Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 11:57:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: T*i*A*r*A Joj Jana kok je tvoj Nejc že velik... Bravo za samostojen dvig! Moj Lukas se postavi na noge samo če ga js primem, se pa kar bojim te skorajšnje samostojnosti naših sončkov, ker jih bo vsepovsod polno in bomo čist panične skakale za njimi... joj sej jst tud kr naprej oprezam za njim, ker včasih se preveč daleč stran postavi in potem štrbunkne na nos, iz postlce se mi non stop dviguje, skratka nisem si misla da se bo v enem tednu tolk obrnalo, prejšnji teden se še ni znal sam dvignat, oziroma si mu mogu še mal pomagat. Zdej me križ boli, ko ga pod rokicami držim, da hodi, pol me bo pa vse druga bolel, ko bo sam hodu in vse dol metal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:00:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj imate danes vsi sončka,samo pri nas je vse zamegljeno? Jana, a pri vas je?Sem rekla,če gremo na Trojane po krofe? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mi mamo sončka Pa še zame zmaži en krof
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:00:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O lej jo, sem se že spraševala kje si Mi smo še kar v redu. Z Galom smo hodili od ponedeljka do sobote na inhalacije. Danes smo prosti, jutri gremo pa na kontrolo, da vidimo, če bo še potrebno inhalirati. O, bogi Gal, a to je bil prehlajen? A si probala s tistim Justovim preparatom za inhalacijo (materina dušica), ki ga je Špelin@ hvalila? kako pa kaj mei tai? Mi ga uporabljamo skoraj vsak dan, ponavadi za opoldansko uspavanje, mi kar notri zaspi, ali pa za na hitro kam skočiti, npr. po trgovini. Ja prehlad se mu je na pljučka razširil. Justove materine dušice pa žal nimam. Si moram nekje nabavit. Mei tai patudi uporabljamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:00:29
|
|
|
|
jana81
|
T*I*A*r*A kdaj maš čas za kak sprehod al pa kafe..kr v Platinumu lahko, sem se že s tvojim enkrat menla, da te pokličem, pa mi je dal številko, sam pol je Nejc zbolel in ni blo nič. Ej sploh se ne morem spravit nazaj k aerobiki, sam se zgleda kr bom, ker ko sem vidla tvojo slikco, me je kr štihnal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:00:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll V bistvu mami JE frizer po poklicu , sam de ma salon kar doma v kuhnji, za domače in prjatle. Včasih tud na domu. Se kera javi za šišanje? za mami! Mene tudi ena kolegica štriže kar na domu. Luksuz
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:00:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drugače pa mi je začela štrajkati pri AM zvečer in ga noče piti, če ni že napol v snu naš je čez dan zavrnil flaško,samo še ponoči jo sprejme,ostalo samo na žlico oh kako smo si podobni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:00:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tole je pa naš šerif Iiiii kuk je fljetna. K bi naš tko sedel pa noče k je len. "Zakaj bi sedel sam, če se lohk naslonim na koga?" si zihr misli U pr nas pa že kar dolgo sedi. Sedaj je ratala prov brzinca za po vseh štirih al pa za po riti. Mi predrajsa že celo stanovanje. Najbolj je zanimiva, ko sesam in hodi za mamo po celem stanovanju in se s sesalcem krega. Jo je pa zanimivo gledat kadar ne gre po vseh 4ih ampak po riti, ker dela tako kot bi z nogami veslala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:01:12
|
|
|
|
Aurea
|
Sicer pa imam z našo bejbo kar veliko za opraviti, odkar sama stoji (ob vsakršni opori, samo, da je malo dvignjena), torej že kake 3 tedne, jo moram imeti vedno na očeh, saj se mimogrede splazi kamorkoli, za menoj v kopalnico na primer, pa v kuhinjo, na hodniku rada grizlja čevlje in copate , skratka, ni je več za pustiti samo, ker je v dveh sekundah že nekje drugje in kaj gloda ali raziskuje... Ampak v stajici pa tudi ne želi biti več kot nekaj minut, razen, če ima mene na očeh... To je verjetno to obdobje navezanosti na mamo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:02:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Vidim, da morm mal avatar spremenit me dolgo ni bilo, enostavno ni bilo časa... O izgubljena duša kako kaj? Dolgo te ni bilo na spregled Anitka in ostale, kako kaj? Ste v redu? Je kaj kapitalno novega? Veliko novega se moreš večrat javoit, da boš bolj na tekočem. Kako kaj Ana????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:02:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll V bistvu mami JE frizer po poklicu , sam de ma salon kar doma v kuhnji, za domače in prjatle. Včasih tud na domu. Se kera javi za šišanje? za mami! Mene tudi ena kolegica štriže kar na domu. Luksuz Srčekgirl jst bi prišla, sam si mal predaleč doma, ker dajem pri frizerju po 50 € za barvanje, in ta mesec kr odlašam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:02:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sej naš tud nima nevem kaj, sam danes je dan leva in na leva in devico lasje lepše rastejo. Če se striže lase na dan leva so lasje gosti, če pa na devico pa hitrejš rastejo. Zatoveliko ljudi hodi takrat k frizerju, da frizure lepše obstojijo. Jst se strižem na te dni pa morem rečt da so lasje zaenkrat lepi. Aja, ni priporočljivo se strič pa na ribi al pa raka, takrat ni lepih frizur. No, mal sm si dala duška s pametjo Kako pa veš kdaj je kateri dan?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:02:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In danes se spomnimo na lepe čase majskih hroščkov. In zgodilo se je neizogibno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:02:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Kako ste? Moje kosilo bo počasi kuhano, Gal panča in imam malo časa za RR-jo Imam pa še vedno pomanjšano RR-jo in komaj kaj vidim Tale moj Gal je res že zdaj računalniški maher A vse je pomanjšano še skoz al kva? Tale tvoj mali je pa res maher
