|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
9.1.2009 21:11:28   
DeMer
Ojla!

Mark ima angino. user posted image Ma, sej ne vem kaj naj rečem. Ampak sej čez 4 dni bo že bolje. Ta teden bo doma. Jest sem v ponedeljek, potem bomo pa še videli kako in kaj.

Kolumbo, lepo da nas spomniš na tole prokuser posted image birokracijo. Jest sem čist mem za to.

A ma kera recept za kakšno dobro rulado, pa enostaven. Sej ven, če ne drug Ribicau. Pa mislim, da je že enkrat dala recept gor, sam ....user posted image

Pijem kakav, ker sem čist premražena. Grem k r spat....

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
9.1.2009 23:01:01   
Tabali
Čer...
Evo jst uletavam  mojemu na računalnik in seveda takoj na RRuser posted image . sem mela, kot to naša Ribica pravi, mini generalko, tko da sem zdele čist hin user posted image . Grem kar direkt v cote
ej Atena lahko se dobimo v Tivoliju, sam mi mamo čas edin za vikend, ker čez teden smo dobesedno odsotni od jutra do mrakauser posted image . Je pa res lepo od tebe, da greš tisto gospo obiskat, verjamem, da boš ji polepšala danuser posted image .
Demer, Marku zelim da čimprej ozdravi.
Nočko

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 18:59:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 19:07:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4104
10.1.2009 19:29:58   
DeMer
Kolumbo, prid na gmail!

Neposredna povezava do sporočila: 4105
10.1.2009 19:51:01   
DeMer
Ribicau, iskerno sožalje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
10.1.2009 21:35:34   
helimaša
sm ravnokar prebrala na 24ur.....RIBICAU, MOJE ISKRENO SOŽALJE

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
10.1.2009 22:23:17   
benika
Ribicau, še tule, iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
11.1.2009 9:53:31   
Anonimen
Ribicau, moje sožalje celi družini!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4109
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 14:08:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
11.1.2009 17:24:11   
malecka_mateja
čer!

ribica moje sožalje!user posted image user posted image user posted image

sploh nimam cajta cele dneve delam in se učim ta teden se fraj do petka ker imam v četrtek izpit iz prava tko da bo pestro.

to je vse grem za knjige.

bolančki pozdravte se naša tudi kašlja kot slon.pa sej bo.

lep večer.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 4111
11.1.2009 22:22:47   
Margit
Ribicau,
moje sožaje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
12.1.2009 7:10:03   
Anonimen
Dobro jutro!

Js sm čist povožena - pa ne utrujena - žalostna... Alenu se je zmešalo, ko je vidu, da sma zavila k vrtcu in je skoz govoril "mami neee, neee"... Ko sem ga pa oddala, sem počakala cca 10 min., ponavadi se že po minuti umiri, zdej pa... Sm morala it, on pa ko zverinica noter...

Sem ga mislila met čez poletje doma, pa sem vse bolj prepričana, da ni šans. Kr lepo bo celo poletje spet noter - prestavila ga bom v vrtec, ki je 15 min. hoje od našega doma in boma z dojenčkom hodila po njega.

Sej ne vem več, kaj naj napišem, sem tolk slabe volje. Pa še pisarno mam v razsulu, pošta kr nametana, pisarniški material je čist razkopan, sploh ne vem, kaj mi fali, milijon post listkov, kaj naj naredim....ahh, kje je vikend. user posted image

Nč, lepo se imejte, js se javim, ko bom bolj dobre volje. Čao!

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4113
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 8:52:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
12.1.2009 9:03:18   
ribicau
Dobro jutro!

Vsem hvala za izrečena sožalja. Ja kaj čmo, tko pride, pa nč ne morš, samo sprijaznit se moraš.

