|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
12.1.2009 20:57:50   
vaney
čer.

Ne bom nič kaj dosti pisala, Grega je šel v nočno, jaz pa z virozo in Anžetom sama čez noč. Upam, da mi bo prizanesel in se ne bo preveč zbujal, pa sirup za izkašljevanje sem mu dala popoldne in je kar kašljal. Bomo videli, kako bo.

Vsem želim samo čimveč zdavja in lahko noč.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
12.1.2009 20:58:22   
nana35
klepetka,tudi danes ne vem kako bo z gmailom,grem seveda pogledat tja,ampak me spet čaka gora perila,pa služba jutri zjutraj pa dragi me že tako žalostno gleda,ker nimam nič časa...

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

nanauser posted image user posted image user posted image user posted image za pozitivne prošnjice.Mogoče pa si ti nekaj posebnega,si kdaj na to pomislilauser posted image

Ne pa nisem...a misliš da res??user posted image Upam,da sem,vsaj za nekatere ljudi...pa če to kaj pomaga,potem je res lepo.user posted image

En Lino koledar sem jaz podarila,ker sem imela dva,pa kaj bom z dvema. Sem dala enega Vidu,da bo lahko gledal slikice in obkroževal rojstne dneve.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

saškica moja, saj vem da sva se pogovarjali in vem, da ti me ne bi ignorirala user posted image Pa bravo, da si tako iskana v svojem poklicu! (Oprosti ampak sem se sedajle tako nasmejala, ko sem svoj stavek še enkrat napisala,....sem tako dvoumno napisala, kot da delaš kje drugje.....nisi jezna?user posted image user posted image user posted image , sem kar pustila tako napisano)

Alfabeta,res si tako napisala ja...user posted image Pa naj ti bo...user posted image
Pa lepo si rešila te zadeve doma in me veseli,da imaš vse poštimano,pod nadzorom ali kako bi že rekli temu...v glavnem,da se lepo razumete in ste srečni.Mislim,da imamo vse tukaj kako podobno zgodbico...no,razen da se mi s taščo in tastom res lepo razumemo in nimamo slabe preteklosti,bi se pa našlo kaj druga.Ja kje je pa idealno??

Vsem,ki ste bolani oz.bolane,želim da čimprej,ampak res čimprej premagate viuse,bacile,bolezni...in postanete zdrave in vesele.

klepetka,da ti vidiš naše procedure pred spanjem,zdaj ko je Klemen zdrav je malo boljši,ampak AB še vedno dajemo,po dva vpiha neke pumpice Flexo...ne vem kaj že in fiziološka,pa sesanje noska...Ponoči pa tako nismo rabili sesati,ker smo pred spanjem toliko posesali,da ni bilo treba HB.Ob 22.30 pa še damo AB in smo dobri do jutra.Upam,da se hitro pozdravite.

dašabina,super da se že bolje počutiš v službi in da imaš fajn sodelavko.Naj le tako ostane.

Lahko noč in lepo spite.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
12.1.2009 21:06:14   
klepetka
spet jaz.. zadnjič danes. Upamuser posted image

moram vam povedati, da se pri  nas pravkar odvija poroduser posted image . Rojevajo se mlade ribe. In to prvič ta vrstauser posted image . Do zdaj  jih je že pribl. 10.

Pa da vam povem eno štorijo s temi ribami.

Zadnjič so bili eni prijatelji na obisku in so s sabo prinesli porodnišnico  za ribe. Seveda jaz pametno preučim, katera riba bi lahko bila nosečnica, izberem najbolj debelo user posted image  in potem jo user posted image  ulovi (ker se jih jaz bojimuser posted image user posted image )in zgužva v to porodnišnicouser posted image .Drug dan pa pogeldamo in riba precej šlank, po valilnici pa poln odrekcev. Tako da očitno je bil fant(ribček) zaprt v Puser posted image . POtem smo dali rodit drugo in kar nekaj časa trajalo da  bo. Riba ves čas lepo debelauser posted image , in prav danes popoldne user posted image  pravi, da do jutri še počaka, pol jo bo  pa  kar spustil ven, ekr je to že mučenjeuser posted image . Da očitno jih samo tako dobro fotramuser posted image . In evo, pravkar  mladiči.user posted image

dašabina, suepr da Miha uživa vrtcu.

