|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
13.1.2009 13:38:37   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

a vaši otroc spijo, moj je že prav siten komi gleda ampak ne spatuser posted image , a zbudu se je neki čez 8 in še zdej ni bilo prve runde spanja, zgleda da čaka atija

Maja je že odspala svojo rundo, zdaj pa pleza po meni.

Nejc je tudi odspal rundo v vozičku, zdej sva se  najedla, in se že dviguje na sedežnouser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.1.2009 13:38:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Varja ima tudi že drugega zobka zunaj že par dniuser posted image ...tako, da je že v klubu zobatihuser posted image

super user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.1.2009 13:38:44   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

a vaši otroc spijo, moj je že prav siten komi gleda ampak ne spatuser posted image , a zbudu se je neki čez 8 in še zdej ni bilo prve runde spanja, zgleda da čaka atija

Naš Gal je spal le pol ure.

grem zdaj probat če bo zaspaluser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.1.2009 14:04:30   
mafi
kje pa ste vse???? A  vse kuhate????

pri nas še nič od spanjauser posted image , zgleda da čaka papico, ma mu bom dala kar mlek da zraven zaspi

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.1.2009 14:10:33   
hijenca
Midva sma se sedaj najedla zelenjavne juhe. Bogi Videk, odkar mama hujša, mora same zelenjavne juhe jestuser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa bo po moje kar v stolčku zadremal, ker ima že tako težke okice.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.1.2009 14:13:20   
hijenca
Eno vprašanje.

Kaj menite o uporabi copatk in čeveljčkov, ki so rabljeni? Npr. jaz sem dobila veliko copatk in čeveljčkov, ki so malo rabljeni, drugače pa izgledajo kot novi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.1.2009 14:27:24   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Eno vprašanje.

Kaj menite o uporabi copatk in čeveljčkov, ki so rabljeni? Npr. jaz sem dobila veliko copatk in čeveljčkov, ki so malo rabljeni, drugače pa izgledajo kot novi. user posted image user posted image user posted image

Jst jih uporabljam, sam prej jih operi.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 457
13.1.2009 14:31:05   
Naty*
Oj! Midva sva bla že na kofetku in sprehodu, kak lep dan je danes user posted image !!! Pol gremo pa še mal v Postojno zapravljat, da bo res popoln user posted image !

Naty a mate sončka?

jaaaa, sva šla ven, je blo tolk luštn user posted image !!!

špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za druzga zobeka!!!!

ss zmenjeno da se jutr zmenimo user posted image , se pravi ponedeljek odpade, ker ma sesil plavanje, ostalo bomo pa vidle ane... Manci bo pa pri nas verjetno pasalo, ker mamo redko več kot 21 al pa 22 stopinj user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

kolko vas že plazi, verjetno dost, ha...  naša pa se je začela zadnje dni poskušat na vse štiri dat? prava lenoba je

Naša je že prava brzinca (tako ji jz rečem). Ji je šala mala priti iz dnevne v kuhinjo ali pa kam drugam

Naš je tud brzinca, js pravim, da je tak ko, da bi ga kdo navil user posted image user posted image user posted image user posted image ... tolk hitr prestavlja rokice, da kr poka po laminatu al pa ploščicah...ful šiba user posted image user posted image user posted image ! Ko sliši, da je jure prišel domov, zalaufa in je v sekundah čez celo dnevno (pa res ni majhna)user posted image .

tana Žan se neki časa sploh ni hotu stiskat, zdej sva se pa navadila, da mu rečem moj, moj pa me objame okrog vratu in se stisne k men user posted image , drgač pa ni glih kak crkljanček...

barbaw glede copatk se čist strinjam s tabo. Mi bomo mel zdej cicibanke, pol pa tud js upam, da bo čimveč bos laufal okrog hiše user posted image .

jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 4. zobek!!!

hijenca js sm tud dobila ene rabljene čeveljčke, če jih bomo pa uporabil pa še ne vem... drugač js nimam nič proti rabljenim stvarem, ampak za čeveljčke pa pravjo, da je fajn, da so novi, ker si nogica sama oblikuje "prostor".

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
13.1.2009 14:39:28   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Oj! Midva sva bla že na kofetku in sprehodu, kak lep dan je danes user posted image !!! Pol gremo pa še mal v Postojno zapravljat, da bo res popoln user posted image !

ss zmenjeno da se jutr zmenimo user posted image , se pravi ponedeljek odpade, ker ma sesil plavanje, ostalo bomo pa vidle ane... Manci bo pa pri nas verjetno pasalo, ker mamo redko več kot 21 al pa 22 stopinj user posted image .

fajn zapravljajte..... jaz bom pa na telovadbi s Petjo, če ne bi te uhvatila za kofiuser posted image

upam, da bo srečanje v dopoldanskih urah, ker drugače sem jaz popoldne PO, TO, ČE zasedena.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
13.1.2009 14:40:17   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Eno vprašanje.

