|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
12.1.2009 17:21:59   
Netta
evo ana spi...

jaz sem pa pomila, pospravila kuhinjo, prala perilo in obesila, zložila suho, pomalicala in sedaj sem tu...user posted image

ilatic - nič ti ne zavidam...sama nima ideje kaj bi naredila...to so teme, ki so zame še zelo daleč, in v bistvu upam da bodo do takrat ko bo ana v puberteti že iznajdli cepivo proti njejuser posted image

flower - pa res...krompir in brokoli gresta dobro skupaj...hvala za idejo!user posted image pa naredi možu sadni krožnik...user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.1.2009 17:25:15   
Netta
pa daj no...
gledam angelino jolie...link od metuljčice...a ni pravkar rodila dvojčka...pa je kot dvajsetletnica...user posted image

saj ni čudno da imam manjvrednostni komplexuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.1.2009 17:29:22   
netki
flower....ja se mi zdi da imaš prav glede dohodnine...tud jst sem tko naštudirala....sem misla da mi ni treba na davčno, pa ugotovim da to kar je decembra nesel na firmo velja komaj za to leto, dohodnina pa je za 2008, takrat pa je na firmo nesel prazen listuser posted image pa tud na plačilnih listah nič ne piše, tko da bo treba na davčno...drugo leto pa ne

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.1.2009 17:32:58   
nanka
Ilatic ja pa je res šemalo mlada za šminkanje, sem mislila, da je stara 13 let. Dober kompromis, samo pogoj so dobre ocene, ja.Je pa res zgodaj začela. Kaj pa mož pravi na vse to?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 404
12.1.2009 17:32:59   
Netta
uaaaauuuu, ampak nekatere obleke so pa res njami...

...kak si želim ,da bi se enkrat lahko takole napravila, za en večer...kot pepelka...ne pa sedaj ko stalno nosim razvlečene trenerke in pobruhane majiceuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 17:33:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
12.1.2009 17:33:49   
Netta
hm, vidim da kar mim streljam...pardone muauser posted image

ja netki - še imaš čas za oddajo vloge...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 17:59:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 17:59:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
12.1.2009 18:00:34   
glugluglu
Lukauser posted image .

Smo bili na UZ trebuha, je vse ok, je una zdravnica rekla, da ima najbrž bakterije zaradi kožice na lulčku, ki ne gre dol, je rekla, da so včasih to ob rojstvu naredili, sedaj ko pa zdravniki pravijo, da naj pustimo in samo malo umivamo, je pa mnogo več fimoz kot včasih in operacijuser posted image
Aja, ni pa izključila refluksa (ledvičnega), za to so pa drugačne preiskave. drugače je bil pa Tian ful priden, ni nič jokal.

neboglasnica, ilatic, jaz sem pa mislila, da je pri puncah bolje, očitno sem se zmotilauser posted image . Našega Marka je treba dobesedno priganjat, porivat za vsako stvar, ne vem kako bo ko se bo moral učiti, saj sedaj mu dobro gre,ampak kaj pa potem?
Nina pa kot da ne vem, da v šolo hodi, vse obvlada, nič ne pozabi, itak je prva povsod in potem sem mislila, da je s puncami lažjeuser posted image .
Mi je pa starejša sodelavka rekla, da s fanti je težje prej, s puncami pa kasneje.

Aja, Tian ima drugi zobekuser posted image .

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 410
12.1.2009 18:01:56   
3jeMi
prekuhavanje vode... vidim, da sem samo še jaz tista ta zagrizena, ki vodo vre 10 minut... user posted image  no, drug teden, ko bo mali star 6 mesecev, bom pa tudi jaz vrela vodo samo v el. vrču...

metuljček... robbie williams... JEST BI ŠEEEEEEE... bilo je noro fajn, čeprav je bil velik samo ene par milimetrov, kao bolan (po moje skrokan)... sam dobr pa za požrt... folk je bil super... fotke imam pa samo z mobitela, po so en mal švoh user posted image   

user posted image
user posted image

torej, čakamo novo turnejo...user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 12.1.2009 18:07:11 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 411
12.1.2009 18:02:02   
Blacky30
Metuljcek, rebeca, flower in ostale: berem tam nazaj, kako si pomagate, da vas ne zaserje We're sorryuser posted image  s tipkami Ctrl a, v, c,..... zakaj tako komplicirate?? Redko se zgodi, da bi se to dejansko zgodilo, da vas zabriše ven. Jaz vedno, preden kliknem Potrdi, kliknem Predogled. Tako imam v predogledu še enkrat ves tekst, v kolikor bi mi napisalo We're sorry. Če mi lepo objavi, predogled izbrišem in je to to. Če pa me vrže ven in mi napiše te osovražene besede, pa grem na predogled, pobarvam, kliknem Copy, odprem novo okno, kliknem Paste in voila, post je spet pripravljen. Ne pa da bi čisto pri vsakem postu kopirala za vsak slučaj. Evo, imate nov predlog.user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 412
12.1.2009 18:07:34   
neboglasnica
Kaj ugotovim? Da je Staš spal skoraj pri odprtem oknu in sicer on v spalnici, potem zaprta vrata kopalnice in tam na kip odprto okno. Pa pravi mož, je vsaj dobro spal na svežem zraku. HALO??? Saj je zunaj SAMO -11 C. Bučman

Grem na pilates 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 413
12.1.2009 18:08:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Smo bili na UZ trebuha, je vse ok, je una zdravnica rekla, da ima najbrž bakterije zaradi kožice na lulčku, ki ne gre dol, je rekla, da so včasih to ob rojstvu naredili, sedaj ko pa zdravniki pravijo, da naj pustimo in samo malo umivamo, je pa mnogo več fimoz kot včasih in operacijuser posted image
Aja, ni pa izključila refluksa (ledvičnega), za to so pa drugačne preiskave. drugače je bil pa Tian ful priden, ni nič jokal.

Sem že mislila nate... in na Tiana seveda.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 414
12.1.2009 18:12:45   
ilatic
Kaj pa mož pravi na vse to?

Zelo je strog glede tega, samo mi te ženske stvari pušča (šminkanje npr) čeprav pravi isto da je premlada. Itak!

Neboglasnica prvi znaki pubertete so se Iris prav tako začeli že kazati v tej starosti. Se spomnim v četrtem razredu mi je že bilo od razredničarke omenjeno da -iris pa že prehaja v puberteto. Tko da ja ti verjamem. Samo žal pri nam seestopnjuje z neverjetno hitrostjo

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 415
12.1.2009 18:13:58   
ilatic
gluglu a pol je Z Tianom vse v redu?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 18:14:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 18:16:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 18:16:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
12.1.2009 18:17:19   
ilatic
Evo jaz grem pa na kickbox. Ne preveč čvekat!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 420
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 18:18:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 421
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 18:24:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 422
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 18:24:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 18:25:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 424
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 18:25:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?