Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:30:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemu A veš, da se moj Videk zelo rad carta pri moji tašči. Kot da bi me htel jezit. Me pogleda, potem pa se stisne k njej. Je že sedaj mali vragec Kako se pa ti štekaš s taščo,moja je spremenljiva ko vreme Ni med nama neke velike ljubezni, se pa trudim, ampak preveč grdo je ona mene mela, ko me je spoznala in sem alergična na njo 100 na uro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:33:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Barbaw se ti moram pohvalt da sem spravla malo spat brez dretja,je spila 150 benkota pol sem jo pa še kako minutko po glavici božala,šla stran in se do zdej ni blo treba vračat zarad dudke,mala je sama zaspala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:33:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem še tu. Sem ravnokar Vidka uspela spat spravit. Pa malo Tv gledam, pa laptop sem si danes v postlo odnesla, da me ne zebe. Vidim, da pa je Barbaw že skoraj obupala. Sem že obupala. Kar brez skoraj. Ma ja ne. Se že zbirajo čveke. Boš kaj posebnega kupovala jutri v Leclercu? Stvari, ki so mi zmanjkale. Nič ekstra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:35:40
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se grem stuširat in pridem nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:36:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem še tu. Sem ravnokar Vidka uspela spat spravit. Pa malo Tv gledam, pa laptop sem si danes v postlo odnesla, da me ne zebe. Vidim, da pa je Barbaw že skoraj obupala. Sem že obupala. Kar brez skoraj. Ma ja ne. Se že zbirajo čveke. Boš kaj posebnega kupovala jutri v Leclercu? Stvari, ki so mi zmanjkale. Nič ekstra. je prišel danes en velik katalog od Leclerca. Jaz pa se nekak ne morem navadit na to trgovino. Grem malokrat tja v trgovino, pa malo odročno mi je tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:43:57
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Barbaw se ti moram pohvalt da sem spravla malo spat brez dretja,je spila 150 benkota pol sem jo pa še kako minutko po glavici božala,šla stran in se do zdej ni blo treba vračat zarad dudke,mala je sama zaspala Veš, da so tvoji posti sedaj čisto drugačni. Čisto drugače se berejo, ker lahko razbereš, da se ti sedaj bolje počutiš. Bravo Lara, da ne nagajaš več mamici O hvala Hijenca za pohvalo a veš da sem res bolj sproščena in nisem več tolk utrujena k se ponoči budimo spet na 2-3 ure in je to čist neki druzga kot pa na pol ure vstajat pa še bedet zraven 2 ure Sem te že večkrat hotla vprašat pa mi je kr mal bed,dej povej kako Videk reagira ko pride oči domov,a ga pozna? Videk je celi nori, ko pride ati domov. Mama nič ne velja več, ker pri atiju se carta, pa v ogledalo se gledata, pa igrata se, pa čeprav je ura že 23, pa potuho ima pri atiju. Recimo v ponedeljek pa ga cel dan išče in gleda okrog, kje je ati. Sma se pa z mojim sedaj zmenila, da pride en dan med tednom tudi domov. Ful dobr da ga pozna bi človk prej reku da se ga bo bal kot pa da ga bo tko sprejel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:44:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:45:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemu Moj oče je tud ful ponosen, ko se k njemu stiska. Ga sploh ne pozam takega, razneženega, ...
