Barbara33
|
Dobro jutro, Janja najprej naše nove mere: ob rojstvu 2580 g in 47 cm, 12.1. pa 5600 g in 56 cm - in ob tej priložnosti še: zlata si s temi seznamčki, prav občudujem te. jogi: kupili ji bomo od Mebla - baby - takega imava tudi midva in je res super - lateks in kokosova vlakna (no saj takega ima tudi sedaj v košku) jolly: ja ne vem no, a se ti lahko še kaj zgodi - stalno imaš ene "dogodivščine" - ma niso normalni rota virus: midva sva jo včeraj cepila tudi za rota virus, saj naša P ni imela nobene slabe "besede" čez cepivo in ker gre v vrtec, si res ne želim jo videti kje v bolnici vso dehidrirano ... Aja še glede sprehoda po cepljenju: nama ni čisto nič rekla, da nebi smela it ven. spanje: hvala Dream za napotek, kako naučiti otroka, da zaspi - tisto "v posteljico, ko še ne zaspi čisto, če začne jokati jo vzameš ven, pomiriš in zopet notri in tako dokler ne zaaja" - tako sva delala dva dni, sedaj jo ni potrebno niti več ven vzet, samo dudo ji dava, ko ji pade ven in malce pojokca - tako sedaj zaspi najkasneje ob 21h - juhhuuu - ma je tolk vreden, da imaš zvečer malo časa zase in za nove punce z oktoberskimi lumpiji: super, da ste se pridružile, bo še več čvekanja in koristnih informacij vrtec: včeraj sem končno oddala vloge za vrtec - sem bila prav jezna sama nase, ker sem toliko časa odlašala s tem, glede na to, da je v LJ povsod takšna gneča in da pravijo, da bi moral vlogo praktično oddati še pred rojstvom - verjetno ste ostale to storile že vsaj dva meseca nazaj - midva na našem koncu že tako nimava prednosti, saj ima Zala stalni naslov v Moste-Polje, oddajam pa za Trnovo - ja nič, držim pesti, da bomo vseeno kaj dobili. Jah nič, danes je naša pižmovka še malo zaspala nazaj, tako sem lahko tole spisala, saj se zdaj prej zbudi, glede na to, da tudi prej zaspi - no, zdaj pa letim še posodo od včeraj pomiti - ha, ha, samo še malo pomivanja, drug teden pa nama montirajo pomivalca - juuhhuu. Lep dan vam želim.
|