|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
11.1.2009 16:20:04   
dzanika
Tut jaz upam da smo se skopali ven iz najhujšega. Janu danes zaenkrat temperatura ni narasla nad 38,5.  user posted image user posted image Upam da tako tudi ostane!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 16:22:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4752
11.1.2009 16:25:27   
Netta
rebeca - vlažilec je moj kupil prek spletne trgovine enaa, dobi se pa baje tudi mimovrsteuser posted image

šalčke - tudi jaz jih dobim jutri...6 komadov..mami dela v mercatorjuuser posted image upam da dobim črtaste, ki so mi najlepše

dzanika - hvala za nalepke, ampak trenutno ne rabim...sem jih že nabrala 60 komadov, pa mi ni glih do nakita...sem že kupla en prstan in verižico pa bo pomoje kar za darilouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
11.1.2009 16:28:33   
nanka
Dzanika zdaj ga pa opazuj, če so se mu začele pojavljati majhne rdeče pikice. Sicer sem že pozabila ali se začnejo pri nogah ali pri glavi, vsekako pa fredo v eni smeri. Mislim da najprej noge in ko pridejo do glavice je prebolel, le seveda je 6. bolezen. So pa to majhne rdeče pikice, vročina pa seveda izgine.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 16:56:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4755
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 16:58:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4756
11.1.2009 17:04:51   
Majuska
Ekola, mal sem pa le uspela pospravit ... čakam obiske, pride ena frendica z novim ljubavnikom user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4757
11.1.2009 17:10:42   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Netki, si vzela enake al vsako drugo?

različne, da bo ja vse šarano.....user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
11.1.2009 17:18:00   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: populis

tinky; kako pa tvoj Teo ? Je kaj boljš?

Ja, Teo je že full boljši.

Sem pa jaz zbolela, danes me boli grlo in čutim pljuča.

Balonchy, hočemo sliko Matica user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4759
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 17:24:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4760
11.1.2009 17:55:19   
glugluglu
skodelice so meni tudi črtaste najlepše, pa tudi črtasti krožnički

mi smo bili pa prej na snegu, sta se večja dva sankala in bobalauser posted image ,

populis, a si kaj bolje? Si videla tsito o tvoji zaroki, no malo poglej nazajuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4761
11.1.2009 18:12:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

ne jaz nimam nalepk...zbiram le sparove...zal

A češ Sparove?

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Iz te sem ravnokar pila, se vidi, ne :

user posted image

Jaz bi te, pa jih v celi LJ nimajo, buaeeee

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Tut jaz upam da smo se skopali ven iz najhujšega. Janu danes zaenkrat temperatura ni narasla nad 38,5.   Upam da tako tudi ostane!

Super, da bi le še naprej padala....

Obiski odšli, je bila ena sošolka s faksa, nazadnje sva se videli reci piši pred 10 leti na Pagu. Piševa si za vse praznike, se slišiva vsake kvatre... No ja, s Staševim rojstvom sem jo čisto šokirala, ona ima dve punci. Smo klepetali do onemoglosti, zdaj pa otroke zribat, pospravit, še malo oprat... Kaj novega? Nič, vse po starem.

Populis, si bolje?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
11.1.2009 18:13:34   
neboglasnica
Še malo pa bo 200!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
11.1.2009 18:22:17   
ilatic
Pozdravljene! Evo men je vikend mino k neki. Včeraj sem peljala Iris s sošolko v koloseja in sem se šetala SAMA po btcju 2 uri. Kaj mi je bilo žal da nimam št od zimske, da grem k njej na čaj. Prvo sem se full veselila teh dveh ur, ampak k si sam sploh ni zanimivo!
Skrtatka mal vas bom brala za nazaj, če ne bo preveč!

inigo tudi jaz sem vesela da sem te spoznala! Si full pozitivna, s full polno energije in to je zame full super!In tudi tvoj dragi je fejst v vseh pogledih. Zelo prijazen!

Glede nalepkic za interspar me nekaj zanima. Moj jih je polno domov prinesel, pa ne vem zakaj služijo. Kaj dobim od njih?

Joj nostalgija! Zdaj vas berem za nazaj, dva dni pa imam full za brat. Pol morm pa res še jaz malo za nazaj počekirat kaj smo čvekale!

gilo - pozdravljena

rebeca za user posted image user posted image user posted image irayo!! ful sem vesela, da ji je kremica pomagala!

dzanika kako je z janom?