mala pikica, fajn da si boljšeuser posted image .Pa a misliš da je bilo preveč zakamuflirano?user posted image user posted image Ga bom pa na dolgo nalimala zdaj. Sicer je že kar nekaj časa od veljavnosti le tega , pa vendar......user posted image

Nekaj mojih besed, sicer so jih malo priredili po svoje, pa nima veze

TUKAJ

anitav,  kup user posted image  za Leo

Neposredna povezava do sporočila: 3503
12.1.2009 21:12:55   
Katrin
Iiiiiiiiiiiiiiiii,

hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image

Anžetova rojstnodnevna zabava je bila super, Anže je bil "glavni" user posted image

Jutri greva pa prvič v vrtec ...

Žal ta trenutek ne utegnem zapisati kaj več, se beremo user posted image

PS: Triš, drugič mi kar na ZS sporoči, da ti je post raztegnilo zaradi slike (bom poskusila popravit user posted image )

Nočka user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
12.1.2009 21:38:56   
ursulina
pozdravljene!!!

vsem hvala za čestitke za prvo svečko, nana hvala za posebno slikico user posted image

vsi slavljenčki za nazaj in današnji, VSE NAJBOLJŠE!!!! Obilo zdravja in veselega raziskovanja sveta v tem letu...

Mi smo čez vikend imeli dve zabavi, eno familijarno (žal brez sestrične) in eno prijateljsko - torta je v glavnem kar šla user posted image  malček je bil zelo navdušen nad darili, pojedel je cel kos torte in bil zelo priden...

danes sva imela posvetovalnico, ob enem letu smo zelo zdravi, dobili grdo pekočo pikico v ramo in jo pogumno prenesli s par minutkami joka in za seznam; imamo 76cm in okroglih 10 kg! po denverju zna vse in še kaj, živahen je sto na uro, je lahko že vse, izogibamo naj se "nezdravi" hrani... čeveljčki naj bodo samo mehki, tako da bom verjetno naročila kar preschoolians...

zaenkrat ima 6 zobkov in zadnje 14 dn nobenih težav in je pravi balzam, ker lepo spimo od cca. 23ih do 6ih, papamo in pospimo do cca. 7-7,30...

še par slikic naše male lepote...

lenart s svojo prvo torto...
user posted image

eno od daril... odpri hitro....
user posted image

ujemi me!
user posted image

in še dve delavski...
velik-velik....
user posted image

rad imam svoje igračke...
user posted image

vse bolančki in neješči, hitro se pozdravite in pridno papajte!!!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
12.1.2009 21:50:44   
Alfabeta
Evo, samo odjavim se še .....

klepetka, zelo lepa zgodbauser posted image .....in res je bila zadnjič premalo očitno označena

ursulina lepe slike

sedaj pa res. LAHKO NOČ!!!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
12.1.2009 21:59:51   
martinca
dober večer!

vse slavljenčkom vse naj naj za prvi rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hitrejše okrevanje.

alfabeta, ja meni si obljubila. samo ga ne rabim sem ga že dobila. hvala ti vseeno. pa drugo leto.user posted image

triš, mi smo dobili koledar. pa tudi vsi tisti katerim sem jih poslala.

ursalara, user posted image user posted image user posted image

klepetka, jaz sem pa prebrala tvoj članek samo potem nisem našla časa  za komentar.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
13.1.2009 6:01:17   
TRIŠ
Hvala vsem glede koledarjev.Bom danes poklicala in jih za ušesauser posted image

Alfabeta kapo dol za post napisan ursalariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa sem ti že to povedalauser posted image

Dašabina user posted image user posted image user posted image user posted image za Mihca in tvojo službo

