Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 10:40:28
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Anja prvic je jabolko: A to moram pogoltnit al kako? točno tak izraz ima na obrazu
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 10:54:57
|
|
|
|
Juno
|
Evo mene spet po dolgem času. Imam nekaj ringarajevk na facebooku, pa me tako lepo spodbujajo naj se spet kaj oglasim na RR. Že zelo dolgo nisem nič napisala, zato bom na hitro opisala kaj je novega pri nas. Črtek je pri 6 mesecih težek 8080g in dolg 70 cm. Je pravi hiperaktivc - full je živahen otroček. Čez dan spi zelo malo, spi le zunaj na mrazu, doma se zbudi po 20 minutah. Je dobrovoljček, pravi sonček, ampak je zelo naporen, ker se ne zna zamotiti sam in hoče neprestano pozornst. To človeka utrudi, še posebej če je sam z otrokom cel dan. Pri nas še vedno ne spimo. Mali se zbuja 3-4 krat na noč. Že pol leta se nisem pošteno naspala. Sem že obupala, ponoči ga ne zmorem več prekladat iz posteljice v posteljo, ponavadi zaspim med dojenjem, Črt se stisne k meni na eni strani, Matjaž na drugi in tako spimo. Zjutraj vstanem ponavadi čisto zlomljena. Slaba novica je pa tale, da bogega Črtka muči alergija. Začelo se je konec decembra, ko smo začeli uvajati GH. Ima atopični dermatitis po ličkih, zadaj na vratu, na pregibih nogic. Zelo ga srbi, tako da se praska do krvi. Verjetno tudi zato slabše spi. Ponoči mu dam rokavičke, da se ne praska toliko. Pred prazniki smo šli k pediatru. Njegova pediatrinja ni delala, pa smo šli k eni drugi. Obup. Tega dogodka ne bom niti opisovala, ker......je bila ta pediatrinja prava čarovnica....Po praznikih smo šli k njegovi super pediatrinji. Ko ga je videla, mu je takoj napisala napotnico za alergološke teste. Izvidi bodo čez 10 dni, tako da bomo naslednji ponedeljek videli kako in kaj. Jaz sem zaenkrat na dieti brez mleka in jajc. Jaz sem po 6 mesecih naredila nekaj zase. Vpisala sem se na fitnes in sedaj se 3-krat na teden potim. Sem se malo bala kako bo z mlekom ko bom začela bolj aktivno telovaditi. A moj strah je bil odveč. Zgleda da se full sprostim in mleko se še bolj dela! Zdej pa šibam, Črt se že jezi. Vas bom tekom dneva skušala malo prebrati za nazaj, da vidim kaj se dogaja z vami. Lp, Sabina
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 10:56:37
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro dekleta, evo še mene ... danes je imel Aleksander dolgo mašo, spal je namreč od 23. pa vse do 9.00 - 10 ur. Imel je sicer nek intermezzo ob 5.30, ampak sem mu samo dudo porinila v usta in evo, zaspal je nazaj. Sploh nisem mogla verjet. Zdaj bi morala še težave z dojenjem poštimat, pa smo na konju. Pridne ste z - kilcami, jaz sem se prej po dolgem času vagala in me je kar stisnilo, ker sem spet gor dobila. Pozna se, da nekaj časa nisva bila na dolgih sprehodih. Jih bo treba uvesti, ko mali neha hropst Krasne fotke ste nalepile, vsi otročki so kjuuuuut do konca Pa danes tudi že pridno klofate, vidim ... IZVIRNO SPOROČILO: netki joj tilen ma tolk energije, jaz pa rabim kavicoooooo!!!!! evo, zate in za ostalo druščino
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:01:21
|
|
|
|
lidija***
|
Da se še jaz pofočkam! - za pesmico!! in ažurne sezname - izgubljene kg - povrnjen mlekec!!! Ni bilo nič časa za RR. Smo bili cel vikend na snegu! Jaz sem se vozila z Nežo, ati pa je Klaro učil. Blacky- za začetek mu daj smučke gor in naj samo hodi- štamfa, pa malo poskakuje. Lahko se greta igrico noč-dan, dežek pada- roke k višku, miga s prstki in pa gori- mali poskoki. S tem dobi skozi igro ravnotežje in veselje. No, verjetno ima še Lex kaj na zalogi. Potem pa se dobi tak štrik- kot povodec za psa , pa ga privežeš okoli pasu in pod kolena. Ko potegneš levo vrvico naredi zavoj v desno in obratno. Pa še uiti ti ne more Upam, da bom lahko prebrala za nazaj, Mojčica že kliče....
