|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
12.1.2009 10:39:56   
tassika
Evo mene punce, zmatrana, zaspana, neki napol bolana visim v službi ko špaget in bluzim po netu, ker za kaj več mi niuser posted image .
Kako ste preživele vikend? Jaz sem malo pospravljala, pa spet veliko jedlauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
12.1.2009 10:52:18   
Anonimen

Tassika
Midve skačeva iz teme na temo... user posted image
Jst sm tud na šihtu, mamo akreditacijo in so vsi napeti in nervozni in... Jst pa ne! Sm se lepo uštimala, napacala in mi noben dons ne pride do živga. To je moja obramba... , ko me je strah in se bojim rezultata... , se upedenam u nulo in tega noben ne opazi.
Strah me je pa zarad UZ. Sm šla na samoplačniškega, ni drago, 48 EUR. Sm misnla, da več stane.
Joj pa moški je in me mrazi za pop*****. Nikol me še ni pregledoval moški. user posted image Upam, da bo mel dons kakšno žensko zamenjavouser posted image .

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
12.1.2009 10:56:51   
tassika
Rižko ne bo hudega, ti si samo ubij v glavo, da je zdravnik kot zdravnik in da jih vidi okoli 100 na dan, ko greš prvič čez to je res malo tako, potem je pa ok, jaz sem se tolažila s tem, da ko bom mogla rodit bo najbrž tudi moški porodničar, vsaj v večini souser posted image . Pa veš kaj jaz sem si dala eno tuniko in ko sem pritacala vn s eni nič videlo pol na stolu sem pa v stop gledala in se trudla poslušat k je ful potihem govoruuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
12.1.2009 11:03:19   
malaMravljica
Rizkoo, ne imej strahu, ce te bo pregledal moski. Moj novi g je tudi moski, sem tudi hotela zensko, pa so mi za tega rekli da je dober in takoj te sprejme. In je res fajn. Najprej se malo zgovarja z mano in takrat izgubim ves strah, ki ga prinesem s sabo. potem me pa pregleda, ko se namescam sari tam po tistih aparatih in potem izpelje pregled tako, da veliko govori zraven in se vem ne, da je kaj naredil. In ves kaj, zagotovo nisi prva zenska, ki jo bo pregledal user posted image   Seveda pa ti zelim da prides iz pregleda z dobrimi novicami.

