![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:12:35
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čez točno 1 mesec začnem delat brrrrrrrrrrrrr, me kar zmrazi jest bi bla doma... a napiše kera opravičilo? Jaz pa že 2. februarja. Še zame kakšno opravičilo prosim. že 2 februarja jaz že 23.2.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:13:20
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čez točno 1 mesec začnem delat brrrrrrrrrrrrr, me kar zmrazi jest bi bla doma... a napiše kera opravičilo? Jaz pa že 2. februarja. Še zame kakšno opravičilo prosim. že 2 februarja jaz že 23.2. uf, ti maš pa še več kot 1 mesec
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:13:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čez točno 1 mesec začnem delat brrrrrrrrrrrrr, me kar zmrazi jest bi bla doma... a napiše kera opravičilo? Jaz pa že 2. februarja. Še zame kakšno opravičilo prosim. že 2 februarja jaz že 23.2. 1. si verjento mislila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:13:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, imaš ZS
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:15:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo 2x po dve uri Pa to sp prave počitnice, kot bi februarka temu rekla Taj spi 1x eno urco in to je to Vcasih se vec kot dve uri... ob desetih je po navadi ful zaspana in ce dobr poje... se pred dvanajsto ne oglasa... isto je ob 15ih... zmanjka je do 17ih... Najbolje od vsega je, da jo samo polozim v posteljco,ji dam dudiko, pokrijem in zaprem vrata z zunanje strani... po parih minutah spi....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:16:32
|
|
|
|
Janey
|
lillchy vse bo dobro in ti to dobro veš. stiskamo pestke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:17:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo 2x po dve uri Pa to sp prave počitnice, kot bi februarka temu rekla Taj spi 1x eno urco in to je to Vcasih se vec kot dve uri... ob desetih je po navadi ful zaspana in ce dobr poje... se pred dvanajsto ne oglasa... isto je ob 15ih... zmanjka je do 17ih... Najbolje od vsega je, da jo samo polozim v posteljco,ji dam dudiko, pokrijem in zaprem vrata z zunanje strani... po parih minutah spi.... tole je zelo pomemben podatek in dober napotek za ostale, da ne bodo z notranje strani zapirale
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:17:45
|
|
|
|
MetiLu
|
Glede spanja ... samo upam, da mi bo naslednji otrok prizanesu, drugač se pa s teorijo lastninjenja čist strinjam Janey, a te mal tašča j****? SN, jest bi tud popizdila, zato pa zdej iz preventive prej pokličem, če je že na šihtu jedu, da ne kuham za BV... Dolenjka, midva sva dones zračunala, da morava vstat ob 7.45, da se oba (jaz in Janez) v miru oblečeva in se ob 8.30 najkasneje spokava od doma, da sem potem jaz ob 9.00 na šihtu, s tem da greva peš z vozičkom. Zajtrk pa je tam, skoraj takoj ko pride v varstvo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:17:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo 2x po dve uri Pa to sp prave počitnice, kot bi februarka temu rekla Taj spi 1x eno urco in to je to Vcasih se vec kot dve uri... ob desetih je po navadi ful zaspana in ce dobr poje... se pred dvanajsto ne oglasa... isto je ob 15ih... zmanjka je do 17ih... Najbolje od vsega je, da jo samo polozim v posteljco,ji dam dudiko, pokrijem in zaprem vrata z zunanje strani... po parih minutah spi.... tole je zelo pomemben podatek in dober napotek za ostale, da ne bodo z notranje strani zapirale ja res
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:19:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo 2x po dve uri Pa to sp prave počitnice, kot bi februarka temu rekla Taj spi 1x eno urco in to je to Vcasih se vec kot dve uri... ob desetih je po navadi ful zaspana in ce dobr poje... se pred dvanajsto ne oglasa... isto je ob 15ih... zmanjka je do 17ih... Najbolje od vsega je, da jo samo polozim v posteljco,ji dam dudiko, pokrijem in zaprem vrata z zunanje strani... po parih minutah spi.... tole je zelo pomemben podatek in dober napotek za ostale, da ne bodo z notranje strani zapirale ja res pa sej ti to verjetno veš, ker je Blaž tako priden kot carica in imeš ziher isto metodo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:21:18
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, tole mi je Stipe napisal, ko sem vprašala kaj je carica danes kosilala: kuhan krompir... spestan polit s korenckovo juho in duseno papriko... na koncu zalito z veliko zlicko kisle smetane... tko je dobr,da bom enkrat naredil za naja... pa če to ni mađionićar
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:21:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo 2x po dve uri Pa to sp prave počitnice, kot bi februarka temu rekla Taj spi 1x eno urco in to je to Vcasih se vec kot dve uri... ob desetih je po navadi ful zaspana in ce dobr poje... se pred dvanajsto ne oglasa... isto je ob 15ih... zmanjka je do 17ih... Najbolje od vsega je, da jo samo polozim v posteljco,ji dam dudiko, pokrijem in zaprem vrata z zunanje strani... po parih minutah spi.... tole je zelo pomemben podatek in dober napotek za ostale, da ne bodo z notranje strani zapirale ja res pa sej ti to verjetno veš, ker je Blaž tako priden kot carica in imeš ziher isto metodo Ja itak. za zaspat je res priden, ma tako dolgo kot tvoja princeska pa ne spi, na žalost.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:22:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo, tole mi je Stipe napisal, ko sem vprašala kaj je carica danes kosilala: kuhan krompir... spestan polit s korenckovo juho in duseno papriko... na koncu zalito z veliko zlicko kisle smetane... tko je dobr,da bom enkrat naredil za naja... pa če to ni mađionićar ja Stipe res si priden
