Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 16:38:48
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, saj vem,da bom enkrat imela trebuh in potem enega malega dojencka, ki bo rasel in nam lepsal dneve. Samo tista slikca tam in je pisalo, da sedaj sem nocesa toliko tednov. Groza. In TWIXY, ti bom sedaj sla napisat eno zasebno sporocilo in ze drzim pesti, da bi bil tvoj odgovor pravilen. Pojdi prebrat zakaj. Tassika, hvala za slikco. Saj prejle sem ze dobila ravno eno podobno, ce ne celo to, samo ni bil pravi format. Moram sedaj pogledat, ce je tale pravega formata in potem jo kar uporabim- Tebi pa hvala za pomoc. Joj, in tisti twix zgoraj. Njamiiii.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 19:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce Evo mene.., sva prispela. Ni vse ok, ni pa zlo hudo. Vedla sem, da nekaj je. Imam 5x6 cm veliko cisto v kateri je nekaj krvi in nekega tkiva. Počakat do naslednje M, mogoče izgine.. 7 dni po M moram nazaj.., če bo cista še tam, jo bodo odstranili. Je pa tko velika in na takem mestu, da ovira pot semenčkom... Skratka..., dobro da sem šla... in nisem verjela tej butasti G, ki mi je tko osladno dala blagoslov za naprej!! Je rekel G, da mu sploh ni jasno, da tega niso že na A opazili oz. po. Za sami pregled pa je bila skrita... samo z UZ se jo da najti. Kar se moškega G tiče, ne bom zgubljala besed. Vse pozitivno. NIKOL se ženska ni z mano tko pogovarjala in mi brez vprašanj toliko obrazložila, pokazala... skratka... ŽAL mi je za vse občutke, ki sem jih zjutraj doživljala. To je to... Nism pa nič zaskrbljena... temveč zadovoljna, da sem rinla na pregled in mi občutek ni dal mira. Zdej bom pa upala, da ciste ne bo... + sigurno ne bo... Pa HVALA za vse vzpodbudne besede. Moje pikce ste
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 19:40:30
|
|
|
|
U*
|
Rižkoo jest ti lahko iz lastnih izkušen povem da je mala vrjetnost da bi ti počila ja preveč velika. Nočem te strašiti sam tko pač je. Po mojih izkušnjah boš morala na laparo to pa ni nč hudga.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 19:54:02
|
|
|
|
*manca*
|
Rižkoo, zdaj vsaj veš na čem si. Dobro, da si poslušala svoj občutek in šla na dodatni pregled. Zmeraj je najbolje poslušati svoje telo, saj samo ti sama veš, kaj se z njim dogaja, Jaz se čist zanesem na svoje občutke in so me le malokrat prevarali (se dogaja, ko je kakšna želja pevelika). Pa drugače, punce? kako kaj? pri meni je vse po starem. danes sem dobila svojo 2 m po ss in sva se z mojim odločila, da zdaj ne bova več pazila. kar bo, pa bo... bomo videli naslednji mesec nimam pa nobenih velikih pričakovanj. Za vikend sva se pa z dragim podala v hribe, bilo je res lepo, sneg, sonček in lep razgled. ti ni žal parurne hoje. čeprav jaz med hojo kar parkrat obupam, vendar sem vedno prav vesela, da prispnem do vrha nepozabni občutki!! zdej morem pa še malo pospravit in nekaj za službo naredit!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 19:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
U* Nism se vstrašla . Ti men sam povej kako zgleda in koliko časa traja oz. si po tem še kaj doma? Mi je pa tud G namignil, da je kr mejčkan preveč velika, da bi počla. Sploh me ni prizadel, da je težava... Bolj bi me, če bi rekli vse je ok..., zanosit pa nebi mogla. Nej zrihtajo in vse spucajo... pol pa naprej! Uf, sm se keksolina napapala.., zdej grem pa dragiju srajčko zlikat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 21:12:50
|
|
|
|
tassika
|
IME: STAROST: KRAJ: V PRIČAKOVANJU +
01. Rižkoo 26 Celje xx.01.2009 02. MalaMravljica 30 03. Tassika 25 Domžale xx.xx.2009 04. Ula23 05. Pilotina 29 ok.Portoroža xx.04.2009 06. Manca 23 ok.Kranja 07. Drobtinica 29 Maribor 08. Nogavica 31 Maribor 09. zvesta 29 Lenart xx.07.2009 10. Maj2009 24 ok.Domžal xx.01.2009 11. MAŠKA 33 ok.Celja xx.02.2009 12. Strumf 26 ok.Brežic xx.01.2009 13. U* 27 Tržič xx.01.2009 14. Fargesia 26 ok. Ljubljane xx.01.2009 15. Twixy 27 inozemstvo 10.02.2009 Pomembne informacije: 1. Kdaj narediti test nosečnosti 2. Za večjo plodnost 3. Koledar ovulacije: 4. Krvomočnica
