Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 10:39:56
|
|
|
|
tassika
|
Evo mene punce, zmatrana, zaspana, neki napol bolana visim v službi ko špaget in bluzim po netu, ker za kaj več mi ni . Kako ste preživele vikend? Jaz sem malo pospravljala, pa spet veliko jedla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 10:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassika Midve skačeva iz teme na temo... Jst sm tud na šihtu, mamo akreditacijo in so vsi napeti in nervozni in... Jst pa ne! Sm se lepo uštimala, napacala in mi noben dons ne pride do živga. To je moja obramba... , ko me je strah in se bojim rezultata... , se upedenam u nulo in tega noben ne opazi. Strah me je pa zarad UZ. Sm šla na samoplačniškega, ni drago, 48 EUR. Sm misnla, da več stane. Joj pa moški je in me mrazi za pop*****. Nikol me še ni pregledoval moški. Upam, da bo mel dons kakšno žensko zamenjavo .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 10:56:51
|
|
|
|
tassika
|
Rižko ne bo hudega, ti si samo ubij v glavo, da je zdravnik kot zdravnik in da jih vidi okoli 100 na dan, ko greš prvič čez to je res malo tako, potem je pa ok, jaz sem se tolažila s tem, da ko bom mogla rodit bo najbrž tudi moški porodničar, vsaj v večini so . Pa veš kaj jaz sem si dala eno tuniko in ko sem pritacala vn s eni nič videlo pol na stolu sem pa v stop gledala in se trudla poslušat k je ful potihem govoru
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 11:03:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, ne imej strahu, ce te bo pregledal moski. Moj novi g je tudi moski, sem tudi hotela zensko, pa so mi za tega rekli da je dober in takoj te sprejme. In je res fajn. Najprej se malo zgovarja z mano in takrat izgubim ves strah, ki ga prinesem s sabo. potem me pa pregleda, ko se namescam sari tam po tistih aparatih in potem izpelje pregled tako, da veliko govori zraven in se vem ne, da je kaj naredil. In ves kaj, zagotovo nisi prva zenska, ki jo bo pregledal Seveda pa ti zelim da prides iz pregleda z dobrimi novicami. Moj vikend je bil v soboto najprej delaven, zvecer sem sla 30 minut na steper, vceraj pa celodnevno smucanje in zvecer na mrtvo zmatrana v posteljo. Danes zvecer spet steper, jutri zvecer pa fitnes. Me bo katera pohvalila? No, jaz samo upam, da bo ta sportna unema trajala vec kot le par dni
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 11:10:59
|
|
|
|
tassika
|
Pridna si, saj te ne bo minilo, samo spravit se moraš, enako je bilo z mojo salso, doma sem ležala ko krava nikamor se mi ni dalo, pol pa me je moj zvleku pa domov nisem hotla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 11:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
mala Mravljica Hvala za vzpodbudne besede. Sej verjamem, da ni hudga.. ampak predsodek pred tem je večji. Oooo, groza me je. Sploh pomislit ne morem na to.. Mam tak ogabn občutek v želodcu, da opisat ne morem. Kokr več je ura, upam, da se bo ustavla. Tko še ni blo na šihtu... Tassika.., seveda sporočim kaj in kako bo. Maš mogoče kakšen nasvet kaj vprašat, kaj rečt naj gleda.., na kaj naj bo pozorn.. Pa še neki... moram met pol mehur ali?? Kolk pa traja ta stvar.. OOO help meee... počutim se kot en zabitek. Ampak mi je vseen za to.., sej mam vas.., da si helpamo. Nč, zdej sva bla z mojim na kosilčku... Ma tremo kot jst ampak je pozitivček. Je reku.."lubica, vse, vse naj ti pregledajo, vse... Ves dnar bova dala, sam da boš ok"! Sončki so ti naši fantje včasih, včasih bi ga pa nabutala...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 12:40:28
|
|
|
|
tassika
|
