Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:32:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ušesa ti bom navila... pokliči ga pa se zmeni zdej ti....sej ma kr fajn glas... prijeten možakar...mlad.... :) spps .. a boli ko so ušesa navita?? yania si se pa prov razkurla.. nimma časa,ker je lačna postala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:34:57
|
|
|
|
novo
|
Dobro jutro še od mene! Sm tak slabo dans spala. Očitno je bila kriva moja požrtija zvečer, pol me je pa tak pekla zgaga. Sama sm si kriva!? IZVIRNO SPOROČILO: spps ,v Ce ja,kdaj je pa v našem ZD pa ne vem [/quotePri nas je pop., sam 3 dni. Previjalko sem kupila v Pikapolnici . Tudi js sm jo kupila v pikapolonici. Brevi, s takimi pisanimi predali.
< Sporočilo je popravil novo -- 13.1.2009 9:35:40 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:35:40
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz pa grem papcat zdaj... kavica že vre tak da... če ni blo rogljičkov zjutraj na RR pa sem si danes burek privoščla vem,da nebi smela ampak je** ga mogla sem si ga, da bo jutri na pregledu imel kaj za rečt zdravnik-diabetolog.. saj se tolažim da je manjmastna skuta al sir al kaj pač je not..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:36:14
|
|
|
|
spps
|
o novo,midve boma pa morale enkrat na kavo,se ti ne zdi?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:37:00
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a na CE regiji pa imate MŠ zjutraj? Jah, jaz začnem naslednji torek. In sicer si more partner kar dopust vzet, ker je torek, sreda, četrtek od 9.30 do 13.30. Tak ti gre cel dan... Ampak vse za našo bebico in no problem za dopust, da se malo poučiva.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:37:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa grem papcat zdaj... kavica že vre tak da... če ni blo rogljičkov zjutraj na RR pa sem si danes burek privoščla vem,da nebi smela ampak je** ga mogla sem si ga, da bo jutri na pregledu imel kaj za rečt zdravnik-diabetolog.. saj se tolažim da je manjmastna skuta al sir al kaj pač je not.. dober tek
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:38:56
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps o novo,midve boma pa morale enkrat na kavo,se ti ne zdi? Ni problema, ti sam reči kdaj.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:41:01
|
|
|
|
Dali*
|
No, pa dobro jutro! Zdej si grem pa zajtrk naredit...Pa eno kavico. Ker mi je uspelo odspati cele 3 ure to noč. Groza. tok me je zgaga pekla, no me še sedaj. Sem pila Donat celo noč in sedaj ga spet pijem, pa nč ne pomaga. Mah, če dam še kavico čez...bom pa na istem. Šparala se pa ne bom. Malo bom potrpela. tasa - ti pa lahko mal pregrešiš, če ne bo tvoja Lija čist preveč občutljiva na vse mastno, sladko, hehehe...Mal pa ji moreš pokazat, kaj so prave dobrote...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:41:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jah, jaz začnem naslednji torek. In sicer si more partner kar dopust vzet, ker je torek, sreda, četrtek od 9.30 do 13.30. Tak ti gre cel dan... Ampak vse za našo bebico in no problem za dopust, da se malo poučiva. kak fajn, js bi že tud šla kr v jan., pa moj pravi, da še ne tak hit, ker bo do marca pozabil?!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:42:58
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jah, jaz začnem naslednji torek. In sicer si more partner kar dopust vzet, ker je torek, sreda, četrtek od 9.30 do 13.30. Tak ti gre cel dan... Ampak vse za našo bebico in no problem za dopust, da se malo poučiva. kak fajn, js bi že tud šla kr v jan., pa moj pravi, da še ne tak hit, ker bo do marca pozabil?! Ja, sem že začetek dec. rezervirala termin, ker mava vsak dan posebaj planiran, sedaj ko na veliko delava in rihtava gnezdece. Pa če nas slučajno kaj prehiti naš malček...hehehe A ti si iz CE al Laškega, ker v Laškem pa imajo pop. MŠ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:44:32
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- mislim da si ti visoka, ta bi bla glih zate, je pa zelo prostorna. kje si pa kupila previjalno? jaz še je nimam,jo mi boš poslala?ma saj nisem tko visoka z 171cm JUTRO! Previjalko sem kupila v Pikapolnici v nm za 163evrov, jo privat nekdo dela za njih samo v nm. je pa orenk prostorna. Za pet cm si veča od mene, glih prov bi ti bla si pa nabavi copate z debelim podplatom ja viš to si pa nisem spomnila , sm nebo izvedljivo, imamo tako butaste stopnice, da debeli potplati nepridejo v poštev. se pa pred stopnicami sezuješ bom ra pručko nabavla bo še Mihcu prov prišla da bo hitro lahk začel previjat ne da bo do lijaka dosegu, ko se bo umival- oziroma ga bom jaz.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:47:22