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:05:28
|
|
|
|
lidija***
|
Juno- za Črta
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:09:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Majuska; me je preko tebe na FB našla sošolka iz OŠ (Š.I.).Ma tudi dojenčka 3,5 m starega Lukca, sem bila tako vesela da se mkr vriskala zraven računalnika a Špela? Jaz sem pa še butasto gledala, kje, kdaj in kako ...
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:14:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:14:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:17:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:19:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:20:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:20:24
|
|
|
|
nanka
|
Umpa a mu uvajaš že gluten? Če mu ga potem mu jih lahko daš, midve sva še vedno brez glutena
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:20:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:21:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:21:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:22:19
|
|
|
|
lidija***
|
Zimska- lahko pogreješ. Jaz, če naredim preveč dam ponavadi zamrznit v model za ledene kocke, pa potem vzamem kolikor rabim. Ne pogrevam pa krompirja Umpa- če sta že poizkusila gluten in je vse ok, mu lahko daš. Kupi pa tiste brez jajc oz. polnozrnate, brez jajc.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:22:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:22:48
|
|
|
|
netki
|
mene pa še neki zanima glede dohodnine....sploh mi ne gre tole decembra je moj dal v službo podatke za otroke, torej to leto dobival večjo plačo-....dohodnina pa se daje za 2008, ko sva dala na davčno...torej mora do konca januarja tudi on oddati vlogo oz. list s podatki?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:24:27
|
|
|
|
nanka
|
Ja Netki kar odda naj vlogo, ker mu v letu 2008 niso pri plači priznali olajšave. Škodit pa itak ne more če jim oddaš.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:24:42
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa zimska, lahko daš! imam tudi jaz GH vprašanje. Lahko Luka že je špagete? Bi mu jih čist na drobno naseckala in polila z zelenjavo in piščančkom. matr,kuk vaši že jejo. moji pa nič ne gre v rit. hudič mali. sam igral bi se s futrom, pa za pljuvat in mehurčke delat je fajn. ne se sekirat, tvoja ni edina....mojmu gre v rit samo topla kašica z mlekom....vse ostalo pa neeeeeeee
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:24:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:26:13
|
|
|
|
lidija***
|
Rebeca- ali navadne, jajčne?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 11:26:19
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Rovarka, valjda, da je tvoj dragi prava babja čveka, le poglej ga, kako se je takoj udomačenega počutil med nami. Pa še tak se nam je dopadel njegov način poimenovanja križank, da smo ga kar posvojile. Glede branja za nazaj pa si midve menda lahko kar roko podava, ne? Če pa niso normalne tote naše babe, sej jim ne moreš sledit Jaz enostavno NE MOREM spustit nič ven in ne morem enega dela preskočit in brat tekoče dogajanje. ENOSTAVNO NE MOREM! Če bi takrat preskakovala sploh ne bi vidla Lukca in Tarika kak ju mamici jezita, naprimer. Ne moreš tega spustit no Evo, se ne bi mogla bolj strinjat. Sva pa redki, ki tako razmišljava. Jaz imam že kar v glavi tiste, za katere vem, da nič ne berejo za nazaj, se ne trudim in jim ne odgovarjam na poste, ko berem z zamikom, ker vem, da nikoli ne bodo tega prebrale.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:27:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 11:28:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?