|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
10.1.2009 20:31:07   
tejkaz
Sem se zdaj spomila - a ima katera gorenjka voltaren svečke? Jih pridem jutri iskat. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.1.2009 20:37:11   
K_a_t_j_a
tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo, da se čimprej pozdravi. Boga tvoja otročka.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.1.2009 20:48:06   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

HOj.

Naš Enej pa je dans taka sitka. Celi dan je že na rokah.  MI bo križ ven vrglo.user posted image user posted image KOmaj čakam, da začnem s terapijami. Upam, da bojo res kaj pomagale. Pravzaprav so vsi moji pubeci dans tečni od najmanšega do največjega in posledično sem še jaz. je pa tutuser posted image na vidiku! Bljeak!

Kaj res ni nobene ki ma dans čas za čveke?

Ufff pol je to tko k pri nas - ti deci ti. Mene križ tud tolk boli, da sem zdej ob koncu dneva čist hin, brez energije, ku konj bi zaspala - stoje.

Glede nosečnosti - ja jo pogrešam, no tud brcike in nasploh premikanje v bušiju, ker je bil naš Tibor tak hiperaktivc, bolnico bi pa js tud izbrisala. Mam pa isti problem ko se v ogledalo pogledam, kot da je vse še tam, sam da je blo v nosečosti mal bolj napeto - grrrr.

Ne vem katera je pisala glede spanja na trebuhu - pa zakaj je to taka panika. Zdej kao ne priporočajo več spanja na trebuhu zaradi smrti v posteljici...včasih ga pa niso na hrbtu. Tibor je samo dva dni v porodnišnici spal na boku in hrbtu, potem je mel pa take grozne krče, da mi ga je sama sestra pripeljala spečega na trebuhu in od takrat spi na trebuhu, drugače sploh ne zna. Očitno mu paše, je po mami in ati. Verjamem pa da bi ga bilo zdaj težje navadit kako drugače spat... js sem še na začetku paniko zganjala z Angel Care - no ni bla panika, pač zaradi tega sem mirneje spala, še spim; ampak tud nimamo vedno prižgan senzor dihanja.

Nič pike poke js grem v mižule, al pa vsaj mal počivat.

Sem si danes prinesla cel kup knjig iz knjižnjice, mi manjka branje - pogrešam lih to, ko sem se včasih ob večerih vlegla v posteljo in na dušek prebrala knjigo...zdaj pa ne vem kdaj in kje jo naj berem. Ob večerih je pa itak edina misel postelja in pa điđi miđi.user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.1.2009 20:57:19   
tinka14
o, tejkaz, to je pa lepo slišat. pozdravite se!

nell, js mam tut zdel po pici, njami, tak trebuh kot takrat, ko še ni blo nejca, sam da je blo takrat vse tk lepo trdo...user posted image no, ni glih za smejatuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
10.1.2009 20:57:33   
gajka
user posted image za nami, user posted image tudi (le zakaj ni nikjer smajlija za joškanje?), zdaj pa čakam, da se duracelke iztrošijo in mali končno user posted image . Zadnje čase je zvečer tolk našpičen, da kar groza. Se ne zgodi več, da bi na joški zaspal, ampak po futranju začne čebljat, krilit... user posted image Ga potem kar takega v posteljo dam in pustim, da se sam uspava. Zaenkrat nam to (še) uspeva.

tejkaz - user posted image Vaša Eva pa orng ''kuri''! user posted image Upam, da čimprej ozdravi!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.1.2009 21:00:05   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
nell, js mam tut zdel po pici, njami, tak trebuh kot takrat, ko še ni blo nejca, sam da je blo takrat vse tk lepo trdo...user posted image no, ni glih za smejatuser posted image

Jaz moram še enkrat te dni na lov za novimi kopalkami, da bom uspela tale moj odvečni material not skrit, da ne bo kdo mislil, da jaz tudi Fredov obroč nosim. user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.1.2009 21:05:24   
andrejaboris

Ne vem katera je pisala glede spanja na trebuhu - pa zakaj je to taka panika. Zdej kao ne priporočajo več spanja na trebuhu zaradi smrti v posteljici...včasih ga pa niso na hrbtu. Tibor je samo dva dni v porodnišnici spal na boku in hrbtu, potem je mel pa take grozne krče, da mi ga je sama sestra pripeljala spečega na trebuhu in od takrat spi na trebuhu, drugače sploh ne zna. Očitno mu paše, je po mami in ati. Verjamem pa da bi ga bilo zdaj težje navadit kako drugače spat... js sem še na začetku paniko zganjala z Angel Care - no ni bla panika, pač zaradi tega sem mirneje spala, še spim; ampak tud nimamo vedno prižgan senzor dihanja.

