Zoja Miša
|
quote] majči22 - LINA nyna84 - LANA Češnjica - ZALA Čestitke za 5 mesecev! [/quote] Včerejšnjim slevljencem z zamudo vse naj! Danes smo pa mi na vrsti! Imamo 5 m! Gajka, le glej, da ne pozabiš na naju s Pablom. Sicer, pa Pablo, kje se skrivaš??? Erin, da te obvestim, me jutri ne bo! Prvič zato, ker še nisem čisto zdrava in ne bi rada kakšnih bacilov okoli vaju s Tilnom otresala in drugič nekdo menda pride gledati avto. Tako da prestavljam na drug teden, upam, da ti bo tako o.k. ? In bravo Tilnu za obrat! Glede pearcinga, mislila sem tega v ušesu, za tega v popku se mi zdi, da sem zanj že prestara , pa si ga zaenkrat še nisem nazaj vtaknila . No in sedaj se sliši, kot da sem cela preluknjana Ryssa, upam, da se vam hranjenje porihta. Hmmmm...res ne vem kaj narediti. Pri nas je za enkrat o.k. Sayuri!!!!!! Tejkaz, jaz bi ga tudi imela, če bi ga v BC imeli, pa ga ni in ga še lep čas ne bo In Eva naj se hitro pozdravi. Jaša je bolje? Majči, kar več lekadolov na dan boš morala. Jaz sem rabila 14 dni, da sem k sebi prišla . Upam, da boš ti prej bolje! Vilika, lepo si se potrudila in vse razložila, bravo. No, kot vidim, seznamčka spet ni! Ti, ti Matejchi! Grem rogljičke pečt, Pečjakove. Mmmmmmm bo fajn zajtrk! Lepo nedeljo!