Moj vikend je bil v soboto najprej delaven, zvecer sem sla 30 minut na steper, vceraj pa celodnevno smucanje in zvecer na mrtvo zmatrana v posteljo.  Danes zvecer spet steper, jutri zvecer pa fitnes. Me bo katera pohvalila? No, jaz samo upam, da bo ta sportna unema trajala vec kot le par dniuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
12.1.2009 11:10:59   
tassika
Pridna si, saj te ne bo minilo, samo spravit se moraš, enako je bilo z mojo salso, doma sem ležala ko krava nikamor se mi ni dalo, pol pa me je moj zvleku pa domov nisem hotla user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 130
12.1.2009 11:43:35   
Anonimen
mala Mravljica
Hvala za vzpodbudne besede. Sej verjamem, da ni hudga.. ampak predsodek pred tem je večji. Oooo, groza me je. Sploh pomislit ne morem na to.. Mam tak ogabn občutek v želodcu, da opisat ne morem. Kokr več je ura, upam, da se bo ustavla. Tko še ni blo na šihtu...user posted image
Tassika..,
seveda sporočim kaj in kako bo. Maš mogoče kakšen nasvet kaj vprašat, kaj rečt naj gleda.., na kaj naj bo pozorn.. Pa še neki... moram met pol mehur ali??
Kolk pa traja ta stvar..
OOO help meee...
počutim se kot en zabitek. Ampak mi je vseen za to.., sej mam vas.., da si helpamo.
Nč, zdej sva bla z mojim na kosilčku... Ma tremo kot jst ampak je pozitivček. Je reku.."lubica, vse, vse naj ti pregledajo, vse... Ves dnar bova dala, sam da boš ok"! Sončki so ti naši fantje včasih, včasih bi ga pa nabutala...user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
12.1.2009 12:40:28   
tassika
Rižko ne vem, jaz nisem imela polnega mehurja, grem vedno prej na WC, ker se bojim da mi bo drugače ušlo, ko mi šaritam notri. Mane je najprej pregledala na stolu, jajčnike, maternico, sluznico, potem sva šli pa n UZ, tam je pa gledala možnosti polipa, pregrade (čeprav to je težko najti), pa tko. Ne vem povej kaj je bilo in da vama zdaj že 3 mesece ne uspe prej pa takoj. Itak bo njabrž reku da je to psiha, ampak naj vseeno preveri. Sploh za polip. ker meni je rekla, da se dostikrat po abraziji pojavi, ga pa hitro odstranijo, ker je to pač izrstek ki nima tam kaj počet in v nekaterih primerih lahko postane menigen. Samo da te ne bom zdaj ustrašla, sej bo vse ok.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
12.1.2009 12:49:40   
Anonimen
Pa izvide oz. odgovore si dobila takoj al si mogla čakat?!
Ja, sej upam, da bo ok. Zdej se bolj soočam z občutkom v želodcu... brrrrr..., mi je grozno. Bom pa mižala, ko bo šaral.. user posted image  Če bo sploh lahko, ker jo bom stisnla..user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
12.1.2009 13:16:08   
tassika
ma jaz sem mela itak celo štalo, mene je takoj poslala v v laboratorij, tam sem čakala 3 dni za izvide. Za vse ostalo pa mi je takoj povedala, razen za polip, ker ni bila 100% me je poslala naprej v LJ.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
12.1.2009 13:19:28   
Anonimen
Ja...hvala Tassika.., bom že vidla kaj bo.
Se tipkamo zvečer..
Grem, sm živčna..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
12.1.2009 13:22:56   
tassika
dihej pa bo, bom držala pesti.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
12.1.2009 13:39:19   
malaMravljica
Rizkoo, joj se mi smilis, ker imas tako tremo. Vem, da te ne morem prepricat, samo res je brezveze se sekirat. Moski so ponavadi se bolj nezni in prijazni. Bos itak porocala zvecer. Jaz sem ziher, da bos rekla, da je bilo cisto ok in se zagotovo dobis dober rezultat.  Ok, ti drzim pesti sedaj popoldne, da bo hitro in dobro minilo.  Drzi se!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 137
12.1.2009 13:44:50   
Nogavica
Rižko, mirne živce pa dobro opravi. Boš videla, da moški g. ni noben bavbav. user posted image  Glede one rože v našem stanovanju - mislim, da je yucca. Imam pa še eno tako veliko draceno (obe cca.2m). Dragi je ti dve roži prinesel domov iz službe, ker so ju tam nameravali vreči stran, pa je vedel, da ju bom jaz ful vesela. Sta pa zelo nezahtevni roži (mogoče zato, ker vesta, da sva ju midva rešila user posted image ).

malaMravljica, ful si pridna. Jaz pa samo govorim, kaj bi morala, premaknem se pa ne. user posted image

Sva pa s tamalo nekaj bolehni. Mene boli grlo, mala je pa zjutraj bruhala, potem pa je še dobila vročino. Tu in tam malo pokašljuje. Upam, da ne bo kaj hujšega. Zdaj pa spi, jaz pa juho kuham in malo RR-jam.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 12.1.2009 13:46:58 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 138
12.1.2009 14:08:45   
malaMravljica
Jaz imam pa se eno tehnicno vprasanje in ne se smejat moji neumnosti, ok. Kako si date gor tiste lepe slikce, ki jih imate zraven imena tam na levi strani? Jaz bi tudi kaj imela, pa ne vem kako gor dat.

Drugace sem pa jaz tako pridna pri sportu, ker je moj zacel sportat. Se je malo poredil med prazniki in je rekel, da mora prit nazaj na hudo dobro postavo. Se ne pritozujem, hehe.. pa se mene je spotoma zajela ta unema. Na fitnes brez mene ne bi hodil, ker se voziva 30 km v eno smer in se mu ne bi dalo, pa predrago bi bilo le za enega.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 139
12.1.2009 14:09:09   
twixy
Živjo bejbe.

Jz se vam na hitro oglasim iz službe. Se mi sploooh ne da nič delat pa še en kup papirjev mamuser posted image
Danes bi mogla še v poročni salon si obleko it rezervirat pa se še nisem čist odločla katero bom imela in smo prestavliuser posted image  Ja,če pa si tolko zmišljujemuser posted image

rižko ti sam ne bit živčna... njemu je to čist normalno ti pa dobro opravi danesuser posted image user posted image user posted image  Moški pa so ponavadi itak bolj nežni kot ženskeuser posted image
A mene si pozabila dat na seznam?user posted image   Al moram kakšn pred test naredit? hahahaha....
malaMravljica super kak si pridnauser posted image user posted image  Jz moram do maja zgubit ene 3kg pa se sploh ne spravim zravenuser posted image  Zgleda,da si bom kr enga sexy trenerja omislila,da me bo malo nadziraluser posted image

Nogavica revici vidve z tamalo!user posted image  Držim pesti,da nebo hujšega in se hitro pozdravitauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jao...šef kliče! Se slišimo kasneje

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 140
12.1.2009 14:11:10   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Jaz imam pa se eno tehnicno vprasanje in ne se smejat moji neumnosti, ok. Kako si date gor tiste lepe slikce, ki jih imate zraven imena tam na levi strani? Jaz bi tudi kaj imela, pa ne vem kako gor dat.

