Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
jaz pa grem papcat zdaj... kavica že vre tak da... če ni blo rogljičkov zjutraj na RR pa sem si danes burek privoščla vem,da nebi smela ampak je** ga mogla sem si ga, da bo jutri na pregledu imel kaj za rečt zdravnik-diabetolog.. saj se tolažim da je manjmastna skuta al sir al kaj pač je not..
Jah, jaz začnem naslednji torek. In sicer si more partner kar dopust vzet, ker je torek, sreda, četrtek od 9.30 do 13.30. Tak ti gre cel dan... Ampak vse za našo bebico in no problem za dopust, da se malo poučiva.
jaz pa grem papcat zdaj... kavica že vre tak da... če ni blo rogljičkov zjutraj na RR pa sem si danes burek privoščla vem,da nebi smela ampak je** ga mogla sem si ga, da bo jutri na pregledu imel kaj za rečt zdravnik-diabetolog.. saj se tolažim da je manjmastna skuta al sir al kaj pač je not..
Zdej si grem pa zajtrk naredit...Pa eno kavico. Ker mi je uspelo odspati cele 3 ure to noč. Groza. tok me je zgaga pekla, no me še sedaj. Sem pila Donat celo noč in sedaj ga spet pijem, pa nč ne pomaga. Mah, če dam še kavico čez...bom pa na istem. Šparala se pa ne bom. Malo bom potrpela.
tasa - ti pa lahko mal pregrešiš, če ne bo tvoja Lija čist preveč občutljiva na vse mastno, sladko, hehehe...Mal pa ji moreš pokazat, kaj so prave dobrote...
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jah, jaz začnem naslednji torek. In sicer si more partner kar dopust vzet, ker je torek, sreda, četrtek od 9.30 do 13.30. Tak ti gre cel dan... Ampak vse za našo bebico in no problem za dopust, da se malo poučiva.
kak fajn, js bi že tud šla kr v jan., pa moj pravi, da še ne tak hit, ker bo do marca pozabil?!
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jah, jaz začnem naslednji torek. In sicer si more partner kar dopust vzet, ker je torek, sreda, četrtek od 9.30 do 13.30. Tak ti gre cel dan... Ampak vse za našo bebico in no problem za dopust, da se malo poučiva.
kak fajn, js bi že tud šla kr v jan., pa moj pravi, da še ne tak hit, ker bo do marca pozabil?!
Ja, sem že začetek dec. rezervirala termin, ker mava vsak dan posebaj planiran, sedaj ko na veliko delava in rihtava gnezdece. Pa če nas slučajno kaj prehiti naš malček...hehehe
A ti si iz CE al Laškega, ker v Laškem pa imajo pop. MŠ?
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- mislim da si ti visoka, ta bi bla glih zate, je pa zelo prostorna.
kje si pa kupila previjalno? jaz še je nimam,jo mi boš poslala?ma saj nisem tko visoka z 171cm
JUTRO!
Previjalko sem kupila v Pikapolnici v nm za 163evrov, jo privat nekdo dela za njih samo v nm. je pa orenk prostorna. Za pet cm si veča od mene, glih prov bi ti bla
si pa nabavi copate z debelim podplatom
ja viš to si pa nisem spomnila , sm nebo izvedljivo, imamo tako butaste stopnice, da debeli potplati nepridejo v poštev.
se pa pred stopnicami sezuješ
bom ra pručko nabavla bo še Mihcu prov prišla
da bo hitro lahk začel previjat
ne da bo do lijaka dosegu, ko se bo umival- oziroma ga bom jaz.
Nič, grem še js nekaj pojest, pol pa dol k tašči, da se zmeniva, kaj bova danes dale v lonec. Sm prav vesela, da je doma, ker je tak smotano kuhat samo za sebe.
hja, sem se napapcala zdaj pa grem k kolegici na čaj
spps .. sem dobila tisti grelec,..me je mami klicala že navsezgodaj da jih imajo v Mercatorju in mi je dala enega kr na stran do petka,ko grem v Lenart.. sem ga dobila za 31€ tak da še gre ven.. Je pa res da mi je mama zdaj malo načrte pokvarla ker sem hotela imet en izlet do CE pa da pridem na kafe, ki si mi ga dolžna.. (ne vem več zakaj,..ampak ziher si mi ga ..al pa jaz tebi)
berem vas ko blesava... sm za ZAČUDA pobrala kar nekaj zanimivih info (plenice, kremice...) tako, da sem kar veselo brala... ker ponavadi obupam po 4h straneh klobasanja
IZVIRNO SPOROČILO: yania
SPPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ušesa ti bom navila... pokliči ga pa se zmeni zdej ti....sej ma kr fajn glas... prijeten možakar...mlad.... :)
janaja to jaz tud pravim..vsak dan posebej.. ampak naj vzdržijo na toplem še vsaj 5 tednov pol pa če bo sila,lahko pridejo mal prej ven.. ampak ne prekmalo..
Jutri pa grem k persidi na obisk..da zvem kaj se kaj dogaja.. z njo in njenima dvema krtekoma (kot jih ona imenuje)