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:04:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Sicer pa imam z našo bejbo kar veliko za opraviti, odkar sama stoji (ob vsakršni opori, samo, da je malo dvignjena), torej že kake 3 tedne, jo moram imeti vedno na očeh, saj se mimogrede splazi kamorkoli, za menoj v kopalnico na primer, pa v kuhinjo, na hodniku rada grizlja čevlje in copate , skratka, ni je več za pustiti samo, ker je v dveh sekundah že nekje drugje in kaj gloda ali raziskuje... Ampak v stajici pa tudi ne želi biti več kot nekaj minut, razen, če ima mene na očeh... To je verjetno to obdobje navezanosti na mamo... joj kok so si podobni, naš tud noče bit pri miru in nekje za ograjico, sam da lahk pleza okrog je najbolj srečen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:04:43
|
|
|
|
Aurea
|
SS, Srcekgirl in Jana, luštne slikce Res so face teli majčki naši Mi imamo tudi zeleno kuhinjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:04:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč punce moje, če je še kje katera živa, jz vas zapuščam in počasi odhajamo na kosilo. Pa upam, da bo kej bolj živo popoldan kot pa tole zdele ker je res mrtvilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:04:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sej naš tud nima nevem kaj, sam danes je dan leva in na leva in devico lasje lepše rastejo. Če se striže lase na dan leva so lasje gosti, če pa na devico pa hitrejš rastejo. Zatoveliko ljudi hodi takrat k frizerju, da frizure lepše obstojijo. Jst se strižem na te dni pa morem rečt da so lasje zaenkrat lepi. Aja, ni priporočljivo se strič pa na ribi al pa raka, takrat ni lepih frizur. No, mal sm si dala duška s pametjo Kako pa veš kdaj je kateri dan? to tud mene zanima
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:06:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea SS, Srcekgirl in Jana, luštne slikce Res so face teli majčki naši Mi imamo tudi zeleno kuhinjo zelena ful pomirja, jst mam zelene stene in oranžne elemente
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:06:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce moje, če je še kje katera živa, jz vas zapuščam in počasi odhajamo na kosilo. Pa upam, da bo kej bolj živo popoldan kot pa tole zdele ker je res mrtvilo eh kako mrtvilo, sej čvekamo a ne? bolj na izi res.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:06:40
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Vidim, da morm mal avatar spremenit me dolgo ni bilo, enostavno ni bilo časa... O izgubljena duša kako kaj? Dolgo te ni bilo na spregled Anitka in ostale, kako kaj? Ste v redu? Je kaj kapitalno novega? Veliko novega se moreš večrat javoit, da boš bolj na tekočem. Kako kaj Ana???? hojla saj tudi zdajle ne morm biti dolgo, ker se bo bejba kmalu zbudila, pa moram še žehto obesit... lahko bi se pa enkrat spet dobile na čveku? Daj pošlji nam malo sončka, danes imamo tako turobno sivino...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:10:56
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Sicer pa imam z našo bejbo kar veliko za opraviti, odkar sama stoji (ob vsakršni opori, samo, da je malo dvignjena), torej že kake 3 tedne, jo moram imeti vedno na očeh, saj se mimogrede splazi kamorkoli, za menoj v kopalnico na primer, pa v kuhinjo, na hodniku rada grizlja čevlje in copate , skratka, ni je več za pustiti samo, ker je v dveh sekundah že nekje drugje in kaj gloda ali raziskuje... Ampak v stajici pa tudi ne želi biti več kot nekaj minut, razen, če ima mene na očeh... To je verjetno to obdobje navezanosti na mamo... joj kok so si podobni, naš tud noče bit pri miru in nekje za ograjico, sam da lahk pleza okrog je najbolj srečen. Ja, naša isto Saj ograjica ji paše in je zmožna stati ob njej tudi 10 min skupaj in gledati, kaj se dogaja ampak najsrečnejša je, ko šiba naokoli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:12:32
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea SS, Srcekgirl in Jana, luštne slikce Res so face teli majčki naši Mi imamo tudi zeleno kuhinjo zelena ful pomirja, jst mam zelene stene in oranžne elemente jaz pa zelene stene in bele elemente mam pa zato oranžno predsobo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:13:09
|
|
|
|
Aurea
|
evo, se je že zbudila... no, sedaj pa v akcijo lepo čvekajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 12:17:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll VSE NAJBOLJŠE ŽAN ( Naty*) in VARJA (kasso) ZA 8 MESCEV. še od naju vse naj naj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 11.1.2009 13:07:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Kako ste? Moje kosilo bo počasi kuhano, Gal panča in imam malo časa za RR-jo Imam pa še vedno pomanjšano RR-jo in komaj kaj vidim Tale moj Gal je res že zdaj računalniški maher A vse je pomanjšano še skoz al kva? Tale tvoj mali je pa res maher Je že urejeno
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?