Rižko ne vem, jaz nisem imela polnega mehurja, grem vedno prej na WC, ker se bojim da mi bo drugače ušlo, ko mi šaritam notri. Mane je najprej pregledala na stolu, jajčnike, maternico, sluznico, potem sva šli pa n UZ, tam je pa gledala možnosti polipa, pregrade (čeprav to je težko najti), pa tko. Ne vem povej kaj je bilo in da vama zdaj že 3 mesece ne uspe prej pa takoj. Itak bo njabrž reku da je to psiha, ampak naj vseeno preveri. Sploh za polip. ker meni je rekla, da se dostikrat po abraziji pojavi, ga pa hitro odstranijo, ker je to pač izrstek ki nima tam kaj počet in v nekaterih primerih lahko postane menigen. Samo da te ne bom zdaj ustrašla, sej bo vse ok.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 12:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa izvide oz. odgovore si dobila takoj al si mogla čakat?! Ja, sej upam, da bo ok. Zdej se bolj soočam z občutkom v želodcu... brrrrr..., mi je grozno. Bom pa mižala, ko bo šaral.. Če bo sploh lahko, ker jo bom stisnla..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 13:16:08
|
|
|
|
tassika
|
ma jaz sem mela itak celo štalo, mene je takoj poslala v v laboratorij, tam sem čakala 3 dni za izvide. Za vse ostalo pa mi je takoj povedala, razen za polip, ker ni bila 100% me je poslala naprej v LJ.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 13:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja...hvala Tassika.., bom že vidla kaj bo. Se tipkamo zvečer.. Grem, sm živčna..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 13:22:56
|
|
|
|
tassika
|
dihej pa bo, bom držala pesti. papa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 13:39:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, joj se mi smilis, ker imas tako tremo. Vem, da te ne morem prepricat, samo res je brezveze se sekirat. Moski so ponavadi se bolj nezni in prijazni. Bos itak porocala zvecer. Jaz sem ziher, da bos rekla, da je bilo cisto ok in se zagotovo dobis dober rezultat. Ok, ti drzim pesti sedaj popoldne, da bo hitro in dobro minilo. Drzi se!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 13:44:50
|
|
|
|
Nogavica
|
Rižko, mirne živce pa dobro opravi. Boš videla, da moški g. ni noben bavbav. Glede one rože v našem stanovanju - mislim, da je yucca. Imam pa še eno tako veliko draceno (obe cca.2m). Dragi je ti dve roži prinesel domov iz službe, ker so ju tam nameravali vreči stran, pa je vedel, da ju bom jaz ful vesela. Sta pa zelo nezahtevni roži (mogoče zato, ker vesta, da sva ju midva rešila ). malaMravljica, ful si pridna. Jaz pa samo govorim, kaj bi morala, premaknem se pa ne. Sva pa s tamalo nekaj bolehni. Mene boli grlo, mala je pa zjutraj bruhala, potem pa je še dobila vročino. Tu in tam malo pokašljuje. Upam, da ne bo kaj hujšega. Zdaj pa spi, jaz pa juho kuham in malo RR-jam.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 12.1.2009 13:46:58 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 14:08:45
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jaz imam pa se eno tehnicno vprasanje in ne se smejat moji neumnosti, ok. Kako si date gor tiste lepe slikce, ki jih imate zraven imena tam na levi strani? Jaz bi tudi kaj imela, pa ne vem kako gor dat. Drugace sem pa jaz tako pridna pri sportu, ker je moj zacel sportat. Se je malo poredil med prazniki in je rekel, da mora prit nazaj na hudo dobro postavo. Se ne pritozujem, hehe.. pa se mene je spotoma zajela ta unema. Na fitnes brez mene ne bi hodil, ker se voziva 30 km v eno smer in se mu ne bi dalo, pa predrago bi bilo le za enega.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 14:09:09
|
|
|
|
twixy
|
Živjo bejbe. Jz se vam na hitro oglasim iz službe. Se mi sploooh ne da nič delat pa še en kup papirjev mam Danes bi mogla še v poročni salon si obleko it rezervirat pa se še nisem čist odločla katero bom imela in smo prestavli Ja,če pa si tolko zmišljujem rižko ti sam ne bit živčna... njemu je to čist normalno ti pa dobro opravi danes Moški pa so ponavadi itak bolj nežni kot ženske A mene si pozabila dat na seznam? Al moram kakšn pred test naredit? hahahaha.... malaMravljica super kak si pridna Jz moram do maja zgubit ene 3kg pa se sploh ne spravim zraven Zgleda,da si bom kr enga sexy trenerja omislila,da me bo malo nadziral Nogavica revici vidve z tamalo! Držim pesti,da nebo hujšega in se hitro pozdravita Jao...šef kliče! Se slišimo kasneje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 14:11:10