Neposredna povezava do sporočila: 4115
12.1.2009 11:32:19   
DaniNeli
Ejla!
Mi smo kar bolani vsi po vrsti...jaz imam vročino 38 do 39,ta mala kašlja kot zmaj,moj je tudi bolan.Ta neznosna gripa.Neli je dobila kapjice Tobradex,samo kaj ko se ne pusti dajat.Sirupe Calpol in Prospan mi pije brez problemov.Še včeraj je bila cel dan boga,zvečer sem ji dala Calpol,...čez 20 minutk je bla kot hudiček navita...do polnoči.Pol mi je zaspala,začela spet kašljat,in zaradi kašlja mi je tudi bruhala,tako,da sem ob 1h menjavala posteljnino in njo preoblačla.Papa bolj malo,največ poje juhe,pije pa veliko čaja.Vsaj to!
Še dobro,da sem danes pri močeh,da lahko vsaj kaj naredim,moram malo peglat,pa posesat tla,...k zdravniku bi mogla it po bolniški list.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
12.1.2009 19:29:37   
atena777
Ribicau, sožalje tudi od mene. Slučajno sem bila v MB tisti dan, še na smučišče sva zavili s kolegico,mker sva hoteli eno enolončnico pojesti. Potem sem izvedela zvečer, da je bila zlata lisica, no nakar še tu izvem to novico. user posted image .

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
12.1.2009 19:31:14   
atena777
Jasna 81 tudi jaz sem narobe že dva dni, bi kr jokcala, ne vem kaj mi je. Ta Luna je čist prebliz zemlje prišla, aje samo 500.000 Km oddaljena. Noro deluje name, šele sedaj vidim. Sam ne vem zakaj mi ne da fuuul energije, namesto, da me v depro spravlja.
Mah sej bo tudi to minilo. user posted image

Kolumbo prava si ti nosečka. Sam še 40+ dni. OMG!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
13.1.2009 5:28:52   
malecka_mateja
jutro!
sam da vas pozdrvim letim delat!

bolančki pozdravte se!mi tudi kašlajmo in tjaša ma čudne izpoščaju po rokicah sumimo mlekouser posted image
jaz mam v čet izpit zato posledično ni časa.

jasna mi smo s tabo!user posted image user posted image

lep dan.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
13.1.2009 7:14:17   
Anonimen
Jutro!

user posted image  Hvala za podporo, punce! Sej danes je bilo v bistvu še huje, ampak žalim, ni druge, kot, da se navadi. Je pa učeri bila kr kriza - pomočnice ni in je pol vzg. sama za vse... Sploh nočem vedet, kako sfolga 14 otrok - menda so vsi v vrtcu. user posted image

Atena tale luna ga ornk sračka - Alen se že od nedelje ponoči budi in kr neki govori, se ustane, pol pa ne zna zaspat. user posted image  Sej ko ga poležem, takoj hrgoli, sam je pa glih tolk, da mene zbudi.

Mateja - kako to sumite mleko?  Sej do sedaj je bilo vse ok? Zdej pa kr naenkrat alergija, al kaj? Js sm pa mislila, da smo že čisto varni...user posted image

Demer kako je kaj Mark? user posted image user posted image user posted image

Kolumbo še mal...

Danineli tudi Neli user posted image user posted image user posted image  Hitro se pozdravite!

Joj js upam, da bo ta mrzla zima pobila vse tiste klice, bacile in bibe, ki jih ni treba in bojo otročki od februarja naprej skoooooooz zdravi! Sej skoz poslušam kako staro mamko, da so zime premile, zato smo tolk bolani. Držim pesti!

OK, da ne nakladam več, se slišimo!

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
13.1.2009 7:54:30   
ribicau
Dobro jutro!

Mi smo, kokr pač lahko smo. Zaenkrat kr gre. Moj se dobr drži, čeprav me glih to skrbi. Upam, da ne bo za njim prišlo in bo potem vse narobe.

Trkam, kar se zdravja tiče -  Eva in moj sta OK, mene je pa včerej cel dan glava bolela, pa nekej sem kašljat začela...u glavnem, mam občutek, da me nekej hvala.

malecka_mateja to tud mene zanima, kako sumiš mleko? A ga do zdej ni pila?