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:46:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Barbaw se ti moram pohvalt da sem spravla malo spat brez dretja,je spila 150 benkota pol sem jo pa še kako minutko po glavici božala,šla stran in se do zdej ni blo treba vračat zarad dudke,mala je sama zaspala za Laro in mami!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:46:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer čer mačkica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:47:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw jaz gledam film, prej sem se pa še borila z Andražom, da se je spravil spat Se pravi, da ste menjale RR za TV, knjigo ali moža. Dobro, da vem, da ne bom jaz tu brezveze na straži. Sicer delam še drugi stvari zraven, ampak fajn je vedet. Ne eno, ne drugo in ne tretje TV komaj še vem kakšen izgleda , knjigo komaj še poznam , moža pa poznam pa se mi ne da z njim ukvarjat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:48:42
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mi jo je pa tašča pomagala stuširat ker sama jo nikakor ne morem krotit,no saj tud sama bi že nekako sam je lažje v dvoje,v glavnem tašča je bila očarana nad tamalo k se je premetavala po previjalni in brcala ko nora pa še prosila sem jo če jo lahko ona sleče ker sem šla jst prštimavat stvari.Se pa ni hotla cartat pr njej se je takoj nazaj k men stegnla ko jo je dvignla k sebi,pa vedno se je rada cartala pr njej zdej ji pa že kake dva dni nč ne paše pr njej bit.A dedija pa obožuje,je tko važen ko se stiska k njemu A veš, da se moj Videk zelo rad carta pri moji tašči. Kot da bi me htel jezit. Me pogleda, potem pa se stisne k njej. Je že sedaj mali vragec Kako se pa ti štekaš s taščo,moja je spremenljiva ko vreme Ni med nama neke velike ljubezni, se pa trudim, ampak preveč grdo je ona mene mela, ko me je spoznala in sem alergična na njo 100 na uro. Kaj pa ste imele,sej vem firbec.Nimam druzga dela je moj v nočni pa mi spet dogaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:48:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem prej visela na RR ko je bil čas, zdaj pa se bom bolj sebi posvetila, ker so RR šteti zadnji dnevi kot zgleda. Lahko nočko. ne, to pa ne!!!!!! bom mela pa samogovore če bo treba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:50:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: buccka Živjo! Bravo za 11-ko. Mi smo spet mal prehlajeni, pa cele noči ne spimo, tko da sem kot mesečnik. Sem pa mal žalostna, ker moja Lin noče it opa k men. Gre čist k vsem, stegne lepo rokice, sam ko ji dam rokice js se kar obrne drugam . Sem tko žalostna. Sedaj jo moj fila z mlekcem, potem pa ajat, ker bo kmal budnica. Nočka Nič ne bodi žalostna. Tebe gleda cele dneve in mogoče pogreša druge. Ne smeš si jemat k srcu, ker to ne pomeni, da te nima rada. Ti si njena mamica in te ima najraje na svetu. Podpišem besede od barbaw. Tudi naša je taka, da ko prideta moja starša domo, da morata vse spustiti iz rok in je vzeti k sebi, ker je drugače ful užaljena. Pol pa če ji rečem, če grem k meni, da greva kosilo naprej kuhat se pa stran obrne in se stisne k tistemu ki jo pestuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:51:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa, tale dečko bi bil pa kar za ponucat. Je škoda da se prah na njem nabira
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:51:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ojla! Se še mi pofočkamo na 11-stici Gal me je danes dvakrat presenetil: 1. Ko sem mu ponudila zizo, se je obračal stran , ko pa sem mu pripravila čokolino pa je na veliko usta odpiral in pojedel skoraj 180 g . Kaj je to mogoče, da se bo sam počasi odstavil Ja, po mojem je. In srečna bodi da je tako in 2. Gal je prejle sam zaspal v svoji posteljici ob spremljavi uspavank. Sem izredno ponosna na svojega škratka. bravo Gal!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:52:21