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Jaz imam pa se eno tehnicno vprasanje in ne se smejat moji neumnosti, ok. Kako si date gor tiste lepe slikce, ki jih imate zraven imena tam na levi strani? Jaz bi tudi kaj imela, pa ne vem kako gor dat. Greš tam desno zgoraj,ko ti piše Ringaraja,greš na moj profil pol pa ti tam nekje piše shrani sliko. Pobrskaš med datotekami in izbereš. Samo moraš pazit ker grejo sam male slikice not. Če je prevelika ti nebo šlo. Upam,da sem ti dobro razložila in boš obvladala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 14:11:32
|
|
|
|
twixy
|
.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 14:13:04
|
|
|
|
tassika
|
IME: STAROST: KRAJ: V PRIČAKOVANJU +
01. Rižkoo 26 Celje xx.01.2009 02. MalaMravljica 30 03. Tassika 25 Domžale xx.xx.2009 04. Ula23 05. Pilotina 29 ok.Portoroža xx.04.2009 06. Manca 23 ok.Kranja 07. Drobtinica 29 Maribor 08. Nogavica 31 Maribor 09. zvesta 29 Lenart xx.07.2009 10. Maj2009 24 ok.Domžal xx.01.2009 11. MAŠKA 33 ok.Celja xx.02.2009 12. Strumf 26 ok.Brežic xx.01.2009 13. U* 27 Tržič xx.01.2009 14. Fargesia 26 ok. Ljubljane xx.01.2009 15. Twixy xx.02.2009 Pomembne informacije: 1. Kdaj narediti test nosečnosti 2. Za večjo plodnost 3. Koledar ovulacije: 4. Krvomočnica
< Sporočilo je popravil tassika -- 12.1.2009 14:23:02 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 14:14:19
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Jaz imam pa se eno tehnicno vprasanje in ne se smejat moji neumnosti, ok. Kako si date gor tiste lepe slikce, ki jih imate zraven imena tam na levi strani? Jaz bi tudi kaj imela, pa ne vem kako gor dat. Greš tam desno zgoraj,ko ti piše Ringaraja,greš na moj profil pol pa ti tam nekje piše shrani sliko. Pobrskaš med datotekami in izbereš. Samo moraš pazit ker grejo sam male slikice not. Če je prevelika ti nebo šlo. Upam,da sem ti dobro razložila in boš obvladala Jaz grem potem v bitmap in tam pod urejanje strech/skrew in jo manjšam na neko velikost cca 2x2 cm in potem probam če gre. Včasih rata.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 14:17:30
|
|
|
|
U*
|
Tassika prosim če še tukaj spremeniš ula23 v U*. Hvala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 14:57:57
|
|
|
|
malaMravljica
|
Hvala Twixy in Tassika. Sem nasla, sedaj pa ne vem katero slikco naj dam. PA noben mravljice nimam v stanovanju, da bi jo poslikala. Twixy, ti si me sedaj pa na twix spomnila, joj kolk bi enega pojedla, pa ga nimam pri sebi sedaj. Sploh nic sladkega nimam.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 15:14:34
|
|
|
|
malaMravljica
|
Sem sla urejat notri v profil, nekako drugace sem prisla notri in nasla moj nosecniski koledar s sliko otroka, kako bi izgledal sedaj. Tako me je razzalostilo, zastal mi je dih. Bila je slikica ze pravega dojencka. Kaj naj naredim, da to izgine, da deaktiviram ta koledar? V bistvu si te slike ne zelim niti vec videti.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 15:15:39
|
|
|
|
tassika
|
evo tole daj ]
< Sporočilo je popravil tassika -- 12.1.2009 15:17:57 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 15:35:45
|
|
|
|
twixy
|
tassika uff..pomanjšanje slike je za mene že višja matematika Se raje sploh zraven se spravljam Ejj.. pa ti ko si tak luškan avatar poiskala malimravljici bi še lahko meni kakšnega. Če se ti da afkors ^^ malaMravljica ne bodi žalostna! Tak je moglo bit in ti angelčki bodo imeli vedno poseben prostor v našem srčku! Ampak tudi za nas BO prišel dan,ko bomo te kolendarčke meli celih 9mesecev! Za zdaj pa mislim,da se ga sama ne moreš znebit ampak moraš nekam pisat.. Pa po zračni pošti ti pošiljam TWIX
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 12.1.2009 15:41:31
|
|
|
|
twixy
|
Aja..za seznam Stara sem 26let(10.2. bom 27) kraj ni Slovenija.. tujina Če bo vse po sreči pa bom test delala 10.2.. Ahh...to bi blo lepo darilo za rojstni dan
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?