|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
10.1.2009 22:54:51   
karmar
kaja kako se imenuje ta kava? A je pakirana po 100kom? oz. za 100 kafet skuhat? pol ti lahko jaz zrihtam to kavo, mislim da je 33€/100kom.
Midva bova zdej dobila avtomat, v katerega grejo take šalčke s kavo.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
11.1.2009 6:17:54   
Zoja Miša

Jutro!!!
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.poslovni-bazar.si/uploads/Image/coffee_cup.jpg&imgrefurl=http://www.poslovni-bazar.si/%3Fmod%3Darticles%26article%3D699&usg=__VvZpXu7ZPFnSp4gY55WFbVWdvzg=&h=300&w=290&sz=18&hl=sl&start=12&um=1&tbnid=IYkmIKfi6MBJiM:&tbnh=116&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3Dkava%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DX][/link]

Postrezite s z dobro kavico!!!!

Grem bratuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
11.1.2009 6:18:40   
Zoja Miša
Ooooo, ni slikiceuser posted image .

No, mogoče pa sedaj:
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://caffe-alle-porte.bora.si/wp-content/images/capp1.jpg&imgrefurl=http://caffe-alle-porte.bora.si/kava/&usg=__TDUFL10qH4vBBRaZrMAybKX3O7M=&h=204&w=204&sz=5&hl=sl&start=20&um=1&tbnid=PhgEdvKIUAqZ7M:&tbnh=105&tbnw=105&prev=/images%3Fq%3Dkava%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DX][/link]

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
11.1.2009 6:19:03   
Zoja Miša
Ma klinc, evo jo user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
11.1.2009 6:55:59   
Zoja Miša
quote]user posted image

majči22 - LINA
nyna84 - LANA
Češnjica - ZALA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image [/quote]
Včerejšnjim slevljencem z zamudo vse naj!

Danes smo pa mi na vrsti! Imamo 5 m!user posted image user posted image user posted image  
Gajka, le glej, da ne pozabiš na naju s Pablom. Sicer, pa Pablo, kje se skrivaš???

Erin, da te obvestim, me jutri ne bo!user posted image  Prvič zato, ker še nisem čisto zdrava in ne bi rada kakšnih bacilov okoli vaju s Tilnom otresala in drugič nekdo menda pride gledati avto. Tako da prestavljam na drug teden, upam, da ti bo tako o.k. ? In bravo Tilnu za obrat!

Glede pearcinga, mislila sem tega v ušesu, za tega v popku se mi zdi, da sem zanj že prestarauser posted image , pa si ga zaenkrat še nisem nazaj vtaknilauser posted image . No in sedaj se sliši, kot da sem cela preluknjanauser posted image

Ryssa, upam, da se vam hranjenje porihta. user posted image Hmmmm...res ne vem kaj narediti. Pri nas je za enkrat o.k.

Sayuri!!!!!!

Tejkaz, jaz bi ga tudi imela, če bi ga v BC imeli, pa ga ni in ga še lep čas ne bouser posted image  In Eva naj se hitro pozdravi. Jaša je bolje?

Majči, kar več lekadolov na dan boš morala. Jaz sem rabila 14 dni, da sem k sebi prišlauser posted image . Upam, da boš ti prej bolje!user posted image

Vilika, lepo si se potrudila in vse razložila, bravo.

No, kot vidim, seznamčka spet ni!user posted image Ti, ti Matejchi!

Grem rogljičke pečt, Pečjakove. Mmmmmmm bo fajn zajtrk!user posted image

Lepo nedeljo!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
11.1.2009 6:57:05   
Zoja Miša
ŽIV ŽAV se bo začel, alo vstat!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1906
11.1.2009 8:04:10   
anita goitan
Zoja pa paravi da bolš kot kava je jutranja rekreacijauser posted image

user posted image

Mi spali kot ponavadi, maoj šel v hirbe, me2 Zojo pa bova mal pekli danes, in punce ful ste čvekuljeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1907
11.1.2009 8:40:28   
anita goitan
anita a si slučajno vidla knjigico? Je za kaj, al ni nič?

karmar  ne nisem vidla

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
11.1.2009 8:54:14   
gajka
Današnje obmesečnice:
user posted image

sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA
Čestitke za polovičke!user posted image

