yania
|
Felix sem dobila ZS, bom jutri pogledala na račun, sem ga pustila v avtu ...sej se ti ne mudi, ne da se mi zdej v tem mrazu dol...pa sem že pod dekico v pižami.... Sem pa dobila kar enih stvari, od Bubchna nisem dobila trdega mila, ga ni bilo v milerju, pa sem vzela le Baby Oil in še Baby šampon,ali kopel, sej ne vem kaj gor že piše.,.po mojem je čisto vseeno kaj uporabljaš pri kopanju, al trdo al tekoče, pri tekočem je treba le paziti, da ga preveč ne vliješ na cunjico, ali gazico, pač s čimer umivaš....mah, pri prvorojenki nismo komplicirali, tu pa tudi ne bomo...problem je v tem, ker milo suši kožo, pa ko kopaš v banjici, tega še dol konkretno ne spraviš, ker je malo vode noter, zato moraš paziti koliko namiliš. Mislim pa da sem pri moji tamali imela nekaj tudi od niveje, ki se je dalo v vodo kot kopel in potem ni bilo niti potrebno nekega izpiranja, samo Niveje pač več ne bom kupila niti za v omaro, ker imam alergijo na to in še polno mamic poznam ki imajo enake probleme, tudi sončne kreme....no v Milerju so imeli od Niveje cel kup enih stvari, pa tudi Penaten...no sej sem enkrat že napisala o Penatenu, da meni super diši, samo smo celo zbirko kremic in izdelkov vrgli stran, ker je moja novorojenčica fuuuul reagirala z izpuščaji in je rekla patronažna da je preveč parfumiran ta izdelek...... Jutri se odpravim še v lekarno, se mi danes ni dalo, po ostale stvari... Aja, vložki; a veste da so eni novi v Tosami, mislim nekaj Nature piše gor , baje da vse mamice raje to kupujejo, ne več Vir 80? So ravno tako, al pa še malo bolj dolgi, 10 jih je v enem paketu, stanejo mislim da malo več kot vir 80 (okrog evra in pol stanejo), mislim da so noter gladki, bombažni in še za nalepiti so... No jaz sem vzela 4 pakete teh, pa en paket Vir 80....bom še mojega potem poslala, če mi domače zaloge zmanjka...aja pa sterilni 5x5 zloženci so tudi v pakiranju 50 komadov, pa sem rekla, da mi je to preveč, ker je na našem seznamu 10-15 , pa je rekla, da ni preveč, da mamice po 2 paketa jemljejo...no me je prepričala, je pa vsak posamezno pakiran (sterilno)...stane pa nekaj več kot 2 evra, tako da ni panike...no pa vate, pa palčke te in one, pa za umivat krpice in je šlo še ne toliko: ene 20 evrov....pol smo pa v milerju bolj zapravili, ko je še tamala zagledala vso to roza kozmetiko Princeske Lili za sebe....pa naj ji bo, da ne bo rekla,da samo za kupujemo...ja moramo biti kar previdni, da ne bo že zdej kake jubosumnosti, čeprav se fuuuul veseli, samo kaj vemo kako bo potem....... Ma ja, se pa pozna, da imamo enega že sa sabo, ko ni potrebno toliko stvari, res malenkosti, se mi prav smilite tiste, ki morate čisto na novo kupovati, ja se ful nabere.... stekleničke bomo itak prekuhali, imam kot nove še od Nuka, samo dudke za gor se nove kupijo, pa je... No zdej pa grem še mal počekirat kaj se kaj po svetu dogaja...lepe sanje vsem bušijevkam...
|