Jst jih uporabljam, sam prej jih operi.

jaz naredim isto....nogica tako hitro raste, da če bi za vse kupovala vse nove čevlje, bi bankrotirala. Seveda kakšne tudi kupim, a veliko imam tudi izposojenih.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 460
13.1.2009 14:43:07   
hijenca

Naty a mate sončka?

jaaaa, sva šla ven, je blo tolk luštn user posted image !!!

špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za druzga zobeka!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

kolko vas že plazi, verjetno dost, ha...  naša pa se je začela zadnje dni poskušat na vse štiri dat? prava lenoba je

Naša je že prava brzinca (tako ji jz rečem). Ji je šala mala priti iz dnevne v kuhinjo ali pa kam drugam

Naš je tud brzinca, js pravim, da je tak ko, da bi ga kdo navil user posted image user posted image user posted image user posted image ... tolk hitr prestavlja rokice, da kr poka po laminatu al pa ploščicah...ful šiba user posted image user posted image user posted image ! Ko sliši, da je jure prišel domov, zalaufa in je v sekundah čez celo dnevno (pa res ni majhna)user posted image .

tana Žan se neki časa sploh ni hotu stiskat, zdej sva se pa navadila, da mu rečem moj, moj pa me objame okrog vratu in se stisne k men user posted image , drgač pa ni glih kak crkljanček...

barbaw glede copatk se čist strinjam s tabo. Mi bomo mel zdej cicibanke, pol pa tud js upam, da bo čimveč bos laufal okrog hiše user posted image .

jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 4. zobek!!!

hijenca js sm tud dobila ene rabljene čeveljčke, če jih bomo pa uporabil pa še ne vem... drugač js nimam nič proti rabljenim stvarem, ampak za čeveljčke pa pravjo, da je fajn, da so novi, ker si nogica sama oblikuje "prostor".

č

To sem jaz tudi slišala, zato pa sprašujem. Bom copatke oprala, pa bom jih imela v rezervi. Jaz imam tudi namen it danes kupit cicibanke v Massa, ker sem jih zadnjič vidla, pa znižane so meli. user posted image Ker v trdih čeveljcih bolj stabilno stoji, ko ga seveda postavim, ker on sam od sebe še nič ne gene, ker je lenušček. Sma pa dobila za božička tako lepe nike čeveljce, usnjene, ampak so še nama prevelike. Spomladi mu bodo 1A.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 461
13.1.2009 14:43:11   
kasso
Kolegica mi je poslala tale email, če je katera za, naj prosim glasuje:
Pozdrav!
]Na spletni strani www.soncnaosebnost.si[color="blue" size="2"]  vabljeni k glasovanju za:"]MaMa - Mladinska mreža za promocijo udejstvovanja mladih in nacionalno srečanje O mladih z mladimi."]HVALA! ]Pa povejte naprej! ;)

< Sporočilo je popravil kasso -- 13.1.2009 14:48:14 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 462
13.1.2009 14:44:55   
barbaw

Eno vprašanje.

Če so ortopedski ok, drugače pa jih jaz ne dajem otroku. Sem jih podarila naprej. Pa res jih raje operi kot je predlagala Srčekgirl, ker nikoli ne veš ....

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.1.2009 14:48:01   
hijenca

Eno vprašanje.

Če so ortopedski ok, drugače pa jih jaz ne dajem otroku. Sem jih podarila naprej. Pa res jih raje operi kot je predlagala Srčekgirl, ker nikoli ne veš ....

Saj zato jih še imam. Vsi so ortopedski, usnjeni, pa kot novi izgledajo. Vem čigavi so bili in mi jih je škoda vstran vrečt. Bom jih oprala, pa shranla, mogoče mi bodo prišle prav.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.1.2009 15:00:59   
Čmrlika
grrrrrrrrr kaj je to
user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.1.2009 15:02:13   
Čmrlika
tri poste zapored mi ni šlo- we are sorry ...popizdla bom, ko mi enkrat po dolgreeeeeeeeem času gre vse lepo in prav pa lahko lepo klepetam tukaj pa vse lepo pokomentiram me tale zaj........ user posted image  user posted image user posted image user posted image

Se bom res zjokala user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.1.2009 15:04:18   
Čmrlika
ma kaj vem, kaj je zdaj vse blo napisano, pa nazaj skoz pa res še ne grem menkrat...
Čestitala sem za zobeke, pa zgleda da nisva bli midve čist zadnji , user posted image  user posted image user posted image

pa besnila sem, ker mi Taja ponovno spi, spravlja reva noter, in eno tele v našem bloku že dva mesca skoz nekaj zabuiija pa vrta pa skoz..in to je zdaj že tu mač....gr...... mi se bo itak zbudla zdaj.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.1.2009 15:06:09   
barbaw

Eno vprašanje.

Saj zato jih še imam. Vsi so ortopedski, usnjeni, pa kot novi izgledajo. Vem čigavi so bili in mi jih je škoda vstran vrečt. Bom jih oprala, pa shranla, mogoče mi bodo prišle prav.