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
11.1.2009 9:04:33   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Sem se zdaj spomila - a ima katera gorenjka voltaren svečke? Jih pridem jutri iskat. 

imam ,3 ti lahko dam,a boš mela dovolj? Sem jih na infkcijski nafehtala,kjer sva bla s tavelkim,on ma zmeraj 40 vročine,moja P mu pa noče dati nč druzga kot paracetamol

Zdajle dopoldne grem itak v Qulandijo,pa jih lahko prideš tja iskat če želiš,da ti ne bo treba sem hodit.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
11.1.2009 9:13:49   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Jaz moram še enkrat te dni na lov za novimi kopalkami, da bom uspela tale moj odvečni material not skrit, da ne bo kdo mislil, da jaz tudi Fredov obroč nosim. user posted image

user posted image user posted image user posted image
Smeh za dobro jutro.

anita waw ful dober zgleda ruzak user posted image
Mi ga bomo tudi nabavli, še ta mesec user posted image
A ji je všeč notr?

ČESTITKE ZA OBMESEČNICE user posted image user posted image user posted image

Naš še kr štrajka z adaptiranim mlekom, ga je treba skor prosit da pojé user posted image Pol v končni fazi ga popapa, sam je to dolgotrajen postopek user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
11.1.2009 9:16:24   
anita goitan
miškolinček če boš kaj po otroških trgovinha hodila poglej če še kaj imajo al so že vse razprodali (cotke) ali je mogoče že pomladanska robauser posted image

Ryssa ma ji je blo všeč ja, ful se je smejala, pač svet iz druge-višje perspektive. Ko neha burja bomo šli na en  izlet dol k mami na Vipavsko, na en bolj izi vrh recimo Čaven, ker dol je vseeno bolj toplo ko sonce sije

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
11.1.2009 9:26:57   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

miškolinček če boš kaj po otroških trgovinha hodila poglej če še kaj imajo al so že vse razprodali (cotke) ali je mogoče že pomladanska robauser posted image

bom če bom imela čas,samo grem sam v Qulandijo v Kranj.

Tejkaz,kje si? JAz bom počasi šla.če se ti ne javim več tle,pridi v Qulandijo,na ZS ti pošljem svojo telefonsko št.

Neposredna povezava do sporočila: 1913
11.1.2009 9:35:58   
andrejaboris

Današnje obmesečnice:
user posted image

sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

SE pridružujem!!!

Pri nas pa ne kurijo.Imam v stanovanju 18 stopinj, smo oblečeni ko eskimi. Znorela bom. SEm že klicala, pa se noben ne oglasi. SEm besna ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
11.1.2009 9:38:29   
Ryssa

Ryssa ma ji je blo všeč ja, ful se je smejala, pač svet iz druge-višje perspektive. Ko neha burja bomo šli na en  izlet dol k mami na Vipavsko, na en bolj izi vrh recimo Čaven, ker dol je vseeno bolj toplo ko sonce sije

Ja fajn.
Zdle je res premrzl, sam če je pa plus, pa še kak sonček je pa idealno za kak krajši vzpon oz. sprehod. Sej maš še dežno, a ne? Če je veter kr dežno čez pa gremo user posted image
Res super zgleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.1.2009 9:42:40   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
nell, js mam tut zdel po pici, njami, tak trebuh kot takrat, ko še ni blo nejca, sam da je blo takrat vse tk lepo trdo...user posted image no, ni glih za smejatuser posted image

Jaz moram še enkrat te dni na lov za novimi kopalkami, da bom uspela tale moj odvečni material not skrit, da ne bo kdo mislil, da jaz tudi Fredov obroč nosim. user posted image

uf. js še zaenkrat na to nisem študirala, verjetno bom šla 18. zvečer probat, če so mi kopalke sploh prav in bom potem zagrenjenauser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.1.2009 9:44:38   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Ja fajn.
Zdle je res premrzl, sam če je pa plus, pa še kak sonček je pa idealno za kak krajši vzpon oz. sprehod. Sej maš še dežno, a ne? Če je veter kr dežno čez pa gremo user posted image

ja ima tud dežno oz sva jo kupila, 12€ pride. Pa super senčnik, pa unga medvedka dobi zravn, res lepo se hrbtišču prilagaja nahrbtnik, za otroka je lepo oblzinjeno vse..pa nešteto odlagalnih žepkov..ma ni da ni resuser posted image
tako če je moj user posted image zadovolen ker je res zajeuser posted image pr takih stvareh, potem ti 100% garantiram da je nahrbtnik vreden nakupa.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.1.2009 9:52:11   
tinka14

