo pikico, ampak verjamem, da je zelo težko. Probajta misliti pozitivno!!!Vse se zgodi z razlogom in tudi za vaju bo spet posijala sreča! Imam 2 prijateljici, ena je splavila dvakrat, ena pa enkrat in obema je uspelo zelo hitro po tem ponovno zanositi in imata zdaj user posted image . Tako da bo tudi vama naslednič uspelo!!!user posted image
    Je pa seveda kar malo strašno brati to, ker smo itak še vse v tem obdobju, ko se nam lahko zgodi povsem enako. Ampak gledamo pozitivno in upamo na dobr razplet!!!!

(odgovor članu zana21)
    Neposredna povezava do sporočila: 319
    14.1.2009 8:43:57   
    barika
    joj, anonimna in zanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da bosta spet kmalu zagledali user posted image .

Punce, mene je  tudi malo strah, ne vem, tak čuden občutek imam, pa včeraj so me cel dan po malem jajčniki boleli, pri prvem se sploh ne  spomnim, da bi me na začetku kaj bolelo. bomo vodl, kaj bo, upam, na najboljše.

(odgovor članu punčka10)
    Neposredna povezava do sporočila: 320
    14.1.2009 8:52:56   
    Anonimen
    joj kako hudo je to brat, anonimna in zana zelo mi je žaluser posted image user posted image

Jaz sem tudi študentka, hodim na PeF Mb-predšolska vzgoja, 2. letnik. Letos bom naredila vse izpite za 2. letnik, samo enega si bom pustila, da bom lahko ponavljala letnik (zaradi štipendije). Drugače pa je moja nosečnst bila načrtovana in zelo zaželjena in vem da mi ne bo žal da sem tako mlada mamica, pa čeprav bom faks pač eno leto kasneje končala.

Glede spola... Moj pravi "vseeno je kaj bo, samo da bo pubec zdravuser posted image ), jaz pa imam občutek da je punčka. Bova pa srečna v vsakem primeru, res samo da bom rodila zdravo dete!

(odgovor članu barika)
      Neposredna povezava do sporočila: 321
    14.1.2009 8:58:56   
    kepica
    joj zana21user posted image  zal mi je za tvojo pikico...vem, kako ti je hudo....želim ti, da bi bolečina čim prej minila in da se ti kmalu nasmehne srečauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 322
    14.1.2009 9:36:49   
    soncek_25
    Jutro! Tudi meni je žal Žana,en velik user posted image
    Jaz sem pa imela včeraj pregled (bil je redni, tko da se glih ujema z nosečnostjo)...no v glavnem, naredil mi je UZ in je je videla samo vrečka s pikico, sedaj me pa malo skrbi, ker naj bi se v 5.tednu že videl ploduser posted image user posted image user posted image user posted image , v bistvu sem po izračunih že v 6. tednu, sam očitno je bila ovulacija malo z zamikom...upam, da ni kaj narobeuser posted image , tut spat nisem mogla celo noč, me res skrbi kaj bo v torek, ko imam ponovno UZ.
    Držite pesti, da bo vse ok z user posted image
    Ko berem kolk je splavov me je pa še bolj strah, da v resnici nekaj ni ok.

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 323
    14.1.2009 9:38:14   
    barika
    Soncek_25, upam, da imaš ponovni pregled čez 3 tedne, ker marsikatera reče, da se v 5. tednu ni videlo nič, v 8. je pa srček že lepo bil. srečno!

(odgovor članu soncek_25)
    Neposredna povezava do sporočila: 324
    14.1.2009 9:52:55   
    sontschica
    ja soncek_25. že velikrat sem na forumu zasledila, da se v tem tednu ni videlo nič, naslednji teden je bilo pa vse tko kot je treba. mogoče bi vsi G morali naročati šele v 8 tednu, da nam ne bi povzročali dodatnih skrbi.

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 325
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
    Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......