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps se pa pred stopnicami sezuješ ja ti pa ga res vsekaš... strahu,pa ni,da bi zarad copat padla po stopnicah tud to je pametna ideja, spps si me nasmejala, to je pa tud neki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:48:36
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali A ti si iz CE al Laškega, ker v Laškem pa imajo pop. MŠ? Ne, iz okolice CE- Slov. Konjice
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 9:53:21
|
|
|
|
novo
|
Nič, grem še js nekaj pojest, pol pa dol k tašči, da se zmeniva, kaj bova danes dale v lonec. Sm prav vesela, da je doma, ker je tak smotano kuhat samo za sebe.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:02:49
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Dobro jutro še od mene! Sm tak slabo dans spala. Očitno je bila kriva moja požrtija zvečer, pol me je pa tak pekla zgaga. Sama sm si kriva!? IZVIRNO SPOROČILO: spps ,v Ce ja,kdaj je pa v našem ZD pa ne vem [/quotePri nas je pop., sam 3 dni. Previjalko sem kupila v Pikapolnici . Tudi js sm jo kupila v pikapolonici. Brevi, s takimi pisanimi predali. jaz nimam nobene firme, to jim en mizar dela za njih
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:10:42
|
|
|
|
tasa_m
|
hja, sem se napapcala zdaj pa grem k kolegici na čaj spps .. sem dobila tisti grelec,..me je mami klicala že navsezgodaj da jih imajo v Mercatorju in mi je dala enega kr na stran do petka,ko grem v Lenart.. sem ga dobila za 31€ tak da še gre ven.. Je pa res da mi je mama zdaj malo načrte pokvarla ker sem hotela imet en izlet do CE pa da pridem na kafe, ki si mi ga dolžna.. (ne vem več zakaj,..ampak ziher si mi ga ..al pa jaz tebi)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:15:27
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna,kje se skrivaš? berem vas ko blesava... sm za ZAČUDA pobrala kar nekaj zanimivih info (plenice, kremice...) tako, da sem kar veselo brala... ker ponavadi obupam po 4h straneh klobasanja IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ušesa ti bom navila... pokliči ga pa se zmeni zdej ti....sej ma kr fajn glas... prijeten možakar...mlad.... :) o čem pa vidve to?? (firbec 1007h!!! )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:16:04
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hi, A mogoče katera obiskuje matrinsko šolo v ZD Koper? Zanima me tema prdavanja v sredo 14.1.2009. Hvala. Sej ne vem če boš to prebrala, ampak vseeno: jutri je predavanje o previjanju in kopanju...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:17:20
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Se bomo primorke začele kaj za srečanje čez vikend pogovarjat? Jaz bom zgleda imela avto tak da če hočete, lahko tudi v Kapitaniji. Še kakšna ideja? Ja, lahko v soboto kot je predlagala Piruri - js sm za! čeprav mi je za dan vseeno, ker imam čas kadarkoli...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:18:17
|
|
|
|
janaja
|
Zdravo babuške, čestitam za 4 del Joj kako čas beži... še malo in še čisto malo janaja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:18:23
|
|
|
|
mediuhec
|
punce, hvala za nasvete glede kozmetike in vložkov! to mi bo res prišlo prav. jaz pa odštevam- še 10 dni šihta! lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:23:49
|
|
|
|
tasa_m
|
kje pa je pupa? saj pa ne more tak dolgo spat.. al kaj se zdaj to pravi?? Pupa TAKOJ NA RAPORT !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:27:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Zdravo babuške, čestitam za 4 del Joj kako čas beži... še malo in še čisto malo janaja janaja to jaz tud pravim..vsak dan posebej.. ampak naj vzdržijo na toplem še vsaj 5 tednov pol pa če bo sila,lahko pridejo mal prej ven.. ampak ne prekmalo.. Jutri pa grem k persidi na obisk..da zvem kaj se kaj dogaja.. z njo in njenima dvema krtekoma (kot jih ona imenuje)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:29:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Dali* a nisi rekla že včeraj da boš pokazala kaj ustvarjata z tvojim dragim?? Si pozabila ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 13.1.2009 10:30:10
|
|
|
|
tasa_m
|
no zdaj pa mam samogovore, prijavljenih pa tolko punc da kr joj.. Zdaj ko pa bom šla pa bo spet veselo...pa bom rabla uro da preberem vse..
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?