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw jaz gledam film, prej sem se pa še borila z Andražom, da se je spravil spat Se pravi, da ste menjale RR za TV, knjigo ali moža. Dobro, da vem, da ne bom jaz tu brezveze na straži. Sicer delam še drugi stvari zraven, ampak fajn je vedet. Ne eno, ne drugo in ne tretje TV komaj še vem kakšen izgleda , knjigo komaj še poznam , moža pa poznam pa se mi ne da z njim ukvarjat Jst rada pogledam tv sam mam dons raje RR,knjiga je moja druga ljubica ampak pred spanjem da se sprostim,čez dan mi ne znese,možka mam pa v nočni tko da roke so proste za tipkat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:54:00
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa, tale dečko bi bil pa kar za ponucat. Je škoda da se prah na njem nabira Kje se pa po tvojem prah nabira,men zgleda navlažen po celem teleščku,mogoče pa tam kjer je pokrito
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:54:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem še tu. Sem ravnokar Vidka uspela spat spravit. Pa malo Tv gledam, pa laptop sem si danes v postlo odnesla, da me ne zebe. Vidim, da pa je Barbaw že skoraj obupala. Sem že obupala. Kar brez skoraj. Ma ja ne. Se že zbirajo čveke. Boš kaj posebnega kupovala jutri v Leclercu? Stvari, ki so mi zmanjkale. Nič ekstra. je prišel danes en velik katalog od Leclerca. Jaz pa se nekak ne morem navadit na to trgovino. Grem malokrat tja v trgovino, pa malo odročno mi je tudi. Meni je pa ful dobra pa še najbližja mi je. Sem gledal katalog od Spara pa me je skoraj kap ko sem videla, da je Gavrilovičeva pašteta dražja kot v naši vaški trgovini.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:54:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw jaz gledam film, prej sem se pa še borila z Andražom, da se je spravil spat Se pravi, da ste menjale RR za TV, knjigo ali moža. Dobro, da vem, da ne bom jaz tu brezveze na straži. Sicer delam še drugi stvari zraven, ampak fajn je vedet. Ne eno, ne drugo in ne tretje TV komaj še vem kakšen izgleda , knjigo komaj še poznam , moža pa poznam pa se mi ne da z njim ukvarjat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:54:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa, tale dečko bi bil pa kar za ponucat. Je škoda da se prah na njem nabira Kje se pa po tvojem prah nabira,men zgleda navlažen po celem teleščku,mogoče pa tam kjer je pokrito
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:55:04
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ojla! Se še mi pofočkamo na 11-stici Gal me je danes dvakrat presenetil: 1. Ko sem mu ponudila zizo, se je obračal stran , ko pa sem mu pripravila čokolino pa je na veliko usta odpiral in pojedel skoraj 180 g . Kaj je to mogoče, da se bo sam počasi odstavil Ja, po mojem je. In srečna bodi da je tako Ja če je to res se boste mogoče res odstavla in 2. Gal je prejle sam zaspal v svoji posteljici ob spremljavi uspavank. Sem izredno ponosna na svojega škratka. bravo Gal!!! A ni blo nobenega joka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:55:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je danes spal 2x 20 minut, kar mu ni podobno, in je bil posledično tud siten...sva ga šla kr skopat predčasno in je zdej zaspal...upam da se zato ne bo zbudu ob kakih 6h zjutraj al pa celo pred 21h Nejc pridno pančaj!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:55:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa, tale dečko bi bil pa kar za ponucat. Je škoda da se prah na njem nabira Kje se pa po tvojem prah nabira,men zgleda navlažen po celem teleščku,mogoče pa tam kjer je pokrito Če bi ga imela doma, se ne bi imel cajt prah gor nabirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 12.1.2009 21:56:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa, tale dečko bi bil pa kar za ponucat. Je škoda da se prah na njem nabira Kje se pa po tvojem prah nabira,men zgleda navlažen po celem teleščku,mogoče pa tam kjer je pokrito Če bi ga imela doma, se ne bi imel cajt prah gor nabirat. pr nas bi blo ravno tako
|
|
|
Solidarnost za MurohdmarjeticaKoliko bi se vas odreklo,kakršni koli dobrini in pomagali delavkam Mure??Komu bi se odrekla?Kako bi pomagala?Kaj mislite ali država dela prav?Kako ste seznanjeni z zbiranjem pomoči ?Ali poznate Humanitarno društvo Marjetica? (
71%)
(
29%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!