Enej tut spi samo na trebuhu

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
10.1.2009 21:06:03   
gajka
Kaj je zdaj, šjore? Da ne bom jaz zdaj tule monologirala... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
10.1.2009 21:11:27   
gajka
Našega pa jaz dam sicer večinoma spat na bok, ampak se slej kot prej obrne na hrbet in menjuje različne poze (v stilu superman, vdam-se itd.). user posted image Me je pa kdaj že tudi na trebuhu presenetil, sploh če ga kakšne kravce preveč zmatrajo, da kar omaga... No, zaspi pa velikokrat s palcem v ustih (ni važno, a leva ali desna roka). user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
10.1.2009 21:20:19   
bella02

user posted image

majči22 - LINA
nyna84 - LANA
Češnjica - ZALA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Še jazuser posted image  

Hej!
Ja, polna lunca ... Pa bo jutri bolš, brez skrbi. Je pa res, da se včasih zgodi, da nekaj preberem, pa mi tisti trenutek ni pomembno in ne memoriram. Ko pa pride čas, da bi tud mene to zanimalo, mi je pa kar bed vprašat, nazaj pa ne grem brskat. Sej nimam dost vprašanj, kdaj me pa kaj muči in sem zelo vesela, da se lahko obrnem na vas.  Rada vas mam user posted image

Tejka, jaz mam Paracetamoli supp. 120mg svečke, če ti kej pomaga. Sem pa iz LJ. Kakšno bi ti lahko odstopila

Sayuri, samo, da si spet z namiuser posted image

Erta, glede te dohodnine se moram tud jaz pozanimat, sem zelo  malo poučena v teh stvarehuser posted image

Teja je bolš, kar še kašla in takrat včasih bruha, ker se ji nabere šlajček v grlu. Vročine nima. Sem bila pa sinoč fulk vesela, ker do 3h niti enkrat ni zakašljala. Sem pa dala v sobo svečko, vodo in evkaliptusovo olje. Morda je tud to pomagalo. Pa redno pucava nosek, sam se ful upira, pa tudi inhalirava. Ob treh sva to naredili in je spala do pol 10h! Jest sem bla pa pridna, sem vse zlikala, se skopala in še cunje sem obesla. Spat sem šla ob 2h. No, upam, da zvozimo.

Želim vam lepo nedeljo!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 10.1.2009 21:23:10 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
10.1.2009 21:20:38   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Sem se zdaj spomila - a ima katera gorenjka voltaren svečke? Jih pridem jutri iskat. 

A to je za vročino zbijat? user posted image Nisem gorenjka, imam pa Paracetamol svečke doma, če kaj nuca...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.1.2009 21:31:45   
gajka
Nekam niste trenutno preveč zgovorne... Grem, da se me ne boste preveč najedle. user posted image Nočko!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
10.1.2009 21:35:20   
kaja02
ej gajka kam pa kam??
pa menda ne že spat

pri nas velja " jaz nimam noč za spanje, ponoči se nori"- ma je Kaja celo noč bedela, ni mogla spat, ne vem kaj ji je blouser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
10.1.2009 21:39:15   
kaja02

user posted image

majči22 - LINA
nyna84 - LANA
Češnjica - ZALA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

še čestitke od nas!!!!!

spanje- naša že tud skoz spi na hrbtu, na boku je spala sam en teden, potem pa je tako dolgo ritala, da se je obrnala na hrbet, na trebuščku pa noče bit. Jaz bi pa ful rada spala na trebuhu pa tud ne morem, prej mi je bil trebuh napot, zdaj pa zizeuser posted image , mam še vedno dodateno blazino v postli, da lahk spim na boku ( sam da je še večja gužva)user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.1.2009 21:39:52   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

ej gajka kam pa kam??