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:22:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo 2x po dve uri Pa to sp prave počitnice, kot bi februarka temu rekla Taj spi 1x eno urco in to je to Vcasih se vec kot dve uri... ob desetih je po navadi ful zaspana in ce dobr poje... se pred dvanajsto ne oglasa... isto je ob 15ih... zmanjka je do 17ih... Najbolje od vsega je, da jo samo polozim v posteljco,ji dam dudiko, pokrijem in zaprem vrata z zunanje strani... po parih minutah spi.... tole je zelo pomemben podatek in dober napotek za ostale, da ne bodo z notranje strani zapirale ja res pa sej ti to verjetno veš, ker je Blaž tako priden kot carica in imeš ziher isto metodo Ja itak. za zaspat je res priden, ma tako dolgo kot tvoja princeska pa ne spi, na žalost. ziher zato, ker od notri zapiraš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:23:25
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka in Stipe, glede na to, če carica spi do 17-ih a potem normalno zaspi ob 20h pridna je, res
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:24:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo, tole mi je Stipe napisal, ko sem vprašala kaj je carica danes kosilala: kuhan krompir... spestan polit s korenckovo juho in duseno papriko... na koncu zalito z veliko zlicko kisle smetane... tko je dobr,da bom enkrat naredil za naja... pa če to ni mađionićar am res ma super ideje. Meni kej takega nebi padlo na pamet. Stpe bi lahko vsak dan recepte popal na RR, da bi jih tudi naši otroški testirali. Mi smo danes jedle le polento in sirček noter. Pa ji ni šlo preveč v slast. Po moje jo zobi mantraj, ker da Ana odkloni žlico je pa tudi že višek Elma in blaža super sta. Kako bo pa z dostavo?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:26:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka in Stipe, glede na to, če carica spi do 17-ih a potem normalno zaspi ob 20h pridna je, res jp, najkasneje ob 20h je pri palčkovih
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:27:14
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka in Stipe, glede na to, če carica spi do 17-ih a potem normalno zaspi ob 20h pridna je, res jp, najkasneje ob 20h je pri palčkovih neverjeten otrok Stipe, obvladaš ti tele tvoje čarovnije
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:28:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka in Stipe, glede na to, če carica spi do 17-ih a potem normalno zaspi ob 20h pridna je, res jp, najkasneje ob 20h je pri palčkovih neverjeten otrok Stipe, obvladaš ti tele tvoje čarovnije pridna kot mamica - zaspim 5 minut za njo ampak samo bjuti slip
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:28:14
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo 2x po dve uri Pa to sp prave počitnice, kot bi februarka temu rekla Taj spi 1x eno urco in to je to Vcasih se vec kot dve uri... ob desetih je po navadi ful zaspana in ce dobr poje... se pred dvanajsto ne oglasa... isto je ob 15ih... zmanjka je do 17ih... Najbolje od vsega je, da jo samo polozim v posteljco,ji dam dudiko, pokrijem in zaprem vrata z zunanje strani... po parih minutah spi.... tole je zelo pomemben podatek in dober napotek za ostale, da ne bodo z notranje strani zapirale zatvori vrata s vanjske strane...pomeni... odj.bi... to ti je Dolenjka bosansko... srbsko... hrvasko.... fraza...,ki jo lahko uporabis tudi v slovenstini... mogoć
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:28:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Mmmmmmmmm, končno greva tud midva jest še mal, pa pride. Tako diši iz pečice..........
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:28:51
|
|
|
|
dolenjka
|
no, pridne smo danes s čvekom, lahko bi vsaj do 30tke prišle danes
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:28:53
|
|
|
|
Janey
|
vi pa ste res srečneži ko boste vstajali ob super urah. mi bomo vstali ob 6ih da bomo pred 7 pri varuški in bom itak zamudila v službo. nekaj se menijo da naj bi po novem delali od 8-16 kar je za jutra dobro, za popoldneve pa za bruhat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:29:27
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar me je pravkar klicala varuška, da je Lana v varstvu zaspala brez večjih težav, da jo je sam mal poguncat mogla in da sploh ni jokcala zdaj pa sam še kosilo pripravim pol pa gas po našo prinčipeso čeprav je menda v varstvu ful repe in krompirja pojedla..po kom ma to, ker jaz repe žive ne morem krompir jem pa dvakrat na mesec bravo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 14:29:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čez točno 1 mesec začnem delat brrrrrrrrrrrrr, me kar zmrazi jest bi bla doma... a napiše kera opravičilo? Jaz pa že 2. februarja. Še zame kakšno opravičilo prosim. že 2 februarja jaz že 23.2. še malo, pa grem Me tolaži edino to, da gre mala k babi in dediju v varstvo in pri njima ni nobene panike, da ostane.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.