*Tiana*
|
Živjo bebje, dons je pa tak en čuden pust dan, nič sončka in zunaj hud mraz. Spali smo tako kot ponavadi, in to ni dobro . TiArA dobrodošla, zdaj pa hitro kaj napiši o svojem sončku in sebi, da te mal spoznamo. Aaaa, vidim da si že nekaj....dobro kilažo ima tvoj sonček....jaz ga bom dala najprej v varstvo mami, potem pa v vrtec septembra, če bo sprejet... Srčekgirl dobre fotke...ta se bo res moral otepati žensk...če ni fotomontaža? Vauuuu, a vidva sta se pa že strigla....moj nima niti tolk dolge laske kot tvoj na končni sliki. Estrella pridna si bila... a to ponoči? SS jaz bi tud tarok igrala...pa rabim en čvek v živo....a boš kaj hodila v Müllerja??? Jana moj full lepo daje kruh v usta, tko kot tud vse ostalo ...lepo da si ga slikala ob prvem vstajanju...pa vidim da ima copatke in hude cunjice...so mi res všeč....mmmmm, rižev narastek...že dolgo ga nisem jedla.... IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tole je pa naš šerif res dobra fotka sesil tud tvoja bo kmalu stala....pa poglej še kje drugje za službo, ne samo na zavodu... Aurea vstala od mrtvih dosti je novega, sej je vsak dan kaj novega....jaz moram tud avatar zamenjat....kako kaj mei tai?...aha, si že napisala....kaj pa kakšna slikica? pa mere mi prosim napiši....men ga je sešila tašča, pa se mi zdi da je full prevelik...da nisva kaj zafrknile pri preračunavanju inčev IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Sicer pa imam z našo bejbo kar veliko za opraviti, odkar sama stoji (ob vsakršni opori, samo, da je malo dvignjena), torej že kake 3 tedne, jo moram imeti vedno na očeh, saj se mimogrede splazi kamorkoli, za menoj v kopalnico na primer, pa v kuhinjo, na hodniku rada grizlja čevlje in copate , skratka, ni je več za pustiti samo, ker je v dveh sekundah že nekje drugje in kaj gloda ali raziskuje... Ampak v stajici pa tudi ne želi biti več kot nekaj minut, razen, če ima mene na očeh... To je verjetno to obdobje navezanosti na mamo... tudi pri nas je tako, ampak jaz ga kar pustim samega malo....naj raziskuje...padel je tud že nekajkrat, pa ni bilo nič katastrofalnega.... se je pa naučil da se ne sme kr spustiti in se zdaj počasi spušča na tla stajico sicer mamo nekje v kleti, pa ga ne bom še vtaknila vanjo, se mi je niti spucat ne da, ker vem da bo notri samo par minutk No, do sem sem prišla zaenkrat, več pa še mal kasneje.
|