Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:53:16
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa hvala za odgovore, ja gluten že jemo. jaz tak zdej nič več ne uvajam postopno, blacky ko si prej spraševala. mi je rekla P, da ko uvedeš 6 živil in z nobenim ni bilo težav, ne uvajaš več, pač daš vsak dan kaj za jest, novega ali kar je že jedel. aja, kaj pa rumenjak, od kdaj naprej boste dajale? Hvala za info, to mi res pomaga. Rumenjak bom dala od 7m dalje, pa še to sem zadnjič v enem linku brala, na kak način. Evo kopiram: Na začetku damorumenjaka za pol koruznega zrna, pri polovici rumenjaka se ustavimo in dajemo do 1. leta. Jaz pa ji zdaj kuham gres z AM.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:54:29
|
|
|
|
lidija***
|
Ilatic- jaz zato krompirja ne pogrevam, ker ga nam tudi ne. Ne vem ali imam pač tako navado. V gostilni pa je krompir pogret, tako da....
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:55:04
|
|
|
|
nanka
|
Ilatic, ja kadim po enoletnem premoru mi prav paše.
< Sporočilo je popravil nanka -- 12.1.2009 11:57:04 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:55:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:56:26
|
|
|
|
Juno
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Evo, se ne bi mogla bolj strinjat. Sva pa redki, ki tako razmišljava. Jaz imam že kar v glavi tiste, za katere vem, da nič ne berejo za nazaj, se ne trudim in jim ne odgovarjam na poste, ko berem z zamikom, ker vem, da nikoli ne bodo tega prebrale. ktera je to, daj zatoži jo, da jo po riti! Ojej, jaz spadam med take. Sorry....
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:57:00
|
|
|
|
nanka
|
Aurora men dohtrca teži sto na uro da gluten šele po osmem mesecu in ga ne upam dat, ker je že zdaj vsa lisasta po ličkih in bova šle pokazat. Prva stvar ko jo bo videla bo vprašala ali ji dajem gluten. Saj drugače je kar OK, za določene stvari je pa kar oštra
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:57:32
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa netki zelenjavna mineštrica, pa mal soliš in mal grisa notri pa je super kosilo. a gris kr k zelenjavi k se kuha al kaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:57:40
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Evo, se ne bi mogla bolj strinjat. Sva pa redki, ki tako razmišljava. Jaz imam že kar v glavi tiste, za katere vem, da nič ne berejo za nazaj, se ne trudim in jim ne odgovarjam na poste, ko berem z zamikom, ker vem, da nikoli ne bodo tega prebrale. ktera je to, daj zatoži jo, da jo po riti! A-a, to pa ne. Šinfam pa ne!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:57:54
|
|
|
|
lidija***
|
umpa- lahko najprej skuhaš gres na vodi in nato dodaš AM.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:58:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:58:09
|
|
|
|
Inigo
|
mi bomo pa danes jedli kuhano hruško s keksom zadnjič enkrat sm mu pa skuhala japko s suhim sadjem, sm vse skup zmiksala in je mali tk hlastal, da... nism mu folgala u uste nosit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:59:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:59:47
|
|
|
|
netki
|
tilen je ves rdeč...grem merit vročino...držite pesti, da je ne bo!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 12:00:20
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** UMPA- jaz , enostavno pri treh malčkih nimam toliko časa, rada pa vas imam vseeno A res??? A ti tud??? Če se ne bi zdaj sama izdala, jaz ne bi vedla. Tebe nisem imela na "črni listi". Te bom zdaj gor dala. Ne, sem res mislila, da vse bereš, ker si mi enkrat rekla, da imaš še toliko za prebrat.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 12:00:38
|
|
|
|
lidija***
|
a gris kr k zelenjavi k se kuha al kaj? Ja, ali pa koruzni zdrob- ta nima glutena.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 12:02:36
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa hvala nanka! blacky ZS eno vprašanje, tko mimgrede... glede na to, da me FUUULLLL čvekamo, kako lahko majo majčice 11 temo. a se da še bolj čvekat? Ne, ne da se še bolj. Me definitivno vodimo, saj sem že zadnjič povedala, da one šviglajo. Ja, res je, z 15-kratnim citiranjem, da so posti ful dolgi in tak šibajo hitreje čez strani. Vse mam preštudirano, vseeeeee....
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 12:03:13
|
|
|
|
netki
|
a lahk zelenjavo kr skup kuham ma mi smo čist anti-zelenjavarji
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 12:03:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
Hja, saj me samo kakšno uro ni bilo tu gor, pa klofate.. Ko bi tepihe s tako hitrostjo klofale, bi bile hitro konec s pospravljanjem. IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 neboglasnica - sory, spregledala...hja bodo mogle bit pa druge ok a lahko pripeljem še svoj likalnik k tvojemu na obisk? Ne, ne mara družbe, je rajši solo. Najrajši je sam na okenski polici, kjer strmi v prazno in šteje ptice, ki letijo mimo. Pa se je nekam hitro danes utrudil, ga daje luna. IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 me kliče mož iz mercatorja...nimajo več črtastih šalčk.. saj vem zakaj...ker ste ve vse razgrabile!! To sem ti že včeraj napisala, po celi SLO jih nimajo. kako??? včeraj si napisala da jih v celi LJ nimajo...a zdej pa že celi SLO????? Ja, tako mi je danes rekla kolegica, ki je poslovodja v novem M na Šmartinki. Jih ni v skladišču. Nino: 1/2 Blacky30: bravo za 700 dag , Lidija: si ti enkrat pisala, da imajo v Muellerju na začetku ali koncu meseca plenice v akciji?? Če si, napiši kdaj jih imajo prosim. In hvala, seveda. IZVIRNO SPOROČILO: ilatic še vedno kuriš ko dimnik??? ...eh sej bo...si vsej zmanjšala??? isto sranje. Morm se psihično pripravit pa bo. Ko sem zanosila mi sploh ni bilo hudega ker je bila ta prava motivacija, zdaj si jo moram spet poiskat, polega tega da vem da je za zdravje bolje, za denar je bolje... Evo motivacija - ponovno zanosi, pa bo. Pri desetem boš že skapirala, da je lažje nehat kadit. Menda.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 12:03:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 12:04:15
|
|
|
|
lidija***
|
Blacky- saj skoraj vse preberem, čisto vse pa ne... Pa kljub temu imam veliko za prebrati. Še iz prejšnjega dela enih 30strani. Samo rada pa malo počvekam, ko imam čas in ponavadi, ko jaz to preberem se tako vse že zmenite, pol pa skačem in sigurno kaj izpustim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 12:04:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 12:05:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 12:05:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 12:05:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 12:05:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, grozna sem: Staša sem po uri in pol budnosti položila spat, da sem spet lahko tule. Je kar priden, se igra v posteljici, mirno leži in si poje. Zdaj vas pa spet zapuščam, mi tako iz pečice diši pizza.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?