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 21:18:01
|
|
|
|
tassika
|
evo rižko tukaj piše vse o laparoskopiji KLIK Drugače je pa laparo neka zadeva s katero ti grejo čez trebuh z cevko notri in odstranijo ciste, je pa še dobra, ker je to edina zadeva, ki 100% odkrije če imaš slučajno tudi pregrado in ti jo tudi odstranijo, da nimaš 2x narkoze. V bolnici si mislim da 2 dni, 1 dan naredijo vse preglede, 2 dan te operirajo in 3 greš po viziti, če je vse OK domo, doma si potem še cca 1 teden. Toliko vem jaz o tem, več pa ti piše. A sem rekla, da moški ni bavbav . Včasih je res boljše če greš še kam drugam, po drugo mnenje, jaz sem mojki g. hvaležna da me je poslala naprej. Aja po laparo mislim, da lahko že po prvi M spet ponovno poskusiš zanosit.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 21:47:38
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy tassika uff..pomanjšanje slike je za mene že višja matematika Se raje sploh zraven se spravljam Ejj.. pa ti ko si tak luškan avatar poiskala malimravljici bi še lahko meni kakšnega. Če se ti da afkors ^^ twixy kakšnio slikico bi pa imela, pomanjšan twix ali kaj drugega
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 21:56:38
|
|
|
|
drobtinica29
|
pozdravljene punce! no da se še jaz javim,... danes sem mela tako gužvo v službi da jooooj,... sem sedaj kar utrujena. malo sem vas prebrala, sedaj pa grem kar ajat, ne more več,... tako da nočko vam želim!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 22:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
tassika.. TI si ena dobra deklica. Vse zrihtaš... Jst sm se skopala, srajčko zlikala.., pojedla še mal.., spila čajčka.. pa sm rekla grem mal pobrskat o tej zadevi..., pa me je že vse čakalo... Pridkana si veš... Lupčka ti in HVALA velik. Sm si prebrala... in upam, da cista zgine pri priči. Namesto + si zdaj želim, da je ni... naslednjič, ko bom šla na pregled. Ni mi za bit v bolnici in met težave s šefom. Moj je čist živčn, ko omenim šiht in komplikacije... A ja... moški ginekolog, kot sm napisala. Škoda mi je živcev, ki sm jih znucala zjutraj in do pregleda... Vsaka mu čast... Pač treba je probat.. zdej se pa strinjam z vsemi vami.. Skratka...Objemček, pa še en lupčk zate. Grem si laske posušit pa v pojstlco se stisnt. Neki me napenja... sm se tolk keksolina najedla... uf.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 22:50:16
|
|
|
|
twixy
|
Ojla mačkice. malaMravljica waaaaaaaw...ej kr večer si mi polepšala! Zdaj pa samo upam,da sma blizu! rižkoo držim pesti,da boš čimprej zrihtala z cisto! Zdaj boš dala še laparo skozi pol pa v nove boje za pluskom no pa vidiš,da moški niso bavbav tassika jz bi eno tako ko miga nekaj o šit sm zahtevna,ane? Si me prav nasmejala kje "živim"
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 8:36:07
|
|
|
|
tassika
|
Evo nekaj sem jih našla, mislim da bi mogle vse it, ker so manjše od 20 KB, kot je dovoljena velikost, nič pa ne obljubim, slikco shrani na desktop in poskusi uvozit. aja muco lahko zmanjšam, ker nič ne miga, unih pa ne znam, ker če jih zmanjšam potem so samo še slikce brez miganja. Mene pa spet nekaj ful zebe v službi, imam ledene prste in komaj tipkam.
< Sporočilo je popravil tassika -- 13.1.2009 8:38:32 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 9:04:41
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, sem ti rekla, da se bos za nazaj smejala tvojemu strahu pred moskim g. Ah, to te bodo hitro porihtal in bo. Tassika, meni pa noce zalimat slikce gor. Sem jo shranila, pa zadosti majhna je, pravi format, samo ko hocem potrdit, mi tako na hitro nekaj z rdecim napise, da ni sans da preberem, zalima pa jo ne. Bom se poskusla. In Tassika, pa napisi se meni zraven kraja bivanja inozemstvo, ali pa kar EU.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 9:08:26
|
|
|
|
tassika
|
Madonca punce, s kje pa sta, da vidim kam grem poleti na dopust . Čakaj bom poskusila s slikco kaj napiše meni. ps. meni jo prenese, ne vem kaj ti ne štima, kako si jo pa shranila, jaz kliknem desni klik save picture as pa si jo kar na desktop fliknem in gre.