Greš tam desno zgoraj,ko ti piše Ringaraja,greš na moj profil pol pa ti tam nekje piše shrani sliko. Pobrskaš med datotekami in izbereš. Samo moraš pazit ker grejo sam male slikice not. Če je prevelika ti nebo šlo.
Upam,da sem ti dobro razložila in boš obvladalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 141
12.1.2009 14:11:32   
twixy
 .

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 142
12.1.2009 14:13:04   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo                  26                    Celje                   xx.01.2009
02. MalaMravljica        30
03. Tassika                 25                   Domžale              xx.xx.2009
04. Ula23
05. Pilotina                 29                  ok.Portoroža         xx.04.2009
06. Manca                   23                   ok.Kranja
07. Drobtinica             29                    Maribor
08. Nogavica               31                   Maribor                
09. zvesta                   29                   Lenart                 xx.07.2009
10. Maj2009                24                 ok.Domžal             xx.01.2009
11. MAŠKA                   33                 ok.Celja                 xx.02.2009
12. Strumf                   26                 ok.Brežic               xx.01.2009
13. U*                         27                    Tržič                   xx.01.2009
14. Fargesia                26                ok. Ljubljane          xx.01.2009
15. Twixy                                                                       xx.02.2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica

< Sporočilo je popravil tassika -- 12.1.2009 14:23:02 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
12.1.2009 14:14:19   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Greš tam desno zgoraj,ko ti piše Ringaraja,greš na moj profil pol pa ti tam nekje piše shrani sliko. Pobrskaš med datotekami in izbereš. Samo moraš pazit ker grejo sam male slikice not. Če je prevelika ti nebo šlo.
Upam,da sem ti dobro razložila in boš obvladalauser posted image

Jaz grem potem v bitmap in tam pod urejanje strech/skrew in jo manjšam na neko velikost cca 2x2 cm in potem probam če gre. Včasih rata.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 144
12.1.2009 14:17:30   
U*
Tassika prosim če še tukaj spremeniš ula23 v U*.

Hvala

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 145
12.1.2009 14:57:57   
malaMravljica
Hvala Twixy in Tassika. Sem nasla, sedaj pa ne vem katero slikco naj dam. PA noben mravljice nimam v stanovanju, da bi jo poslikala.

Twixy, ti si me sedaj pa na twix spomnila, joj kolk bi enega pojedla, pa ga nimam pri sebi sedaj.  Sploh nic sladkega nimam.

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 146
12.1.2009 15:14:34   
malaMravljica
Sem sla urejat notri v profil, nekako drugace sem prisla notri in nasla moj nosecniski koledar s sliko otroka, kako bi izgledal sedaj. Tako me je razzalostilo, zastal mi je dih. Bila je slikica ze pravega dojencka. Kaj naj naredim, da to izgine, da deaktiviram ta koledar? V bistvu si te slike ne zelim niti vec videti.

Neposredna povezava do sporočila: 147
12.1.2009 15:15:39   
tassika
evo tole daj user posted image

]user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 12.1.2009 15:17:57 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 148
12.1.2009 15:35:45   
twixy
tassika uff..pomanjšanje slike je za mene že višja matematikauser posted image  Se raje sploh zraven se spravljamuser posted image  Ejj.. pa ti ko si tak luškan avatar poiskala malimravljici bi še lahko meni kakšnega. Če se ti da afkors ^^user posted image

malaMravljica ne bodi žalostna! Tak je moglo bit in ti angelčki bodo imeli vedno poseben prostor v našem srčku! Ampak tudi za nas BO prišel dan,ko bomo te kolendarčke meli celih 9mesecev!user posted image user posted image  Za zdaj pa mislim,da se ga sama ne moreš znebit ampak moraš nekam pisat..user posted image
Pa po zračni pošti ti pošiljam TWIX user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 149
12.1.2009 15:41:31   
twixy
Aja..za seznam
Stara sem 26let(10.2. bom 27) kraj ni Slovenija.. tujinauser posted image  Če bo vse po sreči pa bom test delala 10.2..
Ahh...to bi blo lepo darilo za rojstni danuser posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?