Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:24:53
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* kje so pa ostale čveke danes pomoje se kje pod kovtrom stiskajo evo mene izpod kovtra sem vam prišla še enkrat zaželet dolgo noč mlavla, men se una torta sploh ne zdi postran pač klasična okrogla, potem pa gor sam k eno kroglo testa in to je to. Pa seveda v tičino in je mojstrovina tu simpl k pasul no, to danes rečem, me prav zanima kako bo čez par tednov mlavla meni se tudi ne zdi postrani ta torta. to je klasična okrogla torta, gor pa narejena hobotnica, ki ima tudi glavo oblikovano iz biskvita, oblečeno v tičino maso. očitno sem prilepla napačno sliko...bom preverila... če misliš tiste, ko so v več nadst5ropjih zložene, pa vse postrani, se dobi tudi model za tako tri nadstropno torto, sem ga ž vedla, al pa zako zrežeš biskvit. če boš brskala po internetu je nekje tudi od you tube, lih kako tako torto delajo. ja to sem mislila... pa še en približek http://images.google.com/imgres?imgurl=http://farm2.static.flickr.com/1071/1389648956_72a79faefb.jpg&imgrefurl=http://kawinan.blogspot.com/2008/03/wedding-cake-just-married.html&usg=__KGI_tn9hmfavNXXW0FYM3wsOycw=&h=500&w=371&sz=115&hl=sl&start=64&sig2=zsvnRD02uXEeyOZeaoStWg&um=1&tbnid=wEoiOK0hsBr-SM:&tbnh=130&tbnw=96&ei=lAtrSeKqLJf40QWZvoCjBA&prev=/images%3Fq%3Dcake%2Bwedding%26start%3D63%26ndsp%3D21%26um%3D1%26hl%3Dsl%26lr%3D%26sa%3DN sem prvotno imelaeno drugo sliko..pa je ne najdem več..grrr
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:25:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica pa zaenkrat ne slata prevec racunalnik , obozuje pa Pujso Pepo na dvd-ju tega ne, doma pa ni smela videt tipkovnice, ker je bila takoj njena Je pa res, da je pri mamici bolj "poredna" Aja dan
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:27:05
|
|
|
|
dolenjka
|
sem prehitro stisnila.... no, kot je Stipe povedal, smo imeli odlično noč, 1. in edina budnica ob 4.30 in spanje do 7.30, kar je meni zelo ustrezalo, da sem se v miru za na šiht zrihtala, čeprav sem še vedno
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:27:27
|
|
|
|
Janey
|
dan mi smo spet super spali (samo 4 budnice, od tega ena zvečer ) zdaj sma pa malo pokidala kopalnico, ker je blo treba pol stranzmetat, sma pustila še samo to kaj rabimo in bomo nesli v novo stanovanje. sem začela tam ko najmanj itak mam pa še gore cot, sploh ne vem kak bom s tem...čiste in umazane za likat in prat...mah...bo že kaj mami pomagala al pa kaj. ddanes mi lubi prinese škatle in začnem počasi pakirat to kar ne rabim zdaj pa čakama obisk
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:28:41
|
|
|
|
blaža
|
mlavla kot sem ti napisala. No meni so tudi všeč take postrani torte
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:29:03
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blaža dajem spat, ki je čisto gotov.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:29:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey dan mi smo spet super spali (samo 4 budnice, od tega ena zvečer ) zdaj sma pa malo pokidala kopalnico, ker je blo treba pol stranzmetat, sma pustila še samo to kaj rabimo in bomo nesli v novo stanovanje. sem začela tam ko najmanj itak mam pa še gore cot, sploh ne vem kak bom s tem...čiste in umazane za likat in prat...mah...bo že kaj mami pomagala al pa kaj. ddanes mi lubi prinese škatle in začnem počasi pakirat to kar ne rabim zdaj pa čakama obisk Nič nisi povedala, kaj pravi prijateljica na selitev
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:29:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo Blaža dajem spat, ki je čisto gotov. kako pa se uspava za PCjem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:33:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo Blaža dajem spat, ki je čisto gotov. kako pa se uspava za PCjem ne je v svoji posteljici, malo si sam pri sebi prepeva, pol pa zaspi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:35:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica pa zaenkrat ne slata prevec racunalnik , obozuje pa Pujso Pepo na dvd-ju Mi pa radi gledamo Baby TV. Ful ma rad ko so pesmice, pa živalice.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:36:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dan mi smo spet super spali (samo 4 budnice, od tega ena zvečer ) zdaj sma pa malo pokidala kopalnico, ker je blo treba pol stranzmetat, sma pustila še samo to kaj rabimo in bomo nesli v novo stanovanje. sem začela tam ko najmanj itak mam pa še gore cot, sploh ne vem kak bom s tem...čiste in umazane za likat in prat...mah...bo že kaj mami pomagala al pa kaj. ddanes mi lubi prinese škatle in začnem počasi pakirat to kar ne rabim zdaj pa čakama obisk Nič nisi povedala, kaj pravi prijateljica na selitev Super, potem bos mela cajt samo za nas... in F5