Klepetka pozdravi seuser posted image user posted image user posted image user posted image
Majra upam da je Katja bolje,očitno je tudi Vid zbolel ker ga ni v vrtecuser posted image

Vaney pozdravi se hitro in upam da si se naspalauser posted image user posted image user posted image

Ursulina krasne slikice velikega Lenarta.Pa kako lepo tortico je imeluser posted image

Katrin bom naslednjič poslala ZSuser posted image

Stanči lepa slikica tvojega sončka

Intruder lep nov avataruser posted image user posted image user posted image

Anitav upam da ste preživeli noč brez vročineuser posted image user posted image user posted image

Tako jaz pa ne morem spat in sem že naredila sarmice,ker imam sedaj na skrbi kosila za tasta,taščo in še svaka.Tašča gre na operacijo hrbtenice in je prav boga.Upam da se hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image .Tako sedaj pa grem zbudit otroke ker še vsi spijouser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
13.1.2009 7:00:16   
mala pikica
Jutro!

Gašper je danes celo noč spal, do 5.30, takrat pa sem ga k sebi vzela in sva še uživala eno uro v postelji. Zdaj pa je že šel v svoj privat vrtec user posted image

Danes ne grem daleč delat, pa si lahko še privoščim malo RR pred tem user posted image

ursulina čudovite slikice user posted image Torta pa je tako ali tako user posted image

klepetka user posted image user posted image user posted image za povečano družinico. Si pa me nasmejala z zaprtim fantkom v P user posted image user posted image user posted image Mi smo tudi prejšnji teden dobili 13 novih mladičkov. Zdaj bomo pa talali mladice, ker je nastala gneča v akvariju. Ali pa bomo celo kupili večji akvarij user posted image

nana kje pa je Klemen sedaj ko hodiš v službo? Je kar doma pri dediju? Saj si mogoče že kaj pisala o tem, pa nisem imela časa kaj veliko brati prejšnji teden user posted image

triš ti pa kot ponavadi že pridna navsezgodaj zjutraj user posted image Kako se Žan počuti v vrtcu? Po slikicah sodeč prav uživa user posted image

Zdaj grem počasi nekaj pojest, pravijo, da prazen žakel ne stoji pokonci user posted image Hudirja ti izgovori!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
13.1.2009 7:00:53   
mala pikica

user posted image

user posted image

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost ob porodu in pri enem letu

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
 1460 g, 43 cm in 1350 g, 40 cm
user posted image  14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm
user posted image    18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
user posted image  21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 8900 g, 75 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 11300 g, 77.5 cm
user posted image 24.12. piškamiška - NEJC
2030 g, 44 cm
user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 9650 g, 74 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm
user posted image  30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm
user posted image  03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm
user posted image  04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm
user posted image    05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image    06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm
  user posted image 10.01. sončnica_8 - MATIJA
11 kg, 80 cm
  user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 10000 g, 76 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm
user posted image    11.01. muzika - JAKOB
3340 g, 51.5 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 9600 g, 76 cm
user posted image 12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm
user posted image 12.01. stanči - LAN
4100 g, 54 cm

user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm
user posted image    14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm
user posted image    14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm; 9920 g, 79 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm
user posted image    21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm
user posted image 21.01. aaaaaaa - LEJLA
3950 g, 53 cm
user posted image  22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm
user posted image    22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 77 cm
user posted image    23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm
user posted image 26.01. łiłi - TEO
2990 g, 51 cm

user posted image 29.01. anitav - JAN
4550 g, 54 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm
user posted image  30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm

Mamice praznujejo   user posted image    

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 1.2. sončnica_8, 9.2. karatina,
27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 21.3. anitav
23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 27.8 baby_08
30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika
24.12. łiłi

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
13.1.2009 7:02:00   
mala pikica
Samo to še...