Ja fajn.

ja ima tud dežno oz sva jo kupila, 12€ pride. Pa super senčnik, pa unga medvedka dobi zravn, res lepo se hrbtišču prilagaja nahrbtnik, za otroka je lepo oblzinjeno vse..pa nešteto odlagalnih žepkov..ma ni da ni resuser posted image
tako če je moj user posted image zadovolen ker je res zajeuser posted image pr takih stvareh, potem ti 100% garantiram da je nahrbtnik vreden nakupa.

anita, krasno!!! sem kr en malček ljubosumna, ker si že opravla nakup. kolk je nahrbtnik pršu, al si že kje pisala o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.1.2009 9:53:41   
Neža7
Dobro dannnnnnnnnnnnn!

Mi smo se že poslikali user posted image

Kako je fino biti 6 mes stara

user posted image

Sem že toliko velika......

user posted image

ah! potem se moram slikat resna...

user posted image

HB sedaj lahko delam po svojem user posted image  PARTY IS OVER!!! RELAXING TIME FOR ME user posted image

user posted image

user posted image

majči22 - LINA
nyna84 - LANA
Češnjica - ZALA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

SORI ZA ZAMUDO user posted image

user posted image

sayuri - ZARA & LOVRO

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Lep dan vsem želim iz srca user posted image

Tinka14.... Jaz se čist strinjam s teboj glede tatly. Tudi meni je fajna punca, čeprav jo nisem srečala ali spoznala. Res je mlada mamica je  user posted image

Adijoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!111

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.1.2009 9:54:21   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Današnje obmesečnice:
user posted image

sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

SE pridružujem!!!

in tudi js!!!

pa dobro jutro vsem. nejc je danes potegnu do pol sedmih! zdej pa čakam kolegico, da gremo en ornk krog naredit!

uživajte nedeljo!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.1.2009 9:55:14   
pf
Dobro jutro avgustovke.
Erta glede davčne olajšave. Jaz sem si obrazec sprintala na netu ven in malo prebrala glede tega. Do 31.1.2009 moraš poslati na davčno izpostavo oz. davčni urad pod katerega spadaš izpolnjen obrazec. V nasprotnem primeru, če tega ne storiš se ti user posted image ne šteje za leto 2008 kot olajšava pri obračunu dohodnine. Lahko se pošlje po pošti. Upam, da sem ti kaj pomagala, kaj več pa ne vem.
Anita Gotian čudovit je tale nahrbtnik, ta mala ful uživa notri in prav paše lepo noter. Bi lahko reklamo posneli. user posted image user posted image user posted image
Moram pohvaliti vse vaše miške in miškote. So vsi tako cart. user posted image user posted image user posted image Pa ne se kregati, ker ste res polne nasvetov in prijetne.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.1.2009 9:55:54   
tinka14
vau neža, kaka lepa neža je danes na svoj polovičen roj. dan! krasni ste!

tist s tatly si pa verjetno neki zamešala ,mi ni čist jasnouser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.1.2009 9:56:29   
anita goitan

Ja fajn.

anita, krasno!!! sem kr en malček ljubosumna, ker si že opravla nakup. kolk je nahrbtnik pršu, al si že kje pisala o tem?

nahrbtnik 175€, dežna prevleka 12,50€

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.1.2009 9:58:42   
tinka14
aha, sem tam nekje računala in tudi tisti gosod dr. mi je reku, da je on ki sem ga js gleda nekje okrog 170. 

Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.1.2009 10:01:38   
Neža7

vau neža, kaka lepa neža je danes na svoj polovičen roj. dan! krasni ste!

tist s tatly si pa verjetno neki zamešala ,mi ni čist jasnouser posted image

S kom sem te zmešala user posted image  Ena je rekla, da je tatly spoznala in je fajna in pametna punce.... Ah! sedaj ne najdem kdo je to rekel user posted image user posted image  Sori..... user posted image

Sedaj je Neža v komi user posted image user posted image

Jaz grem hitro pospravit, ker je nam bomba udarila user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?