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 12.1.2009 10:37:49 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:38:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dan mi smo spet super spali (samo 4 budnice, od tega ena zvečer ) zdaj sma pa malo pokidala kopalnico, ker je blo treba pol stranzmetat, sma pustila še samo to kaj rabimo in bomo nesli v novo stanovanje. sem začela tam ko najmanj itak mam pa še gore cot, sploh ne vem kak bom s tem...čiste in umazane za likat in prat...mah...bo že kaj mami pomagala al pa kaj. ddanes mi lubi prinese škatle in začnem počasi pakirat to kar ne rabim zdaj pa čakama obisk Nič nisi povedala, kaj pravi prijateljica na selitev Super, potem bos mela cajt samo za nas... in F5 a ti si skregan z mano al kako
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:38:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dan mi smo spet super spali (samo 4 budnice, od tega ena zvečer ) zdaj sma pa malo pokidala kopalnico, ker je blo treba pol stranzmetat, sma pustila še samo to kaj rabimo in bomo nesli v novo stanovanje. sem začela tam ko najmanj itak mam pa še gore cot, sploh ne vem kak bom s tem...čiste in umazane za likat in prat...mah...bo že kaj mami pomagala al pa kaj. ddanes mi lubi prinese škatle in začnem počasi pakirat to kar ne rabim zdaj pa čakama obisk Nič nisi povedala, kaj pravi prijateljica na selitev Super, potem bos mela cajt samo za nas... in F5 uuu, obvladaš ti sceno
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:39:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dan mi smo spet super spali (samo 4 budnice, od tega ena zvečer ) zdaj sma pa malo pokidala kopalnico, ker je blo treba pol stranzmetat, sma pustila še samo to kaj rabimo in bomo nesli v novo stanovanje. sem začela tam ko najmanj itak mam pa še gore cot, sploh ne vem kak bom s tem...čiste in umazane za likat in prat...mah...bo že kaj mami pomagala al pa kaj. ddanes mi lubi prinese škatle in začnem počasi pakirat to kar ne rabim zdaj pa čakama obisk Nič nisi povedala, kaj pravi prijateljica na selitev samo stiri budnice
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:41:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
A bo 200... do 12-ih
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:43:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dan mi smo spet super spali (samo 4 budnice, od tega ena zvečer ) zdaj sma pa malo pokidala kopalnico, ker je blo treba pol stranzmetat, sma pustila še samo to kaj rabimo in bomo nesli v novo stanovanje. sem začela tam ko najmanj itak mam pa še gore cot, sploh ne vem kak bom s tem...čiste in umazane za likat in prat...mah...bo že kaj mami pomagala al pa kaj. ddanes mi lubi prinese škatle in začnem počasi pakirat to kar ne rabim zdaj pa čakama obisk Nič nisi povedala, kaj pravi prijateljica na selitev samo stiri budnice stari to ni smešno , da te ne bo s čevljem v glavo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:44:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A bo 200... do 12-ih boš ti poskrbel za to, očitno no, pa jz ti mal pomagam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:53:33
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A bo 200... do 12-ih boš ti poskrbel za to, očitno no, pa jz ti mal pomagam vaju je res najbolj zanimivo brat
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:53:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A bo 200... do 12-ih boš ti poskrbel za to, očitno no, pa jz ti mal pomagam Potem pa AKCIJA 200
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:55:51
|
|
|
|
katka37
|
Dolenjka, vidva s Stipetom pa očitno ne moreta en brez drugega.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:57:18
|
|
|
|
ella79
|
stipe a ti hočeš 200 objav, al 200. strani
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 10:57:58
|
|
|
|
katka37
|
Saj bo hitro 200-ka, ne se bat, če bo čvek kot običajno.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 11:20:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro spali sva do 9,30 kot dva polha. Naju je samo ati ob 6,00 zbudil , ko je vstal. No malo sva se stiskale in zaspale nazaj. Midve bi morale na obisk , pa greva P pokazat razjede po jezuku in ustnicah. . Pojma nimam kaj bi najto bilo. Morda glivice, soor? Zgleda pa da je nič ne peče, srbi ali kaj druga, ker pridno je in je dobre volje. No, zdaj pa dalje akcija k 200-ki.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 11:24:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Zdaj ste ga pa prestrašile
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 12.1.2009 11:27:20
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Zdaj ste ga pa prestrašile al pa se je tebe ustrašu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?