Če je katera v zadnjih dnevih pisala mere sončka pri enem letu, mi jih naj prosim pošlje na ZS user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3511
13.1.2009 7:46:49   
Alfabeta
Jutro!

klepetka....sem imela tudi jaz ribice, ampak pri meni se niso nikoli kotile....Kako pa izgleda tole s porodnišnicouser posted image . prvič slišim....Me pa res zanima

mala pikica....bravo za Gašperjevo spanje.user posted image Saj veš kaj imaš a ne?user posted image  Mi to še vedno vsak večer upamo da se bo zgodilo. Naša mala miss se je danes ob 2 zbudila in je bila pokonci do 3,15. Jo je potem user posted image  nosil, ker so bili moji nervi že povsem na .....in mu je, ne morem verjeti, zaspala v naročju in spala naprej tudi po tem ko jo je dal v posteljico

Sicer pa je bilo pri nas včeraj v vrtcu super...sva jo prišla z F. iskat in se je sama igrala, iz omare vzemala igrače in jih dajala nazaj, ko pa naju je zagledala pa se je ful nasmejala in začela mahati z rokicami. Mami je pa srček zaigral.....se očitno dobro počuti tam. Jedla je spet ful, spala pa....Jaooo. V naročju je zaspala ko so jo odložile v posteljico pa se je zbudila, potem pa so jo dale spat na skoraj sede je pa frajla spala 1 uro tako. user posted image

martinca, ni panike. Važno da si dobila

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 13.1.2009 7:47:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3512
13.1.2009 8:25:40   
klaja
Katja čestitke za tvojo 1. svečko!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
13.1.2009 8:45:44   
dašabina
Se na hitrco javim iz službe...
Katja vse  naj,  naj
user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
13.1.2009 9:02:20   
TRIŠ
Mala pikica Žan zaenkrat še uživa in upam da bo tako ostalo.Danes bo ostal tam in moram it ponj šele po kosilu,meni pa je tako dolgčasuser posted image

KATJA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJO PRVO SVEČKOuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3515
13.1.2009 9:25:19   
lutiropan
Katja vse naj naj ob 1.roj. dnevuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
13.1.2009 10:00:51   
Alfabeta
 user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 13.1.2009 10:02:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 3517
13.1.2009 11:20:07   
klepetka
DAn,

KATJA, VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU PRVE SVEČKE TI ŽELIVA Z LANO

user posted image

Tako, moje zdr. stanje je na psuuser posted image . Lana je pa boljša.. vsaj to.

ursulina, zelo lepe slike vaše lepoteuser posted image . Pravi dec je ... po merah

tRiš, ti si pa res zgodnja s pripravo kosila.user posted image Tvoji tašči pa želim vse dobro, in da se hitro pozdavi

mala pikica, super za spanje.user posted image . Ja , v akvariju pa se zna res zgositi, da bo gužva  , sploh če bodo te vse tamamle enkart zrastle.Iamte vi velik oribic noter?

alfabeta, ribja P pa zgleda kot  ena plastična škatlica, ki je malo pregrajena , da potem ko so mladički, jih druge ribe ne pojedo.

Mater sem zdaj strokovno razložila, ko sem še enkart prebralauser posted image user posted image .Prid enkart na obisk, pa boš lahko  videla.Če bo sreča, lahko kar porod, ko mi včerajuser posted image .Imamo pa od včeraj  tako na uč sešteto 30-40 mladih ribic. So čisto majhne , pa same črne velike oči so jih

Pa super da Ajda uživa vrtcu. Spanje pa.. jah no, vsi pa tud ne morjo spat tako ot bi mamice želele, no..  p.s. Lana ga tud biksauser posted image Bodo že spale, tud naše bejbe.. enkart

..nič, grem se sama sebi smilit dalje

lep dan

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
13.1.2009 11:31:18   
katarinas
Dan!

Jaz sem za malenkost boljša, Lara je bila boga ponoči, ker tudi kašlja ampak je bila zjutraj dosti boljša in je šla vseeno v vrtec, če bo pa spet slabše bodo itak poklicale.