Ponucaj jih, pa spravi še za drugega, potem pa jih daj naprej ali pač kaj boš naredila.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.1.2009 15:07:27   
barbaw

ma kaj vem, kaj je zdaj vse blo napisano, pa nazaj skoz pa res še ne grem menkrat...
Čestitala sem za zobeke, pa zgleda da nisva bli midve čist zadnji , user posted image  user posted image user posted image

pa besnila sem, ker mi Taja ponovno spi, spravlja reva noter, in eno tele v našem bloku že dva mesca skoz nekaj zabuiija pa vrta pa skoz..in to je zdaj že tu mač....gr...... mi se bo itak zbudla zdaj.user posted image

Dokler dela to sosed čez dan nimaš kaj. Mogoče pa preureja.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.1.2009 15:09:53   
Čmrlika
no, tole sem še prebrala, daa ste mi nekatere odgovorile o plazenju...pa saj ni še tolko pozna , ne? Je lena...probava pa...se dvigne že na vse štriri in pol ne ve kaj bi, in hop nazj na bušija...kako bi jo lahko malo vzpodbudlila, user posted image ... bi jo rada, ker je taki radovednež mali, pa se mi kr smili ker sedi na enem mestu ko lipov boguser posted image  
samo pol mi bo pa žal, ha, ko jo bom lovila okrog user posted image  no, vsaj rikverc zdaj obvlada spet. mi ne gre slikice naložit, ko sem jo prej pod sedežno našla user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.1.2009 15:11:41   
hijenca

Eno vprašanje.

Ponucaj jih, pa spravi še za drugega, potem pa jih daj naprej ali pač kaj boš naredila.

Ja ja, šlogarca mi je rekla, da bom imela 3 otroke, tako da čevlje bomo znucali. Ampak, jaz bi naslednjič rada kupovala roza čeveljceuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.1.2009 15:12:35   
Čmrlika

Dokler dela to sosed čez dan nimaš kaj. Mogoče pa preureja.

ma vem jaz to user posted image  ,amapk če bi si pravo orodje v roke vzel bi bil že fertik...če vrta v ta trdi beton z ono mašino za puter user posted image user posted image user posted image  joj joj, pa... če bi blo čez dan...tud po deseti jim paše....ma brezveze...pa po pet minut na dan...sej ne vem sploh če je eno in isti to.user posted image  ker bi zdaj že moral met eno stanovanje zraven naretouser posted image  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.1.2009 15:13:23   
hijenca

no, tole sem še prebrala, daa ste mi nekatere odgovorile o plazenju...pa saj ni še tolko pozna , ne? Je lena...probava pa...se dvigne že na vse štriri in pol ne ve kaj bi, in hop nazj na bušija...kako bi jo lahko malo vzpodbudlila, user posted image ... bi jo rada, ker je taki radovednež mali, pa se mi kr smili ker sedi na enem mestu ko lipov boguser posted image  
samo pol mi bo pa žal, ha, ko jo bom lovila okrog user posted image  no, vsaj rikverc zdaj obvlada spet. mi ne gre slikice naložit, ko sem jo prej pod sedežno našla user posted image

Se ti je hotela malo skrit user posted image user posted image . Jaz mojega iščem samo v kinderpetu, ko se v kot zabije, čisto skupaj zvit in pokrit preko glave user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 473
13.1.2009 15:16:35   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

fajn zapravljajte..... jaz bom pa na telovadbi s Petjo, če ne bi te uhvatila za kofiuser posted image

upam, da bo srečanje v dopoldanskih urah, ker drugače sem jaz popoldne PO, TO, ČE zasedena.

Sej vprašanje, če bi mela čas za kofi, ker greva z mojim, pol morava pa hiiitr domov, ker ma jutr izpit, pa se mora učit. Po moje bom čist živčna, ker me bo ganjal tam po trgovina, js bi pa še bla user posted image .  Po drugi strani, grem pa konc koncev lahk tud sama ane user posted image ... no bom vidla.
Kar se pa tiče čvekanja bo pa definitivno v dopoldanskih urah user posted image !
Uživajte na telovadbi user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 474
13.1.2009 15:21:06   
tana7
jaz sem pa čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NIČ NIČ noče jest!!!
ob 11.00 je spet pojedla sadno kašico, na koncu mal zmešano s skuto - vsega skupaj max 100 ml
po tistem pa še NIČ - sem poskusila s pečenim jajčkom, da koščke kruha namakam - mogoče je 3 mini koščke pojedla
potem sem ji naredila krompir s špinačo in kislo smetano - 2 žlički... pa še ti ne celi, več razmazano po njej
kruh, namočen v jogurt - ni hotela
pa kaj naj še nardim??????

danes za hec nisem šla delat klasične zelenjavne kašice, ker je zadnje dni ni jedla
ampak očitno tudi drugih zadev nočeuser posted image user posted image user posted image
in zdaj bo spet ob 17.00 mlečna kašica, ob 18.30 kopanje.....
jaz sem že čist obupana

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?