hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj! Midva sva bla že na kofetku in sprehodu, kak lep dan je danes !!! Pol gremo pa še mal v Postojno zapravljat, da bo res popoln ! IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naty a mate sončka? jaaaa, sva šla ven, je blo tolk luštn !!! špelin@ za druzga zobeka!!!! ss zmenjeno da se jutr zmenimo , se pravi ponedeljek odpade, ker ma sesil plavanje, ostalo bomo pa vidle ane... Manci bo pa pri nas verjetno pasalo, ker mamo redko več kot 21 al pa 22 stopinj . IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika kolko vas že plazi, verjetno dost, ha... naša pa se je začela zadnje dni poskušat na vse štiri dat? prava lenoba je Naša je že prava brzinca (tako ji jz rečem). Ji je šala mala priti iz dnevne v kuhinjo ali pa kam drugam Naš je tud brzinca, js pravim, da je tak ko, da bi ga kdo navil ... tolk hitr prestavlja rokice, da kr poka po laminatu al pa ploščicah...ful šiba ! Ko sliši, da je jure prišel domov, zalaufa in je v sekundah čez celo dnevno (pa res ni majhna) . tana Žan se neki časa sploh ni hotu stiskat, zdej sva se pa navadila, da mu rečem moj, moj pa me objame okrog vratu in se stisne k men , drgač pa ni glih kak crkljanček... barbaw glede copatk se čist strinjam s tabo. Mi bomo mel zdej cicibanke, pol pa tud js upam, da bo čimveč bos laufal okrog hiše . jana za 4. zobek!!! hijenca js sm tud dobila ene rabljene čeveljčke, če jih bomo pa uporabil pa še ne vem... drugač js nimam nič proti rabljenim stvarem, ampak za čeveljčke pa pravjo, da je fajn, da so novi, ker si nogica sama oblikuje "prostor". č To sem jaz tudi slišala, zato pa sprašujem. Bom copatke oprala, pa bom jih imela v rezervi. Jaz imam tudi namen it danes kupit cicibanke v Massa, ker sem jih zadnjič vidla, pa znižane so meli. Ker v trdih čeveljcih bolj stabilno stoji, ko ga seveda postavim, ker on sam od sebe še nič ne gene, ker je lenušček. Sma pa dobila za božička tako lepe nike čeveljce, usnjene, ampak so še nama prevelike. Spomladi mu bodo 1A.