A se še nisi naučila, da ko ti na RR prideš, vse pobegnejo? user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
10.1.2009 22:05:14   
kaja02
včerajšnje slavje ( torta zgleda bol tkotko, sam bla je pa dobra)

user posted image

moji princeski
user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
10.1.2009 22:08:39   
kaja02
ja mam čaravniške sposobnostiuser posted image

če hočte da se kdo odjavi sam mene pokličte, pa ne bo nič kreganjauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
10.1.2009 22:10:24   
kaja02
mogoč pa smrdimuser posted image  

sam nisem še zasledila da prodajajo tudi take računalnike ki prenašajo vonj

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
10.1.2009 22:13:13   
kaja02
tejkaz- user posted image  za Evo, revica naj se čimprej pozdravi, mam pa jaz tud svečke, sam sem ti predaleč

nič grem spat , lahko noč otroci!!!!!!!!dans je polna luna

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
10.1.2009 22:24:27   
Erin
Samo na hitro ker šibam spat..sem zmatrana še od včeraj ko sem šla na bowling...Je pasal bit zunaj mal v družbi pa čeprav sva bila le do 1h - merkala je pa moja mamiuser posted image user posted image user posted image
Sem spila majcčkeno pirčka pa sem si preventivno prva jutranja mleka izčrpala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolne... naj se zdravje vrne..

Zoja Miša - velja za pon? Ti moram še na ZS načrt poslatuser posted image

kaja - lepe fotkeuser posted image

tejka - nimam svečk..a dežurna v KR je zaprta?

Spanje - spimo že od kakega 4 tedna na hrbtu, se je takrat začel upirati in muvati da je prišel do hrbtne lege..

No, pa je našemu danes tudi uspelo...končno... prevalil se je iz hrbta na trebuh... je bil tako ponosen nase...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočkoooooooooooooooooooooooo............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
10.1.2009 22:35:28   
kaja02
user posted image mamo takšen aparat , ga je moj dobu za božička sedaj pa smo kavo že spil, pa me zanima če veste, kje v Sloveniji bi lahk še kupla kavo?

user posted image takšne kave ( šalčke) pa gredo vanj

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
10.1.2009 22:38:35   
kaja02
erin- user posted image  za Tilnov obrat, boš vidla sedaj pa ne bo več miru, ga boš morala ves čas obračat, dokler ne bo sam pogrunto kako to gre, jaz sem dans Lejo obrnala vsaj 100x; pa mleka si zjutraj tud nebi blo treba izčrpat, saj ga nisi spila cel sod, a pa?user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
10.1.2009 22:44:02   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Današnje obmesečnice:
user posted image

majči22 - LINA
nyna84 - LANA
Češnjica - ZALA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Se prudružujem. Gajka, dobro, da te imamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lep vikend, pupike, moj je šel smučat, jaz pa dva razbojnika krotim........user posted image

še od mene in lep vikend.
Na štajerskem smo obsedeni z Zlato Lisico,....gremo babe.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
10.1.2009 22:49:33   
karmar
erin no, pa reči če si upaš, da nisva romantična midva z mojim dragim...user posted image  Sam tolk, da bi mogla pa še osebno menjat pa ne bi poču, ker bi ga blo pol sram kakšno ženo ima... oz. kakšno si je izbral.user posted image

zdej ne vem al je luna kriva, al kaj...uglavnem jaz sem do sedaj likala, pa še nikoli prej ob taki uri...

kar pa se dohodnine tiče, še dobro da imam jaz kolegico, ki je računovodkinja in mi je rekla da je to obvezno nardit do konec jan. Tako,da bo prišla do mene pomagat izpolnit,  pol bom pa tudi jaz lahko kaj pomagala s potekom...

anita a si slučajno vidla knjigico? Je za kaj, al ni nič?
tejka a jo boš dlal v banjo revico?user posted image
gajka faca si. Tudi Urša je velikokrat vdam se, ampak ti figo kaže zraven...user posted image

lahko noč

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
10.1.2009 22:52:19   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: erta

Ahhmmm, punce a nobena ne bo uveljavljala davčne olajšave, a nobena nima s tem izkušenj? user posted image Dejte mi prosim odgovorit na že prej zastavljeno vprašanje glede tega, pa hvala v naprej.

Bom jaz sam ti bom kaj več o tem v ponedeljek napisala, pa o skrajšanem delovniku tudi. Sem pri Evi en čas uveljavljala to.

...no tudi mene to zanima, bom z veseljem prebrala kaj ste pogruntale glede tega,....

Tejkaz  pozdravite se!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?