Kako je kej na razprodajah? Jest mam še kr nekej bonov, samo smo trenutno v stanju, da mojega nočem nič kaj dosti puščat samega. Že včerej sem imela zvečer slabo vest in občutek, ker sem šla na aerobiko, dons mam pa frizerja...

V službi pa...ah kaj bi govoru, bom še vas v slabo voljo spravla.

Mal sem razmišljala o user posted image  in nekako planiram (no moj še ne ve za to), da bi drugo leto začel delat na tem in bi potem imel user posted image  v začetku leta 2011 user posted image . Preveč planiram a ne, to zihr pol ne bo šlo. Sej moj si že skoz želi 2 user posted image , samo jest še nisem bla čist odločena, no zdej se mi zdi, da sem naredila 1 korak naprej.

aja pa še to, tiste k me poznate in poznate moje prjatle in sorodnike, to o še enem user posted image  ....prosim, da ostane na RR user posted image

< Sporočilo je popravil ribicau -- 13.1.2009 7:57:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
13.1.2009 7:59:18   
ribicau
še eno vprašanje....kaj kupiti našim user posted image  za 2. rojstni dan? Jaz imam občutek, da smo kot ena otroška štacuna z igračami že zdej...tega se je ful nabralo.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
13.1.2009 8:33:54   
DaniNeli
Jutro!
Mene je Neli zdvignila gor...Sem jo dala ven s posteljice  k nam..pa  sem mislila,sa bo kako slabo urco potegnila,pa je blo kot v vojski:"Mama utani!"
Zdaj ša me mal driblja z zajtrkom,najprej da hoče linota,ji naredim...ostal na mizi,zdaj pa je npolitanke s čajem to je hotla imet...ma kakšna kombinacija.
Jaz sem boljša z zdravjem,še mal švoh se počutim,samo,da ni mam vročine.Neli kaže zdaj ok,čez dan se ji pa  nabaše ta nosek in kašlja še vedno.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
13.1.2009 9:31:38   
pikecpokec
Ribica, še od mene iskreno sožalje.

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

še eno vprašanje....kaj kupiti našim user posted image  za 2. rojstni dan? Jaz imam občutek, da smo kot ena otroška štacuna z igračami že zdej...tega se je ful nabralo.

Midva sva se odločila da boma vsem ki bojo spraševali kaj mu kupit rekla da nej na njegov račun nakažejo evrčke. Sej ne vem če je to OK, ampak letos se bomo lotili prenavljanja njegove sobice (v bistvu se boma midva izselila, tko da bo mel čisto svojo sobico) in vem da bo naneslo en kup denarja. Tko da mu boma z rojstnodnevnimi prispevki vsaj postlo lahko kupla (upam user posted image ). Ker igrač ima čez glavo preveč, oblačil tud trenutno ne rabi. Itak bo pa od vsakega še kako malenkost dobil. So se pa vsi kr strinjali, se mi zdi da so si mal oddahnili ker so dokaj brez idej kaj kupiti.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
13.1.2009 9:52:22   
Tabali
Dobro jutro!
Ribica - iskreno sožaljeuser posted image .
Punce - a kera ve do kdaj otroci reagirajo na full moon?! Pri nas mamo že kar redno žurke ob polni luni - no ja, če po pravici povem niti ni tok hudo, pač se po parih urah spanja zbudi in je tok polna energije, da bi kar gore premikalauser posted image . Nič tko ne tečnari, sam hoče se igrat, kuhat, pospravljatuser posted image user posted image user posted image . Še sreča, da zdele poteka NFL play off in da jo po tem takem lahko "uvalim" da s tatijem gledata tekmeuser posted image , ker jaz sem ponoči totalno out...
Žal moram zdele šibat na delo
Vsem, ki ste bolani - čim prej se pozdraviteuser posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.