< Sporočilo je popravil tassika -- 13.1.2009 9:10:30 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 9:21:04
|
|
|
|
malaMravljica
|
Meni tudi napise, da je slika uspesno prenesena, samo prikaze jo pa ne. Tassika, smer sever bo dopust
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 9:24:37
|
|
|
|
tassika
|
Brr tam je pa mrazek. A veš kaj moraš pomoje naredit, sem bila jaz zadnjič tudi pametna, tam napiše slika uspešno prenedena in daš potrdi, potem sem pa jaz pozabila, tam kjer imaš podatke na profilu, moraš še spodaj shranit spremembe. Jaz sem to zdadnjič zvečer ugotavljala pol ure, zakaj ne zamenja slikce. No vidiš saj tale slikca je tudi lepa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 9:27:03
|
|
|
|
tassika
|
Jaz sem pa pripisala 3 ZVEZDICE jupi, madonca prej pa 3 leta nič
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 9:30:22
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, in jaz sem bila ravno tako pametna kot ti spodaj moras tudi potrdit. Sem opazila da sem imela napisano spol m in sem dala z, pa pol ko pridem spet v profil je blo spet m in takrat sem sla dol po strani in sem videla, da spodaj shranis. Ta sedaj bo pa prava. Ah ja, pa spet ne tolk na sever, da bi zmrzovali, lih en prou gor in si pri meni. Ta slikca mi je sedaj pa kar dan polepsala. Sedaj pa moram se kaj naredit zraven in ne samo lenarit. Cau cau
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 12:07:48
|
|
|
|
pilotina
|
olja punce...sem se kar malo potuhnila...vem, ni prav, da se zapiram vase...evo me spet tuki bila sem na laparo veš Rižkoo...v bolnici Izola...najprej sem pri moji osebni zdravnici naredila EKG, pa šla sem v bolnico h anestezistu na posvet...ko sem imela vse izvide zbrane so me v sredo hospitalizirali...mograla sem priti tešče...dobila sem en sirup in čez par urc visela na wc-ju ...takrat sem se res spucala ...pa pobrit sem se mogla tam spodi...nič nalakiranih nohtov, prstanov,...naslednji dan sem zjutraj imela laparo...tri luknjice mičkene so mi naredili...eno pod popkom, eno nad sramno kostjo, eno pa pri levem jajčniku...G mi je prešpikala jajčnike, da se malo "zbudijo"...pa so se res...marca sem mela laparo, junija pa sem zanosila laparoskopija (LPSC) je tehnika, način kako operirajo...je okej, ker ni zelo invaziven poseg...nič ne režejo... po posegu...ko sem se zbudila sem bila kar zateda, pa malček slabo mi je bilo...priporočam ti, da imaš eno vodo kje zraven...jaz je nisem imela in sem bila čisto izsušena...sicer, ko se zbudiš ne smeš takoj piti, ne jesti, ker ti je pol še bolj slabo...niti sestre ne dovolijo..sam mej jo pri sebi za kasneje, ker ne boš mogla takoj vstati...trebušček boli še par dni...baje, ker ti ga napihnejo s plinom...v petek zjutraj me je G pregledala in ker je bilo vse ok, so me odpustili...bolniške pa sem imela vsega skupaj dva tedna... ni hudega Rižkoo...samo moraš si vzeti čas za počitek po operaciji! če nisem vsega jasno napisala al pa te še kaj drugega zanima sem tuki
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 12:26:57
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina pa ne bit žalostna, bom kar k tebi na kavico prišla . In kakšno imate dane s na obali, v LJ ce celo malo kaže sonček, ampak še vedno je zima.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 12:37:21
|
|
|
|
pilotina
|
tassi...hvala za tolažilne besede, hvala za vse ja kar pridi na kavico ...danes je lepo sončko in je kr toplo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 12:47:11
|
|
|
|
tassika
|
bi prišla pa nimam avta, ga ima dragi, pa more it popoldne na neko pomembo službeno večerjo, jaz bom pa hobotnico kuhala za solato
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 12:53:52
|
|
|
|
pilotina
|
no pa drugič...itak ste vse dobrodošle, če pridete na obalo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 12:55:39
|
|
|
|
Nogavica
|
Nas tri ja pa čisto vrglo. Popoldne je še dragega začelo tresti in smo vsi obležali. Ponoči nas je kuhalo, spali smo zelo slabo. Jaz sem danes kolikortoliko o.k., malo pa še kar fajn kuha (39°), dragi je pa tudi jamral prej, ko je klical iz službe. Zgleda, da smo gripo fasali. No, in kot da to ne bi bilo dovolj, sem včeraj dobila še . In to 5 dni prej, kot sem jo pričakovala. Sem kar malo žalostna - malo zato, ker nisem , malo pa zato, ker se ciklus očitno še ni uredil. Bom morala malo povprašati tu na forumu, v kolikem času se je ostalim uredil.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 13.1.2009 13:20:12
|
|
|
|
malaMravljica
|
Nogavica, zelim vam, da se hitro pozdravite, sedaj se dajte pa malo cartat in bo hitreje mimo. Pa se to sem ti hotela povedati, moja 5 m je tudi prisla 5 dni prezgodaj, prej je bilo pa ze na 1 dan razlike. Mah meni so itak ze tabletke cisto zmesale cikel, jih nocem nikoli vec. Marca lani sem jih nehala jesti in do sedaj sem imela potem se probleme z mozolji, groza, skozi puberteto pa brez mozoljev. Novembra sem potem sla na zadnjo mozno resitev in sem se mazala z medom. To je pomagalo, dekolte se je uredil, pol so sli na obraz, jaz med se na obraz in od takrat naprej je mir, upam da tako odtane. Povem, ce bi se katera imela tak problem. Lep dan zelim se naprej. Pri nas je tako lepo, soncek, jasno nebo in prav toplo. Prav tak dan zelim tudi vsem vam.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?