Neposredna povezava do sporočila: 4764
11.1.2009 18:23:45   
neboglasnica
Ilatic: Spar daje nalepke za nakit, srebrn menda. Moraš imeti pa 30 nalepk + €.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
11.1.2009 18:26:50   
ilatic
Spar daje nalepke za nakit, srebrn menda. Moraš imeti pa 30 nalepk + €.

hvala! Nalepk imam 30 nimam pa + €. user posted image

Berem za nazaj. Joj Neboglasnica zdaj bom pa še tam visela!
Pravkar sem brala ko je Zimska pisala, da gre na morfologijo in komaj čaka da vidi spol. Najraje bi ji napisala, da jaz vem! Fantka imaš!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4766
11.1.2009 18:35:03   
Gilo
A mogoče katera ve, če se še da kje dobit tisti Tiny love kuža - follow me Fred. user posted image  sem ga hotela kupiti že za božička, pa jih tle v Celju v baby centru niso imeli več, prav tako ne na njihovi spletni strani. Vse so pokupili, mogoče pa se še kje najde kakšen.
Mal berem od začetka, začela sem z VI delom. 10strani sem že, vse itak ne bom, rada bi si prebrala tudi vaše porodne zgodbe, sam to moram pa it še bolj nazaj kot vem, med nosečke, a ne.

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
11.1.2009 18:40:01   
lili3
Neboglasnica in Blacky, jaz imam 11 mercatorjevih nalepk. Tista, ki jih bo imela mi naj pošlje naslov na ZS.

Gilo, ja teh kužkov jim je zmanjkal, zdaj pa nisem nič gledala ali so jih že dobili. Meni bo tašča jutri v LJ pogledala pa javim, če so jih dobili.

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
11.1.2009 18:44:26   
metuljcek321
Hojla, pupe!

Spet en mrzel dan, a ne? Mi smo se kar notri skrivali, se crkljali, Anja je izvajala akrobacije - zdaj se seveda non-stop obraca s hrbta na trebuh, pa nazaj - je ni za ustavituser posted image

Tudi danes je jedla user posted image & ga je zmazala cetrt (ma, je bilo tako, bolj majhno, domace jabolko), pa se 200 mlekca cez. To je bilo dopoldne. Popoldne je pa jedla rizevo kasico (narejeno s 40 ml mleka), pa 120 mlekca cez. I'm happyuser posted image , ona pa tuduser posted image

frutka, cestitke za pol desetletja. Eh, neboglasnica, nekaj let gor al doluser posted image  Stoletje, desetletje, who cares?user posted image

Plasmon vs. plasma ni isto .... me pa zanima, ce ni niti enakouser posted image  user posted image  user posted image

Gilo, user posted image

rovarka, pa kje jaz hodim po H & M-u, da nikoli ne vidim tolk kjut kapic, nouser posted image  Will have to check again!

Majuska, kaksna plesna predstava pa je bila?

Mercator salcke - ja, so pa res fajn. Prijetno pitje iz njih vam zelim! Bottoms up!

dzanika, kako se drzi Jan? Je temp. ze kaj blizje 37???

Wimbledon - je katera vceraj uspela gledat? Meni je tko cortkan filmcek, res. No, mi2 sva pa prejle KONCNO pogledala Mamma Mio - vau, I'm impressed. Se mi pa zdi, da je to definitivno bolj chick movie. Mojega je med nekaterimi pesmimi kar zmanjkalo & je oddremal eno kitico. Meni je blo pa the best ... sem kar prepevala zraven ... Mamma Mia, here I go again, ....

3jemi - do tell me everything about Robbie Williams & his concert!!!!!! Details, please!

rebeca, user posted image  za Irayino kozo! Jaz sem tudi danes (spet) nekaj flekasta ratala po obrazu .... grrrrr .... pa tko pazim, kaj jem - od tega zihr ni. Ma, sem se tud jaz z eno kremo namazala, k ima notri Advantan. Vem, vem, je treba bit previden, ker tanjsa kozo in se koza se navadi nanjo. Ma, menda se bo hitro izboljsalo.

Blacky, how do you like my style?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
11.1.2009 18:45:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Neboglasnica in Blacky, jaz imam 11 mercatorjevih nalepk. Tista, ki jih bo imela mi naj pošlje naslov na ZS.

Gilo, ja teh kužkov jim je zmanjkal, zdaj pa nisem nič gledala ali so jih že dobili. Meni bo tašča jutri v LJ pogledala pa javim, če so jih dobili.

Ne morem verjet!! Ravno sem kot blesova brskala nazaj, katera ima nalepke in sem te našla ter ti že poslala ZS. Mar bi počakala, ne pa da sem spet vse prebirala. Koza neučakana sem jaz, ni kaj.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
11.1.2009 18:46:49   
neboglasnica
metuljčica321: si pisala tako pisano kot so krila metuljčka...

Neposredna povezava do sporočila: 4771
11.1.2009 18:54:29   
Blacky30
Metuljcek:
user posted image

WELL DONE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
11.1.2009 19:05:06   
neboglasnica
Med obešanjem perila poslušam 24 ur in me je skor kap: že spet smrtna žrtev na smučiščih, tokrat 6-letna deklica. Ma bemti, a je to res potrebno?????

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 19:07:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4774
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 19:10:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

V katerem poskusu?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?

Prvič (54%)

Drugič (10%)

Tretjič (7%)

Četrtič (4%)

Petič (1%)

Več kot Petič (24%)

Število vseh glasov: 484

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!