Klepetka lepa zgodba, sem se takoj spomnila še svoje in obujala spomineuser posted image

Ursulina krasen dečkouser posted image , še zmeraj se ne morem načuditi tem lasem...saj to ti verjetno vsi pravijouser posted image

Jaz pa imam še danes in jutri dopust, se počutim skoraj tako kot da sem na porodniškiuser posted image , v četrtek sem pa prvič popoldne odkar spet delam user posted image , se nič ne veselim. Mi je pa kar dolgčas, če sem sama doma brez Lare, imam čuden občutek in skoz preverjam ali je baby phone vključenuser posted image

KATJA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
13.1.2009 11:41:45   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Imamo pa od včeraj  tako na uč sešteto 30-40 mladih ribic. So čisto majhne , pa same črne velike oči so jih

30-40?!! user posted image  A ni to ogromno? Imate velik akvarij? Sem se pa nasmejala tvoji "ribji porodni zgodbi"!! Tudi ta bi pasala na bibaleze.siuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
13.1.2009 11:53:05   
klepetka
katarinas, al so take čist majhneuser posted image . MA ne vem, če jih je 3-4  mm po dolžiniuser posted image .Z repom vred, seveda. Vse skupaj bi ble po velikosti za eno taveliko, al pa še to neuser posted image .Slišat je pa res dosti, ja.

Akvarij imamo  pa 96 l.

UPam da tud Lara čimprej ozdravi, ti pa še uživaj na dopustu

< Sporočilo je popravil klepetka -- 13.1.2009 11:54:58 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
13.1.2009 12:41:51   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

čeveljčki naj bodo samo mehki, tako da bom verjetno naročila kar preschoolians...

Ursulina sem si ravno pogledala na internetu te čeveljčke in se mi zelo dopadejo...jaz ravno kupujem Lari copatke oz. čeveljčke. A ti že imaš kakšne njihove čevlje, da veš, da so res v redu?

In če boš res naročala bi se jaz kar zraven prištulila, ker ne vem če jaz lahko preko tega naročim, pa še poštnina bi bila pol manjša če bi si jo razdelile....?user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
13.1.2009 12:54:22   
Alfabeta
klepetka, hvala za obrazložitev user posted image

katarinas, lepi so čeveljčki, cena pa niti ne...sem pričakovala da sta našli kaj cenejšega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3523
13.1.2009 12:56:04   
ursulina
KATARINAS, verjetno si gledala uradno stran, bom dala zvečer gor še link od zastopništva na dunaju, kjer je poštnina cenejša in hitreje dobiš, samo nimajo vseh modelov... no, malo je za preučiti...

nisem še nič naročala od njih, ampak po komentarjih sodeč so zelo vredu, pa še zraven vse lepo piše, za kako nogico je primerno in zmeriš lahko po tabeli in po mojem nimaš kaj falit... pred božičem smo mi imeli nogico 20, moram še enkrat zmerit... tista fora s prozornim podplatom da vidiš če je čevelj še prav je pa meni itak fenomenalna... user posted image  če še katera kupuje čeveljčke, lahko spet gremo skupaj v akcijo...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

Neposredna povezava do sporočila: 3524
13.1.2009 13:01:44   
Lusa
ojla..končno lahko odgovarjam...mi ni in ni šlo odgovora poslat...Se mi zdi ,da sem zadnjič pozabila napisat naše mere:
11350g in 74cm ,3zobki

triš-Luša ima  že od lani drsalke iz hervisa ,sem pa ji hotela kupit za drugo leto,kot si videla rabljene ,pa se še mi ni tista punca javila...drugač bom pa počakala na konec zime ,kot lansko oz predlansko leto ,ko so bile drslake za 5do9€.Glede tortic pa je tako ,da jih je že Luša imela za 1RD toliko in sve se z mamo zmenile ,da dve ona speče ,in jaz dve.Ona je spekla nutelino in rolado enko mandeljnovo ,jaz pa sadno in skutino.Mi potem torte vedno razdelimo še vsakemu za domov.Smo tak navajeni/razvajeniuser posted image Upam ,da je tvoje počutje že ok.

sunny-hvala za pohvale glede bicikla.Mi e že 6let tako všeč-meniuser posted image in zdaj pa ga končno imamo...je pa bila Daša zelo navdušena,gimamo v dnevni in hoče nonstop sedet na njem al stoji poleg njega pa ga voziuser posted image je paše kar velik zanjo ,tako ,da bo verjetno komaj drugo leto prišel v poštev...

karmyka-uh kake lepe pupike...

urssy-sem vesela za vaju ,da sta se rešile bolnice..

koala-večkrat ga namaži s praško pasto...upam ,da je zdaj že rit ok..in lep avatar imaš

nana-ja to je mali choper ,bi mama tud imela ,samo pravegauser posted image enkrat že bo ,izpit je že v žepu 9let ,manijov za motro pa primanjkujeuser posted image po moje je ful fajn za vozit ta stvar...bove videli

limma-oprosti za malo pozno sporočilo oz. informacijo.Ja je znamke Schwinn.Pogledala sem preko interneta in smo ji šli za božični večer iskat ,ker je bil takrat zadnji dan akcije.Smo prišparali 20€.Imava pa s tvojim možekom isti okususer posted image

mml-me veseli ,da je manca že bolj potrpežljiva s česanjem..uh kako bi mene cukalo..ne bi dovolila šlatat po moji glaviuser posted image

vaney-pozdravi se!

muzika-pri nas je bilo daši že tud čist zadost ,ko so vsi odšli ,pa kot da ne bi bila zaspana ,se je tako razživela ,pogovarjala ,kotalila...taki so naši malčki...nas želijo samo zaseuser posted image glede oblekce ,pa mi ni bila ravno ta všeč ,ampak ,če jo je že hotela luša kupit(od tepežnega dne je dobila denar)pol je logično ,da ji ona izbere ,kot je želela..

mala pikica-sem triš napisala ,da sem dve jaz spekla in dve mama...maina nutelina mi je bila naaaaajbolj dobra

klepetka in mala pikica-pri meni je tako ,da samo površno kaj preletim ,danes recimo sem si po 2mesecih vzela čas za RR in vsaki posebaj odgovarjam...drugače pa žal v naprej ne vem ,kdaj se še bom oglašala ,ker se 22.prične  služba ,dopoldne kuhanje ,popldne do 22v službi ;ko pa sem dopoldne pa itak ne bo časa se javit ,ker grem že ob 19spat ..moram hitro vstajat in jaz zelo RADA spim..

klepetka-ja daša že stoji sredi sobe kakšnih 5sekund pol pa se vrže na rit.Je že P rekla ,da se ta punca zna vsest oz past.Ah bo že shodila ,še je kar precej nesigurna ,in je rekla P ,daima čas do 15meseca.Takrat pa bosta že obe tvoja in moja shodili.In lepa zgodbica!

lunca-kaj e to z vami.Tudi jaz sao čakam ,kdaj bo Dašo kaj pičlo ,zdaj ko je v vrtcu.Pozdravite se!

katarinas-pri nas tud nosijo samo sadje za RD.jaz em Daši zaranžirala oz naredila eno takšno veliko kartonsko rožico jo okrasila s svežimi vrtnicami ,tulipani in sadjem.

stanči .lepa slikica

ursalara-upam ,da rešita in se pogovorita s tvojim...

ursulina-lepe slikice vašega lenarta

slavljenčki-vse najboljše

bolančki-čimprej se ozdravite

...daša v vrtcu že prav lepo uživa ,jokca samo ko jo oddamo vzgojiteljici ,zelo rada je in spi po 2uri...tako ,da ko jo pridem iskat ,še mala frajlica spi in je pol presenečena ,ko me zagleda..v petek pa gremo na vikend paket v čatež...in upam  ,da pol ne bo katera zbolela..

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?